Bu konuda arda_ultraslan!'a katılıyorum...
Herşey ASY de belli olacak..
Fenerbahçe
Beraber
Galatasaray
Bu konuda arda_ultraslan!'a katılıyorum...
Herşey ASY de belli olacak..
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ama Lugano'nun sorunlarımı var? Hayır neden insan her maç sinirli olur onu anlamıyorum..
Lugano hırslı ve çakal futbolcu dediğimiz çaktırmadan rakibi oyundan düşürmeye yönelik hareketler yapan bir futbolcu.Maçta yüreğiyle oynayan maçı kazanmak için bütün gücünü ortaya koyan bir futbolcu.
buyüzden onu çok sevdim.Hermaça sinirli değilde hırslı çıkıyor sanki.Bence bu çok güzel birşey bana biraz Bülent Korkmaz' ı hatırlatıyor..
Eray Abi'ye katılıyorum..Lugano her naçta böyle olmak zorundamı....
Adnan Polat'ın geldiğinden beri ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim...
fenerin yenmesine degilde eray abinin fenerli cıkmasına şaşırdım ben onu beşiktaşlı diye biliyordum(kıravat olayı)![]()
Şu Tümer ne biçim bir insan ya..
Kime karşı kimden yana belli değil...
Sabri gerekeni yaptı...
Susması gereken yerde susmasını bilmeli taraftar....
appiah-tümer ikilisi çok şımardı sanki çok müthiş oynadılar ya![]()
22.12.1999 aynı maç skor 1-2
toplama çıkartma öğretmeyelim di mi![]()
hemen 9 yıl yaptılar 99-00 yılında yendik galiba
Sene 99 skor 2-1. Sene 2006-2007 Fenerbahce galibiyeti.(Bu sene içinde Kadıköyde baska FB-GS macı olmayacagına gore) 1 sene sonra sene 2007-2008 kac sene ediyor acaba ?
--------------------
G.Saraylı taraftar polisi bıçakladı!
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi gerilim yükseldi. Galatasaraylı bir taraftar Ali Sami Yen çevresinde görev yapan bir Polisi bıçakladı. Yaralanan polis hastaneye kaldırıldı
KAYNAK
Galatasaraylı taraftalar, Fenerbahçe cephesinde sevinç gösterileri yaşanırken bulundukları tribün koltuklarını yerlerinden sökerek, sarı-lacivertli tribünlere atmaya çalıştı.
Sarı-kırmızılı taraftarların yer aldığı tribünlerde havada uçuşan koltuklar dikkat çekerken, tribün üzerine gerilen ağ nedeniyle koltuklar Fenerbahçeli taraftarların üzerine gitmedi.
KAYNAK
Fenerbahçe Cumhuriyeti
98/99 sezonunun ikinci yarisinda en son GS kazanmis ise:
99/00 sezonu
00/01 sezonu
01/02 sezonu
02/03 sezonu
03/04 sezonu
04/05 sezonu
05/06 sezonu
06/07 sezonu
eder kac sezon? 8...
99/00 sezonunun ilk yarisinda en son GS kazanmis ise:
00/01 sezonu
01/02 sezonu
02/03 sezonu
03/04 sezonu
04/05 sezonu
05/06 sezonu
06/07 sezonu
eder kac sezon? 7...
Simdi yapabildin mi parmak hesabini?![]()
nolur yapmasın Ultraslan bi de bunu nerden buldun bende bakayım bir
Bunun anca yarısı olur, 33.haftaya kadar bazı şeyler unutulur, ama o akşam stadda olacağım umarım bundan fazlası olmaz.
Ali Sami Yen öncesi hep fair play havası yaratılmıştır ve yine öyle olacaktır![]()
İnşallah bizim taraftarımız böyle bir hataya düşmez!
Sanırım saatlerdir burda söylediklerinizi ağzınıza tıktı ua
yok siz okuyamıyosunuz.. biz ne dedik siz değilmiydiniz stadımızda küfür yok diyen siz değil miydiniz en iyi ve centilmen taraftar bizde diyen siz değilmiydiniz bizim maçlarda olay çıkmaz diyen? işte biz bunları eleştiriyoruz yücel bişey demişti onu tekrar ediyim. Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün kendinle çelişme olay budur. biz asla iddia etmedik bizim stadımızda küfür yok diye ama en azından iddia edipte uygulamamazlık etmedik
af buyur
orda elemanın biri yazmış bir başlığın içine arkadaşın biride buraya aktarmış ha olmayacak mı alası olacak ama bu işler yazmakla çizmekle olmaz, o başlıkta kilit yer yakında zaten..
böyle birşey olacağını sanmıyorsun herhalde resmi sitede birdeOriginally Posted by uaburak89
o alıntı yaptığın yazıyı yakında kilitli bir halde göreceksin şimdiden söyleyeyim sana
bireysel bi yazıdır fakat diğer forum üyelerinde destek görmüştür nedeni ise gayet belli k.köyde bizimkiler münferit geliyor cefa çekiyor vatandaş polis kordonu eşliğinde toplu geliyor elini kolunu sallaya sallaya..![]()