Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
331 ile 360 arası toplam 411 sonuç

Konu: Besleyici Kulüpler (Feeder Clubs)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

Quote Originally Posted by submarine_18 View Post
    peki bu 7 trilyonu ne zaman verio yıllık mı aylık mı....
    ya aylık verselerdi. yıllık 84 trilyon olurdu. Ee bu japan kulupler bu kadar zengin mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by zzzeeeggg View Post
    ya aylık verselerdi. yıllık 84 trilyon olurdu. Ee bu japan kulupler bu kadar zengin mi ?
    Onu bırak o kadar salakmılar.Japonlardan bahsediyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

amerika we asya dan takımlar sadece snn ismini pazarlayılar yani finansal olarak katkıları war.. eer oyuncu gondermek istiosan kendi liginden tkm alsan daa ii olur
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

enteresan b'r durum

5. Default

ekonomik anlaşma yapmışsındır.forma satışı için falan.

yahu arap yada japon takımı feeder yaparsanız?yılda 7-8milyon dolar para veriyo?
    ayrıca?istemediğin futbolcu hemen gidiyo?
    kadro şişkinse feedereda faydası olur?sanada?
    ben her zaman isterim?gereksizleri iptal ederim?katardan takım gelse zengin olurum valla?
    ha bu arada?en üsttekini secen arkadaş?orda bi buton var altta ona bas istediğini sec?ok?

bencede diğer kulübe gidip oynaması kendi paf maçlarımda oynamasından iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

ya benim anlamadığım kulüpten feeder clup istediğimde beğenmezsem haber menüsünden tavsiye et tıklayarak. açılacak ekranda sol alt köşede menüde en alttakini tıklarsam bana yeni feeder clup mı öneriyorlar ?

2. sorum her istediğim feeder clup diğerlerini siler mi ? istediğim ülkeden seçebiliyor muyum ?
    merchandising nedir ? cvp alırsam sevinirim.

feeder klup ben izn cikmakyan bi oyuncuyu gonderdim 3 sene sonra izin cikti

transfer sezonu içinde mi gönderebiliyoruz oyuncuları kardeş klube?
    bir de daha fazla feeder clup istiyemiyormuyum bir tane var sadece digerini istetmiyo tıklanmıyor yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benim feeder klubum konya alıpta kenarı koydugum genc yıldızları gonderdim kiralık gecen sezon uefa ya gttiler bu sezonda 4.ler

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bence oyundaki en iyi feeder clubler Juventus ve Chelsea de

galba 6 ay falan

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Bu Uygulama Türkiyedeki Klübler için hiçbir faydası olmuyor ben yabancıyı kiralacam ne faydası olcak , yine yabancı olrak görüyor.zaten türk futbolcuları kiralarsın daha mantıklı

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ben galatasaray i yonetiyorum.yeni oyun actim yine galatasaray.onceki oyunce yonetim bana besleyici kulup buluyordu ama simdiki oyunda bulmuyor.nedeni ne olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

Quote Originally Posted by barcelos View Post
    ben galatasaray i yonetiyorum.yeni oyun actim yine galatasaray.onceki oyunce yonetim bana besleyici kulup buluyordu ama simdiki oyunda bulmuyor.nedeni ne olabilir
    ..........

ya benimde anlamadiim bi olay var yani kulup bana feeder klup buluor atiorum 2 3 tane ben onlardan istediimi secemiorum klup secior yok corafi yakinlik vss dierek ya istediiimis klubu nasil seciorus ben orasini yakalayamadim sanirim simdiden cevabinis icin tesekkurler arkadaslar

ya arkadaslar bende feeder kulup bayağı var 15 civarı yeni istekte bulunuyprum yönetim bulamıyo neden acaba yaw kulube ekonomik katkı misali lazım kansan city bağladım o şekilde paranın gözüne vurdum iki sene olmadan sadece ondan en az 150 milyon $ gelir var cash para yani

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

yaw bişi dicem ben önceden 1 yerine 4 5 feeder klüp seçebiliodm ama 7.02 güncellemeyi yükleyince artık seçemiyorm sadece 1 seçme hakkım oluo sizdede öyle mi
    Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilgiler için saol...

benim pilot takımlarım var 3 tane almanyadan ronse kuzeyden bir yerden herfolge ama oyunular gitmiyo destekleyen klüp istiyom hep brezilya alt ligleinen takım buluolar onalrada gitmio adamlarım antalyasporum 2013 deyim
    süper ligde 2007 de 3. 2008 de 2. 2009,2010,2011 de 1. 2012 de 2. oldum
    avrupada ş.lignde çeyrek final oynadım klüpler sıralmasında dünydad 44.yüm ve milli takımında başındayım türkiyenin aaba antalyaspor ünlü bir klüp değil diyemi ii takımalr gelmioyor mesela ben bi reading veya hannover i istiyorum böle benden daha küçük takımları nasıl yapaçağım pilot takım

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

ben tercih etmiyorum cunku kendi ant programim daha iyi mac tecrubesi veremesem bile

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

arkadaslar size sunulan kulüplerin en popüler olanını seçin. populerliğe bakmak için FM modifer programını tavsiye ederim. yilda en fazla 2 kulüp veriyorlar. ilki sezona başlarken başvuru yapın. 2.si ise kasım-şubat aylarında tetikte olun. yönetim odasına bakın haftada bi kere. devrearasındaki kulüpler genelde asya, afrika ve amerika ülkelerinden para kazanmak için oluyor. sezon başındakiler ise oyuncu göndereceğiniz kulüpler oluyor. mesela ana kulüp başvurduysanız genelde türk takımları ile oynayanlar avrupadaki büyük takımlar gelselerde size oyuncu gönderme konusunda yabancı sınırlaması var. ama size hollanda ligini tavsiye ederim yabancı sınırlaması yok. ana kulüpler büyük takımlar oluyor. mesela psv ile oyuna başlayan görür. chelsea ona ana kulüplük yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bne ordu ıle superlıgdeyım sampıyonlar lıgıne gıdıyorum hala kotu takımlar gelıyor

abi atma be orduyla sampiyonlar ligine nasil gitcen sen ya

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by kazocan View Post
    Bunu yapmak çok mu zor arkadaşım?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by kazocan View Post
    niye gitmesin ki

28. Default

benim feedder takımım istanbulspor ve anakaraspor yönetimden iki defa istedim karşıma bu takımlar cıktı hemen seçtim

juventus bilen varmi acaba ?

Arkadaslar yönetim bana kulüp bulamıyor yaw nasıl olcak bu iş...

bide chelsea ya baktım adamların iki tane finansal ortağı var kulübü yani hemde biri çinde ben bi tane yi zor buldum o da amerikada bunların basit bi yöntemi yokmu acaba

Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Mesaj Yetkileri