Savunma hattında onun yüzünden gol yemedik diyebileceğimiz belki de sadece Neill var..
Galatasaray
Berabere
Bursaspor
Savunma hattında onun yüzünden gol yemedik diyebileceğimiz belki de sadece Neill var..
Neill ne yapsin cevresinde 6 tane kötü performans gösteren oyuncuyla
Şu Mehmet Helvacımıdır nedir kendine gelsin.Çıkmış orda taraftara laf atıyor.Ne kadarda olumlu konuştu öyle.Görünen köy klavuz istemez helvacı .Takımın durumunu görmüyor heralde.Çıkmış birde takımın bu kadrosu lig için yetersiz bulmuyorum,kaliteli oyuncular diyor.
2. golü şimdi gördüm, Ufuk 30 cm. yanından geçen topa yetişmiyor. Yatıyor, ama toparlanması için 2 saniye vakti varken onun yerine topu izliyor..
Gençliğimi adam gibi şamp ligi göremeden geçiriyorumyazıklar olsun..
Desenize Helvacı diğer maç küfür yiyecek.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Karpaty yerine sürekli röportajlarda Kharkiv diyen adamlar da bu ülke de spor adamıı.
Maçı sakin kafayla bir kez daha izledim. Galatasaray'ın atakları duran toplardan eğer onları etkili kullansaydı zaten 1-2 gol bulurdu.
Volkan yaptığı o hareketten sonra atılmalıydı kabul ama kimse Ayhan'ın attığı tekmeyi görmüyor.
GS taraftarlarının büyük bölümü Mustafa Sarp'ı izlemek için mi kombine alıcağız diyor ama bu takımda top kovalayan, geriden gelip gol arayan duran toplardan gol atan başka adam yok nedir bu adamdan isteğiniz bilmiyorum Alex gibi pas atıcak hali yok ya.
Batalla biraz becerikli olsa maç ilk yarıdan kopardı. Volkan maçın kahramanlarından biriydi çok büyük işler yaptı, birçok TV kanalında methiyeler yapılmaya başlamışlar "Türkiye'nin Messi'si Volkan'dır. Volkan, Arda'dan daha yetenekli futbolcudur, haksızlık etmişiz." gibilerinde.
Ozan kötü gibi görünüyor ama defansa büyük katkı yapıyor. Vederson ile birlikte Arda'yı bu maçta kitlediler.
Maçın kahramanı Kaptan Ömer seçilmiş. Yine bandajlı bir kafayla Kadıköy zaferinden sonra bir galibiyet daha elde ettik.
Aynı sene içerisinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yenmeyi başardık. Tesadüf veya hakem hatası olmasa gerek. . .
Bugün taraftar çok güzeldi. Kapalıya ne olmuş anlıyamadım. Neredeyse hepsi bağırıyordu. Eski açık zaten bağırıyor. Yeni açıkda da gelişme var. Eskiden sadece en sol bağırıken şimdi ortaya kadar gelmiş
Takım biraz güzel oynadı. Ama bitiricilik çok kötüydü. 3 tane kale dibinden dokunamadığımız için gol kaçtı. Maç 3-0 bitebilirdi ama olmadı.
Hakemin kim olduğunu bilmiyorum ama her kimse ve eğer bilerek hata yaptıysa Allah'ından bulsun. Orda Volkan şen bile topu elledikden sonra eyvah yedim kırmızı diyor ama hakem bizim adama kart veriyor. Bursalı futbolcuların bugün ne olduklarını gördüm. Yahu sen şampiyon takımsın biraz cesur ol. Kalecisi zaman geçirir futbolcusu yere yatar kalkmaz (Gerçi üç tane adam saolsun kalktı. Hemde zımba gibi. Hakem düdük çalana kadar yattı kıvrandı , düdük sesini duyar duymaz ayağa kalktı yürümeye başladı) Bursaya olan sempatim vardı ama oda gitti.
Tribünden bazı kişiler "Adnan Polat İstifa" demeye çalıştı ama engellendiler. Sonra hep beraber "Adnan Sezgin istifa" diye bağırttılar. Neden anlamadım ama Haldun Üstünel diye bağırmaya çalıştığımızda susturmaya çalıştılar ama başaramadılar
Umarım bu yenilgiden bir hayır çıkar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geçen sene önümüze gelene 4-5 ata ata gidiyoduk sezon sonu kötü bitti bu senede her maç 2 yemeye başladık sene sonu iyi bitecekse bırakın 2 maç daha kaybedelim![]()
Takımın gidişatı iyi. Kimse dokunmasın takıma bırakın savaşsın adamlar küstürmeyin kimseyi şu futbola. Bugün ellerinden gelen herşeyi yaptılar, ama beceriksizler ama futbol zekaları yok ama varını yoğunu koydu herkes. Benim takımım böyle oynasın küme düşsün canım feda. Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter Aslanım! Her maç böyle savaş canımı al.
Puan Durumuna baktım da 17. yizNormalde sinir küpü olmam lazım ama sağ olsun yönetim futboldan soğuttu için gülüyorum artık
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Çıkıyorsun tv'ye ve birbirinden saçma cevaplar veriyorsun mehmet helvacı..takımda sorun yokmuş gayet kaliteliymiş, rijkaard'ı teknik anlamda tartışamazmışız, 2 maçtan böyle konuşmak yersizmiş..
Sorun yönetimde o zaman diyince sorun yok herşey düzelecek demeyi biliyorsun.Görmüyor musun be adam takımın halini.Bunun adı göz boyamaktır.Seçimden önce 2 yıldız alıp gelen yönetim sensin, bu sene o kadar yıldızını satıp, transfer dönemi bitmesine 8 gün kala daha transfer yapacağız sakin olun diyorsun.Bu saatten sonra alacaksın adamı önce bi takıma alışacak da uyum sağlayacak da..
Dalga mı geçiyorsun sen bizimle.Sonra da tutup bırakın da bu takımı biz yönetelim diyorsun.Tamam o zaman stadları doldurmayalım , kombine, lisanslı ürün almayalım.Yönetin kendi cebinizden madem ?
Güzel ve zevkli maç oldu. Galatasaray geçtiğimiz maçlardakinden daha istekli, daha mücadeleciydi. Bursaspor bıraktığı yerden devam ediyor. Geçen sezon sanırım en çok sıkıntı yaşanan savunmanın göbeğine Stepanov gibi kaliteli bir transfer yapıldı. Bu transfer şu an olmasa da ilerleyen haftalarda etkisini gösterecektir. Geçtiğimiz sezon yine sıkıntı yaşanan savunmanın soluna da transfer yapıldı. Ancak Vederson'un Keçeli'den farkı olmadığını düşünüyorum, zaten asıl mevkisi de orası değil. Bursaspor bu sezon o bölgede yine sıkıntı yaşayacaktır.
Volkan Şen her maç daha da üstüne koyuyor sanki, her maç hayran bırakıyor kendisine. Ama Messi gibi, Deco gibi, Arda'dan daha iyi diyerek şımartmayalım. Bırakalım o isimleri, Volkan kalsın bize. Ömer Erdoğan da çok iyiydi. Galatasaray'da da Harry Kewell ve 2 gol yemesine rağmen Ufuk iyiydi. Hakemin Volkan ve Ayhan'ı atmaması büyük yanlıştı. Ama bu, maça hakemin damgasını vurduğunu göstermez. Bu hakemi geçen sezon da bazı maçlarda izlemiştim, iyi bir hakeme benziyor. Bu maçta önemli hatalar yaptı maalesef. Sezon böyle hakem hatalarıyla başlamasaydı keşke.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu hakemlerle lig bitmez. Volkan Şen ile Baros kesin atılması lazımdı, ikisini de atmaya cesaret edemedi.
Helvacı'ya kızmak anlamsız. Helvacı hukuk profesörü, çok beyefendi bir insan. Hataları yapan Adnan Sezgin.
Maçı yorumlayan Ergiç; “Herkes için büyük bir duyguydu.. Uzun süre sonra burada galip geldi Bursaspor. Taraftarlar ve camia için bu çok iyi bir galibiyet.. Kariyerimde 2 gol olup olmadığını hatırlamıyorum, atmış olabilirim ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. Bugün, G.Saray değişik bir taktikle oynadı. Biz de bu nedenle biraz savunmada oynadık.. İkinci gol biraz şanstı ama 2 gol attığım için sevinçliyim” dedi.
Ergiç, “Bugün takımdan bir kare as yapsan, kimleri seçersin?” diye soran muhabire ise; “Ben, ben, ben ve yine ben” diye esprili bir cevap verdi.
Ajansspor
O mantıkla bakarsak, Volkan Şen'in gördüğü ilk sarı kartta da Galatasaraylı futbolcu Ergic'e ceza sahasına yakın bir noktada faul yaptı. O faul kararına sinirlenen Volkan da gereksiz bir bölgede sert bir şekilde rakibine girdi ve sarı kart gördü.
Öyle düşünmemek lazım bu sebeple. Hakem çok ama çok kötü bir maç yönetti.
şu anda arkasından tonlarca laf ettiğimiz Lincoln'ü özler durumdayım hiç değilse bi hareketlilik kazandırıyodu en kötü oynadığı maçta bile 3-4 tane adam gibi pozisyon yarattırıyodu adam, bileydik Ayhan, Mustafa, Barış 3lüsüne düşeceğimizi izin verir miydik gitmesine![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Transferin son günleri yaklaşmışken, taraftar baskısı ve panikle Sergio Almaguer gibi bir son dakika transferi yapılmaz umarım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Galatasaray: Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan, Mustafa Sarp, Ayhan, Barış (Dk. 70 Elano), Arda, Kewell, Baros
kırmızı ile belirttiklerim eğer GS hedeflerine ulaşmak istiyorsa 18'e bile alınmaması gereken isimler
Ufuk'tan ne istiyorsun be abi sanki doğru düzgün şans verildi çocuğa..?