ya arkadaşlar şampiyon olduk işte yediremiyonuzki böle laflar sarfediyonuz yapmayın tebrik edin bizde teşşşekür edelim bitsin hepsi nede olsa türk takımı
ya arkadaşlar şampiyon olduk işte yediremiyonuzki böle laflar sarfediyonuz yapmayın tebrik edin bizde teşşşekür edelim bitsin hepsi nede olsa türk takımı
Bence o maçta Gs Fb'yi 6-0 yenecek...
So what?
Saike
öyle bir alkışlarızkı varyaaa
1+1 =2'dir = Ne Galatasaray Seyircisi Fenerbahçeyi alkışlar , ne Fenerbahçe seyircisi Galatasaray'ı alkışlar.
Başka türlü alkışlanabilir ama...
Biri kuyuya bir taş attı......
Ali Sami'yen de tur atmak fikri yada ona tepki gösterenlerin 14 mesajı silindi
artık uyarılar başlıyor
Fenerbahce sampiyonluk kupasini seneye evinde oynayacagi ilk macta alacak.Son senelerde hep böyle olmustur![]()
Serdar çok kötüydü yav.
arkadaşlar arık ligden çekileceğiz falan malan demeyin lütfen şampiyon olduk işte daha ne'(gs'lilere söylüyorum)
Serdar heyecanlandı bence.Konsantrasyonu sıfırdı.İlk şampiyonluğunu yaşıyor tebrikler ona.
Şükürler olsun Allah'ım. İşte bu ŞAMPİYONUZ !!!
şampiyon olduk kutlamalara katıldım saat 4 daha yeni geldim eve şöyle bir turksportalı açayımda yorumalra bir bakayım biraz keyif yapayım dedim ama oda ne! Şampiyonluk maçına KİLİT vurulmuş!
Diyecek pek bir şey bulamıyorum burda tartışan, birbirine hakaret eden tahrik eden herkese tek bir şey söylüyorum forumumuzun arşivini karıştırın ve geçen seneki şampiyonluk mesajlarını bir okuyun biraz örnek alın
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Maç hakkında yorum yapacaksanız yazınız lütfen.
Resimleri görünce tüğlerim ürperdi gerçekten mükhemmel bir duygu olsa gerek.
Bütün takımı cani gönülden tebrik ediyorum..
Allah gönüllerine göre verdi çalışan hakkını alıyor her zaman...
Tebrikler..
Trabzon cok rahat oynadi mac boyunca..Biz cok gergindik.Fenerbahce camiasina 17.Sampiyonlugmuz hayirli olsun.Butun futbolculara cani gonulden tebrikler diyorum
fenebahçeyi tebrik ederim.
Ne diyelim Fenerbahçe'yi tebrik edelim....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sonunda iyiler mutlaka kazanır! İlahi adalet, her şeye rağmen ŞAMPİYONUZ!!!
Tebrikler tüm futbolculara, yönetime, taraftara, emeği geçen herkese...
100. yılımızda şampiyonuz, şükürler olsun, geçen sene son saniyede şampiyonluğu kaçırmasaydık 4 sene üst üste şampiyon olacaktık.
O an muhteşem bir duygu, kombineleriyle İstanbul'dan gelen 15 bin kişi, 45 bin Fenerbahçe taraftarı, harika duygular yaşadılar stadda. Oyuncular gözyaşlarına boğuldu, işte ruh bu. Soyunma odasında hele FBTV görüntülerini izledim, ben de gözyaşlarımı tutamadım, gerçekten nasıl kutlama, nasıl sevinç. Helal olsun size!!!
Şans ki dün şampiyonluğu tam manasıyla kutlayamadım, ateşlendim, hastalandım, hastaneye kaldırıldım, öyle çılgınca sevinemedim, kısmetse önümüzdeki hafta Galatasaray'ı yenip öyle kutlayacağım çılgınca
Hayır, Ankaragücü maçında alacağız, son hafta...
Şampiyon olduk 100. yılımızda. Güzel bir duygu. Tüm futbolcuları tebrik ediyorum.. Açıkçası biraz buruk bir mutluluk oldu benim için. Çünkü bu sene avrupada etkili olabileceğimizi umuyordum. Ama olmadı sağlık olsun. En önemli hedefimiz şampiyonluktu. Olduk ve mutlu olduk..
Maç için söyleyecek fazla birşeyim yok. 2. yarı oynanırken Konya'ya doğru yola çıkmıştımİlk yarının sonlarında bir gol yedik 2-1 oldu. Sonra öğrendimki 2-2 bitmiş.
Tebrikler Fenerbahçem ...
100.yılda güzel bir şampiyonluk.Tüm Fenerbahçeli arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum bu takıma verdikleri destekden dolayı..
Ayrıca diğer takım taraftarlarınıda ayrıca tebrik etmek isterim sebebine gelince.
Her zaman tartışma çıkacak,her zaman birilerinin kalbi kırılacak,her zaman bir kazanan ve birden fazla veya bir kaybeden olacak.İşte bu yüzden kaybedince dğnyanın sonu değil kazanınca dünyanın sonmu değil.Şu lig tarfihine bir baksanıza 17 Fenerbahçe şampiyonluğu 16 Galatasaray şampiyonluğu var peki bu ne demek her sene farklı tek bir şampiyon var o zaman bize ne demek düşüyor ? Tebrikler kazanan takım bu benim takımımda olabilir sizin takımınızda olabilir ama her zaman kazananı tebrik etmek lazım.
Tebrikler Fenerbahçem!!!!!
Tebrikler Galatasaray,Tebrikler Beşiktaş.
Şimdi hemen yanlış anlaşılma olması niye bizi tebrik ediyorsun diyen arkadaşlar olabilir bunu da açılıyayım.
Ligde bu 3 takımdan biri olmadığını düşünün veya 3 takımdan 2 sinin ne olur o zaman konuşmaya,izlemeye değer bir oyun olurmu ? bu yüzden her takımı her oyuncuları tebrik ederim![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
100.Yılda şampiyon olmak gerçekten güzel bir duygu.
Fenerbahçe'de yaşadı bunu tebrikler.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2003 - Beşiktaş'ın 100. yılı - Şampiyon Beşiktaş
2005 - Galatasaray'ın 100. yılı - Şampiyon Fenerbahçe
2007 - Fenerbahçe'nin 100. yılı - Şampiyon Fenerbahçe
Böylece 100. yılında şampiyon olamayan tek takım Galatasaray oldu.
![]()
Cok guzel bi mac oldu ( kacan penaltilar, pozisyonlar, tartismali pozisyonlar ) , daha cok pozisyon Fenerbahcede olmasina ragmen en net pozisyonlar Trabzonspordaydi.
Trabzonspor taraftari olarak dunki oyunumuzu cok begendim, Ziya Dogan 3 cu golu isteyerek oynadi fakat son vurus iyi yapamamiz bizi beraberlige surukledi.
Fenerbahce $ampiyon oldu, kim ne derse desin Fenerbahce bunu hakketi ...
Jean Tigana naya gelince gider ayak baya bi hediye dagitti
-Fenerbahceye $ampiyonlugu
-CimBoma $.ligini
-Trabzonspora UEFA'yi
-Bursaspor da ligde kalma'yi
Trabzon yıllar önce Fenerbahçe'nin yaptığını yapmak istedi .Aslında yaptıda Beşiktaş ve Galatarasay değerlendiremedi bunu.Deivid 2.kiritik golünü attı ligde.İlki Kayseri maçıydı 2-2 biten.Ayrıca Manisa deplasmanında hat-trick ile 3 puanı getirmişti
yine fener zor kurtuldu ama o hakem yokmu iki ossayt yanlış hele umutunki yani ni diyim bunu sadece ben diğil herkez söyluyo.fbliler bile
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tabiki Tebrikler Fenerbahçe