Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 349 arası toplam 349 sonuç

Konu: FC Sion - Galatasaray | UEFA Kupası 3.Ön Eleme - 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Feldkamp bazı oyunculara takılıp kalmazsa Sami Yen'de yeneriz gibi geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya Allah Askına Biraz mantıklı yorum yapın
    Her macın havası ve ortamı farklı olur mesela fiorentina-galatasaray macı var diyelim iki takımda suursuzca saldırırmı..O yüzden maçtan maça hatalar degisir..Her mac degisik havada oynanır..Sionda baya gaza getirildi basında.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

tromso maçında yenilen bir gol takımın dengesini bozmuştu şimdide olabilir çünkü sion çok kontrollü oynuyor ama inşallah olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bizim federasyondan bir hakem verilir 2.maç için, 1 penaltımız garanti nede olsa, skorun üstüne yatar turu geçeriz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Ben Ali Samiyen de ki rövanştan pek garanti gibi bahsedemiyorum doğrusu. Çünkü geçmişte tromsö den ağzımız yandı şimdi sion'u üfleyerek içmek lazım. Geçmişten ders almak lazım...

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Ben Ali Samiyen de ki rövanştan pek garanti gibi bahsedemiyorum doğrusu. Çünkü geçmişte tromsö den ağzımız yandı şimdi sion'u üfleyerek içmek lazım. Geçmişten ders almak lazım...
    Katılıyorum abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İbo'ya katılıyorum. Ama yinede pek atlayamayacağımızı düşünmüyorum ki inş. düşündüğüm gibi olacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bir tromsö faciası daha yaşamazsınız umarım

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    ha birde macta gs yi destekliyor gibi yapip mac bitince birden eski haline donen arkadaslarida komik buluyorum
    Açık açık bunları düşününüyorum burak abi artı 100000 alnından öptüm...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    sen manyakmısın ben ne diyorum sen ne anlıyorsun sadece interden iyi oynadı dedim sen nerelere çekiyon konuyu
    Sion'un iyi oynamasını Kalli sağladı bugün.Yoksa Sion oynayamazdı demeye çalıstım ama tam diyemedım.Başta Ayhan'la başlasaydı Sion atak bile yapamazdı.Ama öyle yapmadıgı için Sion iyi top oynayan bir takım gibi gözüktü.

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri