173 Kişi Oldu
173 Kişi Oldu
çok sabırsızlanıyorum...
Yahu SI forumu çöktü,anasayfa çöktü.Zaten che resmine tıkLayınca da bişey oLmuyor.:@
173 kişi okuyor...rekor olabilir mi?
hadi beea saat 20:10![]()
Yav arkadaşlar beni dinleyin, dns mns uğraşmayın. Youtube Jacker'i yükleyin bilgisayarınıza çok küçük bir program zaten. Ondan sonra youtube'a şöyle girin :
www.youtube.com![]()
off offfffffff ne kadar bekleyecez daha ?
Arkadaşlar bir sakin.Foruma 30 saniye bakmadığım zaman 8 yeni mesaj görüyorum.
Ben biraz sonra çıkarım, 22:30 gibi girerim. En iyisi sizde öyle yapın.
![]()
Boşa mesaj yazmayıp bu sayfayı da kasmasak![]()
hadi artık :/
hadi daaaa 20:09 oldu saat bunların koyacağı yok herhalde video yu....![]()
sigamesofficial
Style: Art
Last Sign In: 49 minutes ago
Videos Watched: 294
Subscribers: 2,041
Channel Views: 48,451
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Forum çökecek birazdan.
ArkadaşLar ugraşmayın dns felanLa,youtubeserbest linki verdi arkadaş,sorunsuz giriyor orda.
youtube deki kanala girememeye başladım..
Şu anda video upload ediliyormuş 5 dk'ya hazır diyorlar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
bitsede gitsekhadi nerde kaldı şu video acayip meraklandım..
F5'e basmaktan ellerim yoruldu , SI bizi bekletmekten yorulmadı.
Hadi kardeşim yayınlayın şu videoyu da siz de rahat edin bizde!...
Kota sorunu bende de var.Ama bugün'den sonra fazla birşey indirmezsek olur biter sıkın 25 gün dişinizi.
Arkadaşlar resim koyulmayacakmı?
Arkadaşlar resim koyulmayacakmı?
15 dk sonra hazırmış.....
Futbolcu Bilgileri
kitlendi yığılma war![]()
arkadaşlar 20 dakika geçti hala görüntüler yayınlanmadı yaaa kaç gündür bekliyorum adamlar saatinde bile yayınlamıyo bunlar devrim mevrim yapamazlar daha vaktinde bileyayınlayamıyorlar
adamların son online olma zamanı 1 saati geçmiş..bakalım..bi tuhaflık var ama neyse..
Açıklamaları okumamışsın sanırım. İngiltere saati ile 6'da video Youtube'a yüklenmeye başlanacak.
15-20 dakika uzunluğunda bir video youtube'da sigames kanalına yüklendikten sonra zaten yayına açılmış olacak. Demekki henüz yüklenmemiş.
Hala bi tık yok mu ya
allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
arkadaşlar 10 dkdır foruma giremiyordum kilitlendi forum şimdi girdim...
Futbolcu Bilgileri