Sayfa 8 / 34 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

1. Default

Kullandığımız kelimelere biraz özen gösterelim.

Açıklanan tarih 3 Eylül 2008 Çarşamba Saat 20:00.
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by serwan View Post
    peki neden 20:00 neden 08:00 değil..
    hazır mı değil yani??son anda mı bitecek hazırlıklar.en azından alıştıra alıştıra verebilirlerdi
    ben olsam öyle yapardım.sabah 8 den başlayıp saat başı 2ss videonun 2dk sı falan güzel olmaz mıydı??
    o zaman oyunu kimse oynayamazdı.Oyunu yayınlarken oyun 500 CD he cd de 2 Mb var D
    Last edited by El Barto : 03.Eylül.2008 at 17:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

bu arada dvd veya 2 cd olarak çıkacakmış oyun..bu da resmi kaynaktan değil tabi..

Ya bir şey sormuştum ama cevabını alamamıştım. Bilen biri varsa söylesin. Bu sene ilk defa mı yapılıyor "Şu tarihte özellikleri açıklayacağız" olayı?

Ayrıca, Turksportal'daki haberde "Türk Football Manager severlerde yeni açılan Football Manager 2009 Forumlarımızda oyun ile ilgili düşünceleri, olması gerekenleri kendi aralarında tartışıyor" diye yazılmış. "Sahurdan sonra yatmayıp yeniliklerin açıklanmasını beklediler" dense daha doğru olur.
    bu arada dvd veya 2 cd olarak çıkacakmış oyun..bu da resmi kaynaktan değil tabi..
    İyi de zaten DVD olarak çıkıyordu. Piyasada CD ile çıkan oyun yok. Tabii zamanla DVD'den de iyi bir şey çıkacak ve DVD'nin de modası geçecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Ya bir şey sormuştum ama cevabını alamamıştım. Bilen biri varsa söylesin. Bu sene ilk defa mı yapılıyor "Şu tarihte özellikleri açıklayacağız" olayı?

Ayrıca, Turksportal'daki haberde "Türk Football Manager severlerde yeni açılan Football Manager 2009 Forumlarımızda oyun ile ilgili düşünceleri, olması gerekenleri kendi aralarında tartışıyor" diye yazılmış. "Sahurdan sonra yatmayıp yeniliklerin açıklanmasını beklediler" dense daha doğru olur.

İyi de zaten DVD olarak çıkıyordu. Piyasada CD ile çıkan oyun yok. Tabii zamanla DVD'den de iyi bir şey çıkacak ve DVD'nin de modası geçecek.
    dvd değil cd olarak çıktı fm hep..piyasada cd ile çıkan oyun çok az çünkü az çok grafik içeren tüm oyunlar 700 mb ı aştığı için dvd tercih ediliyor artık.ama 700 mb ı geçmiyorsa dvd olarak çıkarmanın bi avantajı yok.hatta hala cd-rom sürücülerin kullanıldığını düşündüğümüzde dezavantaj olarak bile düşünülebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Daha 3 saatten fazla var, 102 kişi bu başlık altında.

dvd değil cd olarak çıktı fm hep..piyasada cd ile çıkan oyun çok az çünkü az çok grafik içeren tüm oyunlar 700 mb ı aştığı için dvd tercih ediliyor artık.ama 700 mb ı geçmiyorsa dvd olarak çıkarmanın bi avantajı yok.hatta hala cd-rom sürücülerin kullanıldığını düşündüğümüzde dezavantaj olarak bile düşünülebilir.
    Benim elime DVD olarak geldi hep, Football Manager.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

şampiyonlar ligi kura çekiminde takımlar böyle beklemiyorlardır

valla sadece cheyi koydukları için orjinal alıcam seneye denizi sonra mahiri koyarlar artık

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by TEMPERED View Post
    şampiyonlar ligi kura çekiminde takımlar böyle beklemiyorlardır
    ÖyLe ama orda adamLAdamLar kıvrandırmıyor,hemen açıkLıyorLar.BunLar deLirtti herkesi.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

anlasılan iftardada pek bişi yiyemeyeceğiz birtek su içip pc ye döneceğiz gibi gözüküyor bu kadar beklemeyede birşey cıkmazsa

Sabırsızlanıyorum doğrusu.
    Logo çok hoşuma gitti , tema turuncu ve siyah ağırlılı olacak gibi.
    Umarım beklentilerimiz boşa çıkmaz.

heralde site açılmaz bu gidişle düşünsenize 2,5 3 milyon insan belkide daha fazlası aynı anda siteye giriyor.bence tam 8 de bakamıcaz gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar beklentileri arttırdıklarına göre harbici güzel şeyler olacakmış hislerine kapılıyorum..

Quote Originally Posted by mclorf View Post
    heralde site açılmaz bu gidişle düşünsenize 2,5 3 milyon insan belkide daha fazlası aynı anda siteye giriyor.bence tam 8 de bakamıcaz gibi
    SI Games ilk defa böyle birşey yaptı.
    ''Şu tarihte açıklayacağız'' dediler.
    Böyle olunca dünyadaki tüm FM severler aynı anda siteye hücum edecek.
    Site yavaşlayacak doğal olarak , ve uzun süre açılmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Kendimi LGSnin açıkLandığı gündeki gibi hissettim.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Kendimi LGSnin açıkLandığı gündeki gibi hissettim.
    Muhaha , ben bunda daha fazla heyecanlandım bile.

Arkadaşlar bu arada bazılarınız 3D FM'den bahsetmiş.
    Bence FM hep 2 boyutlu kalmalı , çünkü bu ayrı bir tat veriyor oyuna.
    Grafikle uğraşmak yerine veritabanı üstünde daha fazla durmalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

TSİ 20:00 da youtube'a upload edilmeye başlanacakmış..son açıklama böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ArkadaşLar maLum saat 8de herkes SIya saLdıracak.Çoğumuz giremeyeceğiz.İsteğim şu girebiLen arkadaşLar resimLeri buraya ekLesin.Yoksa yarını bekLeriz resimLer için.

Sıkıldım beklemekten.
    Zaten açız bunlar adamı iyice strese sokuyolar yahu.
    Bayılacağım şimdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Arkadaşlar bu arada bazılarınız 3D FM'den bahsetmiş.
    Bence FM hep 2 boyutlu kalmalı , çünkü bu ayrı bir tat veriyor oyuna.
    Grafikle uğraşmak yerine veritabanı üstünde daha fazla durmalılar.[/quote]

bencede fm nın tadı böyle çıkıyor.artık 3D olursa bu kadar zewkli olmaz gibi geliyor bana

http://uk.youtube.com/sigames
    Açtık bu siteyi bekliyoruz.
    Channel Views: 28,837
    Bugün bu adrese tam 28,837 kişi bakmış.
    Saat ilerledikçe bu sayı kaça çıkar acaba.

Nesil
    2008
    Yer
    KARADENİZ EREĞLİ

kolay gelsin arkadaşlar fm 2008 orjinal cd ni alablecğim bi online alışveriş sitesi adı verebilir misiniz lütfen şimdiden teşekkürler

Quote Originally Posted by blondeblue View Post
    kolay gelsin arkadaşlar fm 2008 orjinal cd ni alablecğim bi online alışveriş sitesi adı verebilir misiniz lütfen şimdiden teşekkürler
    fm 08'i napcaksın yenisi cıkıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by blondeblue View Post
    http://www.amazon.co.uk/Football-Manager-2008-PC-Mac/dp/B000UX6QAU

bu arada sigames in sitesine giremiyorum.yoğunluktan mı acaba???girebilen var mı??

25. Default

Her sene yenilik beklediğimizden çok fazla umutlansakta sonucu hüsran oluyor...Ama bu sene afişte büyük devrimciyi de gördüğüm için beklendim bayağa katlandı diyebilirim-genede chenin kapitalistleri ekmek teknesi olmasından dolayı üzgünüm-

Ben SI Games'in youtube kanalına girebiliyorum.
    Ama resmi siteyi diyorsan ona giremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Resmi siteye giriLmiyor.Youtube kanaLında ne varki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Holocaust90 View Post
    Her sene yenilik beklediğimizden çok fazla umutlansakta sonucu hüsran oluyor...Ama bu sene afişte büyük devrimciyi de gördüğüm için beklendim bayağa katlandı diyebilirim-genede chenin kapitalistleri ekmek teknesi olmasından dolayı üzgünüm-
    haklısın bu konuda.ama kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ben.yani tamamen devrimi anlatmak için kullandıklarını düşünüyorum.eğer satış politikası olsa pek mantıklı olmazdı.çünkü che'yi gerçekten anlamış olanlar che'nin reklam malzemesi yapılmasına tepki koyup oyunu almayabilirler,che karşıtı olanlar ise yine tepki koyup almayabilirler ki böyle bir riske girmek isteyeceğini sanmam sigames.belki de ben çok safımdır

Nesil
    2005

Yükleme veya sistem gereklinimleri ile ilgili hiçbir açıklama yaptılar mı acaba ?
    Mesela 2007'de dil değiştiriyorduk felan 2008'de böyle birşey yoktu ama öncekiler gibi istekler var mı ?

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Resmi siteye giriLmiyor.Youtube kanaLında ne varki ?
    Saat 20:00 sularında bir video yayınlanacak.Bu videoda özellikler,resimler gibi şyleri içinde barındıracak.
    Asıl önemli olan resmi sitenin açılması değil , youtube'nin açılması.

Sayfa 8 / 34 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri