Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Sonucta onlarda insan ve Fenerbahce'nin yaptıgı cagrıya uyan yok. Fenerbahce bu konuda kac kere stadlarımızda küfür olmasın birşey atılmasın dedı ama bu tek Fenerbahce stadında uygulanıyordu.Derbidede patlak verdi. Eger diger takımlar bu cagrıya uyup küfür etmeseydi stadlarda bugün bunların hiçbiri olmazdı.
    ya uygulka sonuna kadar ya da afra tafra yapma kardeşim o zaman...bi temiziz diyen fener vardı...patlak vermek az kalır bence bu yapılanların yanında...hiçbir derbide olaylar bu kadar büyümedi...

bak ben gollerinize birşey dedim mi?yok golden önce faul vardı yok penaltımız verilmedi dedim mi? hatta iyi oynadık ama olsun kazanamdık düşüncesine de karşıyım.hakkettik falan da hakeden alır kardeşim çıkıp oynayıp alacaksın...ben galibiyetinize birşey demiyorum.taraftara diyorum sadece...

Sheriff Misafir

GS taraftarınıda göreceğiz.FB-GS maçı olacak ve küfür olmayacak haa

abi elin alası neyse hakem görmemiş

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

[B]Fener kötü degildi sadece skorun üstüne yattı.Küfürbaz meselesini diger takımların ettiklerinin yanına koy tekrar kıyasla.33. hafta gelince görürüz centilmenligi.
    captain hala aynı şeyi diyorsun be abi...biz küfür yok diyor muyuz?hayır...var küfür.yok diyen sizinkilerdi...e gördük yoku...ayrıca nihat özdemirin açıklaması,tümerin haraketleri de cabası...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ayrıca da gs-fb maçında küfür olmayacak...küfürün kralı olacak bunu şimdiden kestirmek zor birşey değil...

Sheriff Misafir

Adnan Polatın açıklamaları neydi peki?

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Tümer ayrı bir olay zaten!....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum.

Nesil
    2006

Biz ne zaman öğrenecez kaznanı tebrik etmeyi kaybedeni alkışlamayı? Biz ne zaman hakem kararlarını bırakıp sahada ki mücadeleye bakacaz? Biz ne zaman trbünleri bırakıp Futbol konuşacağıız?

Herkes elini kalbine koysun ve baksın bu konuda futbol mu konuşuluyor yoksa iki üç gün sonra unutulacak olayları mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum.
    Ben etmiyorum!

bende biliyorum gs-fb macinda küfür olacagini,ama insallah olmaz diyorum.biz yamayalim bunu ve bütün fenerlilere ne kadar iyi taraftar oldugumuzu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    Adnan Polatın açıklamaları neydi peki?
    ya off...sanki televizyondan duymadın he yapılan tezahüratı...50 kişi değil 5.000 kişi kıçını yırtsa o kadar ses çıkmaz.inledi be stat...adnan polat torpil ve su atma konusunda söylemiş heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bu konuda arda_ultraslan!'a katılıyorum...
    Herşey ASY de belli olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by comandante View Post
    captain hala aynı şeyi diyorsun be abi...biz küfür yok diyor muyuz?hayır...var küfür.yok diyen sizinkilerdi...e gördük yoku...ayrıca nihat özdemirin açıklaması,tümerin haraketleri de cabası...
    Tek taraflı calısma bu kadar idare ediyor. Diger kulupler versin bakalım destek küfür oluyormu ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Ben gerçekten ERAY'ı tebrik etmek istiyorum. Ben söylememiştim bile sinirlidir diye ama kendisi beni tebrik etti ilk olarak. Diğer arkadaşları da biraz sakinliğe davet ediyorum. Ayrıca başka iddia sahipleri sizi de Eray gibi iddianızı yerinize getirmenizi bekliyorum

Teşekkürler Eray...
    Bu Laf Banamı Serkan

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Biz ne zaman öğrenecez kaznanı tebrik etmeyi kaybedeni alkışlamayı? Biz ne zaman hakem kararlarını bırakıp sahada ki mücadeleye bakacaz? Biz ne zaman trbünleri bırakıp Futbol konuşacağıız?

Herkes elini kalbine koysun ve baksın bu konuda futbol mu konuşuluyor yoksa iki üç gün sonra unutulacak olayları mı?
    ben futbol hakkında yorumumu sayfalar önce yaptım batu...şimdi diğer konuları tartışıyoru...e yorumumu bi daha yapim...

maç berabere bitmeliydi...

cihanla ergünle olacak iş değil...

song olsa ilk golü yemezdik bence...

kezman uğur önder deniz çok iyiydi.özellikle de uğur...

kezmanla sezercik çok tahrik ettiler bizim oyuncuları...sabriyle hasan da fenerlileri...

baskı yaptığında golü atacaksın kardeşim atamazsan iyi oynadık ama yenemedik diye ancak avutursun kendini...

3. kez diyorum feneri tebrik ederim...

Sheriff Misafir

ya off...sanki televizyondan duymadın he yapılan tezahüratı...50 kişi değil 5.000 kişi kıçını yırtsa o kadar ses çıkmaz.inledi be stat...adnan polat torpil ve su atma konusunda söylemiş heralde...
    Onu Polatla tartış benimle değil

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Tek taraflı calısma bu kadar idare ediyor. Diger kulupler versin bakalım destek küfür oluyormu ?
    ya tamam diyelim ki küfürde de haklıydınız ki değildiniz ama varsayalım...oley bravo ettiniz küfür...şimdi bana çıkıp da nihat özdemirle tümeri de savunursan monitörü yerim ben abi...

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ama Lugano'nun sorunlarımı var? Hayır neden insan her maç sinirli olur onu anlamıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Onu Polatla tartış benimle değil
    polatla resmim var benim=) ne alakaysa

polatla resmim var benim=) ne alakaysa
    ben çektim hatta benimde var (reklam yaptım ama kusura bakmayın dayanamadım çok heyecanlandım)

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Eray Abi'ye katılıyorum..Lugano her naçta böyle olmak zorundamı....

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ama Lugano'nun sorunlarımı var? Hayır neden insan her maç sinirli olur onu anlamıyorum..
    Lugano hırslı ve çakal futbolcu dediğimiz çaktırmadan rakibi oyundan düşürmeye yönelik hareketler yapan bir futbolcu.Maçta yüreğiyle oynayan maçı kazanmak için bütün gücünü ortaya koyan bir futbolcu.
    buyüzden onu çok sevdim.Hermaça sinirli değilde hırslı çıkıyor sanki.Bence bu çok güzel birşey bana biraz Bülent Korkmaz' ı hatırlatıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ya tamam diyelim ki küfürde de haklıydınız ki değildiniz ama varsayalım...oley bravo ettiniz küfür...şimdi bana çıkıp da nihat özdemirle tümeri de savunursan monitörü yerim ben abi...
    Tümer'in ne yaptıgını bilmiyorum. Nihat Özdemir'in acıklamalarına gelince onu zaten ben degil Adnan Polat savunmus bize söz düsmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Adnan Polat'ın geldiğinden beri ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fenerin yenmesine degilde eray abinin fenerli cıkmasına şaşırdım ben onu beşiktaşlı diye biliyordum(kıravat olayı)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maç Kadıköydeydi.Bu bazı Galatasaraylıların(özellikle futbolcuların) korkularıydı. Maç başladığında küfür eden, torpil atan, şişe atan, elinden gelse tüm Galatasaraylıları bir yere kapayıp orayı yakacak olan 50.000 taraftar Nihat Özdemir'in değimiyle "görev"ine başladı. Galatasaray ilk beş dakika gerideydi. Fenerbahçe geliyodu ama önemli pozisyon bulamıyordu. 4. dakikada bir hareket dikkatimi çekti. Kezman, Tomas'ın yüzüne bir harekette bulundu. Tam anlayamadım. İtme-tokat karışımı bir hareket gibiydi. 5. dakikadan sonra Galatasaray bastırmaya başladı. Ümit, Arda,'nın güzel ortasını auta yolladı. Sonra bir de baktık ki geretsin alnı kanıyor. Okan kalkıp bir maddeyi geri tribüne iade ediyor. Ve dakika 24 geliyor. Beceriksiz ve Song'suz defans topu uzaklaştırmayı beceremiyor. Tuncay'ın ortası beceriksiz defansın ve Mondragon'un arasından Alex'e gidiyor ve korumasız fileler sallanıyor. Ve 25. dakikada Galatasaray atağa çıkarken İnamoto-Ayhan ikilisinden biri yerlerde sürünürken Appiah'ın pasıyla buluşan Kezman auta doğru topu şutluyor. Fakat o da ne. Ergün'e çarpan top ağlara gidiyor. Bu dakikadan sonra Galatasaraylılar korkmaya başlıyor. İlerleyen dakikalarda sahada tartışma çıkıyor. Hakem kartı sadece Hasan Şaş'a gösteriyor. Ve ilk yarı bitiyor. Çıkan tartışmada Lugano sinirlerine hakim olamıyor ve soyunma odası yolunda sarıyı görüyor. Maçın ikinci yarısında Sabri-Necati giriyor Hasan Şaş-İliç çıkıyor. Mondragon'un her yanına gelen maddeler sakatlık yaratıyor. İkinci yarıda Sabri oyuna hareket getiriyor. Ve golü de getiriyor. 53. dakikada Sabri'nin vurduğu top Volkan'dan dönüyor ve boş kaleye Ümit giriyor. Galatasaray süper baskı yapıyor. Taraftarlar yerinde oturamıyor. Ama Fenerbahçe oyunu yavaşlatıyor. Sıksık faullerde hata yapan Selçuk Dereli büyük tepki çekiyor. Sabri'nin yere paralel şekle gelen bileği yürekleri sızlatıyor. Volkan'ın kurtardığı kafa topu stadta 2.500 kişiyi, Türkiye'de 20.000.000 kişiyi ağlatıyor. 70'ten itibaren Alex de Souza yerde yatıyor. Profesyonellik dediğiniz kendini yere atarken burnunu yere çarpıp kendini sakatlamaksa eksik olsun böyle profesyonellik. Alex için sedye bir girip bir çıkıyor. Alex neredeyse korner için bile sedye getirtecekken Tümer oyuna giriyor. Dakika 90 oluyor. Korner kullanacakken tribünlerin ettiği küfürlere Tümer ve Appiah eşlik ediyor. Ve maç bitiyor. İnamoto-Cihan-Selçuk Dereli-Emre Aşık dörtlüsü maçı Fenerbahçe'ye hediye ediyor.
    Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Sonra taraftarları teker teker kınıyorum. Galatasaray şanssızlığıyla Kadiköy'de kaybetti. Ama önemli değil bunun Sami Yen'i de var.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Lugano hırslı ve çakal futbolcu dediğimiz çaktırmadan rakibi oyundan düşürmeye yönelik hareketler yapan bir futbolcu.Maçta yüreğiyle oynayan maçı kazanmak için bütün gücünü ortaya koyan bir futbolcu.
    buyüzden onu çok sevdim.Hermaça sinirli değilde hırslı çıkıyor sanki.Bence bu çok güzel birşey bana biraz Bülent Korkmaz' ı hatırlatıyor..
    tam tersi hatta daha güzel ifadesi varda luganonun yaptıkları için şu güzel Türkçemizde o kalıversin

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    tam tersi hatta daha güzel ifadesi varda luganonun yaptıkları için şu güzel Türkçemizde o kalıversin
    Hamza abi süpersin ya..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Tümer'in ne yaptıgını bilmiyorum. Nihat Özdemir'in acıklamalarına gelince onu zaten ben degil Adnan Polat savunmus bize söz düsmez.
    oooo cimbom ananı sevim diye siz bağırırken tümer de elle kolla sesinizi yükseltmenizi istedi...

Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri