bence amatör bir kulübün stadını arkadan alacak şekilde bir gol sevinci koysunlar..
bence amatör bir kulübün stadını arkadan alacak şekilde bir gol sevinci koysunlar..
Sözleşme opsiyonları olmalı bence.. 1+1,2+1 gibi
Bence oyuna yeni eklenen bir eklentinin ss sini koysunlar.![]()
arkadaş beyaz zemine siyah FM 2009 yazsın önemli değil. Önemli olan o kapağın içindeki, içindeki..
"Football Manager Live'ye uğraştıklarından, onda olan özelliklere sahip olacağını düşündüğüm oyun" yazmayı düşünürdüm eğer TSİ nin Bu şekilde bir sözlüğü olsaydı.
Bence kapağa kocaman artık bu kadar saçmaLık oLmayacak, oynarken işte bu diyeceksiniz yazıLı bir yazı koyup kapak yapsınLarda resim oLmasada oLur![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şöyle birşey yapsınlar baksana ne kadar asil duruyor.
Şaka bir yana kapak değil içeriği güzel yapsınlar hataları aza indirsinler. Kapak yerine beyaz sayfaya razıyız.
Bence Kendine Özgü Bi Stad Yapsınlar Tek Bi Futbolcu Olsun Oda Bize Doğru Koşuyor Gibi Olsun .
oyundaki hataları gidersinler taktikler oyuncu konuşmaları medya transferlerde süper değişiklikler yapsınlar .. bu da oyunun taklitlerini yapmaya çalışan firmalara KAPAK olsun
Jose Mourinho topu elinde tutarken bir fotoğrafı olabilir. Topun üstünde de FM 09 yazabilir.![]()
yine bi adamın elıne top koyarlar. kesin bole olur![]()
Bu kez siyah renkli bir kapak olur![]()
Bence Maçın İçindede Oyunculara Komut Verelim Sağ Veya Sol Tarafta Komutlar Olsa Biraz Daha Bastırın Vs. Çok Güzel Olur![]()
Bence biraz daha amatör ruhlu olmalı. Mesela Bir kara tahtadan taktik tahtası olmalı ve üstüne tebeşirli yazılar ile oyuncuların gideceği yerler olmalı hani ileri doğru kanat oyuncularına ok veriyoruz ya. Ve menajer yanında bunu gibi bir şey daha iyi olabilir gibi
yeni transferleri stadyum da basına tanıtalımforma satışlarını falan görelim kimin daha çok satılıyo
ucak kazası otobüs kazası falan olsun
oyuncular antrenman yaparken istersek izleyelim---her sene nasıl bir forma giyeceğimize biz karar verelim---bayanlar futbol ligi olsun
---maçların bilet fiyatlarını belirleyelim---deplasman takımı için kaç kişilik yer ayırcaz biz belirliyelim daha aklıma geldikçe yazarım
abi bir kere % 100 türkçe olsun bide bütün şehir takımlarını yönetebilelim mesela sinopspor amatör ligde ya onu yönetip süper lige çıkarabileyim bööle bişey mümkünmüdür acaba
Klubünde Mutsuz olan Futbolcuları Gösteren Bi filtre olsun.
Önceki seçtiğin ligi silebilme yada yenisini alabilme. Örneğin 2.Ligi seçtiniz, Daha sonra bu ligden takımı 1. lige yükselttiniz. Sonra ki sezon 2. Ligi silebilsek çok güzel olur...
Mantıklı oyun olsunda kapağında Fatih Ürek olsun hiç sorun olmaz vallah
Kamp yerlerini seçebilsek..Biz de insan gibi olsak(özel hayat,karı-kız,araba,ev vs. önemli olsa) çünkü bu oyunda para alıyosun ama hiçbir işe yaramıyor..Bir de saha kenarından oyunculara bağırabilsek..Koşun vs. pres vs. vs. böyle şeyleri kısaca yapabilsek.
Bizde Teknik Direktörler olarak hastalansak fena olmazdı grip olsak falan sonra kalli gibi maça gidemesek
total club manager'da yıllar önce wardı.maç oynanırken sinirli bir şekilde talimat ver.sessizce maçı izle.ayağa kalk gibi seçenekler.maç ortasında da takımı motive edebilsek güzel olurdu.
bir de kupa töreni istiyorum ben böyle oyuncular platformdan sırayla geçse falan ilginç olurdu![]()
%100 Türkçe
her takımın logosu,formaları ve oyuncuların resimleri
bence yukardakiler olursa oyun tamamıyla süper olur
Aslında tek tek saymak sadece heyecanımızı katlıyor yoksa başka bir anlamı yok. Çünkü aslında oyunun her karesinde daha fazla ayrıntı istiyoruz. Kim istemez sadece belli yerlere değil sahanın her noktasına oyuncuyu koyabilmeyi, maç motorunun çok daha geliştirilmesini ayrıca sizi daha da heyacanlandıracak bazı isteklerimi de yazayım. :P
1. Yedekleri ısındırmaya gönderebilmek ve sadece gönderdiğimiz oyuncuları taç çizgisi yanında ısınırken görmek.
2. Haftanın "en"leri bölümünün genişletilmesi. Yani sadece haftanın 11'ini değil, haftanın takımı, menajeri, futbolcusu, asisti vs. gibi şeyleri görmeyi çok isterim.
Bence bu bölüm yıllardır geliştirilmiyor hep aynı..
3. Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu 2 satırda geçiştiren haberlerden bıktık. Şampiyonluklardan sonra bir takım istatistikler olabilir. Mesela "Şampiyon buraya nasıl geldi" diye bir bölüm olabilir ve maçların sonuçları veya benzer istatistikler verilebilir.
4. Transferleri kendi adımıza yürütmesi için bir kişiyi görevlendirebilsek çok güzel olur ya. Mesela o kişinin yetkilerini belirleyebilsek ve de bütçesini ona göre transfer yapsa. Tabi transferin özelliklerini de söyleyeceğiz. SI Games için çok zor şeyler değil bunlar.
5. Oyuncular bizden hiç izin istemiyor şimdiki oyunda. Sadece arasıra antrenmana gelmiyorlar. Ama izin isteseler, işte "babam rahatsız", "ev taşıyacağım" gibi şeyler söyleseler.
6. Bizden izinsiz transfer görüşmesi yapsa oyuncular ve biz de ceza verebilsek.
7. Fifa Manager'daki gibi oyuncularla birebir konuşup onu motive edebilsek.
8. Finansa çeşitli yollarla müdahale edebilsek..
9. Oyuncu kiralama daha kolay olsa..
10. Orta hakem yardımcıya danışıp kararını değiştirebilse ve biz de itiraz edebilsek.
11. Kurallara uymayan hareketler olsa (hatalı taç atışı, hatalı penaltı)
12. Kart cezalısı bir oyuncuyu yanlışlıkla oynatabilsek ve ceza alabilsek.
13. Oyuncular sakatlıklarla boğuşup futbolu bırakabilse.Ama bu kısmen var galiba.
14. Taktik ekranı son derece ayrıntısız.. Bu konuda çok fazla ayrıntıya girilmelidir. Mesela oyuncu taktiklerinde "şu oyuncuya yardım et" diye bir seçenek olabilir. Oyuncuların atak yapacağı yön "tek" okla gösteriliyor ama bu ok sayısı PES'teki gibi 2 olmalıdır. Oyuncular farklı iki yöne atak yapabilmelidir. Mevkilere özel oyuncu komutları olmalıdır. Mesela DM'ye "savunmaya yaklaş" komutu; MC'ye "dikine paslarla oyna" gibi komutlar verilebilmelidir.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Gördüğünüz gibi benim beklentilerim çok ama çok büyük ihtimalle 2009'da da birkaç ufak değişiklikle geçiştirecekler.
Aslında arkadaşın da dediği gibi TCM'deki gibi sahadaki oyunculara bağırma olsa mesela bir tuşa basınca koş[Sprint] diye bağırsa daha etkileyici olur![]()
kuLüpLerde biraz daha mantık oLsa meseLa bir oyunumda ben Laziodayım beşiktaştan serdar özkana soruşturma gönderdim degeri 3MN 7MN istiyorLar ama beşiktaştayım bir futboLcuma soruşturma geLiyor degeri 5.5MN ben 5MN istiyorum tekLifi geri çekiyorLar böyLe bir saçmaLık yok bunLar oLmasın birde tribünLer oLsun yeter zaten
Teknik bakımından Türkçe olması tek isteğim
Oynanış bakımından ise ;
1. Oyuncular sakatlık geçirdiğinde geçmiş olsun mesajı vb. şeyler verilebilse , medyaya ve oyuncuya..
2. Oyuncunun özel hayatı olsa ve bununla ilgili ona uyarı yapabilsek..
3. Mesela bir maçta bilmem ne adındaki teknik direktör bilmem ne adlı oyuncuyu izlemeye geliyor , biz de öyle izlemeler yapabilsek ve yazsa güzel olurdu..
Ayrıca o ceza alma gibi durumlar , oyunun ayarlarında ''on-off '' şeklinde olabilir bana göre . Ha bir de duran toplarda kaleciye veya oyuncuya topu rakip takımdan birisi veriyor kenarda top toplayıcılar olsa topu atsalar güzel olabilirdi..