yetişirde mustafa abinin kafasını şişirmek kaydıyla. Ben bir iki hata yaptım acemiliğim yüzünden ve üstadı dinlemedik dik kafalılık yaptık. şimdi koşuşturuyorum düzelt mustafa abi diye.veri tabanı tekrar dönmeyebilir cengizciğim
yetişirde mustafa abinin kafasını şişirmek kaydıyla. Ben bir iki hata yaptım acemiliğim yüzünden ve üstadı dinlemedik dik kafalılık yaptık. şimdi koşuşturuyorum düzelt mustafa abi diye.veri tabanı tekrar dönmeyebilir cengizciğim
Fikirlerim burada
Msn'e gel Sinan![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sezonluk bilet fiyatları belli oldu
Takımımızın 2008-09 sezonunda oynayacağı müsabakalardaki bilet fiyatları belli oldu.
Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği yeni sezondaki bilet fiyatları şöyle:
1- 2008-2009 futbol sezonu için Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynayacağımız Türkcell Süper Lig maçları (kupa ve derbi maçlar hariç) bilet fiyatları aşağıdaki gibidir;
- VIP TRİBÜN : 200.-YTL
- KAPALI (B-C-F-G) : 100.-YTL
- KAPALI (A-D-E-H) : 75.-YTL
- MARATON TRİBÜN : 30.-YTL
- KALE ARKASI : 25.-YTL
2- 2008-2009 futbol sezonu için Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynayacağımız Türkcell Süper Lig derbi maçları bilet fiyatları aşağıdaki gibidir;
- VIP TRİBÜN : 300.-YTL
- KAPALI (B-C-F-G) : 150.-YTL
- KAPALI (A-D-E-H) : 110.-YTL
- MARATON TRİBÜN : 45.-YTL
- KALE ARKASI : 40.-YTL
pek emin değilim ama bilet fiyatları falan aktarılıyor mu oyuna ? Bu sene kombine ve maç günü satılacak biletlerden iyi bir gelir elde edebilecez gibi.. FM 2009'a da yansır heralde bu ..
cale mukemmel oynadı top kapması en 16 olmalı bence pozusyon alma sıda cok ıyı ayrıca her turlu topa atladı yerı geldı sağ beke gelıp top kestı
caleyi bende beğendim ama özellik vermek için erken olduğunu düşünüyorum
Cale'nin şu anki top kapma değerini bilmiyorum ancak 16 verilmesinin zor olduğunu düşünüyorum.Hem 1 maçtan değerlendirmemizi yapmamız iyi olmaz,hem de zaten ilk sürümde Serhat abi'nin yansıtabileceğini sanmıyorum.Yani geldiği takımdan nasıl geldiyse öyle olacaktır büyük ihtimal.Ayrıca Serhat abi'nin cimriliğini bildiğimden 16 hayal gibi geliyor bana.Oyuncuların özelliklerinin değiştirileceği dataya kadar çok iyi oynarsa bile 14-15 olur en fazla gibi geliyor bana bir bek oyuncusu için.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Öncelikle dedigin gibi Cale'yi ben yapmayacağım Hırvat araştırmacı yapıp yolladı Cale'yi ama çok iyi bir profili yok açıkcası Cale konusunda çok umutlanmayın bu yüzden ama devre arası gereken düzeltmeleri yapacağım.
Ayrıca cimri olduğum söylentisine kesinlikle katılmıyorum.Büyük araştırmacı insan Ömer abininde dedigi gibi ''İyi oyuncu araştırması, bir oyuncunun iyi yönlerini abartmakla değil,
zayıf yönlerini doğru tesbit etmekle ortaya çıkar.''
bu selcuk nanın uzun sutu kac olcak gecen yılda uzaktan gollerı vardı onları goz onune alarak ıyı bı rakam olmustur hatta ozellık eklenebılır uzaktan şut dener diye
İzlediğim 4-5 maçta(biri canlı) Cale hakkındaki analizlerim.
Top kapma 15
Pozisyon alma 15
Hız 15
Hızlanma 11-12
Çeviklik 14
Denge 15-16
Orta yapma 13
Dripling 11
Passing 14
Creavity 14
Cesaret 13
Önceden sezme 15
Daha öncede belirttiğim gibi Gökhan Gönül'e benzetiyorum Cale'yi Gökhan'la aralarındaki fark Cale'nin defansif yönü Gökhandan çok çok iyi Gökhanında hız ve hızlanması Cale'den daha iyi..
Tomas Jun'un historysi hatalı girilmiş,2005/2006 sezonun ilk yarısı Trabzonda oynadı, ikinci yarı Beşiktaş'a kiralandı. Oyunda sadece 2005/2006 sezonunda 22 maç 1 gol olarak Tranzonda oynadığı girilmiş.
Arkadaşlar Fm 2007 oynayan veya bilgisayarında yüklü olan arkadaş varsa editörden Tomas Jun'un history'sine bakabilr mi? Fm 2007 de hem Beşiktaş'ta oynadığı dönem hem Tranzonspoe'da oynadığı dönem girilmiş ama ikiside Trabzonspor adıyla yanış girilmişti iki kez Trabzonspor diye gözüküyordu.
hehe haklısın
şaka bir yana.gökdenizin hızlanamsı 18 özel yetenek 14 teknik 15 bitiriclik 14 uzun şut 13 olabilirdi şahsen ben öyle yaptım.