hakemler, hakemler, hakemler...
nolacak bu sonumuz? hep bu hakemler..
Arkadaşlar biraz daha düzgün ve seviyeli bir tartışmaya evam edersek daha iyi olur. Hem siz bu konudan mahrum kalmak zorunda kalmazsınız hem de bizler sizleri uyarmak zorunda kalmayız. RİCA EDİYORUM!!!!
Zico bu konusmalarindan sonra gidici. Fenerbahce istese bile bence durmaz artik.
zaten ceza alir direk cunku federasyonu hedef aldi... rize baskani da ceza almisti bu yuzden...
yahu ne komik adamlarsınız ya gülmekden öldüm![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
F.Bahçe teknik direktörü Arthur Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada çok sert açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada meydana gelen olayların üzücü olduğunu dile getiren Zico, "Bunun bir sürü örneklerini gördük. Şimdi olmazsa bile bu tip yüz utandırıcı olaylara karşı bir müdahalede bulunacaklar mı. Ben bunu merak ediyorum. Ben her gün dürüstlüğümle Samandıra'da çalışıyorum. Benim kafam benim çalışmam bir kaç kişinin eline verilmiş gibi. Bu beni utandırıyor. Ligin başından beri aynı oyunlar. Böyle devam ederse bizi bir hedefimizdenh uzaklaştırdılar. Ancak biz dürüstlüğümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Bugün kupadan elendik. Fakat biz yarından itibaren dürüstlüğümüzle buralara geldik. İki takıma karşı hakemlerin davranışlarını herkes gördü. Bugün bu açık şekilde görüldü. Bundan sonra planlarımızı 11'e 14 oynayacak şekilde yapacağız"
Seviyeyi dusurmeyelim. Uyari vermeye hazir bekliyorum burada ona gore yazdiklariniza dikkat edin, holiganlik yapmayin..
Ali Koç'tan büyük tepki
Beşiktaş karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından, kupaya veda eden Fenerbahçe'de Asbaşkan Ali Koç, maçın ardından yaptığı açıklamada Haluk Ulusoy ve Selçuk Dereli'ye ağır hakaretlerde bulundu.
Canlı yayına çok sinirli katılan Ali Koç, yüzünün elenmekten dolayı asık olmadığını, Beşiktaş'ı 2 maçta da kendi deyimiyle "Ezmelerine" rağmen, oynanan tiyatrodan dolayı asık olduğunu belirtti.
Sözlerine devam eden Koç;
"Her zaman yapıcı olmaya çalıştım. Bu akşam gördüklerimden utandım. Baki Mercimek 3defa kırmızı kart görmeliydi. Bu şartlarda ne yapacağız? Selçuk Dereli, tiyatro oynuyor. Emeğimizi hakkımızı çalıyolar, yeter artık!" diye tepkisini gösterdi.
Turkcell Süper Lig'e de devam etmenin bir manasının olmadığını söyleyen Koç, Fenerbahçe Başkanı olsa ligden çekilebileceğini söyledi.
Tepkisini daha da arttıran Koç, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a hakaret ederken, Haluk Ulusoy'un bir tiyatro oynadığını iddia ederken, "Emeğimizi çalıyorlar, yeter artık! Bu akşam emeğimiz çalındı. Bir hırsızlık, bir gasp yapıldı." derken, yayıncı kuruluş LigTV'nin de tüm pozisyonları yayaoınlamadığını, pozisyonların cımbızla çekildiğini, iddia etti.
detaylar az sonra.
26.04.2007
Kaynak : Sporx.com
Zico resmen bombaladı
F.Bahçe teknik direktörü Arthur Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada çok sert açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada meydana gelen olayların üzücü olduğunu dile getiren Zico, "Bunun bir sürü örneklerini gördük. Şimdi olmazsa bile bu tip yüz utandırıcı olaylara karşı bir müdahalede bulunacaklar mı. Ben bunu merak ediyorum. Ben her gün dürüstlüğümle Samandıra'da çalışıyorum. Benim kafam benim çalışmam bir kaç kişinin eline verilmiş gibi. Bu beni utandırıyor. Ligin başından beri aynı oyunlar. Böyle devam ederse bizi bir hedefimizdenh uzaklaştırdılar. Ancak biz dürüstlüğümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Bugün kupadan elendik. Fakat biz yarından itibaren dürüstlüğümüzle buralara geldik. İki takıma karşı hakemlerin davranışlarını herkes gördü. Bugün bu açık şekilde görüldü. Bundan sonra planlarımızı 11'e 14 oynayacak şekilde yapacağız"
26.04.2007
Kaynak : Sporx.com
Buyrun açıklamalar...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zico açıklamaları FB TV'de canlı yayınla devam ediyor. İsteyen arkadaşlar oradan açıklamaları dinleyebilirler.
zico konuşacağına biras teknik direktörlük yapsın bence bu işler konuşmakla olsa ....
Multi hesap açtığı için banlanmıştır
Ne Bir kızı sevmek
Ne Bir dilim ekmek
Seviyoruz seni
BAKİ MERCİMEK![]()
Baki'yi tebrik ederim çok iyi oynadı gerçektende...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"