Çok iyi transferler yapmışsın.Yeni sezonda daha iyi yerlerde olur bu takım
![]()
Çok iyi transferler yapmışsın.Yeni sezonda daha iyi yerlerde olur bu takım
![]()
Abi bende sürekli transfer yapmayı çok severim ama sen gerçekten 0dan 3 takım kurmuşsun..![]()
Hocam msnyi açabilirmisin??
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bobo kurtarmış Kartalı olsun ama daha lig uzun![]()
Trabzon galibiyeti çok güzel olmuştakıma moral verecektir
Hocam Elbet Mucizeler oLur Durmak YokYola Devam Ediyoruz daha Önümüzde Baya YoL Var
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Bu takım toparlanacak güveniyorum da daha uyum sorununu yeni yeni atıyorlar üzerlerinden.
Çok şanssız bir fikstürle başladık yeni bir kadro için. Oturmuş bir kadro olsa zor maçları ilk haftalarda oynamak avantaj olurdu ama, yepyeni bir kadroda tam tersi. Takımın moralde bozuluyor yenildikçe.
Savunmamız iyide kaleciler tecrübesiz. O konuda hata yaptım, tecrübeli bir kaleci almalıydım bu sezon için.
5-6 maç daha oynadım ama yoruldum baya, biraz kendime geleyim onlarıda ekleyecem![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Hadi Bakalım Hocam Bu Günleri de Atlatırız ElBet
![]()
5.HAFTA
BİR DARBEDE KARABÜKTEN !
Karabük deplasmanına moralsiz çıkan İDÇ maç boyunca oyunda üstün olan taraf olmasına karşın bir kez daha sahadan boynu bükük ayrıldı.
67.dakikada 18 çizgisi üzerinde Tutoric'le girdiği ikili mücadeleyi kazanan Fatih Tekke bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlara gönderdi.1-0
Rakibine pozisyon vermediği maçta yediği bu golle morali bozulan konuk ekip 71. dakikada Kaan'ın serbest vuruştan müthiş golüne de engel olamadı ve 2-0 yenik duruma düştü.
Ardından 87.dakikada Castets'in arkadan kayarak yaptığı müdahaleye direk kırmızı kart çıkınca 10 kişi kalan İDÇ puan yada puanlar beklediği maçtan ağır bir kayıpla döndü.
Maçın Kalite Notu : 6
Transfer döneminde İskenderun DÇ'ninde kadrosuna katmak istediği Fatih Tekke tercihini Karabük'ten yana kullanmıştı. Tecrübeli oyuncu bugün takımının ilk golüne imza attı.
Maç öncesi Beylerbeyi teknik direktörü Cem Pamiroğlu'nun görüşleri:
- Lig maçınızdan sadece 3 gün sonra kupa maçına çıkıyorsunuz. Kadroda değişiklik yapacak mısınız?
- Muhtemelen bazı küçük değişiklikler yapabilirim.
- İskenderun DÇ ile yaptığınız son karşılaşmada yenilmiştiniz. Bu oyuncular üzerinde nasıl bir etki yaratır motivasyon açısından?
- Olumsuz etkileyebilir.
- Maçın favorisi İskenderun DÇ olarak görünüyor, sizce kazanma şansınız nedir?
- Şuan şansımızla ilgili konuşmak istemiyorum. Herşey sahada belli olur.
İskenderun DÇ adına ise toplantıya Gabi Huri'nin yardımcısı Massimo Neri katıldı.
İşte Neri'nin görüşleri:
- Karabük maçından sadece 3 gün sonra bugün kupa maçına çıkıyorsunuz. Kadroda değişiklikler olacak mı?
- Henüz net bir şey söyleyemem, maç saati belli olacak.
- Son Karabük maçında pek iyi oynamadınız. Bu takımı nasıl etkiler?
- Olumsuz etkileri olabilir.
- Zayıf bir rakibe karşı oynamak oyuncularınızda maça motive problemi yaratır mı?
- Yorum yok.
- Bugün rahat kazanmanız beklenen bir maç, ama bazen umulmadık sonuçlar alınabiliyor. Eğer bugün yenilirseniz bu takımı nasıl etkiler?
- Son derece olumsuz etkileyebilir.
- Deplasmanda olduğunuz için, defansif bir oyun bekleyebilir miyiz?
- Hayır, dikkatli bir şekilde ofansif oynayacağız.
- İsmail Baydil İDÇ savunması için bir tehdit olarak gösteriliyor. Katılıyor musunuz?
- Yorum yok.
İDÇ yardımcı antrenörü Massimo Neri ayrıca Gabi Huri olmadığından oyuncularla ilgili sorulan soruları genelde yorumsuz bıraktı.
İDÇ KUPADA MORAL BULDU !
Maçın Kalite Notu 6
TÜRKCELL SÜPERLİG 6.HAFTA KARŞILAŞMASI
İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - DENİZLİSPOR
(5 Temmuz, Hatay)
Lige kötü başlayan İskenderun DÇ bugün sahasında Denizlispor'u konuk ediyor. Maç öncesi İDÇ teknik direktörü Gabi Huri basın toplantısına katıldı. Bu toplantıdan bazı notlar:
- Bugünkü oyun mentaliteniz ne olacak?
- Ofansif oynayacağız.
- Denizlispor ligde 13.sırada. İki takımda kazanmak isteyecek. Sizce kazanabilecek misiniz?
- Kazanma ihtimalimizin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
- Oyuncularınıza güvendiğiniz belli, peki en güçlü bölgeniz neresi?
- Tüm bölgelerimizin yeterince güçlü olduğunu düşünüyorum ve takımıma güveniyorum.
- Tüm takıma güvendiğinizi söylesenizde, takımın yıldızı olarak ön plana çıkacak bir oyuncu mutlaka olacaktır. Sizce bu kim olabilir?
- Vladimir Kokoev olabilir.
İDÇ KAÇAN 3 PUANA YANIYOR !
Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta, maç boyunca üstün oynayan ev sahibi ekip buna karşın istediği galibiyeti alamadı.
14.dakikada Finli yıldızı Ville Terho'nun frikikten attığı muhteşem golle 1-0 öne geçen İskenderun DÇ, 20. dakikada rakibin kaleyi bulan tek şutunda Kotchoni'nin kafa golüne engel olamadı ve skora denge geldi.1-1
Kalan bölümde baskılı oyuna karşın net pozisyonlar üretmekte zorlanan ev sahibi, aradığı golü bulamayınca taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.
Maçın Kalite Notu : 4
TÜRKCELL SÜPERLİG 7.HAFTA KARŞILAŞMASI
HACETTEPE - İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR
(19 Mayıs, Ankara)
Lige son derece kötü başlayan ve oynadığı 5 karşılaşmayıda kaybeden Hacettepe, 19 Mayısta lige iyi başlayamayan bir başka takım olan İskenderun Demirçelikspor'u konuk ediyor.
Maç öncesi düzenlenen basın toplantısına Hacettepe teknik direktörü Rıza Çalımbay katılmazken, İDÇ teknik direktörü Gabi Huri yardımcısı Neri ile birlikte kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.
- Andre Moritz pek formda değil ve taraftarlarında tepkisini çekiyor. Bu onu nasıl etkileyecektir?
- Moritz profesyonel bir oyuncu, mutlaka kendini olumlu yönde motive edecek ve taraftarların beklentilerine cevap vermek isteyecektir.
- Peki taraftarların Moritz'le ilgili eleştirilerine katılıyor musunuz? Sizce de formu beklentilerin altında mı?
- Evet, Moritz çok daha iyisini yapabilecek bir oyuncu. Şu anki formundan bende memnun değilim.
- Hacettepe'ye karşı son maçınızı kaybetmiştiniz. Takıma ve oyuncularınıza motivasyon açısından etkisi ne olur?
- Olaylara iyi tarafından bakmaya çalışırım. Olumlu yönde motive edeceğini düşünüyorum.
- Hacettepe son 5 karşılaşmasını da kaybetti ve ligde 17.sıradalar. Sizce onların bu kötü formundan yararlanıp zafere uzanabilecek misiniz?
- Eğer iyi mücadele eder, kendi oyumuzu oynarsak...evet
- Ayhan Akman'ın forma şansı nedir?
- Kadro seçimimle ilgili konuşmak istemiyorum.
İDÇ ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI !
Ankara deplasmanında oyunu domine eden İDÇ rakibine tek pozisyon vermeden rahat bir galibiyet aldı.
Maça etkili başlayan konuk ekip, 26.dakikada formda oyuncusu Ali Küçik ile 1-0 öne geçti.
Maçın 57.dakikasında ilk golün sahibi Ali Küçik'in düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını gole çeviren Vladimir Kokoev farkı ikiye çıkardı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İskenderun DÇ deplasmanda çok önemli bir galibiyet alarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Maçın Kalite Notu : 7
Genel Olarak Sezon Hazırlıkları Kampı Çok İyi Geçmiş Takım Uyumu Kısa Sürede İyi Seviyeye Gelir Yeni Asistan Hocam Takıma Çok Şey Verecektir Eminim Bundan.
Sezon Değerlendirmesini Harikulade Müthiş Yapmışsın Gerçekten Takımı Yaşamışsın Çok Güzel Başarılar Göreceğiz Abicim Bundan Son Derece EminimTakımdaki O Havayı Öyle Bir Yansıtmışınki Kendimi Canlı Gazete Okuyorum Sandım Tek Kelimeyle Şahane Süper Ötesi Başka Söyleyecek Kelime Bulamıyorum.
Fikstür Çok Ama Çok Şanssız Gelmiş Dediğin Gibi Sıfırdan Kurulan Bir Takım Bu Fisktürü Zor Kaldırır Trabzon Galibiyeti Bu Fikstürde Künefe ve Bici Bici Tadında Olmuş
Ligde de Gerçekten Çok İyi Oyuncular Gelmiş İyi Oyuncuların Olduğu Lig Heyecanlı Geçer Zevkini Çıkarmaya Bak Canım Kardeşim
Karabük Maçında da Vasat Olmuş Takımda Hala Sorun VarBu Arada Fatih Tekkenin Karabükte Ne İşi Var Onu Anlamış Değilim
Yeni Sezon Açılışı Tatsız Başlasada Güçlü Rakipleri Aradan Çıkarttığın İçin Artık Daha İyi Oynarsın Hocam 10.Haftadan Sonra Takımda Gözle Görülür Bir Değişme Olacağı Şüphesiz Çünkü Çok İyi Bir TakımBu Takım Rahat Orta Sırada Bitirir Bu Sezon Avrupaya Bile Giderse Şaşırmam Kupada da Biraz Bu Sezon Asılmanı İstiyorum Hocam Sonuna Kadar Gidebildiğin Yere Kadar Git
Bizim Kalede Bank Asyada Ara Ara İyi Giderse Takım Hakkında Bilgi Bekliyorum Senden HocamGüzel Haberlerini Bekliyorum
Seneye Belki Süper Ligde Rekabet Yaşarız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupada Gruplar Garanti Ters Bişey Olmazsa İyi
Denizli Maçı Biraz Kısır Olmuş Ama Yine 1 Puan İyidir
Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Temmuz.2009 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İlk haftaları biraz kötü de olsa atlattık sonunda. Ben takım toparlanamaz diye korkuyordum, Squad Harmony hala vasat ama neyse ki son maçlarda biraz toparladık. İnşallah bu form devam eder bi süre yenilmezlik serisi yakalarsak ligi ilk 8 de bitirme şansımız artar.
Dediğin gibi lig zevkli geçiyor, takımlar çok güzel transferler yapıyorlar. Buda hem zorluğu hemde oyunun zevkini arttırıyor.
Kupada ise ne olur bilemem, sezon başında kupa primini en düşük yaptım gene, oyuncular lige asılsın diye. Gruplara kaldık, bi GS var grupta güçlü olarak, çıkma şansımız yüksek bi terslik olmazsa.
Kırıkkale Bank Asya 1.ligde, şimdilik iyi gidiyorlar gibi. Senin için ekran görüntüsü aldım
İnşallah çıkarlar, sayende gönül bağımız oldu Kırıkkale ile
Bak aynen dediğin gibi olduDenizli maçı ile bi çıkış yakaladık bakalım. İnşallah devamını getirebiliriz. Desteğin ve yorumların için sağolasın
Teşekkürler
Valla ilaç gibi oldu Sivas maçı, onuda kaybetseydik zor toparlardık. Teşekkür ederim, siz yorum yazdıkça dahada iyi bir anlatım yapmaya çalışıyorum
Teşekkürler, İnşallah dediğin gibi olacak, şu ilk yarıyı bi atlatırsak en az kayıpla, ligide iyi bir yerde bititrebiliriz tahminimce. İstatistiklerde fazla gözüm yok, şampiyon olalım yetertabi daha erken, şampiyonluğu seneye düşünmeye başlayabiliriz ancak.
Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 07:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Syyla'nın da Artık Bu Takımdaki Miladı Dolmuştur Hocam Devre Arasında İyi Bir Fiyata Elden Çıkarmaya Bak![]()
Fenerbahçeye 2-0 dan maç vermek çok kötü olmuş.Karabük maçda felaket ama toparlanmanı bekliyoruz.Denizli maçı toparlanma yolunda güzel bir maç olacak inşallah![]()
Hacettepe Gibi Bir Takıma Karşı Çok Süper Bir Galibiyet Rakibe Top Göstermemişsin Oyunda Çok Ters Gelen Takıma Karşı Süper Bir Galibiyet Son 3 Haftada 4 Puan Gayet İyi
Daha İyi Olacak![]()
Ankara deplasmanı galibiyeti güzel olmuş.İyi gidşat başladı gibi![]()
En Az Bir Beraberlik Çıkar Hocam Günündeysen Galibiyetde Kaçınılmaz![]()
Son Dakika Golü Tutoric Altın Ayak Olmuş Hocam
Bu Arada Evet Artık Terhoyu Yedek Bırakma Ali ile Beraber Forvetin Değişmezi Olmuş Uyum İyi)
Syyla da Israrcıyım Devre Arası Mutlaka Yolcu Et Hocam
Anlatımın çok güzel hocam.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi Sivas maçı çok iyi olmuş.Çok güzel kariyer anlatımın var gerçekten tebrik ederim
İyi yerdesin, takım uyum sağladıkça özellikle içeride maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Sen de o istatistiklerde zirveye geleceksin bir gün inanıyoruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hocam Ligde Gercekten Cok İyi GidiyosunSezon Sonunu Merakla Bekliyorum
![]()
SÜper Hocam90+2de hayat buLMussun
Bizim Takım Sürpriz Yapmış YahuO Kadroyla Nasıl Öyle
Ben İlk Aldığımda Onların Çoğunu Şutlamıştım Hocam
Bu Arada Dediğim Gibi Canım Çabuk Atmışız Üzerimizdeki Toprağı SüperGs ve Kayseri Maçları Harika Syyla Biraz Kendine Gelmiş İyi Değerini Artırsın Kerata İyi Paraya Gitsin
Büyükşehir Maçı Kötü Olmuş HocamO Maçdan 3 Puan Çıkarmak Lazımdı.
Genel Olarak Toparlanma Çok Güzel Hocam Büyük Maçları Hallettik İyi Oldu
Oyunculardan Serkan ve Ali Dediğin Çok İyi Oyuncular Bende de Listede Ben Katmaya Çalışıyorum İnşallah İkimizde Katarız Hocam Çok İyi İkiside
İnşallah ligte Avrupa Kupalarına gidebilecek bir pozisyon yakalrsın abi başarılar![]()
finans kontrolün çok kötüymüş ytahu
parayı çarçur mu ettin ?
ligde gidişatın güzel... başarılar...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
TÜRKCELL SÜPERLİG.
13.HAFTA KARŞILAŞMASI
BURSA 3 PUANI 90+5'TE ELİNİN TERSİYLE İTTİ !
14.HAFTA KARŞILAŞMASI
ZORLU DEPLASMANDA GALİBİYETİ KAÇIRDIK !
15.HAFTA KARŞILAŞMASI
FUTBOL TANRILARI İSTEMEDİ !
16.HAFTA KARŞILAŞMASI
GÜZEL FUTBOL VE 3 PUANLA MORAL TAZELEDİK !
17.HAFTA KARŞILAŞMASI
GALATASARAY - İSKENDERUN DÇ
MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİK BİLGİLER
14 Maçtır yenilmeyen ve 8 maçtır gol dahi yemeyen Galatasaray'la deplasmanda karşılaşıyoruz. Rakibimiz aynı zamanda kalesinde sadece 5 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı.
Biz ise ligin en çok gol atan takımlarındanız ama aynı zamanda çokta gol yiyoruz.
Galatasaray kendi sahasında ASLAN !
İSKENDERUN DÇ'DEN MUHTEŞEM BİR TAKTİKSEL ZAFER !
Ligin namağlup tek takımı Galatasaray karşısında müthiş bir taktik disiplin içinde oynayan İskenderun DÇ oyuncuları unutulmaz bir zafere imza attılar.
Fenerbahçe'nin 47 maçlık yenilmezliğine son veren rakibimize bu sezon ligdeki ilk yenilgisini tattırdık !
İşte bu maç için kullandığımız taktik dizilim.
Ve güçlü rakibimizi eze eze (maalesef) yendik !
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TÜRKCELL SÜPERLİG
İLK YARI SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU
Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 12:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ARA TRANSFER DÖNEMİ.
İSKENDERUN DÇ ARA TRANSFERE HIZLI BAŞLADI !
1. BOMBA
GÖKDENİZ KARADENİZ İDÇ'DE
Ara transferin ilk gününde İskenderun DÇ sürpriz bir transfere imza attı. Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen 31 yaşındaki milli oyuncu GÖKDENİZ KARADENİZ artık İDÇ forması için ter dökecek.
62 kez milli formayı giyen yıldız oyuncunun transferi kentte büyük coşku yarattı.
2. BOMBA
DAVID OBUA İDÇ'DE
İskoçya'da Hearts forması giyen Obua'da artık İDÇ için ter dökecek. 27 yaşındaki Uganda'lı yıldız sözleşmesinin resmi bitiş tarihi 8 ocakta İskenderun'da olacak.
35 kez giydiği Uganda milli takımı formasıyla 10 golü bulunan David Obua'nın İDÇ'ye transferi sonrası Hearts taraftarları klüp binasını basarak oyuncunun elden kaçırılmasına büyük tepki gösterdi.
Oyuna iyi konsantre olması ve soğukkanlılığıyla tanınan Obua ayrıca uzaktan etkili şutları ve frikikleriyle de son derece faydalı olacağa benziyor.
Hem defansif hem ofansif özellikleri yüksek olan Ugandalı tam bir joker oyuncu.
3. BOMBA
ÖZBEKLERİN DÜNYA FUTBOLUNA SUNDUĞU YILDIZLARI
ERKIN GOFUROV İDÇ'DE
Gofurov'un en büyük avantajı yerli oyuncu statüsünde oynayacak olması.
GELECEĞE YATIRIM
ROMENLERİN YENİ CHIVU'SU SANDOR JURCA
İDÇ DAHA DA İLERİYİ DÜŞÜNÜYOR
RUBEN
İSPANYOL YILDIZ 1 SENE SONRA TAKIMA KATILACAK
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ölü toprağı attıkta hala yeterince iyi değiliz. İkinci yarı daha zor ama son transferler iyi oldu.
Sylla'yı artık ömür billah satmamyaw adam oynadımı izlemeye doyum olmuyor, olmayacak golleri atıyor nasıl satayım ben onu
neyse ikinci yarıya gene aynı zorlu fikstürle başlıyoruz, bakalım inşallah bu sefer daha iyi sonuçlar alırız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler canım kardeşim, zor ama inşallah başarabiliriz![]()
Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 13:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)