Sayfa 12 / 22 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 660 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo İzlenimleriniz

Hybrid View

ben kaç km koştuğunu gösteren yeri bulamadım

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

FDM'de sıraya koydum önce arkadaşın istediği bişey var o indikten sonra başlıcak sabah ilk işim yükleyip oynamak olucak..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Beyler peki benim sorunum hakkında bir fikriniz var mı ? Yükledim,kurdum oyuna girmek için tıklıyorum hata raporu veriyor.C 'ye de D' ye de yükledim,değişen birşey yok.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yeni bir özellik keşfettim taktik ekranında bir oyuncuyu yeri dışında bir yere koyarsanız kırmızı renk veriyo örneğin amlc carlos velayı sağa kanada koydum kırmızı ışık yandı Güzel bir özellik.

3d maç motoru hakkındada bir kaç şey söyliyeyim.521 mb ram ve 128 mb fx 5200 ekran kartı ile oynadım 3d maçı.Takıla takıla oynatıyo biraz ama match speed i arttırınca ve alışınca gayet hoş geldi bana bu 3d özelliği.Önemsiz maçlar dışındaki tüm maçları 3d oynarım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın Yılmaz'ın, Cem Sultan'ın, Aydın karabulut'Un ve Batuhan karadeniz'in profili sslerini koyan olursa çok sevinirim...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Üzüldüğüm 2 nokta var;

1-Medyadan gelen haberler ve sorular(basın toplantısı hariç) hep aynı

2-3 büyüklerin oyuncularına baktım çok zayıf yapılmışlar,araştırmacı arkadaşları kınıyorum

Uzun lafın kısası çok şeyler beklediğim oyunda hayal kırıklığına uğradım..

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Araştırma ile ilgili ne kadar bilgiye sahipsinde kınıyorsun? Begenmiyorsan aç editörü değiştirmek istediğin özellikleri değiştir.
    soyle birsey herseyi ztn biz yapiyorum takim arma forma bunlar bile yok 2008 buyuk hayal kirikligi bosa zaman bu olumsuzluktan snra yeni birseyler bekliyoruz bir tek 3d gerisi ayni bu oyunu bnde yaparim boyle sunarim piyasaya 2009 diye

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Araştırma ile ilgili ne kadar bilgiye sahipsinde kınıyorsun? Begenmiyorsan aç editörü değiştirmek istediğin özellikleri değiştir.
    Öyle yapcağım zaten,nedense araştırmacılar olarak hiç eleştiriye gelmiyorsunuz,kusura bakmayın ama bu sefer çuvallamışsınız,ne kadar itiraz etsenizde bu gerçek,neredeyse geçen seneki Bank Asya 1.lig oyuncularının seviyesinde yapmışsınız,yazık ya

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Eleştiri bizim velinimetimiz...

Ama siz anlamıyorsunuz malesef.Biz kendi aramızda yapmıyoruz bunu.Kuralları var ve biz bir yapımcı şriketin koydugu kriterlere uyarak yapıyoruz.Ama sizin gözünüz 20leri görmek istediğinden habire kınıyorsunuz. İstediğin kadar kına. Valla ben cok memnunum yaptıgım işten ve verdiğim emekten.
    Allah aşkına bana forumda olumlu cevap verdiğin bir tane eleştiri gösterebilir misin?? Ben bol 20li oyuncular görmek istediğimi söylemedim Kendin birşeyler uyduruyorsun,ona göre göre cevap yazıyorsun

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Allah aşkına bana forumda olumlu cevap verdiğin bir tane eleştiri gösterebilir misin?? Ben bol 20li oyuncular görmek istediğimi söylemedim Kendin birşeyler uyduruyorsun,ona göre göre cevap yazıyorsun
    Bu yazdiginiz hem cok dogru, hem de cok yanlis.

Madde madde durumu anlatayim.

1. Arastirmaci arkadaslar bazen bu konuda cok savunma, yaptigi isi koruma pozisyonuna geciyor. Esasinda onlarin da sucu degil, elestiren sizlerin de sucu degil. Esasinda sorun oyunda dikkat ile yapilmis liglerin kotu yapilmis, dikkatsizce yapilmis liglere abartili yapilmis damgasi vurulmasi. (ornek Italyan ligindeki cok cok yuksek ozelliklere sahip olan bir cok oyuncu).

2. Gecen seneye gore Turkiye liglerinin kalitesinde dusme oldugu iddia ediliyor, bu kesinlikle dogru degil, hatta aksine tamamen yanlis. Kalite kriterimiz CA. Kalite kriterimiz CA olduguna gore, ligin ortalama oyuncusunda yaklasik 2 puanlik bir ilerleme oldu.

3. Bir cogunuzun, sadece bilimum Turkiye capli FM sitelerini okumasi nedeniyle oyun bazinda ve vertabani genelinde olan bazi sorunlardan haberdar olmamaniz da normal. Elestiriler oyun icinde olan bazi sorunlardan habersiz olarak direk bizleri sucluyor. Yani biraz cahilce yapiliyor.

4. Bu veritabaninda bizim kontrolumuz sadece Turkiye verileri uzerinde. Ne yaptigindan habersiz bir Italyan arastirmaci kaliteli oyuncusunu tek ayakli bir oyuncu yapip, ozelliklerinin oyunda +2 puan gorunmesine neden oluyor, aynisini Romen yapiyor, Rus yapiyor. SI forumlarinda bu diger arastirmacilarin yaptiklari sacmalik elestirilirken, siz bizim oyuncularimizin zayif kaldigini soyleyip bizi elestiriyorsunuz.

Demek ki bir guven ortami yok ortada. Guven ortaminin olmamasinin nedeni de yillardir bu isi yarim yamalak bile yapmakta basarili olamayan eski ekip.

Bizler kendimizi bu isin profesyoneli olarak lanse etmiyoruz, bizler kendi islerimizden, diger hobilerimizden calip bunu yapmak icin zaman harciyoruz. Bunu bir karsilik beklemeden yapiyoruz. Sizlerden saygi da beklemiyoruz, sizlerden ovgu de beklemiyoruz.

Eski arastirma sefinin neden forumlara fazla takilmadigini, neden yazilanlara cevap vermedigini simdi daha iyi anliyorum cunku ses cikartanlar, yorum yapanlar surekli soylenenler.

Biz basindan beri kabul ettik zaten. Eksikler, hatalar olacaktir. Bu 100-200 adet eksiklik, hata eger sizin yapilan binlerce dogruyu gozardi etmenize neden oluyorsa kotu niyetlisinizdir, elestiri dozunu asmistir (ki berbat olmus gibi yorumlari bu yonde algilamak tahminen en dogrusudur).

Bilgisi olmadan yorum yapan bir cok kisi var. Ama mesela bir kisi de cikip ya bu degerler FM 2008'de biraz daha yuksekti. Ictenlikle, "Ne oldu da dustu?" gibi bir soru sordu mu?

Veya, acaba neden hep tek ayagi zayif olan oyuncularin hep ozellikleri bu kadar yuksek, cift ayakli oyuncularin ozellikleri neden bu kadar dusuk diye merak eden oldu mu? Mac motorunu izlerken, cift ayakli oyuncularin esasinda cok daha etkili oldugunu fark eden ve yazan da olmadi.

Quote Originally Posted by serkanhervenik
    ya bende genel olarak memnunum ama mac ıcersınde 981624 mılyon kere korner kullanıyorum :S , baskın oynadıgım maclarda sureklı aynı tıp kornerler kazanıyorum,belkıde taktıgımden kaynaklanıyor ancak benım kanatlar sureklı cızgıye ınıp orta yapmaya kalkıyor rakıbın defansta oyuncumu takıp edıyor ve gelen orta ona carpıp dısarı cıkyor :S bu konuya bıraz canım sıkıldı umarım demo yuzunden boyledr
    Mesela bu arkadas birseyler gozlemlemis, ama bunun neden oldugunu cozememis ve oyunda hata oldugunu dusunmus hemen. Oyuncu cizgiye kadar iniyor, zorlama bir orta yapmaya kalkiyor ama tabii rakip defans oyuncusu bu kanat oyuncusunun diger ayaginin zayif oldugunu bildigi icin o bolgeyi kapatmis. Kanat oyuncusunun tek yapabilecegi orta deneyip, korner kazanmak. Ozellikle Galatasaray'li Sabri'yi izlerseniz bu konuda ne demek istedigimi saniyorum ki cok daha iyi anlarsiniz.

Ama ayni ozelliklere sahip olan iki ayakli bir oyuncu, topu ters ayagina cekip rakibi rahatlikla ekarte edebiliyor, daha etkili orta yapabiliyor. En azindan rakibi acaba cizgiye mi inecek yoksa iceri mi dalacak diye ikileme sokuyor.

Top ters ayagina gelen forvetler sutlari iskaliyor. Mesela Guiza'nin bitiriciligi 18 olabilir ama sol ayagi oldukca zayif olarak yapilmis. Yani belki bitiricilik ozelligi yuksek, ama bunu sadece bir ayagi ile yapabiliyor. Sadece bir ayagi ile yaptigi icin de sag ayagi ile kaleye vuracagi bolgeyi rakip kapattiginda Guiza'nin bitiriciligi bir ise yaramiyor. Veya sol ayagi ile vurmasinin daha dogru olacagi durumlarda (mesela Galatasaray'a karsi kacirdigi pozisyon) sag ayagi ile vurdugu icin topu tribunlere dikebiliyor.

Son olarak da, Turkiye liglerinde ilk sezonu 10-11 defa beta test surecinde oynattim. Diger beta test yapan arastirmacilar da en azindan bir o kadar oynatmistir. Her ne kadar bazi sezonlarda cok garip sonuclar ortaya cikabilse de, genel olarak Turkiye ligleri en azindan sezon basinda beklenecegi sekilde ilerliyor. 4 buyuklerin hepsi sampiyonluk kazanabiliyor, 4 buyuklerin hepsi cok kotu sezon gecirip 4., 5. veya 6. olabiliyor.

Zaten oyunda bir kac gun ilerledikten sonra gercek ile bire bir oranda herseyin gitmesini bekleyemezsiniz. Zira baslangic noktalari ne kadar titizlikle yapilirsa yapilsin, bir bakiyorsunuz sampiyonluga oynamasi beklenen bir takimda butun gol atabilecek oyuncular sakatlaniyor, ilk 5 hafta kotu performans sonrasinda takimin morali yerle bir olmus oluyor ve sezon sonuna kadar toparlanamiyor. Ozelliklerini dusuk gordugunuz oyuncular muthis isler yapabiliyor, ozelliklerini abartili/yuksek buldugunuz oyuncular dusuk performans gosterebiliyor.

Oyunun ismi esasinda Football Manager, ama cok kisi menajerligin ne oldugu hissine kapilmak istemiyor bile. Rakibi analiz etmek, kendi kuvvetli yonlerini ortaya cikartacak taktikleri uretmek oyunun esas amaci. Acaba burada kac kisi maca baslamadan rakibin butun oyuncularini analiz ediyor ve ona gore taktik uretiyor? Sahaya birbirinden uyumsuz oyunculari salip, hadi benim icin mac kazanin demek degil menajerlik... Internet'den taktik indirip mevcut kadroya uygulamak ve basari beklemek de degil.

Hayirli aksamlar..

3d motor tam anlamıyla fiyasko. maçları ben 2dyle oynamaya devam ederim. onun dışında oyun güzel gibi. ama ilk etapta herkesin beklentisi 3d motordu. o açından bu oyun çok eleştirilecek gibi.

Arkadaşlar işte vanilyanın rapid linki :

http://rapidshare.com/files/15979903...wdemo.exe.html

Quote Originally Posted by lorbo31 View Post
    Arkadaşlar işte vanilyanın rapid linki :

http://rapidshare.com/files/15979903...wdemo.exe.html
    oh bea saol walla 5 dkada çekerim şimdi

ben de beşiktaş fenerbahçe ve galatasarayı şöyle bi gezdim ve fm 2008den fazla fark yok. batuhan karadeniz, aydın karabulut, aydın yılmaz, serdar özkan hatta ve hatta arda turan bile fm 2008'in neredeyse aynısı. ki bu oyuncular çok aşama kaydetmişti. ben de türk oyuncuların yeteri kadar iyi irdelenmediğini düşünüyorum.

Oyuna giremiyom ya Cannot run game : Failed set up Graphics system. dio ekran kartım 64 ondan galiba

yaa demo indirdim bi tane ama kuramıyorum bilgisayara

yardım edin daaa bi tane demo indirdim ama nasıl kuracağımı bilmiorum

ardkşlar çilek demonun rapid linki var mı ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Öyle yapcağım zaten,nedense araştırmacılar olarak hiç eleştiriye gelmiyorsunuz,kusura bakmayın ama bu sefer çuvallamışsınız,ne kadar itiraz etsenizde bu gerçek,neredeyse geçen seneki Bank Asya 1.lig oyuncularının seviyesinde yapmışsınız,yazık ya
    Yazdiklarinizi elestiri olarak kabul etmemiz icin dise dokunur bir seyler yazmaniz ve bu yazdiklarinizi da aciklamalarla suslemeniz gerekli degil mi?

Sizin yazdiginiz ve "elestiri" olarak nitelendirdiginiz yaziya cevap olarak:
    "Yazdiginiz ve Coskun'un reaksiyon gosterdigi satir icin esasinda elestiri olmadigi 3 yasindaki bir cocugun aglamasindan farkli olmadigi icin kiniyorum"
    diye bir cevap yazip ortaligi karistirabilirdim. Ancak bunun ne size yarari olurdu, ne de bize. Saatlerce karsilikli atisir, tutusur sonunda basladigimiz yere geri donerdik.

Yasiniz 21'e gelmis. Egitim durumunuzu bilemem ancak 21 yasinda olup da elestiri yapma kapasiteniz "iyi olmamis, kiniyorum" seviyesini asmamis ise daha gidilecek cok yol var demektir. Bos bulundugunuz, kendinizi ifade etmekte zorlandiginiz bir anda "elestiri" yazdiginizi kabul ediyor, diger yazilanlari okumaya devam ediyorum...

Saygilar

Evet arkadaşımızın üslubu biraz kötü olmuş. Benim beklentilerim düzeyinde aslında. "Coşkun Özdemir" yöneticimiz güzel bir dille izah etmiş. Bazı kriterler var onlar dışına geçemeyiz gibilerinden. Fakat azcık daha iyi olabilirdi. Çünkü geçen sene iyi işler yapan oyuncular var ve Euro 2008'de avrupayı ayağa kaldırdık. Son dakkalarda geri dönüşlerimiz muhteşemdi. Neyse bunlarda güzel olmuş emeğinize sağlık.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by aegtor View Post
    Evet arkadaşımızın üslubu biraz kötü olmuş. Benim beklentilerim düzeyinde aslında. "Coşkun Özdemir" yöneticimiz güzel bir dille izah etmiş. Bazı kriterler var onlar dışına geçemeyiz gibilerinden. Fakat azcık daha iyi olabilirdi. Çünkü geçen sene iyi işler yapan oyuncular var ve Euro 2008'de avrupayı ayağa kaldırdık. Son dakkalarda geri dönüşlerimiz muhteşemdi. Neyse bunlarda güzel olmuş emeğinize sağlık.
    Onemli olan kriterler de degil esasinda.

Hep kendimizi oldugumuzdan iyi gordugumuz icin Estonya ile berabere kalinca supriz olarak karsiliyoruz.

Kendi evimizde oynadigimiz maclarda bile surekli benzer golleri yiyor, benzer hatalari yapiyoruz. Ancak bu benzer hatalari yapinca suclu hep teknik direktor oluyor. Oyuncularin esasinda zaaflari nedeniyle bu hatalarin ortaya ciktigi, teknik direktor bu hatalari yapmama konusunda uyarsa bile, bazen de oyuncularin kapasitesinin az oldugunu fark edemiyoruz.

Sonra canla basla savasip, biraz da sansimiz yagver gidince Avrupa ucuncusu oluyoruz ama sonuc esasinda sifir arti sifir elde var sifir. Cunku bu canla basla savasan oyuncular turnuva sonrasi ne o turnuva, ne de turnuva oncesindeki performanslarini gosteriyor. Turnuva takimiyiz cunku turnuvayi ciddiye aliyoruz. Avrupa maclarinda ozel bir konsantrasyon ile cikip, bizden teknik olan ancak mucadele gucu dusuk takimlara karsi iyi sonuc aliyoruz. Bizden daha az teknik ama mucadele gucu yuksek takimlara karsi ise surekli sorun yasiyoruz. En onemlisi, takim oyunu oynayan takimlara karsi sorun yasiyoruz. Bazen bazi bireysel yetenekleri olan oyuncularimiz cikiyor bir gol atiyor, bir penalti kazaniyor veya iyi bir pas veriyor ve maci kazaniyoruz veya beraberligi sagliyoruz.

Tabii baska skandallar da var. Mesela Mevlut Erdinc. Demo'da bakarsaniz ozelliklerine, vay anasini ne oyuncuymus diyorsunuz. Ama bu ozellikler acaba bizim izledigimiz Mevlut'un yetenegini yansitiyor mu?

Umit Ozat'a bakiyorum, yillarca sol ayagi zayif oldugu ve sol bek oynadigi icin elestirilen Umit Ozat'in sol ayagi yuksek seviyede. Hatta Umit Ozat'in teknigi, ortalari Hamit Altintop'dan yuksek.

13 ve alti ozellikler insanlara dusuk gorunuyor.. Yorumlar genelde basmakalip oluyor. Arda kanat oyuncusu, bu nedenle ortalari 15 olmali gibi (Taylan kizma). Ama kimse dikkat etmiyor ki Arda'nin ortalari genelde cok yuksekten oldugu icin rakip defans karsilamakta hic de zorluk cekmiyor. 40 macta iki defa guzel orta yapti diye de bir oyuncunun ortalarinin yuksek olmasi beklenemez acikcasi ama insanlar bekliyor.

Kriter falan hikaye. Arda madem tek basina mac kazandiracak 20 dripling, 15 orta vs. vs. gibi ozelliklere sahip olmasi gerekli, Steaua macinda neredeydi? Neden kesemedi o harika ortalardan bir tane Nonda veya Umit Karan'a al da at diyemedi? Yani bizim oyuncularimiz bazi seyleri yapiyor da biz gozlemlemiyorsak, gerekli degerleri vermiyorsak bunu anlatin biz de daha cok dikkat edelim.. Acaba verdigimiz deger yanlis mi diye kendi kendimize sorgulayalim.

Neyse cok uzun oldu, mesajim sahsina degildir aegtor, geneledir..

Abi uyku tutmadı kalktım pc'yi geri açtım gs ve fb ile maç yaptım oynayamanlar için ss'ler geliyor.

Kimse Arda'yı vermemiş.Buda Ardanın özellikleri;

Arkadaştan bazı futbolcuların özelliklerini istedim gönderdi az önce Carlosun yaşına göre özellikleri baya iyi geldi bana.

Arkadaşlar Vanillanın Rapid Şeklinde indirmek istiyorsanız buyrun kendi uploadım :

İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAMANIZ YETERLİDİR (PART 1)

İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAMANIZ YETERLİDİR (PART 2)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ALEX DE SOUZA

ARSHAVİN

AYDIN YILMAZ

BATUHAN KARADENİZ

BRUNO ALVES

DARJO SRNA

DAVİD VİLLA

ELANO

FERNANDO MEİRA

GİUSEPPE ROSSİ

GÖKHAN GÖNÜL

JAVİER SAVİOLA

JOAO MOUTİNHO

.
    .
    .

JUAN MANUEL MATA

KARİM BENZEMA

LUGANO

LUKA MODRİC

MARK NOBLE

MATİAS FERNANDEZ

MAXİ RODRİGUEZ

MİCHAEL JOHNSON

.
    .
    .

MİGUEL VELOSO

MİREL RADOİ

NİHAT KAHVECİ

ROBERTO CARLOS

ROMAN PAVYLUCHENKO

SERCAN YILDIRIM

SERVET ÇETİN

SİMON VUCKEVİC

XİSCO

SS'lerin hepsi tarafımdan TSİ üyeleri için çekilmiştir. Saygılarımla...
    Last edited by Nocna Mora : 02.Kasım.2008 at 18:30
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakikatten senede bir milyon kez yetersiz yapılmış, Türk oyuncular daha geliştirilmeliydi, düşük olmuş gibi yorumlar geliyor.

Araştırmacıların amacı Türk oyuncuları maksimum şişirmek ve Sega'yı kazıklamak falan değil ki.

Ayrıca anlamıyorum neden gerçek dışı bir data istiyorsunuz. Olduğundan daha güçlü olursa ne olur yani?

Oyundaki başarınız mı kolaylaşır?
    Şampiyonlar ligi şampiyonu olabilme ihtimalimiz mi artar?
    Peki dönün bakın varmı şampiyonlar liginde finaller oynadığımız dönemler?

Ayrıca oyun sizin adınıza daha kolay olur. Oyuncularınız güçlenirse mi zevk alıyorsunuz sadece?

Mesela güçsüz veya yetersiz oyuncularla başarılı olabilme çabaları sizlere bana verdiği gibi hırs istek heyecan vermiyor mu?

Ha bütün bu sorulara cevabınız inadına evet ise... Çok kolay çaresi var

Açarsın editörü tak tak tak... Arda çakar 30 metreden oyunda. Aslan Arda dersin. Gidersin Galatasaray'ının maçına yarın. Gaziantep maçında bir top gelir 30 metreden kaleye yetiştiremez Arda topu. Anlarsın o zaman nedir doğru.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post

Mesela güçsüz veya yetersiz oyuncularla başarılı olabilme çabaları sizlere bana verdiği gibi hırs istek heyecan vermiyor mu?

Ha bütün bu sorulara cevabınız inadına evet ise... Çok kolay çaresi var

Açarsın editörü tak tak tak... Arda çakar 30 metreden oyunda. Aslan Arda dersin. Gidersin Galatasaray'ının maçına yarın. Gaziantep maçında bir top gelir 30 metreden kaleye yetiştiremez Arda topu. Anlarsın o zaman nedir doğru.
    Oyunda bunu yapabilen Arda'yi gorup, macta yapamayinca Arda'ya laf edenler de oluyor..

Yok zaten üstüme alınmadım da , yazdıklarında haklılık payı çok büyük. İnsan biraz mantıklı düşününce hakikaten öyleymiş diyor. Şahsen öyle dedim. Oyuncularımızın bir kaç maçta iyi oyanaması gözümüzü boyuyor ve biz o adamı hep öyle kabulleniyoruz, sanki her maç o seviyede oynuyor görüyoruz. Zaten oynayan adamların hakları verilmiş. Ben Fenerbahçe'li olarak Fener'den örnek vereceğim. Mesela Alex yaptıkları ortada ve oyunda cok iyi yapmışlar. Adam gerçeğine tam uygun olmuş.Dün Eskişehir ile berabere kaldık. 2 gol attı 5 gol 4 asistle oynuyor ligte ve yanlış hatırlamıyorsam Gol Krallığında şu anda Youla, Sercan Yıldırım, Alex 1.liği paylaşıyorlar. Konuyu saptırmayayım. Bir kaç maç oynayıp sonra yatan oyuncuları görmüyoruz. Her maç aynı seviyeyi beklemek en doğal hakkımız ama olmuyo napalım (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Garibim Cafercan
    Fikirlerim burada

3d çok komik olmuş bence

çayırda, bayırda antrenman maçı gibi görünüyor, düşünsenize dünya kupası finali çayırda oynanıyor, ortalıkta kimse yok

oyuncular durduğu yerden 200 km hızla şut atıyor, top bowling topu gibi gidiyor... çok amatörce hazırlanmış.

yazık, birde türkçe dili bile olmadan okadar fiyat koymuşlar, resmen dalga geçiyorlar

Sayfa 12 / 22 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri