Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 357 arası toplam 357 sonuç

Konu: Liverpool - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi AGrubu 4.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benayoun üst düzey bir futbolcu olmasa Liverpool'da işi ne o zmn ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Benayoun'u da yıldız ettik..O kadar üst düzey bi oyuncu değil
    Benayoun hakkında yanlış düşünüyorsun.Benayoun ligde de bu sezon bu maçtaki kadar iyi performans gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by inorax View Post
    Benayoun hakkında yanlış düşünüyorsun.Benayoun ligde de bu sezon bu maçtaki kadar iyi performans gösteriyor.
    Bende bu sezon iyi bir performans gösterdiğine katılıyorum ama hiçbir zaman yıldız olabilecek potansiyelde bi oyuncu oldugunu düşünmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

benayoun bu takımın yedek oyuncusu pennant olmadıgında oynuyo.ama alt yapısı iyi belli sonucta ajaxta yetismis yinede ondan daha etkili silahları vardı benayounun bu kadar ön plana cıkmasının sebebi bence bizim sol kanadımızdı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Benayoun üst düzey bir futbolcu olmasa Liverpool'da işi ne o zmn ?
    Her Liverpool'da oynayan oyuncu üst düzey olmak zorunda mı ? eger çok üst düzey bir oyuncu kadrosu olan bi takımsa 90'dan beri neden şampiyon olamadılar ?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Kesinlikle bende Nouma'nın -bence- haksız yere gönderilmesinden sonra posterleri falan indirmiştim,formaları topladım kaldırdım ama n'oldu?1 maç geçti dayanamadım,tekrar kaldığım yerden devam ettim..Bu tip sonuçlar var futbolda maalesef.Hem zihinsel hem de fiziksel yönden daha üstün bir takım vardı karşımızda,3-0'dan sonra da oyun koptu maalesef..
    Ama sene başından beri -yazılarımı okuyanlar belki biliyordur- söylediğim bir şey var.Ertuğrul Sağlam tecrübesiz,transferler yetersiz,mutlaka yabancı kaleci lazım..Bunların hepsini söyledim,o zamanlar transferleri,hocayı beğenenler şimdi hepsinin gitmesini bekliyor.Artık yapacak bir şey yok!Bu takımı ilk haftalara yere göğe sığdıramayanlar şimdi bu sonuca katlanacak..Futbolcuların yüzüne bakıyorum,hiç birisi böyle olsun istemiyor(du)..Hoca yine aynı şekilde Ertuğrul Sağlam'ın hayatında ki belki en zor 90 dakikaydı..Yani yazık bu adamlara da ama 5-0 falan kabul edilebilir bir skor ama o 7. gol,4. gol,1. gol,2. gol de yapılan anlamsız hata..Bu goller kabul edilemez goller.Yossi Benayoun gibi sıradan bir oyuncu bile bir Şamp. Ligi maçında hat-trick yaptı ki attığı gollere bakın 4 ve 5 birbirinin aynısı ki burda onu Üzülmez yada Sedef'ten birinin marke etmesi gerekiyordu.2. gol Türk futbolcusunun mentalite konusunda zayıflığını ve Türk futbolunu sorgulamama yol açtı ama bundan bahsedersem çok uzun sürecek..Bu maçı pek ala 5-0'da bitirebilirdik-başarıya bak,yazık- ama adamlar zihin yönden bitmiş,fiziksel açıdan bitmiş ki bundan fb maçının etkisi olmadığını kimse söyleyemez herhalde..Bu dakikadan sonra bu maç hiç olmamış gibi davranmak gerekir bence yapacak bir şey yok.Her ne kadar sevmesemde başta Hakan Arıkan ve Ertuğrul Sağlam olmak üzere hepsine destek olmalıyız,destek değilde en azından üstüne gitmemeliyiz.Sene sonu olduğunda artık kaptan Üzülmez başta olmak üzere Hakan Arıkan,Lamine Diatta,Serdar Kurtuluş,Koray Avcı,Matias Delgado,Ricardinho,Gökhan Zan falan filan gitmesi gerek..Yola yine Ertuğrul Sağlam'ın istediği bir kaç yerli oyuncu ve yerlilerden paf takım ağırlıklı bir kadroyla yola devam edilmeli.Yabancı olarak Tello ve kalmak isterse Bobo takımda kalmalı,kalan yabancı yerleri stoper-kaleci gibi mevkilere 1. sınıf yabancı oyuncular alınmalıdır..Bunu Ertuğrul Sağlam seçmese iyi olur,çünkü oyunculardan galiba pek anlamıyor(Diatta-Higuain)..Yer dolsun diye de 2. sınıf yabancılar alınmamalı...
    Ancak bu şekilde gelecek 3-4 yıl başarılı bir kadro,işler iyi gidesede 7-8 yıl sonra Avrupa'da başarılı olabilecek bir takım oluşabilir.Benim nacizane önerim budur,yönetim gitsin,şu gitsin,bu kalsın şu anda çözüm olmamakla birlikte sene sonunda bahsettiğim gibi ciddi bir revizyon gerekmektedir..Sene başında takıma destek verip,işler kötüye gidince küsmek ve yönetimi istifaya davet etmek işin kolay kısmı,ki maç sonunda aynı şeyi ben de yaptım o sinirle...Ama sene sonunda da mutlaka bu kadroda bir revizyona gidilmeli...BJK taraftarı hiç bir zaman iyi gün taraftarı olmadı,takım iyi giderken boş tribünlere oynardı..
    Bu arada Liverpool ve taraftarı bu maçtan sonra fazlasıyla gözümden düşmüştür..Maçtan sonra yaptıklarını da görünce her şeyiyle liverpool'dan ve taraftarından tiksindim.Nerde Kocelispor maçından 5. den sonra,yeter n'apıyorsunuz diyen Lucescu,nerde 7'den sonra bile hayvanca saldıran Liverpool..Tabi ki saldırmasalardı demiyorum ama fair-play ölmüş yani bunu anladım,Hakan'a yapılanlar falan.Yazık,galiba biz BJK taraftarı fazla duygasalız..

katiliyorum sana. bu arada guzel yazilar yaziyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Her Liverpool'da oynayan oyuncu üst düzey olmak zorunda mı ? eger çok üst düzey bir oyuncu kadrosu olan bi takımsa 90'dan beri neden şampiyon olamadılar ?
    Genelde takıma bakarsan %90'ını üst düzey futbolcu.Benayoun'da forma şansı buldukça kendini geliştirip daha iyi olacaktır.Bu maçta attığı ve attırdığı goller onu hırslandırdı.Ligde şampiyon olamadı ama ŞL'de hep finallere kalıyor ve 2 sene önce ŞL'yi aldı.Bu takımda da kötü futbolcu bulunmaz heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Genelde takıma bakarsan %90'ını üst düzey futbolcu.Benayoun'da forma şansı buldukça kendini geliştirip daha iyi olacaktır.Bu maçta attığı ve attırdığı goller onu hırslandırdı.Ligde şampiyon olamadı ama ŞL'de hep finallere kalıyor ve 2 sene önce ŞL'yi aldı.Bu takımda da kötü futbolcu bulunmaz heralde.
    belli bir kalitesi olan takım ama bence çook üst düzey bir takım değil..ayrıca bence kadrosunda bazı kötü futbolcularda var örn:Finnan gibi

Nesil
    2006
    Yer
    -

Belki Live 90'dan beridir şampiyon değil ama o 17 yıl içerisinde ki avrupa maceralarına bakıp kalitelerini ölçebilirsin.

( Maksat Live'yi abartıp kendimizi avutmak. )

Bu arada şu an İngiliz forumlarında nasıl bahsediliyordur bizden ?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Belki Live 90'dan beridir şampiyon değil ama o 17 yıl içerisinde ki avrupa maceralarına bakıp kalitelerini ölçebilirsin.

( Maksat Live'yi abartıp kendimizi avutmak. )

Bu arada şu an İngiliz forumlarında nasıl bahsediliyordur bizden ?
    benim öyle maksatım olmadı hiç bir zaman. ayrıca Liverpool'u ben abartmıyorum siz çok büyük görüyorsunuz....zaten bende söyledim maçtan önce yeniliriz diye..bide 17 yıl içerisinde baktımda avrupadaki maçlarına son yıllardaki biliğimiz bilgiler mevcut 1 kupa 1 final..90-05 yılları arasıda nerdeymiş bu takım ligde ve avrupada ?rakipleri Drogba-Shevchenko Ronaldo-Tevez gibi hücum ikililerine sahipken Liverpool'da sakat değilse ToRRes o yoksa Crouch-Voronin..aradaki kalite farkını görmüşssünüzdür..biraz abatmıyor muyuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    -

benim öyle maksatım olmadı hiç bir zaman. ayrıca Liverpool'u ben abartmıyorum siz çok büyük görüyorsunuz....zaten bende söyledim maçtan önce yeniliriz diye..bide 17 yıl içerisinde baktımda avrupadaki maçlarına son yıllardaki biliğimiz bilgiler mevcut 1 kupa 1 final..90-05 yılları arasıda nerdeymiş bu takım ligde ve avrupada ?rakipleri Drogba-Shevchenko Ronaldo-Tevez gibi hücum ikililerine sahipken Liverpool'da sakat değilse ToRRes o yoksa Crouch-Voronin..aradaki kalite farkını görmüşssünüzdür..biraz abatmıyor muyuz ?
    Kesinlikle abartmıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

ordaki hiç birşey adamLar forumlarında amma aLay ediyolardır bizle

Daha cok var bunlardan,burada bile macin yankilari oldu Bjk aleyhine ...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gençler sakin biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gereksiz mesajlari sildim, Mac hakkinda konusmaya ozen gosterelim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ben de bi baktım öyle bişey gördüm ki utandım adeta o yazıyı yazan bir şerefszi İngiliz hem siyasi hemde futbol açısından çok kötü sözler sarfetti. Bir gün karşlaşacağız İngilizler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

En fazla da tarihe geçmesi koydu bana. 8.gol yenmemeliydi.Bari onun için savaşmalıydılar 7-8 dk.

Neyse artık olan oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bir fb li olarak kahroldum. Ertuğrul hocaya çok üzüldüm ama Rüştü oynasaydı bu maçta 2-3 gol daha az yerlerdi. Rüştü tecrübesi ile bu maçı kaldırabilrdi. En azından Hakan gibi top sektirmezdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bu maç hakkında sedece şunu söyleyebilitim bir Türk insanı olarak bu sonuçtan ben utandım....

Çok üzücü gerçekten ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan oynadıgı büyülk maçlarda hep hata yaptı..Marsilya,Galatasaray,Fenerbahce,Liverpool

Hakan büyük maçların kalecisi degil...Norveç macında kalede volkan yedek aykut veya Orkun olmasılazım...Rüstüye de razıyım...Orkunu artık bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

liver tişört olayına geçmiş hemen.

tık

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

GuzeL Tişört YapmısLar Bide Rekor Olduğunuda YazmısLar

Maçta 5-0 BekLıodum İlk Maçtada Ole BekLıodum Ama Nası YendıLer HaLa Şaşıorum.
    8-0 Çok Ağır Oldu.Tarihe Geçmekte Cabası

VoLkan'a Laf Dioduk Biz Ama Ondanda Kotusu Varmış.
    Son 5-6 Maçtır Hep Kotuydu.MiLLi Takımda DahiL.Rüştü'nün Olusu BıLe Etmez

Defans Ztn Servet'in ÇırakLarı ŞekLinde Dvm Edio
    YanLış TransferLerde Ortaya Cıkıo İice

Artık 3. Olmaya OynıcakLar Ama Oda Çok Zor

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Forza Beşiktaş'ın açılışında ki yazı,
    Utanmışlarmış...

Bugün bütün medya, ağız birliği etmişçesine, utanmaktan sözediyor.

Size ne oluyor? İster 10-0 yeneriz, ister 8-0 yeniliriz. Biz seviniriz, biz üzülürüz. Rahat bırakın bizi. Acımızı demlendirelim, kavgamızı edelim. Aşkımızı tazeliyelim.

Sınavda, 8 notunu "kendisi alan"; ama notu 3 olunca, "hocanın verdiğini" söyleyen sorumsuz talebe anlayışı vardır. Aynı o talebeler gibi, -ama mâsum olmayan- medyacılar da, 2 hafta önce "Liverpool''u yendik" diyordu. Bugün, "kahrettiler", "utanmazlar", "utandırdılar" vb. başlıkları attılar.

Dün maçtan sonra yorum yapan Mehmet Aslan, bugün "İkitelli''nin en bi utangaçı" E.Özkök''ün Hürriyet gastesinde ne yazmış diye baktım. Yazısını şöyle bitirmiş: "Shankly Gates... Liverpool’un kurucusu... O, "Futbol hayat memat meselesi değildir, ondan çok, çok daha önemlidir..." demişti. Önemli olan kaybederken ne kazandığımızdır"

Shankly Gates, Anfield''in kapılarından birinin adı. Bill Shankly''nin anısına, o isim verilmiş. Olmayan bir insanı, Liverpool FC kurucusu yapan utanmayacak. O gastenin sorumlusu, sahibi utanmayacak, Beşiktaş utanacak. Öyle mi? Hırsızlık mı yaptılar, elle gol mü attılar, kavga mı ettiler, yalandan yerlerde mi yuvarlandılar, rakibi mi sakatladılar? Niye utanacaklarmış ki.

Evet, üzüldük. Çokkkk üzüldük.

Ne yaptı bizim çocuklarımız? Bu sene bütün maçlarda yaptıkları gibi ileri top şişirdiler. Ankara maçından farklı mı oynadılar? Aynı topu oynadılar. Gelgelelim Liverpool, Ankara değildi. Bu fark, sonuca yansıdı. Yenilgi, hezimete dönüştü. (Benitez, 7-0 iken bastırın diye işaret yapıyordu, oturduğu yerden. Herkes Lucescu değil elbet. 3-0''dan sonra "Yana oynayın. Onların da ailesi, çocuğu var" desin.)

Ortalık, son haftada olduğu gibi, büzülmemiş torba misali beyânat fırtınasına tutulunca; Müslüm Gürses''i medya maymuna çeviren medyaya da söz hakkı doğdu. Doğal olarak.

Ama medya, söz hakkını kullanmakla yetinmedi. Bugün, adı Vatan olan gastenin spor sayfasında, Beşiktaşlı futbolcuların maçtan önce toplu olarak çektirdikleri fotoğraf vardı. Sayfanın üçte ikisini kaplıyordu neredeyse. Kocaman. Ve her bir futbolcumuzun gözünde bant vardı. Hani, kocaman çıplak kadın resmini basıp, sahtekârca memeuçlarına bant koyarlardı ya. Ondan. O günlerdeki gazeteleri göremediyseniz, tecavüz edilenlerin gözlerine konan bantları görmüşsünüzdür. İşte tam da ondan.

Gazeteciliğin alnına kara leke sürdüğünüz hergün için utansanıza. Kaptığınız köşelerinizden milletin beynini iğfal edip Türkçeyi iğdiş ederken, oradaki resminize bant koysanıza. tevelerde bu işi yaparken maske taksanıza. Takmazsınız. Bir de poz verirsiniz. Utanmazsınız çünkü. Utanmaktan söz etmeyin.

Irak "operasyonunda" kullanılacak "kilit silâhları", manşet yaparken utansanıza. Her silâhın resmini ve fiatını basarak, gastenizin ilk sayfasını silâh dergisine çevirdiğiniz için utansanıza.

Sağlık haberleriniz, ilâç reklâmı olduğu için; ekonomi haberleriniz holdinglerin basın bülteni olduğu için utansanıza.

Dış "haber"lerinizi, kaynak göstermeden, ABD medyasından tercüme ederek hırsızlıkla yaptığınız için, utansanıza. Hadi emeğe, fikre saygınız yok diyelim. Tercümeleri de doğru dürüst yapmadığınız için bile utanmıyorsunuz. Tercüme yapıyorum derken Türkçe cinayeti işliyorsunuz.

İran''a yapılacak saldırının ABD''ye kaça malolacağını tercüme ediyorsunuz da, kaç insan evlâdı ölecek merak etmiyorsunuz. Ama siz, Bağdat müzesinin yağmalanmasını da sorun etmeyen "utangaç" kişilersiniz. O müzedekiler de, İran''dakiler de, insanoğlunun tarihi. O eserler bizim, benim. Yağmalanmasından, yok edilmesinden acı duyuyorum; çocuklarımdan utanıyorum, emanetlerini koruyamadım diye. Ama hırsızlar, başka hırsızları ancak kıskanır, sizin gibi. Hırsızlığa toz kondurmazlar. "Benim hırsızım çok yaşasın" diyor haberleriniz. Sizin hırsızlarınız da yaşamasın, başkalarınınki de. Hele Beşiktaş''takiler hiç yaşamasın.

Siz ne utanmaz, iki yüzlülersiniz.

Ahmet Çakar''ı Cem Papila''yı Ali Şen''i, bağrınıza basıp maaş verdiğiniz için utanmak aklınıza gelmez.

Futbolcu dövenlerin, onlara "yamyam" diyenlerin, futbolun sportmenlik özelliğini öldürenlerin kapısında kul olurken neden utanmıyorsunuz?

Futbol adamı olmaları, ülkemizde misafir olmaları bir yana; sıradan bir insana "çeribaşı", "kasap", "kürdanlı arap", "zenci", "kazık" derken hiç utanmamıştınız.

Ar damarı kalmamış medyacılar sizi. Defolun siyah ve beyaz renklerden.

NOT: Geçen maçtan sonra, "Yendik" dediklerinde yazacaktım bunları. "Beyler, size ne oluyor? Biz yendik. Siz Fatih Terim''in takımının Norveç maçından sonra böbürlenin, hiçbir katkınız olmadan. Ya da -ki;daha kuvvetle muhtemeldir- daha dün karşısında konuşurken kekelediğiniz FT için urgan yağlayın. Ne yaparsanız yapın ama Beşiktaş''ımdan söz ederken "biz" demeyin." diyecektim. Fakat o kadar çok şey yaşadık ki... Medyacılara sıra gelmedi.

penche.com'dan "Gecebekçisi" kardeşimize ellerine sağlık diyoruz.
    ''Gecebekçisi''ne bir ellerine sağlık da benden,hem de bin defa..Her harfine katıldığımı söylememe gerek yok herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Güzel bi tanıtım oldu.Tebrikler ancak bu kadar gol yenilebilirdi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok güzel bir yazı olmuş gerçekten Feyyaz teşekkürler paylaştıgın için.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Forza Beşiktaş'ın açılışında ki yazı,
    Utanmışlarmış...

Bugün bütün medya, ağız birliği etmişçesine, utanmaktan sözediyor.

Size ne oluyor? İster 10-0 yeneriz, ister 8-0 yeniliriz. Biz seviniriz, biz üzülürüz. Rahat bırakın bizi. Acımızı demlendirelim, kavgamızı edelim. Aşkımızı tazeliyelim.

Sınavda, 8 notunu "kendisi alan"; ama notu 3 olunca, "hocanın verdiğini" söyleyen sorumsuz talebe anlayışı vardır. Aynı o talebeler gibi, -ama mâsum olmayan- medyacılar da, 2 hafta önce "Liverpool''u yendik" diyordu. Bugün, "kahrettiler", "utanmazlar", "utandırdılar" vb. başlıkları attılar.

Dün maçtan sonra yorum yapan Mehmet Aslan, bugün "İkitelli''nin en bi utangaçı" E.Özkök''ün Hürriyet gastesinde ne yazmış diye baktım. Yazısını şöyle bitirmiş: "Shankly Gates... Liverpool’un kurucusu... O, "Futbol hayat memat meselesi değildir, ondan çok, çok daha önemlidir..." demişti. Önemli olan kaybederken ne kazandığımızdır"

Shankly Gates, Anfield''in kapılarından birinin adı. Bill Shankly''nin anısına, o isim verilmiş. Olmayan bir insanı, Liverpool FC kurucusu yapan utanmayacak. O gastenin sorumlusu, sahibi utanmayacak, Beşiktaş utanacak. Öyle mi? Hırsızlık mı yaptılar, elle gol mü attılar, kavga mı ettiler, yalandan yerlerde mi yuvarlandılar, rakibi mi sakatladılar? Niye utanacaklarmış ki.

Evet, üzüldük. Çokkkk üzüldük.

Ne yaptı bizim çocuklarımız? Bu sene bütün maçlarda yaptıkları gibi ileri top şişirdiler. Ankara maçından farklı mı oynadılar? Aynı topu oynadılar. Gelgelelim Liverpool, Ankara değildi. Bu fark, sonuca yansıdı. Yenilgi, hezimete dönüştü. (Benitez, 7-0 iken bastırın diye işaret yapıyordu, oturduğu yerden. Herkes Lucescu değil elbet. 3-0''dan sonra "Yana oynayın. Onların da ailesi, çocuğu var" desin.)

Ortalık, son haftada olduğu gibi, büzülmemiş torba misali beyânat fırtınasına tutulunca; Müslüm Gürses''i medya maymuna çeviren medyaya da söz hakkı doğdu. Doğal olarak.

Ama medya, söz hakkını kullanmakla yetinmedi. Bugün, adı Vatan olan gastenin spor sayfasında, Beşiktaşlı futbolcuların maçtan önce toplu olarak çektirdikleri fotoğraf vardı. Sayfanın üçte ikisini kaplıyordu neredeyse. Kocaman. Ve her bir futbolcumuzun gözünde bant vardı. Hani, kocaman çıplak kadın resmini basıp, sahtekârca memeuçlarına bant koyarlardı ya. Ondan. O günlerdeki gazeteleri göremediyseniz, tecavüz edilenlerin gözlerine konan bantları görmüşsünüzdür. İşte tam da ondan.

Gazeteciliğin alnına kara leke sürdüğünüz hergün için utansanıza. Kaptığınız köşelerinizden milletin beynini iğfal edip Türkçeyi iğdiş ederken, oradaki resminize bant koysanıza. tevelerde bu işi yaparken maske taksanıza. Takmazsınız. Bir de poz verirsiniz. Utanmazsınız çünkü. Utanmaktan söz etmeyin.

Irak "operasyonunda" kullanılacak "kilit silâhları", manşet yaparken utansanıza. Her silâhın resmini ve fiatını basarak, gastenizin ilk sayfasını silâh dergisine çevirdiğiniz için utansanıza.

Sağlık haberleriniz, ilâç reklâmı olduğu için; ekonomi haberleriniz holdinglerin basın bülteni olduğu için utansanıza.

Dış "haber"lerinizi, kaynak göstermeden, ABD medyasından tercüme ederek hırsızlıkla yaptığınız için, utansanıza. Hadi emeğe, fikre saygınız yok diyelim. Tercümeleri de doğru dürüst yapmadığınız için bile utanmıyorsunuz. Tercüme yapıyorum derken Türkçe cinayeti işliyorsunuz.

İran''a yapılacak saldırının ABD''ye kaça malolacağını tercüme ediyorsunuz da, kaç insan evlâdı ölecek merak etmiyorsunuz. Ama siz, Bağdat müzesinin yağmalanmasını da sorun etmeyen "utangaç" kişilersiniz. O müzedekiler de, İran''dakiler de, insanoğlunun tarihi. O eserler bizim, benim. Yağmalanmasından, yok edilmesinden acı duyuyorum; çocuklarımdan utanıyorum, emanetlerini koruyamadım diye. Ama hırsızlar, başka hırsızları ancak kıskanır, sizin gibi. Hırsızlığa toz kondurmazlar. "Benim hırsızım çok yaşasın" diyor haberleriniz. Sizin hırsızlarınız da yaşamasın, başkalarınınki de. Hele Beşiktaş''takiler hiç yaşamasın.

Siz ne utanmaz, iki yüzlülersiniz.

Ahmet Çakar''ı Cem Papila''yı Ali Şen''i, bağrınıza basıp maaş verdiğiniz için utanmak aklınıza gelmez.

Futbolcu dövenlerin, onlara "yamyam" diyenlerin, futbolun sportmenlik özelliğini öldürenlerin kapısında kul olurken neden utanmıyorsunuz?

Futbol adamı olmaları, ülkemizde misafir olmaları bir yana; sıradan bir insana "çeribaşı", "kasap", "kürdanlı arap", "zenci", "kazık" derken hiç utanmamıştınız.

Ar damarı kalmamış medyacılar sizi. Defolun siyah ve beyaz renklerden.

NOT: Geçen maçtan sonra, "Yendik" dediklerinde yazacaktım bunları. "Beyler, size ne oluyor? Biz yendik. Siz Fatih Terim''in takımının Norveç maçından sonra böbürlenin, hiçbir katkınız olmadan. Ya da -ki;daha kuvvetle muhtemeldir- daha dün karşısında konuşurken kekelediğiniz FT için urgan yağlayın. Ne yaparsanız yapın ama Beşiktaş''ımdan söz ederken "biz" demeyin." diyecektim. Fakat o kadar çok şey yaşadık ki... Medyacılara sıra gelmedi.

penche.com'dan "Gecebekçisi" kardeşimize ellerine sağlık diyoruz.
    ''Gecebekçisi''ne bir ellerine sağlık da benden,hem de bin defa..Her harfine katıldığımı söylememe gerek yok herhalde..
    Çok güzeL bir yazı iLe bu konu kiLitLenir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri