amerika we asya dan takımlar sadece snn ismini pazarlayılar yani finansal olarak katkıları war.. eer oyuncu gondermek istiosan kendi liginden tkm alsan daa ii olur
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
enteresan b'r durum
ekonomik anlaşma yapmışsındır.forma satışı için falan.
yahu arap yada japon takımı feeder yaparsanız?yılda 7-8milyon dolar para veriyo?
ayrıca?istemediğin futbolcu hemen gidiyo?
kadro şişkinse feedereda faydası olur?sanada?
ben her zaman isterim?gereksizleri iptal ederim?katardan takım gelse zengin olurum valla?
ha bu arada?en üsttekini secen arkadaş?orda bi buton var altta ona bas istediğini sec?ok?
bencede diğer kulübe gidip oynaması kendi paf maçlarımda oynamasından iyi
ya benim anlamadığım kulüpten feeder clup istediğimde beğenmezsem haber menüsünden tavsiye et tıklayarak. açılacak ekranda sol alt köşede menüde en alttakini tıklarsam bana yeni feeder clup mı öneriyorlar ?
2. sorum her istediğim feeder clup diğerlerini siler mi ? istediğim ülkeden seçebiliyor muyum ?
merchandising nedir ? cvp alırsam sevinirim.
feeder klup ben izn cikmakyan bi oyuncuyu gonderdim 3 sene sonra izin cikti
transfer sezonu içinde mi gönderebiliyoruz oyuncuları kardeş klube?
bir de daha fazla feeder clup istiyemiyormuyum bir tane var sadece digerini istetmiyo tıklanmıyor yani.
benim feeder klubum konyaalıpta kenarı koydugum genc yıldızları gonderdim kiralık gecen sezon uefa ya gttiler bu sezonda 4.ler
![]()
bence oyundaki en iyi feeder clubler Juventus ve Chelsea de![]()
galba 6 ay falan
Bu Uygulama Türkiyedeki Klübler için hiçbir faydası olmuyor ben yabancıyı kiralacam ne faydası olcak , yine yabancı olrak görüyor.zaten türk futbolcuları kiralarsın daha mantıklı
ben galatasaray i yonetiyorum.yeni oyun actim yine galatasaray.onceki oyunce yonetim bana besleyici kulup buluyordu ama simdiki oyunda bulmuyor.nedeni ne olabilir
ya benimde anlamadiim bi olay var yani kulup bana feeder klup buluor atiorum 2 3 tane ben onlardan istediimi secemiorum klup secior yok corafi yakinlik vss dierek ya istediiimis klubu nasil seciorus ben orasini yakalayamadim sanirim simdiden cevabinis icin tesekkurler arkadaslar
ya arkadaslar bende feeder kulup bayağı var 15 civarı yeni istekte bulunuyprum yönetim bulamıyo neden acaba yaw kulube ekonomik katkı misali lazım kansan city bağladım o şekilde paranın gözüne vurdum iki sene olmadan sadece ondan en az 150 milyon $ gelir var cash para yani![]()
yaw bişi dicem ben önceden 1 yerine 4 5 feeder klüp seçebiliodm ama 7.02 güncellemeyi yükleyince artık seçemiyorm sadece 1 seçme hakkım oluo sizdede öyle mi
Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır
Bilgiler için saol...
benim pilot takımlarım var 3 tane almanyadan ronse kuzeyden bir yerden herfolge ama oyunular gitmiyo destekleyen klüp istiyom hep brezilya alt ligleinen takım buluolar onalrada gitmio adamlarım antalyasporum 2013 deyim
süper ligde 2007 de 3. 2008 de 2. 2009,2010,2011 de 1. 2012 de 2. oldum
avrupada ş.lignde çeyrek final oynadım klüpler sıralmasında dünydad 44.yüm ve milli takımında başındayım türkiyenin aaba antalyaspor ünlü bir klüp değil diyemi ii takımalr gelmioyor mesela ben bi reading veya hannover i istiyorum böle benden daha küçük takımları nasıl yapaçağım pilot takım
ben tercih etmiyorum cunku kendi ant programim daha iyi mac tecrubesi veremesem bile
arkadaslar size sunulan kulüplerin en popüler olanını seçin. populerliğe bakmak için FM modifer programını tavsiye ederim. yilda en fazla 2 kulüp veriyorlar. ilki sezona başlarken başvuru yapın. 2.si ise kasım-şubat aylarında tetikte olun. yönetim odasına bakın haftada bi kere. devrearasındaki kulüpler genelde asya, afrika ve amerika ülkelerinden para kazanmak için oluyor. sezon başındakiler ise oyuncu göndereceğiniz kulüpler oluyor. mesela ana kulüp başvurduysanız genelde türk takımları ile oynayanlar avrupadaki büyük takımlar gelselerde size oyuncu gönderme konusunda yabancı sınırlaması var. ama size hollanda ligini tavsiye ederim yabancı sınırlaması yok. ana kulüpler büyük takımlar oluyor. mesela psv ile oyuna başlayan görür. chelsea ona ana kulüplük yapıyor.
Bne ordu ıle superlıgdeyım sampıyonlar lıgıne gıdıyorum hala kotu takımlar gelıyor
abi atma be orduyla sampiyonlar ligine nasil gitcen sen ya
benim feedder takımım istanbulspor ve anakaraspor yönetimden iki defa istedim karşıma bu takımlar cıktı hemen seçtim
juventus bilen varmi acaba ?
Arkadaslar yönetim bana kulüp bulamıyor yaw nasıl olcak bu iş...
bide chelsea ya baktım adamların iki tane finansal ortağı var kulübü yani hemde biri çinde ben bi tane yi zor buldum o da amerikada bunların basit bi yöntemi yokmu acaba![]()