o nası bi kariyer öle yavne anlıosun bu çinlerden
![]()
o nası bi kariyer öle yavne anlıosun bu çinlerden
![]()
Arjantinli oyuncuyu Çinlilerin arasına sıkıştırmışlar Tek kalmış adam yanına bir arjantinli al bari![]()
başarılar dilerim![]()
yuhaha bittihelal
başarılar bu arada bu takım medya sıralamasında kaçıncı?
oyuncuları karıştırmıyomusun yaw![]()
teşekkür ediyorumoyuncuları karıştırıyorum ilk kariyeri açtığım takımda en iyi oyuncumu karıştırdım sattım
aynı adamdan 3 taneolunca
![]()
Birazdan maçlara geçeceğim : )
Ve shenshua ile ilk maçımızı yaptık. İlk maçta toplam 5 gol vardı . Rakip önce öne geçti sonra beraberliği yakaladık ardından biz öne geçtik sonra 2-2 oldu. üçüncü golümüzü attık ve maçı kopardık. Şimdiden lige heycan kattık..
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Gokhan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Gokhan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Gokhan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg[/IMG]
![]()
Lütfen yanlış anladığımı söyle!!
http://img134.imageshack.us/img134/4163/15da6.png
bu koyduğun resimde eski menajer Untitled User,yani adsız oyuncu diyor,umuyorum yanlış düşünüyorumdur.bi açıklama yapabilir misin?
Gokhan Hocam Deneme Yapmis Galiba Fenerden tekLif qeLicekmi diye.. Ama cok Kotu hareketler bunLar Hocam.. fenerin Hocaisnin ekmegiyle niye Oynadin![]()
ya zaten fenerin teklifini kabul etmedim. deneme amaçlı yaptım teklif gelcekmi gelmicekmi diye oyunu ondan önce kaydettim ve baktım teklif geliyo kayıtlı oyundn devam ettim hala fenerin teknik direktörü aragones. eğer teklif gelmiyo olsaydı denizlide devam edecektim.
başarılar kardeşim
ss leri daya büyük ekle bence ilk maçın skoru güzel
Galiba Çinde kayboldun![]()