Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
331 ile 360 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Sen genel anlamda söylüyorsan o çok dürüst dediginiz adam Avrupa maçında kendini adam sanıp adama kafa atmıştı bumu dürüstlük?
    Aynı adam Bizi yarı final'e taşıdı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sen genel anlamda söylüyorsan o çok dürüst dediginiz adam Avrupa maçında kendini adam sanıp adama kafa atmıştı bumu dürüstlük?
    Önce bi efendi konuşmayı öğren, ondan sonra gel buraya yorum yaz. "Kendini adam sanıp" ne demek oluyor farkında mısın sen? Tüm Dünya'nın saygıyla izlediği bir genç oyuncuya bu lafı edemezsin sen.
    Dinime küfreden müslüman olsa ayrıca. 2 hafta önce Ankaraspor maçında yaşananları da gördük...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eve geldiğimde 20 dakika geçmişti, skoru görünce şaşırdım, keyifli bir derbi izlerim diye devamına baktım ama tarafsız olduğum için sanırım pek keyif alamadığım bir maç oldu. Kazanan takımın taraftarı olsam mutlaka keyif alırdım, güzel bir galibiyet aldı Galatasaray ama maçın geneline baktığımda 6 gol olsa da çok üst düzey heyecanlı ve keyifli bir maç değildi. Galatasaray'ı da aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederim.

Delgodo'nun 2. kartı bana göre ağırdı. 10 saniye içinde aynı oyuncudan 2 defa aynı hareketi görüyor ve hakeme bana kart vermiştin bu da kart değil mi gibisinden bir şeyler söylüyor. Hem hakemin hem de Delgado'nun ana dili ingilizce olmadığı için Delgado pozisyonu ingilizce anlatırken beden dilini kullanması çok doğal. Benim bu pozisyondan anladığım hakem Delgado'yu hiç dinlemiyordu bile, ne dediği umrunda değildi bence ve hareketi görünce kartı gösterdi direk. Hakemin ingilizce bilmemesi ihtimali yok, bu nedenle bu sonucu çıkardım ben. Ha bana vermiştin, burada neden vermiyorsun şeklinde bir itiraza kart gösterilmez, maç içerisinde bu şekilde laf söyleyen çok oyuncu var, o zaman oynayacak oyuncu kalmaz. Kartı taraftarı kışkırtacak şekilde, hakemin ototirtesini sarsacak şekilde isteyen oyuncuya göstermesi gerekir. Bu pozisyonda Delgado bana kart göstermiştin şeklinde kendi gördüğü kartı anlatmak için o hareketi yapıyor ve karşılığı kart olmamalıydı.

Ama, hakem burada 1 hata yaptıysa Beşiktaş takımı 10 hata yaptı. İlk penaltı, Arda zaten sıkışmış orada, topu kaybetme ihtimali yüksek ve sen penaltı yapıyorsun. 3. golü atarken Baros, 5 kişi arasına süzülüyor mükemmel şekilde ve defans golü attığında görüyor Baros'u. 2. penaltı Uğur'un müdahalesi, sen neden oraya kolunu sokarsın ki vermse de tartışılırdı, verdi ve çok da haksız bir karar değildi.

Yüzüne dahi bakmadığın Seriç'i bu maçta kullanıyorsun, dönelim Sivok ve Üzülmez'e. Bu maçtan sonra takıma para cezası versem en çok cezayı bu 2 oyuncuya veririm. 2'si de profesyonelce olmayan şekilde atıldılar ve bugün sahada yer alamadılar.

Galatasaray daha çok isteyen taraftı ve hakederek maçı kazandı. Mustafa Denizli ise hala umut dağıtmaya devam ediyor, zirveden yavaş yavaş uzaklaşıyorlar, umarım umut dağıtmak yerine takımı toparlamaya başlar.

Skibbe ise bu maçta bana dünya çapında bir hoca olmayacağı sinyallerini verdi. İyi bir hoca olabilir tabi. Tabi oyuncuların durumunu bilmiyoruz ama 70. dakikada oyuna Aydın'ı alsaydı daha da farklı kazanabilirdi Galatasaray bugün. 2 değişiklik hakkını kullandı zaten, Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra bu Aydın olmasa da oyuna bir müdahale yapsaydı ben izleyici olarak daha keyif alacaktım.

Sanırım Nonda'yı 2. devre kullanmak istiyor be onu kazanmak için sahada tuttu.

Çok keyifli olmasa da güzel bir derbi izledik. Galatasaray'ı tekrar tebrik ederim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Skibbe ise bu maçta bana dünya çapında bir hoca olmayacağı sinyallerini verdi. İyi bir hoca olabilir tabi. Tabi oyuncuların durumunu bilmiyoruz ama 70. dakikada oyuna Aydın'ı alsaydı daha da farklı kazanabilirdi Galatasaray bugün. 2 değişiklik hakkını kullandı zaten, Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra bu Aydın olmasa da oyuna bir müdahale yapsaydı ben izleyici olarak daha keyif alacaktım.
    .
    Bende bu hamleyi bekledim dakikalarca. Nonda 90 dakika sahada gezdi. Adeta 10 kişi oynadık. Sadece Lincolne bacak arasından bıraktıgı top tek olumlu hareketiydi. Aydın'ı Nonda yerine alsaydı; yada en azından Baros degişikliğini yaparken Aydın'ı oyuna sürseydi zaten dagılan besiktas defansını sürati ile sürklase edebilirdi Aydın; ama bu hamle gelmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

EreN zaten bana herhangi birşey anlatmak zorundada degilsin.Sonuna kadar hakettik.Zapo ve Gökhan Zan resmen bari kaybetmişim 1-2 adam sakatlıyayım düşüncesindeydiler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben olayları baska yöne çevirmedim sen genel anlamda adamlara laf atınca bende ardanın yaptıgı hareketi söyledim. Yaşımın kücüklügüne gelirsek belkı analiz edemiyorumdur belkı futbol bilmiyorumdur Yazdıklarımı cevap vermezsiniz ben burda tek basıma yazarım giderim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nonda maç boyunca aktif gözükmemesine ragmen çok iyi yaptı görevini ayrıca hiç pas atmadılar sanki Nonda küsmüş gibiydi.Allah biliyor Nonda geçti topun basına baros aldı elinden ahanda kaçtı dedim Allah'tan attı.Nonda'nın elinden topu alan iflah olmuyor..Nonda kurtarılayamayacak nitelikteki penaltılarını en azından bir tane atması isterdim .Kendine gelirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

galatasaraya tebrikler bana kalırsa delgadonun 2. sarısı yanlıştı ordan sonra maç koptu hakem verdiği kartları bir anda vermemeye başladı kısaca maçı idare etti beşiktaşıda mucadelesinden dolayı kutluyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doğrudur o takımda çünkü Nihat,Tuncay,Semih,Hamit ... yoktu demi. o tek başına oynadı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Doğrudur o takımda çünkü Nihat,Tuncay,Semih,Hamit ... yoktu demi. o tek başına oynadı
    Ordan bu sonucu çıkardıysan seninl tartısmaya girmeyecegim.Ben sanki öyle birşey belirttim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Vallahi ben yoruldum okumaktan siz bıkmadınız yazmaktan yahu.

Aynen katiliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Böyle bir şey anlamamı bekliyosun sanırım

Türkiye'nin Yarı Finale çıkmasında Ardanın büyük rolü var.

Ama senin dedigin ifade: O Adam bizi Yarı Final'e Taşıdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Böyle bir şey anlamamı bekliyosun sanırım

Türkiye'nin Yarı Finale çıkmasında Ardanın büyük rolü var.

Ama senin dedigin ifade: O Adam bizi Yarı Final'e Taşıdı.
    Konu nereye geldi ya.O adamında emegi vardı demek istedim.
    Tamam sen nasıl anlamak istersen öyle anla..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Olmuşla Ölmüşe Çare Bulunmaz arkadaşlar.Onlar atıyo golleri kazanıyolar paraları.Bizde birbirimizi yiyoruz yakışıyormu ? Tamam tuttuğun takım ama spor eğlenmek, stres atmak içindir gerginlik yaratmak tartışmak için değil.Rica ediyorum.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Bence Skibbe sahaya yanlis bir kadro sürdü ve takimimizin cok avantajli oldugu bir durumu,kötüye kullandi.Burada bunu belirtmek gerekiyor.Nonda tercihi cok yanlisti ki,bunu mac boyunca bizim gözümüze soka soka gösterdi Skibbe,sagolsun.3-5-2 sisteminde takim iyi oynayamiyor,bunu Skibbe görmedi.Hadi daha önceki maclarda bisey demedik,sakat oyuncularimiz vardi.Ama velakin Sabri,Aydin gibi futbolcular kadronda varsa ve rakip takim 3-5-2 oynayip,kanat ve göbekten zaafleri varsa,bunlari degerlendirmek senin baslica görevin.Baris-Arda ikilisi cok gayretliler,cok mücadele ediyorlar,gercekten takimda en cok saygi duyulacak oyunculardan olarak görüyorum bu 2 oyuncuyu.
    80-90 metreyi tek baslarina kullaniyorlar,hem defansa cok yardim ediyorlar,hem ofansa cok yardim ediyorlar.Ama sen isi kolaylastiracagin yerde zorlastiriyorsan,büyük hoca olamayacaksin demektir Skibbe.
    Hadi Nonda´yi aldin,ilk 11 de baslattin.Nedeni Baros´a bos alanlar acmak,rakip savunmayi yormak,Lincoln-Baros ikilisinin daha iyi anlasmasini saglamakti.Bunlari Nonda ne kadar yapti,tartisilir,(ki bana göre Lincoln´e biraktigi top disinda yaptigi birsey yok)ama 2.yarida rakibin oyun sistemini cözüp,4-4-1-1 sistemine dönüp,Arda ve Barisi daha cok yormamak,rakibin zaaflarindan yararlanmak gerekiyordu.Skibbe bunu yapmadi.Rakip oyuncu degisiklikleri yapiyor,bizim takim yorulmus artik.Skibbe hala maci izliyor,tamam güzel macti,keyifli macti ama Skibbe sen bu takimin teknik direktörüsün,oyuna müdahale etmen gerekiyor. En kötü ihtimalle 2.yariya 4-4-1-1 sistemiyle baslanmasi gerekiyordu.Bence böyle bir sistem de daha rahat bir mac izlerdik.

Besiktas cephesinde ise yine bir Mustafa Denizli tutarsizligi vardi,her hafta sonunda cikip,sampiyon olacagiz diyor.Ben bir futbolsever olarak onun hedeflerini degil,oynatmak istedigi sistemi merak ediyorum,cünkü Besiktas´in ne oynadigini cözemiyorum.3-5-2 oynatiyor takimi,ama böyle absürt bir kadro,böyle sacma secimler olamaz.Besiktas Denizli göreve geldikten sonra 10 haftada 17 puan kaybetti,yazik günahtir yahu.

Sahadaki oyun hakkinda söyleyecek 1-2 sözüm var.Ben bugün takimimizin harika oynadigini düsünmüyorum acikcasi,kadro kalitesi acisindan rakipten cok daha iyi oldugumuz icin bu maci kazandik.Ama bu sistemle Avrupa da oynarsak,Bordeaux karsisinda isimiz zor.Birakin Bordeaux´u,Denizli eger bu sistemi görüp,kendi sistemini degistirmeyi düsünseydi bugün isimiz cok zora girerdi.Kanatlari cok bos biraktik,cünkü oradaki görevi Arda ve Baris´in sirtina yükledi Skibbe sadece.Hepimiz biliyoruz bu 2 futbolcunun ofansi,defanstan daha iyi yaptigini.Kendileri maksimum düzeyde mücadele edince,macta pek siritmadilar.Ama bu her mac böyle gitmez tabi ki.Bu zaaflari degerlendirecek bir rakip cikar karsimiza,sonra sapkayi öne koyar,düsünüsürüz neden bu duruma geldik diye.Skibbe 4-4-1-1 sistemini gayet güzel uygulatiyordu takima,3-5-2 sistemine dönmesine hic gerek yok.

Bugün Baros-Lincoln ikilisi yine cok iyi oynadilar,Baros cok mücadele ediyor,kendisine bos alan yaratacak kosular yapiyor.Lincoln ile de cok iyi anlastigi gercegi var.Artik ikisi nerede ne yapacaklarini cok iyi biliyorlar,3.golde bunu cok güzel bir sekilde bize gösterdiler.Hücum gücümüz cok yüksek,bundan da iyi faydalandigimiz gercek.
    Nonda cok büyük düsüs icerisinde,ama bunda yönetimin büyük bir hatasi var.Neden mi ? Cünkü Nonda formdayken yönetim sezon sonunu beklemeden onunla 2 yillik sözlesme imzaladi ve adamin yerini garantiledi.Yahu bu adam zaten gelmis 31 yasina,bunu baska yerde alacak takim yok,senin isin kolay.Sen niye gidip bunun sözlesmesini uzatip,bosuna sorun cikartiyorsun ?
    Ben olsam simdi yollarim Nonda´yi,zararin neresinden dönülse kardir.

Besiktas´ta bugün gözüme iyi gözüken futbolcu yoktu acikcasi.Holosko vasat oynadi,öbürleri kötüydüler.Orta saha bombostu,defanstakiler pozisyon almayi,kademeye girmeyi bilmedikleri icin cok bos alanlar yarattilar bizim oyunculara.Bizim takim da bu sanslari zaman zaman degerlendirdi,zaman zaman harcadi.Sonucta kaybeden Besiktas oldu.

Hakem hakkinda konusmak istemiyordum ama forum da öyle laflar söylenmiski,yani sastim kaldim.Servet´in golünde dikkat ederseniz Rüstü topa hakim olmadan Servet cok hizli davranip,golü atiyor.Rüstü´nün o hatayi yaptigini konusan az,ama hakemi bu yönden elestiren cok.

ilk penaltiyi konusmaya gerek yok sanirsam,Holosko bile gitti Rüstü'ye penalti,dogru karar dedi.

Delgado'nun kararinda hakem biraz agir karar vermistir,Besiktasli arkadaslarima katiliyorum.Ama Delgado'nun bu hareketi yapmamasi gerektigini de düsünüyorum.Yani zaten macta tansiyon yüksek,sen neden gidip hakeme serzeniste bulunuyorsun ki ? Hayir,eline gececek birsey yok.Hala bu hakeme itiraz ediyoruz,asamiyoruz kendimizi bu konuda.Ya senin eline gececek birsey yok,bilakis kaybedecek cok seyin var.Bakiniz bugün gördük,Delgado hicyere atildi oyundan...

2.penalti pozisyonunda ise Ugur inceman resmen Lincoln´e sarilmisti.Onu birakmak istemiyordu herhalde.Lincoln de yere düstü,hakem dogru karar verdi.
    Engelliyordu Lincoln´ün ilerlemesini Ugur.Karar dogru.

Bir de Besiktas yönetimi hakkinda 1-2 lafim var.Siz Besiktas´a bu zamana kadar ne kazandirdiniz ki,simdi tribünlere oynuyorsunuz ? Yildirim Demirören ilk önce yedigi haltlari toparlasin,altindan kalksin.Ondan sonra gelip hakemlere ahkam kessin.Gören Besiktas´in hakem yüzünden yenildigini sanacak,artik bu hakemler yüzünden yenildik lafi.Demogoji yapmayi biraksinlar.Bu tarz popülist demecler vermeyi biraksinlar.Türkiyenin büyük kulüplerinden Besiktas´in yöneticileri mac sonunda sahaya inip,hakemi sIkIstIrdilar.Allah askina bu nedir yahu ? Ayiptir,yakismiyor koskoca 105 yillik kulübe.Bu kulüpte Süleyman Sebalar,Baba Hakkilar,Serefler vardi.Yildirim Demirören gün gectikce kulübü daha da kücültüyor,yazik ...

Neyse,baya uzun bir yazi oldu. Takimimizi tebrik ediyorum galibiyetinden dolayi ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    EreN zaten bana herhangi birşey anlatmak zorundada degilsin.Sonuna kadar hakettik.Zapo ve Gökhan Zan resmen bari kaybetmişim 1-2 adam sakatlıyayım düşüncesindeydiler.
    Haklısın.
    Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Vallahi ben yoruldum okumaktan siz bıkmadınız yazmaktan yahu.

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Aynen katiliyorum
    2x
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Neyse,baya uzun bir yazi oldu. Takimimizi tebrik ediyorum galibiyetinden dolayi ...
    yok canım kısa olmuş.. okumaktan yoruldum
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mactaki güzel görüntülerden de söz etmek gerekiyor tabi.Sopali pankartlar,taraftarlarin mac boyunca takimi cok iyi bir sekilde desteklemesi,Alpaslan abiyi anmamiz,yurtdisinda oynayan futbolcularin tatilden yararlanarak maca gelip izlemeleri(Hamit,Tomas,Gökdeniz) falan baya güzeldi.(=

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tomas gollerde coşkuyla seviniyordu, mac sonu da sahaya dalıp, eski arkadaslarını kutlamış, soyunma odasına kadar gitmiş O gecmez 16 dakikada don atlet sahada alayarak bekledigi, 16 dakika gecince de Mondiyle sarılıp agladıgı an unutulmazdı Song , Tomas, Mondi unutulmazlar arasında zaten (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla maç bitti burası savaş alanı gibi olmuş.Hatta sanırsam burda bir de iki sarıdan bir kırmızı kart çıkmış, yorumların çoğunu okudum,yorum bile denemez,benim babam senin babanı döver şeklinde

bjk_melo'dan da bahsedeyim biraz.Bizim lugatımızda bu şahıslara ortamı fişekleyen denir,hakaret eden insandan daha tehlikelidirler.Bir polemik konusu oluşsun kavga çıksın diye bayılırlar.

Hem Trabzon maçı yorumlarını,Hem Fener hem de Galatasaray yorumlarını okudum,bir kaç kardeşimi bir yana ayırıyorum,geri kalanına bravo aynen böyle devam edin sporun ne olduğunu çok iyi kavramışsınız diyorum.Spor kişilerin birbirine hakaret etme,birbirine saldırma ve insanın içindeki vahşiliği ortaya çıkaran bir terim demekmiş,biz bugune kadar yanlış biliyorduk,sizler doğruyu öğrettiniz.Bravo hepinize.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş dünkü maçı kendi eLLeri iLe GS ye verdi. Yanarım yanarım ona yanarım. RahatLıkLa kazanabiLeceğimiz maçLarda hep böyLe kendi hataLaramızdan doLayı kaybediyoruz. GS kendi üretkenLiği iLe birşey yapmadı 4 goLü de biz hediye ediverdik. SağoLasın Takım.

Hakem geneL oLarak iyi maç yönetti. Verdiği kararLarda sonuna kadar hakLıydı. PenaLtıLar net penaLtıdır. Kırmızı kartta doğruydu. Gerçi orda DeLgado bana birde direk sarı kart verdin ona neden yok dercesine birşey söyLemeye çaLıştı ama sen DeLgado ne kadar Türkçe biLiyorsun yapmayacaksın o hareketi. Sen o takımın kaptanısın. Hakem bizim sert oyunumuza fazLa biLe töLerans tanıdı. Daha fazLa kart görebiLirdik.

Sonuçta kötü bir mağLubiyet oLdu. Herkes nerde hata yaptığını düşünsün. Üç haftadır basit hataLardan doLayı kaybediyoruz. Hep maçLarı eksik tamamLıyoruz. FB ve GS maçLarını rahatça aLabiLecek iken durumu bu kadat kötüLeştiren teknik adam ve oyuncuLar kendiLerine geLmeLeri gerek. Yoksa biz bu işi yapamıyoruz deyip bıraksınLar.

Ve artık Yönetim ve DenizLi den istifa bekLiyorum. EtmiyorLar ise Beşiktaş taraftarı birLik oLsun bu adamLAr görevi bırakana kadar İnönü de ki maçLara tek bir taraftar biLe gitmesin. Takıma oLan desteği kessin. Takıma maddi destek oLMası adına dışarıdan storeLerden aLışverişi kessin. Yoksa bu adam gitmeyecek. Haydi birLik oLaLım eLeLe kovaLım şu adamLarı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

4 sarı kart nedeniyle ceza aldıysa ligde oynamayacak ama direk kırmızı kart gördüyse ya da 2 sarıdan kırmızı kart gördüyse ilk resmi maçta oynayamıyor diye biliyorum eğer bu sene kural değişmediyse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet Serkan abinin dedigi gibi. Ligde cekecek cezayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakemin Delgado'ya verdiği sarı kart bence tamamen yanlıştı. Bizim hakemlerin hiçbir şey bildiği yok Allahtan sarı kart isteyene sarı kart vermeyi öğrenmişler de hakemlik yaptıkları zannediyorlar. İnsan biraz futbolcunun vücut diline bakar, zaten adam yabancı senle aynı dili konuşamıyor bari adamı anlamaya çalış. Adam isyan eder versene lan sarı kartı sen ne biçim hakemsin tarzında mimikler kullanır verirsin sarı kartı, ama her kart isteyene - ki Delgado bana ilk pozisyonumda verdin bunlara niye vermiyorsun diye ve aynı zamanda seviyesini koruyarak itiraz ediyorsa veremezsin. Maçı kaybettik diye söylemiyorum bunları Gs-Hacettepe maçında da çok kibar ve refleks bir şekilde kart istiyen Hacettepeli siyahi futbolcuyu attığı zamanda, hatta sanırım geçen seneydi Lugano'nun gözlük işareti yapıp da atıldığı Gs-Fb maçında da söylediğim için gönül rahatlığıyla söylüyorum. Lugano'nun acaba hakeme gözlük eline sözlük gibi bir olaydan haberi var mıydı yoksa hakemlerle konuşacak ortak bir dili olmadığında görmüyor musunuz demeye mi çalışıyordu o gözlük hareketiyle?

Beşiktaş maçı kaybetti, zaten maçtan önce kaybedeceğimize adım kadar emindim, formda bir Gs karşı kazanma şansımız yoktu, ama böyle olmamalıydı, yanlış bir kırmızı kart, atılan ilk gol Nobre'nin belediyeye atıp da sayılmayan golüyle aynı yani top Rüştü'nün eldivenleri altındayken dokunulan bir top, hakemin inceden inceye beşiktaş'ı doğramaları. Servetle Holosko omuzomuza mücadelede, Servet yıkılıyor, Holosko gole gidecek en azından büyük bir tehlike yaşatacak ama hakem düdük çalıyor, niye çünkü Servet güçlü dengeli bir adam eğer yere düştüyse kesin faul yapılmıştır. bu mu yani hakemlik?

Hakemler özellikle derbileri, atmosferi büyük maçları yönetmeyi bilmiyor, halbuki şu bir gerçektir ki büyük hakemler büyük maçlarda daha anlayışlı olurlar, futbolcunun piskolojisini anlamaya çalışırlar, bizim hakemlerin ipin ucunu kaçırmamak için yapabildikleri tek şey kart gösterip oyuncu atmak, halbuki derbi yönetiyorsun hakem abim, biraz anlayışlı ol, milyonlarca taraftarı olan camiaların maçı bu, büyük kitleler bu maçın sonucuna göre mutlu olup, üzülecek bunun farkında olan futbolcuların ne kadar stres altında olabileceğini anlamaya çalış, he top oynama gayesi içinde olmayan, başka hesapların peşinde olan bir futbolcu görürsen daha ilk yaptığı sert hareketinde at oyundan ona da eyvaallah ama biraz da top oynat, Servet Holosko mücadelesini devam ettir, futbolcuları atmaya değil oyunda tutmaya gayret et, hadi Nobre'nin adı çıkmış arada kaldığınız her pozisyonda Nobre'nin yani Beşiktaş'ın aleyhinde karar verip kurdulduğunuzu sanmanızı da bir yere kadar anlayabilirim ama geldiği günden bugüne bir yamuğu olmayan Delgado'yu da biraz anlamaya çalış.

Ondan sonra Beşiktaş bu maçı zaten kazanmayı haketmedi gibi yorumlara katılmıyorum, tekrar ediyorum maçtan önce Gs kazanır diyordum, ama yenilen ilk gol faul, ondan sonra beraberliği sağlıyorsun, cart penaltı, hadi tamam diyorsun 2.yarı yine 10 kişisin. Bıktım artık her derbi 10 kişi kalmaktan senelerdir aynı senaryo, ondan sonra 4-2 bittiğine Bjk sevinsin, fark yemediğine dua etsinmiş, ne olacaktı ne bekliyordun, sen Bjk nin yenilmesi için uygun ortamı hazırla ondan sonra Bjk nin yenmesini mi bekleyecektik.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi ilk golde fırsatçılığını Servet gösterdi Baros değil Yazının hepsini okudum ve hepsine de katılıyorum..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Abi ilk golde fırsatçılığını Servet gösterdi Baros değil Yazının hepsini okudum ve hepsine de katılıyorum..
    Teşekkürler düzelttim
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar siz düşünün, hakemin yerine kendinizi koyun, kurala göre o hareket sarı kart. Şu zamana kadar 15 lig maçına çıkıyosunuz, ve bu hareketi gördüğünüz yerde sarı kart. Allah aşkına şimdi bu maçta, belki başka birşey anlatıyodur, zaten derbi maçı başımıza kalmasın diyerekten kartı esirgerse göz göre göre, bu hareketin ardı arkası kesilmez. Bu hareketi başka biri yaptığında kart gösterililrse, haksızlık olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şemsiye Giremez Yönetici Girer

Evinden şemsiye ile çıkıp stada gelen taraftarın sağnak yağmurda şemsiyesini stada sokmasının yasak olduğu ama maç sonrasında kulüp yöneticilerinin sahanın ortasına kadar girip hakeme saydırabildikleri bir ülkede yaşıyoruz.Futbolumuzun son garipliği budur. Zirveye oynayan hiçbir takımı yenemeyen Beşiktaş karşısında favoriydi Galatasaray. 3 gündür yağan yağmur eğer zemini bozsaydı ve kozu yerden ayağa pas oynamak olan Galatasaray topu şişirmek zorunda kalsaydı Beşiktaş'ın boy avantajı devre girer miydi? Derbi öncesi bilinmeyen buydu. Sami Yen'in zemini gerçekten iyi, oyuna etki etmedi. İlk derbisinde savunma ağırlık kadro yüzünden eleştirilen Denizli gereğinden fazla cesur olmak zorunda hissetti kendini. Kadro tercihi bana mantıklı gelmedi. Sırf Arda'yı durdurabilmek için sol kanattaki en formda adamı Ekrem'i sağ beke mahkum etti. Üstelik Galatasaray maça sağ kanatta tek adamla başlamış ve ilk 20'de o kanatta bas bas açık verirken... Devşirme adamlara bakalım. Gerçek mevkiisinde olmayanlar. Ekrem, Toroman, Seric ve hatta Holosko.
    Skibbe de kaydırmalı defansla Nonda'ya yer açtı onbirde. Beşiktaş tandemini üstüne çeken Nonda'nın kaleye şutu yok ama o bölgede rakibin ayarını bozduğu da bir gerçek. Servet'in golünde faul yok gördüm. Tello'nun pası muhteşemdi, Galatasaray da yediği ilk golde, kaydırmalı defansta Arda tandeme kaçan Balta'nın kademesine gireceğim derken ofsaytı bozdu. Penaltıdan golün; yenilenin hemen arkasına gelmesi büyük şans. Olmasa Beşiktaş sol kanattan sağlam geliyordu. Barış da bol bol fırça yedi Meira'dan. Delgado'nun ilk sarısında kırmızı da çıkabilirdi. Hareket direk rakibin bileğine. İkinci sarıda; evet ne anlatmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz ama; o saçma sapan kural yüzünden çok adam sarı kart gördü bu sezon. Eliyle kart göster jesti yapmanın yanında söylenen cümle, hafifletici sebep olmamalı. Denizli de kenarda farklı düşünmüyordu, Delgado'ya bunu anlattı. Bu kuralı bir an önce değiştirmeleri lazım. Ardından durdurulamayan Lincoln'un asisti ve 3. gol. Holosko yine erken cevap vermese tabelada 5 de yazabilirdi. Denizli'nin önce Cisse ardından Delgado ile 10 kişi kaldığı derbilerde bu bahaneye sığınıp paçayı kurtarması mümkün değil. Seric tercihi saçmaydı. Sağ bekte Ali Tandoğan ya da Toroman, ortada Uğur oynasa, Ekrem sola geçse ilk onbirde daha makul olurdu. Skibbe'nin sorunu istikrardı.
    3 Ankara takımından aldığı galibiyetlerle seriyi yakalamıştı. Bunu 4 maça çıkardı. Kulübü de, Florya'nın felsefesini de, elindeki kadronun ne yapıp yapamayacağını da özellikle son 2 ayda ilk dönemine göre daha fazla mesai harcayarak öğrendi. Gençlerbirliği ve Beşiktaş'ı oynamadan önce tribüne gidip seyretmesi ufak bir ayrıntısıdır bunun. 2. devre hazırlıklarının startını yılbaşı öncesine çeken Denizli, takıma büyük bir ceza verdi. Muhtemelen takımda kelleler kopacaktır. Galatasaray, Sabri de dönünce daha rahatlayacak. Mecburiyetten kaydırmalı defans da klasik olması gereken dörtlüye dönecektir. Pembe kramponlarıyla 10 gol atan Baros da, geldiğinde kariyerinden önde giden şöhretini artık istatistiklerle (ligde 14 gol) perçinledi...

Aceto güzel yazmış yine: http://acetobalsamico.blogspot.com/2...ici-girer.html
    ...........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

herseyden once rakıbımızı ve sız Galatasaraylı kardeslerımı tebrık edıyorum bir Beşiktaşlı olarak .. bugun okulda arkadaslarla yeterınce geyiği döndü tartısmaya gerek yok yani penaltıydı kırmızı karttı vs vs =) .. bu saatten sonra yapılması gereken Beşiktaş camiasındaki sorumluluk sahibi herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesidir .. özellikle yönetimin şapkasınıda alıp defolup giitmesi gerekir o ayrı tabi..
    futbolcularımızın da artık kendilerine çekidüzen vermeleri gerektiği kanaatindeyim özellikle defans oyuncularımızın mağlubiyetlerde ziyadesiyle faydaları var .. son söz de hocaya ...
    'Ne zaman şampiyonuz diye bağırsakk.. Kursağımızda kalıyor ...
    'Söyleseneee bize hocaaa ... Takım niye oynamıyorr ??!!!'

(oynatmayanlar utansın)....

Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Mesaj Yetkileri