Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Hybrid View

Windows 10 sıkıntısını çözebilmişler mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Windows 10 sıkıntısını çözebilmişler mi?
    Windows 10'da yaşanılan problem nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siz tema yapmayın demişler kısaca.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Siz tema yapmayın demişler kısaca.
    Daha iyi anlatılamazdı.

Güncellemeden sonra meşhur sakatlık problemini yaşayanlar var mı ? Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum dün oyunu güncelledikten sonra 3 maç yaptım 3 maçta da birer futbolcum sakatlandı. İki tanesi 2 ay yok bir tanesi de 1 ay yok ki kendisi gol krallığına oynuyordu.

Normalde bu kadar dert etmem de 42 maçlık sezonda böyle bir şey yaşamamışken, sezonun son 6 maçına girmişken ve üst lige çıkmak üzereyken bir de maddi olarak çökmüş bir takımı çalıştırırken sıkıntı oldu biraz

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    Güncellemeden sonra meşhur sakatlık problemini yaşayanlar var mı ? Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum dün oyunu güncelledikten sonra 3 maç yaptım 3 maçta da birer futbolcum sakatlandı. İki tanesi 2 ay yok bir tanesi de 1 ay yok ki kendisi gol krallığına oynuyordu.

Normalde bu kadar dert etmem de 42 maçlık sezonda böyle bir şey yaşamamışken, sezonun son 6 maçına girmişken ve üst lige çıkmak üzereyken bir de maddi olarak çökmüş bir takımı çalıştırırken sıkıntı oldu biraz
    Ben 5-6 maç yaptım ama yaşamadım , biraz şanssızlık olmuş gibi

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Madem 5-6 maç yaptın ben farklı bir soru sorayım =) Güncellemede düzeltildiği söylenen hatalar hakikaten düzelmiş mi, fark edebildin mi? Eğer düzelme göremedim diyorsan 2. sorum da şu: En azından kötüleşme yok di mi? Öyle umuyorum daha doğrusu

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Herhalde şanssızlık oldu. Bir de güncellemeden beri oynadığım 4 maçın hiçbirini kazanamadım hepsini 80'den sonra yediğim gollerle kaybettim. Bu güncelleme bana pek yaramadı gibi

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Pas yüzdesi, topla oynama oranı düzelmiş. Son yamadan önce %85 pas isabeti gördüğümü hatırlamıyorum, belki 1-2 maç olmuştur.
    Alt tab yaptıktan sonra ekrana görüntü gelmemesi yüzünden 2 kere gitmişti oyunum. Onun düzeltilmesi özellikle iyi oldu.

temayı orjinal fm teması olarak kullanmama rağmen crash dump aldım defalarca. bi çözülmedi gitti nasıl sorunsa arkadaş 10 sene oldu ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by alexalexalex View Post
    temayı orjinal fm teması olarak kullanmama rağmen crash dump aldım defalarca. bi çözülmedi gitti nasıl sorunsa arkadaş 10 sene oldu ya.
    Bunun sadece temayla alakası olmayabilir.Yanında kullandığınız forma,futbolcu yüzleri,logolar gibi eklentiler de crash dump almana sebep olmuş olabilir.Onlara da bak derim.

Tema, logo , oyuncu yüzleri vesaire yüzünden crash alacaksak eğer adam gibi yapsınlar oyunu bizde ek paket kullanmak zorunda kalmayalım. 2 gb lik oyuna 100 lira bayılıyoruz buna rağmen adam gibi oynayamıyoruz.

Nesil
    2007

Personel görevlerini ayarlarken Crash yiyordum. Antrenman için öneri verecek kişiyi atamak için bastığım anda oluyordu. O düzelmiş son yamayla(ya da kendiliğinden), sonunda istediğim kişiyi seçebiliyorum.

Rep değerleri çok değişken gibi geldi bana. Oyun bu konuda yanlış sanki. 6 yılda ligdeki takımların rep değerleri;

Trabzonspor yeni küme düştü. Son 6 sezonun 5'inde ben, 1'inde Sivasspor şampiyon oldu. Ancak yine de bu kadar dramatik değişmemesi lazım sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Oyunda menajer olmaktan çok psikolog görevi görüyoruz. Ligin en çok rotasyon yapan hocası olmama rağmen her ay 1-2 oyuncu ilk 11 oynamamaktan şikayetçi. Kadro durumları da genelde rotasyon,yedek vs. Bişey söylüyoruz üzülüyor 3 ay üzgün kalıyor. 5.5 puanla oynadığı maç sonu adamı uyarıyorum düzelt kendini diye bence ben çok iyi oynadım siz göremediniz diyor hop o da 3-4 ay üzgün moral yerlerde. Menejerlik mi oynuyoruz bebek bakıcılığı mı yapıyoruz belli değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şu psikolog muhabbeti sıkıntı. Oyunda zaten taktik oturtana kadar göbeğim çatladı. İkidir aldığım takımlarda sezona galibiyetlerle başlıyorum sonra bu ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama oynamayan oyuncular şikayet etmeye başlayınca adeta çöküş dönemi başlıyor. Bide buna devamlı ilk 11'de oynayan oyunculardan şikayet eden oyuncuya destek gelince durum başka bir hal alıyor. Önceki serilerde bu olay yoktu. Bunu önlemenin yolu max. 22 kişilik dar bir kadro kuracaksın ona da sakatlıklar engel oluyor. Önceki serilere göre sık olmasa da yinede sakatlıklar oluyor. Adamsan 25 kişiden az kadro kur sonra nasıl sıvazlayacağını şaşırıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Şu psikolog muhabbeti sıkıntı. Oyunda zaten taktik oturtana kadar göbeğim çatladı. İkidir aldığım takımlarda sezona galibiyetlerle başlıyorum sonra bu ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama oynamayan oyuncular şikayet etmeye başlayınca adeta çöküş dönemi başlıyor. Bide buna devamlı ilk 11'de oynayan oyunculardan şikayet eden oyuncuya destek gelince durum başka bir hal alıyor. Önceki serilerde bu olay yoktu. Bunu önlemenin yolu max. 22 kişilik dar bir kadro kuracaksın ona da sakatlıklar engel oluyor. Önceki serilere göre sık olmasa da yinede sakatlıklar oluyor. Adamsan 25 kişiden az kadro kur sonra nasıl sıvazlayacağını şaşırıyorsun.
    Ben bunu 3. 4. sezon itibari ile yapıyorum. Oyuncu alırken birden fazla mevkiye uygun özelliklerde olmasına dikkat ediyorum. Böylece 22-23 kişilik kadro işimi görüyor. Ancak tabi yer yer sıkıntı yaratmıyor değil. Kupa maçında 3-4 as oyuncumu oynatmak zorunda kalabiliyorum ki yarı finalden önce genellikle tamamen yedeklerle oynarım çok kritik bi durum yoksa.
    Kadro planlaması önemli yani. Ancak oyuncuların bu kadar tepki koyması anormal. Adamı yedek diye alıyorum 2 ay sonra sızlanmaya başlıyor. Yedek ne demek? As oyuncu olmazsa sen oynarsın demek.
    Bu konuyu düzeltmeleri lazım. Yedek kalmak istemeyen adam sözleşme imzalarken bu konuda diretmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Güncellemeden sonra oyunculara istenilen yüksek bonservis sorunu çözülmüş mü? Yeni kariyer açmaya değer mi?

beyler güncellmeden sonra bi ayak kırılmasıdır böyle bir şey olamaz
    1 sezonda tam 4 adamın ayağı kırıldı bu nedir böyle . kadrom çok geniş 42 kişilik kadrom var çok genç var ama en az 15-20 kişi kirada pivot klubte orda burda . onlardayken birşey olmuyor bende ayakları kırılıyor . üstelik galatasarayda 8 kişilik doktor ekibim var hepside 20 saçma olmuş

16.2 de Osmanlıspor'un stadı hala Osmanlı Stadı yerine Yenikent Asaş olarak görünüyor çeviri ekibi düzelttik falan demişti acaba neden düzelmiş değil ve ne zaman düzelir?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Kanatlar ve bekleri bayağı iyi yapmışlar..Gollerin büyük kısmı kanatlardan geliyor sanki

Oyunda Alt-Tab'a Alınca Hâlâ Uygulama Hatası Verip Oyun Kapanıyor. Sizde de Oluyor mu?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Oyunda Alt-Tab'a Alınca Hâlâ Uygulama Hatası Verip Oyun Kapanıyor. Sizde de Oluyor mu?
    Update öncesi o hatayi aliyordum ama artik olmuyor bende

4 yıldır orijinal oyun alıyorum. ilk defa pişman ettirdi, 2001'den bu yana bu kadar çok sakatlık yaşadığım bir oyun hatırlamıyorum, özellikle 16.2 versiyon güncellemesinden sonra.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Siyah ekranda kaldı benim de. 3 maç geri gitmek zorunda kaldım, sildim oyunu.

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Siyah ekranda kaldı benim de. 3 maç geri gitmek zorunda kaldım, sildim oyunu.
    dostum siyah ekranda kalırsa eğer, shift+p yapıp gelen sayfadan temayı yenilersen sorun çözülürdü. blur bi ekran geliyor ama aşağıdan belli oluyor seçenek. seçenekler kısmında görürsün, sonra siyah ekran gelince öyle yaparsın.

kariyerlerinize yazık etmeyin yani.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by alexalexalex View Post
    dostum siyah ekranda kalırsa eğer, shift+p yapıp gelen sayfadan temayı yenilersen sorun çözülürdü. blur bi ekran geliyor ama aşağıdan belli oluyor seçenek. seçenekler kısmında görürsün, sonra siyah ekran gelince öyle yaparsın.

kariyerlerinize yazık etmeyin yani.
    Bir daha olursa denerim sağol.
    Zaten fazla oynamaya vaktim yok onda da böyle hatalar olunca oynayasım gelmiyor.

güncellemeyle birlikte daha çok penaltı oluyor gibi geldi bana ayrıca sakatlık problemini ben de fazlasıyla yaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yüz ve logo paketlerini windows 10'da nereye atmamız lazım bunları, bir türlü bulamadım?

Vallahi Alt-Tab Sorunu Başa Bela Bende. Az Önce Editöre Girdim İnternette Bilgilere Göz Atmak İçin Alt-Tab Yaptığımda Editör'de Hata Verip Kapandı. Yani Hem Oyun Hemde Editörde Hâlâ Sorun Devam Ediyor

Oyun Versiyonu: 16.2

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

16.2 gördüğüm en kötü fm güncellemesi. fixlediklerinden çok irili ufaklı bug ve sorun eklediler resmen oyuna.

Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri