Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
331 ile 360 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öyle yaptıkları kesin. Ben unutmak yerine:

Şimdi bir Fenerbahçe tarafarı olarak diyorumki: Başkan kim olursa olsun Harca kardeşim bu adamları. Bunlar Fenerbahçe'yi hem dün hemde ligde hemde şampiyonlar Ligi'nde gurursuzca harcayıp boynumuzu yere eğdirmedi mi? Eğdirdi... Sende MAradona olsada harca. Bunlar oldukça Fenerbahçe'nin adı bu futbolcuların elinde olacak. Onlar kendilerini kulüpten daha büyük görüyor ve her istediklerini yaptırıyorlar. Aynı şekilde G.S. içinde geçerli. Arda'ya verirler mi artık bilmiyorum ama sat iyi paraya. Emre Aşık'ı yolla. vs. vs.

Aragones'ten iki tane isteğim var.

1-) Sivas o kadar enerji harcadı, yılmadı şereflice maçlarını kazandı. Şimdi Beşiktaş'ı yenerek onlara bu ligi kazanmalarında yardım etsin. Son olarak o maçı alın diğerleri farketmez.

2-) Aragone Go Home... İstifa et. Bırak yakamızı. Bıktık istemiyoruz seni ve şu saçma hoşgörülü açıklamalarını. 6-7 maç kalmış adam daha 21 puan alacaz şampiyon olacak diyo. Fb ve Gs tramvada Avrupa kupaları bile zorda.. Görün son kalan hangi maçı kazanacaklar?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Emre B. Sabrinin faulunde çok tepki vermişti.Yanlış hatırlamıyorsam ilk yarıdaydı.Sabri de tabii zaten sinirli hemen tepkiye karşılık verdi.Ondan sonra bir sonraki faulde emre yine sinirlendi. Aslında Emre'nin yaptığı mantıklıydı.Yanlış düşünmüyorsam Sabri sinirli futbolcu olduğu için ona kart gösterttirmek istedi.Aslında gerek itirazları gerekse faulleriyle ( tabii bir de Emre'nin boğazını sıkması var ) kırmızı kartı çoktan hakediyordu.

Maçın bitimindeki kavgada ise tek suçlu Lugano.Lugano zaten kendisi de kabul etti.Emre 3 kere aynı hareketi yaptı ben de sinirlerime hakim olamadım diye.Benim anlamadığım Emre Aşık hem dayak yedi hem kırmızı gördü.Bence hakem bunu kırmızıları eşitlemek için yaptı.Arda ile Semihin kavgasına da anlam veremedim.Çünkü gerek Arda gerek Semih oldukça sakin futbolcular.Ayrıca iki iyi arkadaş.Olayı bilmiyorum ama kavgayı Ardanın çıkarttığını düşünüyorum.Semih te zaten kavgayı ayırırken Arda bana yumruk attı diyor.

Yalnız kavga edenler çok garipti Arda, Semih, Emre B. , Emre A. ve Sabri.Hepsi de milli futbolcular.Gerçi FB ve GS nin yarısı milli ama... Volkanla Ayhanın karışmamasına şaşırdım.
    Ayrıca ben bazı kişilerin Lincoln ve Carlos için profesyonel demesini doğru bulmuyorum. Türk oyuncuların kavga etmesinin sebebi ise takım sevgisidir.Ya tamam ya devam maçında iki takımda 3 puan alamayınca da kavga etmeleri doğaldır.Lincoln ve Carlos ise bence şampiyon olup olmamayı çok fazla önemsemeyen oyuncular olduğu için kavgaya karışmadılar.

Bakalım kaçar maç ceza çıkacak.Ayrıca şu durumda Baros , Emre ve Arda kart görmesini istediğim en son oyunculardı. Bir tek Baros kaldı.Ardasız GS ne yapacak çok merak ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayrıca ben bazı kişilerin Lincoln ve Carlos için profesyonel demesini doğru bulmuyorum. Türk oyuncuların kavga etmesinin sebebi ise takım sevgisidir.Ya tamam ya devam maçında iki takımda 3 puan alamayınca da kavga etmeleri doğaldır.Lincoln ve Carlos ise bence şampiyon olup olmamayı çok fazla önemsemeyen oyuncular olduğu için kavgaya karışmadılar.
    Bencede. Gidip onlar da vursun demiyoruz. En azından ayırabilirlerdi. Gerci kültürr farkı belki de onlarda öyledir. Dikkat ettiyseniz Lugano Emreyi son ittirdiğinde Barış da aralarında ama ne yapacagını sasırmış durumdaydı. O da sonuçta gurbetci oyuncu, almanyada doğmuş, büyümüş. Kultür farkından da olabilir. Umursamazlıktan da.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sanctis'in semihi kaldırması çok ilginçti ya Boynundan çekiyor ama semih Vücud dikliğini bozmadan ayağa kalkıyor Kalktıkdan sonrada hiçbirşey yokmuş gibi devam ediyor. Yalan yere atıyor kendini.

Quote Originally Posted by MeMo View Post

Burda Emre Aşık ne yapmaya çalışıyor
    Ya Kafasını kaldırırken çarpıyor , Yada ısırıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Maç sonunda sahaya giren taraftar ilk yarı sonunda da sahaya girmiş fakat güvenlik görevlileri iyi niyetlerinden dolayı trübüne geri götürmüş sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben bukadar olaydan sonra bu futbolcular milli takimda nasil anlasacak anlamiyorum. Cunki bu olaylar daha bitmedi, daha medyanin karistirca cok sey var. Fatih Terimin bi sonraki milli takim kadrosunu merak ediyorum.

Emre yi alcaksa Sabriyi nasil cagircak
    Arda ve Ayhan geliosa Volkan ile Semihi nasil cagircak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sahada olan sahada kalır bence bir kaç gün sonra birbirlerinden özür dileyip barışırlar ben fazla bir sorun çıkacagını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Futbola bakarsak bana göre maçın yıldızları Galatasaray'dan Mehmet Topal ve Hakan Balta ,Fenerbahçe'den de Emre Belözoğlu ve Lugano...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bir şey eklemek istiyorum Semih izmirli ayrıca çamdibi de oturoyurdu fenere gitmeden önce bende İzmir Çamdibi'liyim bu maç için amcamlara millet getirti Semih ayrıca bu billeti alması için Ardaya haber veriyor yani bu iki kişi bu olaydan önce çok iyi dostlardı umarım bi şekilde bu olaylar tatlıya bağlanır.

Su siralarda PFDK mac goruntulerini inceliyor..Kavgadaki futbolcularin disinda Sabri ve Volkanda sevk edilmis PFDKya Adnan Polatda sevk edilmis.Su siralar PFDK goruntulri didik didik inceliyor ....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

çok güldüğüm resimlerden biriydi bu. ultrAslan'da gördüm ve çok güldüm açıkçası. paylaşmak istedim siz de gülün.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Derbinin Fotoğrafı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Yazık...

öncelikle şunu söylemek istiyorum: keşke bunları değil de maçı konuşsaydık. hatta ve hatta bu kadar olay yaşanana kadar galip gelmeyi de geçtim yenilseydik de yine MAÇI konuşabilseydik olayları değil yani...

lugano demeçlerinde "emre aşık ayağıma bastı bu yüzden kafa attım" diyor. ya ben futbolu yanlış biliyorum ya da bu adam futbolu çok iyi biliyor. birader futbol ayakla oynanmıyor mu? ikili mücadelelerde, şut çekerken araya girişlerde kısacası pozisyonlarda birbirinizin ayaklarını ezmiyomusunuz zaten? o zaman her maçta herkes birbirine kafa atar. bu kadar talihsiz bu kadar karaktersiz bi açıklama var mı ya?

gelelim emre belözoğlu ve aziz yıldırım’a.. aziz yıldırım’ın dün 5 sene sonra ali sami yen stadyumu’na gelmesi kesinlikle ortalığı kızıştırmaya yönelik bir harekettir. çünkü o da biliyor herhangi anormal bi durumda küfür yiyeceğini ve takımımızın ceza sınırında olduğunu böyle bi küfür durumunda da sahamızın direk kapatılacağını. ama hala anlayamıyo ki biz sahayı kapatınca daha iyi oynuyoruz. (bkz: geçen seneki durum) emre belözoğlu da aynı. korner atmaya bilinçli olarak kendi gidiyor ve topu koyduktan sonra 10 dk bilinçli olarak bekliyor. yeterki bişeyler yağdırsınlar diye.

hep fenerbahçe’den konuştum bu zamana kadar sanırsam çuvaldızı bize batırmanın vakti geldi:

bu sabri beni daha ne kadar deli edecek ya da daha ne kadar kendini bişey sanıp bi havalarda gezicek bilmiyorum. maçın başından sonuna kadar emre belözoğlu’yla dalaşan tek adam vardı: sabri! yani şu takımın sağ beki olmadığı için sabri’ye muhtaç olduğundan dolayı gerçekten ve gerçekten çok üzülüyorum. yazık günah!

aslında hakem fırat aydınus sabri’yle emre belözoğlu’nun ilk dalaşmalarında kartları havada uçustursaydı bu dalaşmalar olur muydu onu bilemiyorum.

son dakikalarda gelişen olaylarsa başta da söylediğim gibi tamamen lugano’ya aittir ve profesyonel futbol denetleme kurulu lugano’ya bu yüzden ağır ceza vermelidir. ayrıca bu cezalar arda ve semih’e uygulanmalıdır çünkü karşılıklı resmen yumruk yumruğa dalaşmışlardır. burada en az ceza alması gereken emre aşık’tır. çocuğun o pozisyon esnasında bişi yaptığını da görmedim ama enteresandır fırat aydınus kırmızı kart çıkardı ona da.

bu saatten sonra da bu sezona değil artık geleceğe önümüzdeki sezona bakılmalıdır. bu maçla beraber bu lige havlu atılmıştır. en azından benim fikrim böyledir açık söylemek gerekirse.

100 yıl olmuş derbi başlayalı. böyle derbi olacaksa da bence hiç olmasın..

bir derbiyi daha ali sami yen’de hasarla atlattık.

hepimize geçmiş olsun...

iimis ya Arda tam Polat olmus

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    iimis ya Arda tam Polat olmus
    sabri'nin bakışlar harika. en çok ona güldüm ben.

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    sabri'nin bakışlar harika. en çok ona güldüm ben.
    evet o da iyi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post

gelelim emre belözoğlu ve aziz yıldırım’a.. aziz yıldırım’ın dün 5 sene sonra ali sami yen stadyumu’na gelmesi kesinlikle ortalığı kızıştırmaya yönelik bir harekettir. çünkü o da biliyor herhangi anormal bi durumda küfür yiyeceğini ve takımımızın ceza sınırında olduğunu böyle bi küfür durumunda da sahamızın direk kapatılacağını. ama hala anlayamıyo ki biz sahayı kapatınca daha iyi oynuyoruz. (bkz: geçen seneki durum) emre belözoğlu da aynı. korner atmaya bilinçli olarak kendi gidiyor ve topu koyduktan sonra 10 dk bilinçli olarak bekliyor. yeterki bişeyler yağdırsınlar diye.
    Ahanda buraya katılmıyorum çağrıcım
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Tribun çökme olayının sebebi beni bağlamıyor.Ona bakarsan mehmet yıldız tribünü tahrik etmişti taraftarda o yüzden girmişti ama yanlış bunlar futbol sahada oynanır ve orda kalmalıdır.Sahaya girenin özürlü olduğunu nerden öğrendin?Bi olay olduğu zaman siz başka olayları örenk gösteriyorsunuz bende örenk olarak onu gösterdim çünkü aynı olaylardan daha azı oldu ve 5 maç aldık bakalım burda neler olacak.
    O maçta taraftar , Mehmet Yıldız'a ''Osmanlı Tokadı'' yapıstırdı , dün ise bir futbolcuya bile degmedi...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben bukadar olaydan sonra bu futbolcular milli takimda nasil anlasacak anlamiyorum. Cunki bu olaylar daha bitmedi, daha medyanin karistirca cok sey var. Fatih Terimin bi sonraki milli takim kadrosunu merak ediyorum.

Emre yi alcaksa Sabriyi nasil cagircak
    Arda ve Ayhan geliosa Volkan ile Semihi nasil cagircak
    Emre ile Sabri mümkünse bundan sonra cagrılmasınlar zaten milli takıma. Kavga ettikleri için degil, futbolları ile de haketmiyorlar zaten.
    Arda ve Semih arasındaki sorun kısa zamanda cözülür. Belki de cözülmüştür coktan. Ayhan ve Volkan arassında da zaten sadece demecler oldu o kadar önemli birsey oldugunu sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke 12 sayfa boyunca Lugano başlattı o pislik yok emre'nin çirkefliği gibii şeyler yerine, atılan gollerın guzellıklerınden, sergılenen mucadelenın seyır zevkınden bahsetseydık ama olmadı ..

Olaylarda bası ceken oyuncular bellı zaten. Lugano'nun her zamankı hallerı. Sabri desen öyle.. Her pozisyonda itiraz, 'bırak Allah'ını seversen hocam' , 'ayıp yahu ayıp' gıbı laflar .. Sabri'nin nasıl bir yapıda oldugunu anlamak ısteyenler Carlos'un bacagına vurup dusurdukten sonra ettıgı ıtırazı gorup karar versınler ..

Her neyse bir Beşiktaşlı olarak skora çok sevindim tabiki ama Adnan Polat'ın saçmalıklarını da gözardı etmemk lazım. Madem cıkıp ciyaklamak lazım, biz Beşiktaşlılar geçen sene darbe yapmalıydık öyle mi?

Bu arada birazda yasananlara Türk futbolunun rezaleti bilmem neyi gözüyle bakan arkadaslara sozum var .. Acun Ntvspor'da anlatmıstı belkı hatırlarsınız. Boca Juniors-River Plate macı oynanıyor Bombonera'da. River 2-0 alıyor macı ve mactan sonra Bocalılar ıkı tane River taraftarını kacırıp olduruyorlar daha sonra kanlarıyla River sokaklarına (stadyumada olabılr hatırlamıyorum) şimdi 2-2 oldu yazıyorlar.. Eger ıtıs kakıs bılemedın yumruklasma rezaletse bu yasananlar nedır sızce?? Lütfen dünyanın her yerınde cok temız oyunlar oynanıyormus gıbı yorumlar yapmayın..

Daha bu cumartesı Lazıo-Roma macında da 4 kırmızı kart cıktı.. Her sene Sırbistanda olan olayları St.Etienne taraftarının yaptıklarını bılıyoruz boyle maclarda.. O yuzden bıraz daha dusuncelı yorum yapmakk lazım kanımca ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Keşke 12 sayfa boyunca Lugano başlattı o pislik yok emre'nin çirkefliği gibii şeyler yerine, atılan gollerın guzellıklerınden, sergılenen mucadelenın seyır zevkınden bahsetseydık ama olmadı ..

Olaylarda bası ceken oyuncular bellı zaten. Lugano'nun her zamankı hallerı. Sabri desen öyle.. Her pozisyonda itiraz, 'bırak Allah'ını seversen hocam' , 'ayıp yahu ayıp' gıbı laflar .. Sabri'nin nasıl bir yapıda oldugunu anlamak ısteyenler Carlos'un bacagına vurup dusurdukten sonra ettıgı ıtırazı gorup karar versınler ..

Her neyse bir Beşiktaşlı olarak skora çok sevindim tabiki ama Adnan Polat'ın saçmalıklarını da gözardı etmemk lazım. Madem cıkıp ciyaklamak lazım, biz Beşiktaşlılar geçen sene darbe yapmalıydık öyle mi?

Bu arada birazda yasananlara Türk futbolunun rezaleti bilmem neyi gözüyle bakan arkadaslara sozum var .. Acun Ntvspor'da anlatmıstı belkı hatırlarsınız. Boca Juniors-River Plate macı oynanıyor Bombonera'da. River 2-0 alıyor macı ve mactan sonra Bocalılar ıkı tane River taraftarını kacırıp olduruyorlar daha sonra kanlarıyla River sokaklarına (stadyumada olabılr hatırlamıyorum) şimdi 2-2 oldu yazıyorlar.. Eger ıtıs kakıs bılemedın yumruklasma rezaletse bu yasananlar nedır sızce?? Lütfen dünyanın her yerınde cok temız oyunlar oynanıyormus gıbı yorumlar yapmayın..

Daha bu cumartesı Lazıo-Roma macında da 4 kırmızı kart cıktı.. Her sene Sırbistanda olan olayları St.Etienne taraftarının yaptıklarını bılıyoruz boyle maclarda.. O yuzden bıraz daha dusuncelı yorum yapmakk lazım kanımca ...
    Herşey iyi güzel de , Fransa'da Saint-Etienne taraftarının bir kere adı cıkmıs yaptıkları şeyi daha önce sanki hiçbir takım taraftarı yapmamıstı

Burdaki olaylara rezalet diyorlarsa , Arjantinde ki yaşanan o olaya ne derler bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Emre ile Sabri mümkünse bundan sonra cagrılmasınlar zaten milli takıma. Kavga ettikleri için degil, futbolları ile de haketmiyorlar zaten.
    Arda ve Semih arasındaki sorun kısa zamanda cözülür. Belki de cözülmüştür coktan. Ayhan ve Volkan arassında da zaten sadece demecler oldu o kadar önemli birsey oldugunu sanmıyorum.
    Hadi kavga ettikleri desen anlarımda futbollarıyla haketmiyorlar ne yahu ? Sabri öylede Emre dün de iyi oynadı son haftalarda da fena değil.Abartmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende aynısını dıyorum kardesım bu olaylarda yaygara koparanlar (sozum meclısten dısarı) Allah kourusn oyle bır olay oldugunda ne yaparlar acaba ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaten Fatih Terim almaz bir daha milli takıma Sabri'yi , manevi ogluna kafa tuttugu için

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hadi kavga ettikleri desen anlarımda futbollarıyla haketmiyorlar ne yahu ? Sabri öylede Emre dün de iyi oynadı son haftalarda da fena değil.Abartmayın...
    Ben genelden bahsediyorum. son 2-3 mac sabri de iyi oynuyor. Bu 2 oyuncu milli takımı haketmiyo bana göre. Senin fikrin beni ilgilendirmez benim kendi düşüncem bu.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bildiğim kadarıyla semih, fenerbahçe'nin resmi sitesinden bu konu hakkında açıklama yapmış. tabi bu semih'in ağzından mı yoksa fenerbahçe iletişim koordinatörlüğü'nden mi bunu bilemem. ama arda ve semih'in saha dışında gerçekten çok yakın olduğunu biliyorum. bu yüzden onlar aralarındaki bu durumu halledeceklerdir kanısındayım.

diğerleri ne yapar onu bilemem. ama sabri konusunda alicanfmfan'a kesinlikle katılıyorum. fatih terim, emre'yi her daim kollamıştır. hangi takımda olursa olsun. fenerde, g.sarayda, newcastleda, interde... o yüzden milli takım konusunda sabri zarara girmiştir. ama bence bu milli takıma bi yarar sağlamıştır bi mikroptan (bana göre) kurtulduk en azından. bi de şu galatasaray kurtulabilse.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Olimpiyatlara kadar Arda,Semih,E.Aşık ve Sabri'yi antremansız bırakmamak lazım hepsi altın madalya kokuyor bunların,boksta sırtımız yere gelmez.De Santics'in Semih'i kaldırışı o biçimdi zaten tv başındayken bile korktum ben.Maç sonunda futbolcuların yaptıgı açıklamalarda mahhale aralarında kadınlarında yaptıgı kavgalar gibiydi.Açıklamaları izlerken Sabah Sabah Seda Sayan'ı izliyorum sandım...!

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Olimpiyatlara kadar Arda,Semih,E.Aşık ve Sabri'yi antremansız bırakmamak lazım hepsi altın madalya kokuyor bunların,boksta sırtımız yere gelmez.De Santics'in Semih'i kaldırışı o biçimdi zaten tv başındayken bile korktum ben.Maç sonunda futbolcuların yaptıgı açıklamalarda mahhale aralarında kadınlarında yaptıgı kavgalar gibiydi.Açıklamaları izlerken Sabah Sabah Seda Sayan'ı izliyorum sandım...!

şu zamana kadar okuduğum en iyi yorumlardan. +rep

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Semih Şentürk, Ali Sami Yen'de Galatasaray ile oynanan ve son dakikalarda çıkan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada " Kırmızı kartı kendime yakıştıramadım" dedi. Semih Şentürk sarı-lacivertli takımın resmi sitesine yaptığı açıklamada "Galatasaray ile oynadığımız derbi maçı sonrası, hayatımın en kötü gecelerinden birini geçirdiğimi söyleyebilirim.

Maç sonrasında, maçın stresini atlatıp eve gittiğimde olanın bitenin ancak farkına varabildim. Yaşanılan olaylardan büyük üzüntü ve huzursuzluk duydum. Bütün bir gece boyunca kendime hep "Biz ne yaptık böyle?" sorusunu sordum durdum. Tüm Türkiye'nin gözleri önünde, ülkemizin idol oyuncuları olarak yaptıklarımız bize hiç yakışmadı. Profesyonel futbol yaşantımda ilk kez gördüğüm kırmızı kartı kendime hiç yakıştıramadım.

Maç içinde bir futbolcu maçın heyecanı, stresi ve yaşadığı baskı nedeniyle çok sağlıklı düşünemeyebilir. Çoğu zaman dışarıda çok sakin kişiliği olan futbolcular bile, saha içinde farklı bir kimliğe bürünebilir. Ben genellikle sinirlerine hakim olabilen, sakin bir kişiliğe sahibimdir. Ancak bu kez maçın aşırı gerginliğinden ben de etkilendim. Maçın son dakikalarında çıkan olaylarda asıl amacım ortalığı yatıştırmak olmasına rağmen, Arda'yı ayırmak isterken, kontrolsüzce yaptığım sert hareket hem Arda, hem de izleyenler tarafından yanlış algılandı. Sonrasında ise Arda'nın verdiği tepki neticesinde benim de sinirlerim boşaldı ve kimsenin görmek istemediği o tatsız olaylar ortaya çıktı.

Arda benim için çok farklı biri. Bir rakip, bir meslektaştan öte, benim için bir kardeş. Avrupa Şampiyonası sırasında yaklaşık 45 gün boyunca Milli Takımda Arda ile yediğim, içtiğim ayrı gitmedi. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Daha sonraki Milli Takım kamplarında da durum aynı idi. Gerçek bir abi kardeşin ilişkisi ancak bizimki kadar olabilirdi. Böylesi bir ilişkinin, anlık bir sinir ve tepki sonucu bozulmasına ne ben, ne de Arda izin verir.

Öncelikle tüm futbolseverlerden onları böylesi olaylara tanıklık ettirdiğimiz için ve bize yakışmayan davranışlarda bulunduğumuz için, özür diliyorum. Sonrada canım kardeşim sevgili Arda' yla birlikte böyle bir olaya karışmış olmaktan duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Ben kendi adıma bir daha böyle bir olaya karışmayacağımın sözünü veriyorum." dedi.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'nin kaptanlarından Semih Şentürk, Ali Sami Yen'de Galatasaray ile oynanan ve son dakikalarda çıkan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada " Kırmızı kartı kendime yakıştıramadım" dedi. Semih Şentürk sarı-lacivertli takımın resmi sitesine yaptığı açıklamada "Galatasaray ile oynadığımız derbi maçı sonrası, hayatımın en kötü gecelerinden birini geçirdiğimi söyleyebilirim.

Maç sonrasında, maçın stresini atlatıp eve gittiğimde olanın bitenin ancak farkına varabildim. Yaşanılan olaylardan büyük üzüntü ve huzursuzluk duydum. Bütün bir gece boyunca kendime hep "Biz ne yaptık böyle?" sorusunu sordum durdum. Tüm Türkiye'nin gözleri önünde, ülkemizin idol oyuncuları olarak yaptıklarımız bize hiç yakışmadı. Profesyonel futbol yaşantımda ilk kez gördüğüm kırmızı kartı kendime hiç yakıştıramadım.

Maç içinde bir futbolcu maçın heyecanı, stresi ve yaşadığı baskı nedeniyle çok sağlıklı düşünemeyebilir. Çoğu zaman dışarıda çok sakin kişiliği olan futbolcular bile, saha içinde farklı bir kimliğe bürünebilir. Ben genellikle sinirlerine hakim olabilen, sakin bir kişiliğe sahibimdir. Ancak bu kez maçın aşırı gerginliğinden ben de etkilendim. Maçın son dakikalarında çıkan olaylarda asıl amacım ortalığı yatıştırmak olmasına rağmen, Arda'yı ayırmak isterken, kontrolsüzce yaptığım sert hareket hem Arda, hem de izleyenler tarafından yanlış algılandı. Sonrasında ise Arda'nın verdiği tepki neticesinde benim de sinirlerim boşaldı ve kimsenin görmek istemediği o tatsız olaylar ortaya çıktı.

Arda benim için çok farklı biri. Bir rakip, bir meslektaştan öte, benim için bir kardeş. Avrupa Şampiyonası sırasında yaklaşık 45 gün boyunca Milli Takımda Arda ile yediğim, içtiğim ayrı gitmedi. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Daha sonraki Milli Takım kamplarında da durum aynı idi. Gerçek bir abi kardeşin ilişkisi ancak bizimki kadar olabilirdi. Böylesi bir ilişkinin, anlık bir sinir ve tepki sonucu bozulmasına ne ben, ne de Arda izin verir.

Öncelikle tüm futbolseverlerden onları böylesi olaylara tanıklık ettirdiğimiz için ve bize yakışmayan davranışlarda bulunduğumuz için, özür diliyorum. Sonrada canım kardeşim sevgili Arda' yla birlikte böyle bir olaya karışmış olmaktan duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Ben kendi adıma bir daha böyle bir olaya karışmayacağımın sözünü veriyorum." dedi.

Sporx
    doğru duymuşum.

Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon

Mesaj Yetkileri