Macaristan maçı çok zor olacak çoook...Mutlaka kazanmalıyız...
Macaristan maçı çok zor olacak çoook...Mutlaka kazanmalıyız...
I'm back...
Maç hakkında yorum yapmayacağım.Rezalet.Bu takımı nasıl yenemiyoruz.Bence bunun en büyük suçlusu Fatih Terim'dir.Oynattığı bir sistem olmadığı gibi bazı oyunculardanda vazgeçemiyor.Bırak git Fatih Terim.Sana gram saygım,inancım kalmadı.
Bu umarım son kayıp olur ve milli takım kalan maçlarında iyi oynar.Hala ipler bizim elimizde.Macaristan maçını kazanıp kalan 3 maçta elimizden gelenin en iyisini yaparsak çıkarız bu gruptan.Tabii İmparator! gerekli hamleleri yapabilirse.
So what?
Saike
1.Greece(Yunanistan) 18 puan
2.Bosnia-Herzegovina(Bosna Hersek) 13 puan
3.Turkey 13
4.Norway(Norveç) 13
5.Hungary(Macaristan) 6
6.Malta 4
7.Moldova 2
Playoff ları bile unutma durumumuz var bosna hersek önümüzde birde arkamızdan gelen norveç var çok zor çıkmamız
Takımın başında Ersun Yanal olsa topa tutulurdu basın tarafından ama Terim'in dokunulmazlığı var, kimse sesini çıkaramıyor, suçu futbolculara atıyor, çok ilginç.
Hakan şükür ne yapsın..Doldur bosalt oynuyoruz adam indirmeye calısıyor topları ama her zaman sırtında bir adam var
Emre cok güzel oynadı bence
Aslında genel olarak iyi oynadık ama malesef rakibe cok pozisyon verdik.......Birde sansızdık ayrıca rakibin kalecisi bizimmactan sonrakesin trnasfer olur
Tuncay sahanın kötüleri arasında idi premier lig bozmus adamı
İlk 2 ye girersek direk gidiyoruzİlk 2 sansımız var
Korkmayın macaristanı farka bogacaz çünkü herkez şimdi daha hırslı ayrıca mac sükrü sarcaoglu stadında oynansın diye niye tutturuyorsunuz inönü de baskı daha cok kolay kuruluyor
![]()
yanlız bildiğim kadarıyla playoff yok grupta ilk 2sıra dirrek gidiyor
Yunanistan koptu gidiyor...Ve üstelik biz o takıma 4 gol attık deplasmanda 4 ve grubun en zayıf halkasından 2 gol yiyoruz nasıl bir oyun bu nasıl? Hakan indiriyor arkada vuracak oyuncu yok...Peki Nihat neden yok? ya da niçin hiç forvet sokmuyor Fatih Hoca...Tuncay ise maçın en kötüsüydü bana göre...Boro'da yedek kalınca hamlaşmış eski Tuncay yoktu...
I'm back...
Unutalım artık bu maçı.Türk Sporunun en kötü gecelerinden birisiydi.İnşallah gideriz euro 08 e önümüzdeki macar maçını kazanmalıyız.
Aslında EURO 2008'e gideceğimizden şüphem yok ama zaten yarın basın bizim moralleri iyice düşürecek ben basına bırakmamk için kendi moralimi düşünüyorum ve özellikle Hıncal Uluç'un yazıyı merakla bekliyorum![]()
I'm back...
Macaristan maçı bu maçtan daha kolay olur.Kendi evimizdeyiz.Hem puan kaybı hakkımızda doldu.Oyuncular hırslı.Zemin çok iyi.İş Fatih beye kalıyor.Artık bir zahmet Sabri takıntısından vazgeçsinde sağ tarafta Hamit-Gökdeniz ikilisine şans versin.Aurellio gelecek.Emre fena değil.Sol tarafta sıkıntı var.Orayada Tuncay'ı koysun.Tabii burada iş Tuncay'a biniyor.Artık aklını başına toplasın.Kazanırız.
Kalan 3 maçta Bosna ve Yunanistan'ı yenip Norveç karşısındada kaybetmezsek çıkarız.Ama işte burada Fatih Terim faktörü giriyor.Allah yardımcımız olsun..
So what?
Saike
Şimdi arkadaslar yunanistan ve norveç macları bu maclarda kalecileri unutmayın yoksa grubta nerelerde olurduk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tuncay bugünkü gibi oynacaksa hiç oynamasın
İbrahim üzülmez gibi adamın artık vadesi doldu
Hakan balta,Volkan yaman,Hayrettin artık sunları milli takıma kazandırın.
inşallah macaristan macını kazanırız yoksa iyice felakete donecek bu elemeler bizim için
Maçta sakatlanan futbolcularımız yüzünden erken oyuncu değiştirme haklarımızı kullandık, koskoca Fatih Terim buna sağınacak bir adam değil tabikii,ama bu dipnotu da gözardı edemeyiz..!
Ya takımı derleyip toplayacak,savaştıracak,ateşleyecek bir Allahın kulu yoktu,olmazsa olmazz arkadaşlar, futbol kadar ruh da çok önemlii..Galatasaray böyle Uefa kupasını aldı, Türkiye böyle dünya üçüncüsü oldu..!
Emre,Tuncay,Servet(Her zamanki gibi) hayal kırıklığı yarattılar..
Ben eski sol bek ve açıklarımızı özlüyorum yahuu, ergün vardı abdullah vardıı yürüyerek çalımlıyorlardı yaa..İbrahim topları aldı çalıma gitti kaptırdı,Tuncay keza öylee kafası karışık 80 dk çok sabretti Fatih hoca ona yerine Nihat alınabilinirdi..Servet hakkında bi yorum yapmıcam dilimde tüy bitti vallahi billahi, Alpay binkat daha iyi oynar ondan o yaşında bee!
Deniz'e bugünler de ne oluyor öyle gerçekten iyi oynuyor hayret ettimmm..
Hakan'a kimse bişey diyemez,iyi oynadı gol de atıyorduu ama o var diye Hamit Gökdeniz şut çekmeyip şişirme yapıyorlarsa bir sorun var!! Bu kadar müsait pozisyonalrda insan şut çekmezmii yaa?
Malta'nın kalecisinin de hakkını vermek lazım,güzel kurtarışlar yaptıı..
Sonuç olarak takımca silkelenmemiz gerekiyor,böyle olmaz puan durumu çok kötüü..Bir anca önce kendilerine gelmeleri dileğiyle..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Mesaj Kontrol Vakti. Bir süre kilitli.
ahh ahhhhhh rezil olduk rezil
Yine Hakan, yine rekor
(A) Milli Futbol Takımı forması altında birçok başarıya imza atan, son olarak da 241 golle lig tarihinin en golcü oyuncusu rekorunu eline geçiren Hakan Şükür, Malta karşısında sahaya kaptan çıkarak, hocaları Fatih Terim ile Oğuz Çetin'i geride bıraktı.
Daha önce aynı sayıyla 32'şer kez kaptan olarak bu alanda Fatih Terim ve Oğuz Çetin ile aynı sayıda bulunan Hakan, Türk Milli Futbol Takımı'nda Malta karşısına kaptanlık pazubandıyla çıkarak sayısını 33'e yükseltti ve hocalarını bir adım geride bırakmayı başardı.
Hakan Şükür'e maç öncesi kaptanlık bandını teknik direktör Fatih Terim kendi elleriyle takarak tecrübeli oyuncuya jest yaptı.
(A) Milli Futbol Takımı'nın 84 yıllık tarihinde 35 kezle sahaya en çok kaptan olarak çıkan futbolcu Turgay Şeren'e yaklaşan Hakan Şükür, 5 Haziran 1999'da Helsinki'de Finlandiya ile yapılan ve ay-yıldızlı ekibin 4-2 kazandığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında ilk kez kaptanlık pazubandını takmıştı.
08.09.2007
Kaynak : AA
Puan Durumu.
![]()
macaristan'ı yüzde yüz yenmek zorundayız...
İyi yaa pek bir fark yok.Çıkma şansımız hala yüksek.
So what?
Saike
Norveç'le de Yunanistan berabere kalsa..![]()
Rahat lider olarak çıkacağımız gruptan işleri nerelere kadar getirdik.Yunan zaferinden sonra büyük bi düşüşe geçtik.Myhre olmasa Norveç'e de yenilecektik ya neyse..
Malta maçında iyi futbol oynamadık.Malta'nın her atağa çıkışında korktum.Defansımız ancak adama bakıyor.Kanatlar desen zaten özellikle Üzülmez'in tarafı çift şeritli otoban gelen geçiyor.Bi Mifsud'u tutamadı savunmamız tek başına dağıttı adam bizi.Gökdeniz girdikten sonra Hamit ile o kanadı çok iyi kullandılar etkili olmaya başladık.Emre'nin kaçırdığı net bi pozisyon var direğe çarpıp dışarı gitti.Fazla da söylenecek bişey yok.Bide İbrahim Üzülmez çalım atamıyorsan atma kardeşim öyle bi zorunluluğun mu var..
Macaristan maçını artık mutlaka kazanmalıyız.Daha doğrusu evimizdeki Yunanistan,Bosna maçlarından da 3 puanla ayrılmalıyız.Aurelio'nun gelişiyle de savunma toparlanacaktır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
2008'e gidicez 2.olarak bence kesin bu.O konuda rahatım.Maça gelince Ben gole ihtiyacı varken Tuncay'ı çıkartıp Deniz Barış'ı sokmanın mantığını kavrayamadım..Tamam 3-5-2'ye döndük ama İbrahim Üzülmez'i çıkar Tuncay sol açıkta oynasın Tuncay ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu çıkar bir kornerde gol atar.Hadi diyelim bu olmadı Emre Belozoğlu'nun ne işi vardır bu takımda daha hiç maç oynamamış ligde ama bir bakıyoruz Ayhan ve Deniz Barış gibi isimler yedek bu bence çifte standarttır.Böyle bir haksılık olabilir mi yahu adam hiç maç oynamadan 11'de ben iyi oynadığım halde yedeğim.Artık 2008 gelsin istiyorumda Hakan Şükür bıraksın.Nuri Şahin için üzüldüm Feyenord'da sezona çok iyi başladı ama bu maçta kadroda yok.Toraman'ı beğenmedim çok ağır kalıyor.Hakan 2.golde biraz çabuk çıksa faul alabilirdi rakip forvetten bence Rüştü oynamalı kalemizde.
Eğer 2008'e de katılamazsak Türkiye milli takımı diye birşey kalmayacak.Tamamen unutulacak.Nerede o 2002 ruhu.Bir türlü devamını getiremedik.Sanki birşey varmış gibi gönderdiler Şenol Güneş'i.Şimdi hiçkimseye kızmaya hakları yok!Kendi düşen ağlamaz.
FM Gazetesi
Konserde olduğumdan dolayı maçı seyredemedim. İyikide seyretmemişim dedim bu sabah gazeteye baktığımda. Çok yazık gerçekten! Böyle kritik ve önemli anlarda puan kaybetmemeli ve işin ciddiyetine varmalıyız. Zor bir grupta değiliz. Rahatlıkla 1. çıkmalıyız. Ama her zamanki gibi kolay olan bi işi zora sokmayı çok iyi beceriyoruz. Umarım telafi edilir ve üst tura adımızı yazdırırız...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Arda ve Sabriden Kötü Haber
Malta ile 2-2 berabere kalarak büyük bir şok yaşayan Milliler´e kötü bir haber de sakat futbolculardan geldi. Karşılaşmada sakatlanan futbolcularımız Sabri ve Arda´nın durumlarının ciddi olduğu açıklandı
Maçın başında rakibinin darbesiyle sakatlanan ancak ilk yarının sonlarına kadar oyunda kalan Arda´nın durumunun kötü olduğu ve Macaristan maçında oynamasının zor olduğu açıklandı. Milli futbolcunun son durumu yarın belli olacak. İkinci yarıda sakatlanan ve yerini Gökdeniz´e bırakan Sabri ise stadı doktorların yardımıyla terketti. Çarşamba günü oynama ihtimali bulunmayan futbolcu kadrodan çıkarıldı. Sabri´nin yerine oyuncu alınıp alınmayacağı açıklanmadı
Kaynak: LigTV
Sabri'nin yerine kimi alcaklar çok merak ediyorum...Uğur çağırılabilir.
I'm back...