Sayfa 12 / 17 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Siz Gaziantep sporu 3-0 dan 4-3 yenerken hakem doğrumu yönetmişti Sıkışınca Bırakın hakemi . Bu sezon beşiktaş neLer çekti hakemden ?
    Şuan bu yorumunda sonra koltuktan attım kendimi mağlubiyetten sonra gülmekten kırılıyorum. Kendime getirdin beni çok komiksin. Sana bir stand-up gösterisi hazırlasak mı ne?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    kaç pozisyona karşılık kaç ofsayt var?eğer şunu dersen bu bir kumar ok,ama hata değil.ve nitekim ki bugün bu kumarı kazandı.
    2 tane bos yere verıen ofsayt vardı onlar gol olcaktı gol olsadıda bole konusuakıydın acaba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

Siz Gaziantep sporu 3-0 dan 4-3 yenerken hakem doğrumu yönetmişti Sıkışınca Bırakın hakemi . Bu sezon beşiktaş neLer çekti hakemden ?
    ne çekmiş söler misin hangi maçta hekem ile puan kaybettiniz
    Multi hesap açtığı için banlanmıştır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Şuan bu yorumunda sonra koltuktan attım kendimi mağlubiyetten sonra gülmekten kırılıyorum. Kendime getirdin beni çok komiksin. Sana bir stand-up gösterisi hazırlasak mı ne?
    Böyle kaLdıramayınca yeniLgiLeri doğaLdır bu davranışLar
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

hakemler, hakemler, hakemler...

nolacak bu sonumuz? hep bu hakemler..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar biraz daha düzgün ve seviyeli bir tartışmaya evam edersek daha iyi olur. Hem siz bu konudan mahrum kalmak zorunda kalmazsınız hem de bizler sizleri uyarmak zorunda kalmayız. RİCA EDİYORUM!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben gördüm Türkiye Kupası ya sen gördün mü peki hiç hayatında arkadaşım ?
    Hala dalga geçebiliyorsun PES.Sizin grubunuz bizim syircileri maç boyunca tahrik etti.Küfür etmeleri için zorladı resmen. Ayrıca o kupayı HARİKA(?) oynayan takımına yakıştırıyorsan al senin olsun

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    hakemler, hakemler, hakemler...

nolacak bu sonumuz? hep bu hakemler..

böle diosun ama klübün 2. adamı geçen hafta hakemlere demediini bırakmadı ntv'de 12 13 puan kaybetişiniz haemlerler filan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Elini vicdanına sok Dereli bu maçı doğru mu yönetti?
    Bu maçı hakemlerle kazandıgınız diger maçlara sayın...

Nesil
    2003

Zico bu konusmalarindan sonra gidici. Fenerbahce istese bile bence durmaz artik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    2 tane bos yere verıen ofsayt vardı onlar gol olcaktı gol olsadıda bole konusuakıydın acaba.
    o kadarı olmadı hemen diğeri gol olur zaten.bu arada fb tv de zico çırpınıyor.o dürüstmüş tek türkiye de.cumhubaşkaanı seçsek mi acep?

Zico ck agır konusuyor su anda bu hakem kırlenmıs falan diyor.Artık bi seyler yapılması gerek diyor saha dısı ısler ypılasın faan dıyor.
    Hakikaten, radyodan dinliyorum da çok ağır konuşuyor. Lucescunun bir zamanlar yaptığı konuşmalara çok benziyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Hala dalga geçebiliyorsun PES.Sizin grubunuz bizim syircileri maç boyunca tahrik etti.Küfür etmeleri için zorladı resmen. Ayrıca o kupayı HARİKA(?) oynayan takımına yakıştırıyorsan al senin olsun
    Al benden de o kadar bizim kirli kupaya ihtiyacımız yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ne zaman hakemle kazandık bu sene hakemler adıl yonetseydı su anda şampiyonlugu garantılemıstık biz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Puhauhauhauhauha

Serhat boşver yaa...

Fenerliler biraz sinirli anlayışla karşılıyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

zaten ceza alir direk cunku federasyonu hedef aldi... rize baskani da ceza almisti bu yuzden...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Harikasın
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yahu ne komik adamlarsınız ya gülmekden öldüm
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by TheCure View Post

böle diosun ama klübün 2. adamı geçen hafta hakemlere demediini bırakmadı ntv'de 12 13 puan kaybetişiniz haemlerler filan
    hakemlere demediğini bırakmayan çook 2.adam var..

herkes yakınıyor merak etme.. herkeste aynı sorun.. bu yüzden alışın..

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Al benden de o kadar bizim kirli kupaya ihtiyacımız yok.
    biraz dikkat...

Nesil
    2006

F.Bahçe teknik direktörü Arthur Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada çok sert açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada meydana gelen olayların üzücü olduğunu dile getiren Zico, "Bunun bir sürü örneklerini gördük. Şimdi olmazsa bile bu tip yüz utandırıcı olaylara karşı bir müdahalede bulunacaklar mı. Ben bunu merak ediyorum. Ben her gün dürüstlüğümle Samandıra'da çalışıyorum. Benim kafam benim çalışmam bir kaç kişinin eline verilmiş gibi. Bu beni utandırıyor. Ligin başından beri aynı oyunlar. Böyle devam ederse bizi bir hedefimizdenh uzaklaştırdılar. Ancak biz dürüstlüğümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bugün kupadan elendik. Fakat biz yarından itibaren dürüstlüğümüzle buralara geldik. İki takıma karşı hakemlerin davranışlarını herkes gördü. Bugün bu açık şekilde görüldü. Bundan sonra planlarımızı 11'e 14 oynayacak şekilde yapacağız"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Ne zaman hakemle kazandık bu sene hakemler adıl yonetseydı su anda şampiyonlugu garantılemıstık biz.

3 4 tkım şampiyonluğu garantiler hepsi birden,5 6 takım düşmeyi.eee sayıyı geçtik ne yapacağız şimdi?hakemsiz oynansın maçlar.kafasına göre takılsın herkes.

Nesil
    2003

Seviyeyi dusurmeyelim. Uyari vermeye hazir bekliyorum burada ona gore yazdiklariniza dikkat edin, holiganlik yapmayin..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ali Koç'tan büyük tepki
    Beşiktaş karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından, kupaya veda eden Fenerbahçe'de Asbaşkan Ali Koç, maçın ardından yaptığı açıklamada Haluk Ulusoy ve Selçuk Dereli'ye ağır hakaretlerde bulundu.

Canlı yayına çok sinirli katılan Ali Koç, yüzünün elenmekten dolayı asık olmadığını, Beşiktaş'ı 2 maçta da kendi deyimiyle "Ezmelerine" rağmen, oynanan tiyatrodan dolayı asık olduğunu belirtti.

Sözlerine devam eden Koç;

"Her zaman yapıcı olmaya çalıştım. Bu akşam gördüklerimden utandım. Baki Mercimek 3defa kırmızı kart görmeliydi. Bu şartlarda ne yapacağız? Selçuk Dereli, tiyatro oynuyor. Emeğimizi hakkımızı çalıyolar, yeter artık!" diye tepkisini gösterdi.

Turkcell Süper Lig'e de devam etmenin bir manasının olmadığını söyleyen Koç, Fenerbahçe Başkanı olsa ligden çekilebileceğini söyledi.

Tepkisini daha da arttıran Koç, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a hakaret ederken, Haluk Ulusoy'un bir tiyatro oynadığını iddia ederken, "Emeğimizi çalıyorlar, yeter artık! Bu akşam emeğimiz çalındı. Bir hırsızlık, bir gasp yapıldı." derken, yayıncı kuruluş LigTV'nin de tüm pozisyonları yayaoınlamadığını, pozisyonların cımbızla çekildiğini, iddia etti.

detaylar az sonra.

26.04.2007

Kaynak : Sporx.com

Zico resmen bombaladı
    F.Bahçe teknik direktörü Arthur Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada çok sert açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada meydana gelen olayların üzücü olduğunu dile getiren Zico, "Bunun bir sürü örneklerini gördük. Şimdi olmazsa bile bu tip yüz utandırıcı olaylara karşı bir müdahalede bulunacaklar mı. Ben bunu merak ediyorum. Ben her gün dürüstlüğümle Samandıra'da çalışıyorum. Benim kafam benim çalışmam bir kaç kişinin eline verilmiş gibi. Bu beni utandırıyor. Ligin başından beri aynı oyunlar. Böyle devam ederse bizi bir hedefimizdenh uzaklaştırdılar. Ancak biz dürüstlüğümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bugün kupadan elendik. Fakat biz yarından itibaren dürüstlüğümüzle buralara geldik. İki takıma karşı hakemlerin davranışlarını herkes gördü. Bugün bu açık şekilde görüldü. Bundan sonra planlarımızı 11'e 14 oynayacak şekilde yapacağız"

26.04.2007

Kaynak : Sporx.com

Buyrun açıklamalar...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Zico açıklamaları FB TV'de canlı yayınla devam ediyor. İsteyen arkadaşlar oradan açıklamaları dinleyebilirler.

Nesil
    2007
    Yer

zico konuşacağına biras teknik direktörlük yapsın bence bu işler konuşmakla olsa ....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne Bir kızı sevmek
    Ne Bir dilim ekmek
    Seviyoruz seni

BAKİ MERCİMEK

Baki'yi tebrik ederim çok iyi oynadı gerçektende...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    şaka mı yapıyorsun ?? Eğer önüne gelene tekme atmak iyi oynamaksa kick-box dersi almalı futbolcular

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Görevini yerıne getırdı.Tuncay'ı biçti.İyi kasaplık yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    şaka mı yapıyorsun ?? Eğer önüne gelene tekme atmak iyi oynamaksa kick-box dersi almalı futbolcular
    ugur karate konusunda egitimli ama saka bi yana fb li oyuncular da cok sert oynadi...

Sayfa 12 / 17 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri