Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 426 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Macin ilk yarisini izleyebildim , Fenerbahce ilk yarida mukemmel top oynadi oyunun kontrolu Fenerbahce'nindi nitekim sonucunda Alex'in kafa vurusu ile golle bulustuk.

Macin 2. yarisinda dogal olarak Defansif oynamaya basladik cunku yiyecegimiz 1 gol belkide bize turu kaybettirecekti yemedik ve biz avantajli durumdayiz ama Fenerbahce yuklense idi benim gorusum 1 gol daha atabilirdik ama 2-1 bitmesi yerine macin 1-0 bitmesini tercih ederiz Zico gibi !

Zico'da boyle yapti eger mac 2-1 bitse idi orada 1 gol yedigimiz zaman muhakkak gol atmamiz gerekicekti simdi rahatiz 2.macta hirsli kosan kontra atak oynayabilecek bir takim cikarmasini bekliyorum Zico'dan.Orada yemeden macin basinda bulacagimiz 1 gol bize turu getirir diye dusunuyorum.Turu gecebiliriz gecmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben beğenmedim Aurelio'yu. Hatta oynanan 3 maçta da beğenmedim.

Tamam önceden de çok kuvvetli bir oyuncu değildi ama ikili mücadelelere daha çok giriyordu. Bana izlerken keyif vermedi, bu da benim yorumum ve görüşümdür.

BJK maçı ile dönüşümlü baktığım için Deniz'i tam çıkarken gördüm, o esnada ıslık seslerini duydum, öncesini bilmiyorum.

Hakem de çok kötüydü bence, ilk yarıda çok fazla durdurdu oyunu ve faullerde de dengesizdi bence...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben beğenmedim Aurelio'yu. Hatta oynanan 3 maçta da beğenmedim.

Tamam önceden de çok kuvvetli bir oyuncu değildi ama ikili mücadelelere daha çok giriyordu. Bana izlerken keyif vermedi, bu da benim yorumum ve görüşümdür.

BJK maçı ile dönüşümlü baktığım için Deniz'i tam çıkarken gördüm, o esnada ıslık seslerini duydum, öncesini bilmiyorum.

Hakem de çok kötüydü bence, ilk yarıda çok fazla durdurdu oyunu ve faullerde de dengesizdi bence...
    Görüşüme bişey dediğimiz yok.

Deniz çıkarken hakem hatalı bir karar verdi taraftarımız her zaman ki gibi protesto etti. O sırada Deniz çıktı ama fark ettiyseniz alkış sesleride aynı anda geliyordu.

Taraftar Tümer'i çok alkışlaması dikkatimi çekti. Oyunda çok fazla varlık göstermedi. Bu kadar alkışı hak ettiğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sabah muhabiri çok ince bir ayrıntı yakaladı. Fotoğraflar yıldızlar arasındaki rekabetin boyutlarını gözler önüne serdi.

Anderlecht maçında Tümer buranın yıldızı 'benim der' gibi Carlos'un ayağındaki topu aldı. Brezilyalı yıldız için bu kabul edilebilir bir davranış değildi.

Real Madrid'te bile böylesi bir şey görmemişti. Karizmasını yerle bir eden bu harekete tepkisi gecikmedi. Carlos bu isyanını kulübeye gösterdi.

Bunun ardından teknik direktör Zico, Tümer'i oyundan çıkarıp yerine Uğur Boral'ı sahaya sürdü.

Bu değişiklik sırasında Brezilyalı yıldız, kenara dönüp, 'Nihayet' der gibi ellerini iki yana açtı. Carlos maç sonrası "Defansif olarak iyiydik. İşimiz zor ama avantaj bizde" dedi.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O pozisyonda Carlos daha müsaitti, önü açıktı ama Tümer araya girdi. Hatta dikkat ettiyseniz Carlos Tümer alamasın diye itmişti biraz onu.

Tümer oyundan düşmüştü, çıkması normaldi, şimdi aralarında sorun var gibi gösterilmez umarım basında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Carlos o top ala rakip ceza sahasına kadar gidebilirdi. Ama ne yazık ki Tümer kıskancılığı sayesinde Carlos'tan aldı.

İşin ilginç yanı Carlos bir ara ikinci yarıda sağ kanatta gitti. Oraya gidince bütün taraftarımız alkış tuttu. Herhalde çoğu kişi Carlos'u görmek için gitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tümer neden öyLe bişey yapma gereği duydu acaba.Hadi dicem top Denizin ayağında oLsa aLırsın o topu kuLLanma zaafı oLduğu için aLma gereği duyarsın.Ama CarLostan topu aLmak için ne gereksinimi hissetti acaba
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    34

avrupada böylesine bir tur ilk defa yaşıyoruz
    hep evimizde yediğimiz goller sorun olurdu
    bu sefer farklı... bakalım ne olacak
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aurelio konusuna katılıyorum Aurelio bu sene daha önde oynuyor ve buda başarısını etkiliyor.Appi gelince Aurelio Deniz'in yerine geçerse daha olumlu olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu oyun fener'i avrupada hiç bir yere getirmez.Dün fb'nin karşısında adam gibi bi takım olsa darma dağan ederdi.Ama appiah,alex vb. oyuncular tam formuna kavuşunca ancak bir şeyler olabilir...

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sabah muhabiri çok ince bir ayrıntı yakaladı. Fotoğraflar yıldızlar arasındaki rekabetin boyutlarını gözler önüne serdi.

Anderlecht maçında Tümer buranın yıldızı 'benim der' gibi Carlos'un ayağındaki topu aldı. Brezilyalı yıldız için bu kabul edilebilir bir davranış değildi.

Real Madrid'te bile böylesi bir şey görmemişti. Karizmasını yerle bir eden bu harekete tepkisi gecikmedi. Carlos bu isyanını kulübeye gösterdi.

Bunun ardından teknik direktör Zico, Tümer'i oyundan çıkarıp yerine Uğur Boral'ı sahaya sürdü.

Bu değişiklik sırasında Brezilyalı yıldız, kenara dönüp, 'Nihayet' der gibi ellerini iki yana açtı. Carlos maç sonrası "Defansif olarak iyiydik. İşimiz zor ama avantaj bizde" dedi.

Çok güzel bir detay. Bir önceki mesajımda bunu yazmıştım, ben de gazetede okudum, maç anında R.Carlos'un kulübeye dönmesini görmedim. R.Carlos iyi yaptı bence, sözünü geçirebiliyor ve Tümer çok kötüydü, çıkarılmasına vesile olduğu için kendisine minnettarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha önceki tartışmalarda (fb transfer konsunda) defalarca dedim sol kanat açığımız var acil oyuncu almamız lazım 1 2 kişi hariç herkes bir çok saol kanat var vs. dedi tümer ve uğurun performansını gördük al birini vur ötekine inş. düzelirler ama sanmıyorum tümer sol kanatta ne yapacak dribling yapıp orta mı açacak...tek şansımız vederson o da bekleneni veremezse fbnin yaşayacağı sıkıntıları hepimiz görücez inş. yanılırım

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Daha önceki tartışmalarda (fb transfer konsunda) defalarca dedim sol kanat açığımız var acil oyuncu almamız lazım 1 2 kişi hariç herkes bir çok saol kanat var vs. dedi tümer ve uğurun performansını gördük al birini vur ötekine inş. düzelirler ama sanmıyorum tümer sol kanatta ne yapacak dribling yapıp orta mı açacak...tek şansımız vederson o da bekleneni veremezse fbnin yaşayacağı sıkıntıları hepimiz görücez inş. yanılırım
    Vederson ve Ugur Boral gibi gerçek mevkileri sol olan iki kaliteli oyuncu var bunları akıllı kullanmak Zico'nun işi..Bunu beceremiyorsa artık durum kötü demektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico zaten ona bir şey diyemiyorum ama hala iddilaııym fenerbahçenin iyi bir sol mkanadı yok tek umudumuz vederson velki o oynar o da kadroya giremiyor zaten zico saolosun

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Vederson ve Ugur Boral gibi gerçek mevkileri sol olan iki kaliteli oyuncu var bunları akıllı kullanmak Zico'nun işi..Bunu beceremiyorsa artık durum kötü demektir
    uğur boral tuncayı taklit etmeye çalışıyor sonra başarısız oluyor
    onun için tek umut wederson
    zaten carlosa diyecek yok
    bide denizin yerine selçuk denense iyi olur sağada deividin yerine ali bilgin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maçın Özeti

[YOUTUBE]9RWeb5bAwb0[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saol be Andriy

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Tümer'den iddialara yanıt

Roberto Carlos'un Tümer'i oyundan çıkarttığı iddialarına Tümer'in yanıtı gecikmedi.

İDDİALARI YALANLADI

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Tümer Metin, Anderlecht maçında Roberto Carlos’la tartıştığı ve Brezilyalı yıldız kendisini Zico’ya şikâyet ettiği için oyundan alındığı iddialarını yalanladı.

YORULDUĞUM İÇİN ÇIKTIM

68. dakikada oyundan çıkıp yerini Uğur Boral’a bırakan Tümer “İddialar çok saçma. Bir kere ben oyundan yorulduğum için çıktım. Yani çıkmayı kendim istedim” derken şöyle devam etti:

CARLOS'U ÇOK SEVİYORUM

“Roberto Carlos’u hem bir takım arkadaşım olarak, hem de bir insan olarak çok seviyorum. Aramız da çok iyi. Anderlecht maçında aramızda hiçbir şekilde tartışma yaşanmadı. Onun benim oyundan alınmamı istemesi komik. Bütün takım olarak Roberto Carlos’la ilişkilerimiz çok iyi. F.Bahçe’ye ve Türk futboluna gelmiş önemli bir yıldızdan alacağımız çok şey var ve biz de geldiği ilk günden bu yana kendisiyle iyi ilişkiler içindeyiz. Ne benim, ne de bir başka takım arkadaşımın Roberto Carlos’la sorunu olamaz. Kimse sorun yaratmaya çalışmasın.”

Internethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence o fotoğraflar herşeyi anlatmaya yetiyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende aralarında sorun olduğunu sanmıyorum.Çarpıştılar o kadar Carlos'un o hareketi kulübeye yaptığını sanmıyorum.Çıkarken de normal bir şekilde bakıyor.Basın hemen takımda birşeyler varmış gibi gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aralarında sorun olmaz olursa da hemen barışırlar... Olur böyle şeyler,fazla büyütmeye gerek yok

Basın Fenerbahçe'yi karıştırmak için elinden geleni yapıyor.Ancak aralarında hiçbir sorun yok bunu unutuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    34

aralarında sorun olsun olmasın o karşyerdeki bir futbolcudan iterekten top alınmaz ki bu onun takım arkadaşı

mac esnasinda bole seyler olabilir hos golmek lazimm ama arkasi geliyorsa dusunmek lazim

Nesil
    2007
    Yer
    34

OLLEY !!
    Maç TRT de
    pastahaneye gitmek zorunda kalmayacağım

Maç TRT'de.. Buna karşılık Doğan grubu da açık kanaldan verecek. Star ya da Kanal D olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Benim icin sorun degildi D-Smart'i olan bir yer bulmustum trt'de olmasi güzel oldu ama TRT yok TRT INT var

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

gordugumuz gibi ALEXin kafa vurusu teknigi turkiyedeki bir cok defans oyuncusundan daha iyi!! boy sadece bir avantajdir,

ama kafa vurusu teknigi fatih tekke, alex de var

gokhan zan o boyu olmasina ragmen milli takimda oynamasina ragmen
    (cok yazik)

kafa vurusunu bir kere bile gormedim, kafa vurmayi bilmiyor rahatca diyebilirm?

Nesil
    2007
    Yer
    34

alexin kafa golünü bu kadar abartmasak

Rövanş maçını TRT mi verecek?

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri