Fenerbahçe neden Nobre'Yi almış yav.?
Fenerbahçe neden Nobre'Yi almış yav.?
sattım derken fenerbahçe teknik tirektörlüğüne ne mi geçtin yoksa Fenerbahçe mi istedi![]()
tamam biraz şaşırdım çünkü Nobre'nin profili düşük.
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 32.HAFTA
BEŞİKTAŞ :1 HACETTEPE : 0
MAÇIN ADAMI : DİEGO BUONANOTTE(7.5)
![]()
devam devam![]()
FTK FİNAL MAÇI
KARTAL YUKSEKTEN UCTU....
KARTAL DENİZDE HAMSİ AVINDA.....
TARAFTARLAR BİR KEZ DAHA SOKAKLARA DÖKÜLDÜ....
BEŞİKTAŞ : 3 TRABZONSPOR : 1
MAÇIN ADAMI : KEİRRİSON(8.1)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 33.HAFTA
ALTAY : 0 BEŞİKTAŞ : 1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 34.HAFTA
BEŞİKTAŞ : 2 TRABZONSPOR: 1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL PUAN DURUMU
TAM 20 PUAN FARKLA VE NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDUMM
TAM İKİ SEZONDUR LİGDE YENİLGİ YUZU GÖRMEDİK ALLAHA ŞÜKÜR....
![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tebrikler abisi 2 yıl ligde yenilmemek gerçekten büyük başarı çok iyi kadro kurmuştun zaten. hadi bakalım kartal gagasını sok avrupaya.
vay lige ambargo koydun be!!![]()
çok tşk ederim abicim....inş sıkıntılı bölgelere yıldız transferler yapıp gelecek sezon avrupada buyuk işler yapmak istiyorummm kartal ucurmak istiyorum abicim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok tşk ederim hakancım lig ambargo koydum walllam hedef avrupa![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
transferleri bekliyoruz o halde...
keirrison alex ve holosko ya teklif yagacagı kanısındayım...sizce bu oyuncular satmalımıyım yoksa kadroda tutmalımıyım arkdaşlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
en yakın zamanda eklicem arkdaşım ama önerilerinizi bekliyorum bi forvet bide DC DR DL AMC GÜÇLÜ Bİ TURK DEFANS OYUNCUSU ALMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 23:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
transferleri bekliyoruz.
SERBEST TRANSFERDEN KADROMUZA KATTIMIZ FUTBOLCULAR
SERKAN KIRINTILI
SERVET ÇETİN
ERKAN FERİN
MEHMET EKİCİ
GÖKHAN EMRECİKSİN
transferler güzel.Birde profil resimlerini eklersen iyi olur![]()
ben hiç bir oyuncuya transfer parası vermedim.Hepsini serbest alırımbu tür durumlarda cimriyim
![]()
SERKAN KIRINTILI
SERVET ÇETİN
ERKAN FERİN
MEHMET EKİCİ
GÖKHAN EMRECİKSİN
EMRE ÇOLAK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BENDE KAPTIM HEMEN İŞTE KARDEŞİM GENÇLERİ YILDIZ YAPIP SATARIM ARTIK SENEYE PARA YAPARIMSENDE PEK CİMSİYMİŞSİN YAA HİÇMİ TRANSFER YAPMIYON KARDEŞİM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK
GEÇEN SEZON BEKLENİ VEREMEYEN SÜREKLİ SAKATLIK GECİREN VE Bİ TÜRLÜ İSTENİLEN VERİMİ ALINMAYAN HUGO VİANA 7.25 M YTL FENERBAHÇE YE SATTIK....
HUGO VİANA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARKADAŞLAR TRANSFER ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM Bİ TURK DC,,,TURK DM,,TURK DL, TURK AML,BİDE FORVET ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TABİ YABANCIDA OLABİLİR ARKADAŞLAR
Last edited by yahoo17 : 24.Aralık.2008 at 19:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
huyum kurusun napalım ama artık alıyorum fakat fazla parayla değil![]()
Last edited by yahoo17 : 24.Aralık.2008 at 19:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abisi cimbomdan mehmet topalı veya barıs ozbegi koparabılırsen al ıkısını de. tyrk dc ise kayserisporlu eren yeterınce gelişmişse al derim ben.
Last edited by yahoo17 : 24.Aralık.2008 at 20:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tutmayın küçük enişteyiiiiiii![]()
HEYECANLI VE SABIRSIZ İNSANLARA DENİR GENELDE ABİSİ SEN TAKILMA BİZ MAÇLARI BEKLİYORUZ SENDEN HADİ BAKALIM.![]()