Sayfa 12 / 19 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 552 sonuç

Konu: TBL 2010 - 11 Play-Off Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Demir:'Play-Off'a İyiy Yerden Girmeliyiz'

Bornova ve F.Bahçe Ülker deplasmanlarından eli boş döndükten sonra Olin Edirne'yi dış sahada yenmeyi başaran Pınar Karşıyaka'da coach Hakan Demir, ligde kalan maçlarını kazanıp, play-off’a iyi bir sıradan girmeyi hedeflediklerini söyledi. Sıralamada daha yukarı çıkabilmek için her maçı kazanmaları gerektiğini bildiren Demir, şunları dile getirdi:

“Yoğun bir atmosferde geçen Beşiktaş maçından sonra Olin Edirne deplasmanı zor olacaktı. Onlar da bizi yendiği takdirde sıralamayı değiştirme şansları vardı. Tabii ki bu zorluğu bilerek geldik. Takımımı tebrik ediyorum. Deplasmanda hem savunmada, hem hücumda son derece iyi bir oyun ortaya koydular. Olin Edirne’yi de bugüne kadar gösterdiği mücadeleden ve başarılarından ötürü ayrıca tebrik ediyorum. Ligin en başarılı takımları arasında yer alıyorlar. Bizim şimdi esas amacımız ligde kalan maçlarımızı kazanıp, play-off’a iyi bir sıradan girmek. Yukarı çıkabilme fırsatı için her maçı kazanmamız gerekiyor.”

Demir bir gazetecinin “Hakemler üzerine söyleyeceğiniz var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:“Hakemler hakkında konuşmak prensibim değil.Tabii zaman zaman onlar da hatalar yapabiliyorlar. Ama iyi niyetli oldukları ve bu ligin kalitesine yakışır bir biçimde maç yönettiklerini söyleyebilirim. Sadece bu maç için değil, ligin genelinden bahsediyorum. Bence Türkiye Ligi son dönemlerin en iyi günlerini yaşıyor. Türkiye’de oynanan basketbolun seviyesi yükseldikçe hakemlerin de seviyesi yükselecektir. Bugün sert bir atmosferde iyi bir maç oynandı. Ufak tefek hatalar olsa da bunları hoş göreceğiz. Bugün takımım iyi oynayarak bir maç kazandı. Hakem faktörünü konuşmak sanırım biraz takımıma haksızlık olur.”

Deneyimli teknik adam bir başka basın mensubunun “Birkan Batuk gibi genç ve gelecek vaad eden bir oyuncunun seyirciyi tahrik etmesine ne diyorsunuz?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Birkan Batuk seyirciyi tahrik edecek bir hareket yaptıysa gençliğine vermek lazım. Ona da bunları yapmaması gerektiğini öğreteceğiz ve o da bunları öğrenecek.”

turkbasket

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maç çok güzeldi. Üçüncü çeyreğin sonunda karar vermiştim, skor ne olursa olsun bunu yazacaktım: zevkli oyun için Fenerbahçe'ye teşekkürler. Muhteşem bir maç oldu.

Maçtan sonra yazmadım buraya çünkü, çok üzüntülü ve hafif de olsa Jerry'e sinirliydim. Şimdi duygusallığım geçti ve yazıyorum.

Her iki takıma da tebrikler.

Edit : Şimdi aklıma geldi, maçı inceleyeyim biraz. Evren'i eski formunda görmek beni mutlu etti. Fena oynamadı. Rado da harika bir oyun çıkardı diyebiliriz. Andric ve Tutku her zamanki gibi hücumda efektiflerdi. Fenerbahçe'de ise Tomas ve Ömer'in iyi oyunu, Oğuz'un pota altındaki savaşçılığı ve Emir'in maç boyu berbat olmasına rağmen dördüncü çeyreğin sonlarına doğru attığı el üstünden üçlük galibiyette etkiliydi.

Hakem konusuna girmeyeceğim. Artık sportif olaylarda hakemleri konuşmak istemiyorum. Sürekli hata yapıyorlar çünkü. Herkesi doğramakta üstlerine yok.

Edit 2 : Yine aklıma geldi. Sertaç Şanlı bugün aldığı süreyi fena değerlendirmedi. Yine geçtiğimiz maçlarda da fena oyunlar oynamadı. Buraların bu konularda en tecrübelisi Hakan Abi'ye izlediği kadarıyla Sertaç'ı nasıl değerlendirdiğini sormak isterim. Tecrübesini yansıttığı değerli yorumlarını merak ediyorum.

Hehehe, birazcık spor programı sunucusu gibi oldum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Potada dev maç: Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker

23 Nisan 2011 11:15 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen ile lider Fenerbahçe Ülker, Pazar günü karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki maç saat 15.00'te başlayacak.

Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftası yarın İstanbul'da dev bir maça sahne olacak.
    Efes Pilsen ile lider Fenerbahçe Ülker, Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak maçta karşı karşıya gelecek. Müsabaka Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
    Sezonun ilk yarısında kendi seyircisi önünde oynadığı karşılaşmayı Fenerbahçe Ülker 81-72'lik sonuçla kazanmıştı. Son şampiyon Fenerbahçe Ülker, yarınki maçı da kazanarak, olası bir play-off eşleşmesinde seriye avantajlı başlamayı hedeflerken, Efes Pilsen ise rakibinden rövanşı alarak yine olası bir play-off eşleşmesinde eşitliği sağlamanın hesaplarını yapıyor.
    Beko Basketbol Ligi'nde geride kalan 27 hafta sonunda Fenerbahçe Ülker 24 galibiyet ve 3 mağlubiyet sonucu 51 puanla lider durumda bulunurken, Efes Pilsen ise 20 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile topladığı 47 puanla averajla üçüncü sırada yer alıyor.
    İSTATİSTİKLER
    Fenerbahçe Ülker, bu sezon rakip potalara toplam 2 bin 276 sayı bırakırken, potasında ise bin 960 sayı gördü. Efes Pilsen ise attığı 2 bin 251 sayıya karşılık potasında bin 910 sayıya izin verdi.
    Fenerbahçe Ülker'de Ömer Onan, maç başına ortalama 14,9 sayı ile oynayarak takımın sayı lideri olurken, Roko Leni Ukic 10,2, Oğuz Savaş ise 9,8 sayı ortalamaları ile mücadele ediyor. Sarı-lacivertilerde Oğuz Savaş, 5 ribaund ortalaması ile pota altının en etkili oyuncusu olurken, Roko Leni Ukic de 3,9 asist ortalaması ile mücadele ederek sayı yollarının en etkili ismi olarak gözüküyor.
    Fenerbahçe Ülker, maç başına 10'u hücum ve 24'ü savunma olmak üzere 34 ribaund ortalaması ile mücadele ederken, 17,3 asist ve 2,8'lik blok ortalamalarına ulaştı. Maç başına 84,3 sayılık bir ortalama ile oynayan sarı-lacivertli ekip, 11,9 top kaybı yaptı.
    Puan cetvelinde üçüncü sırada yer alan Efes Pilsen'de ise 3 oyuncu çift haneli sayılara ulaşarak skor yükünü omuzluyor. Takımın sayı lideri olan Igor Rakocevic 13,4, Kerem Gönlüm 12 ve Bostjan Nachbar 10,1 sayılık ortalamalarla geride kalan maçları tamamladı.
    Lacivert-beyazlı ekipte Kerem Gönlüm, maç başına aldığı 7,1 ribaund ile pota altının en etkili oyuncusu olarak göze çarparken, Kerem Tunçeri ise 3,9 asist ortalaması ile bu kategorinin lideri konumunda bulunuyor.
    Efes Pilsen, 27 hafta sonunda rakip potalara maç başına ortalama 83,4 sayı bırakırken, 9,7'si hücum ve 23,9'u da savunma olmak üzere 33,6 ribaund ortalaması ile mücadele etti. Yine maç başına 18,3 asist ve 2,1 blok ortalamalarına ulaşan lacivert-beyazlı ekip, 9,7 de top kaybı yaptı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Başka zaman olsa Efes maçlarından önce burnumdan solumaya, avuçlarımı ovuşturmaya başlardım ama yarın için Efes maçının anlam ve önemi 3. sırada... Bu sebeple öyle pek dev bir kapışma havasında değiliz açıkçası... Önem sırasına göre:

1-Buca deplasmanı: Telafisi olmayan bir maç. Sezonun şu ana kadar en kritik maçı. Taraftar grupları akın akın İzmir yollarında.

2-Arkas maçı: FİLENİN ŞÖVALYELERİ şampiyonluk için Burhan Felek'te sahne alacak. Kazanalım ve bitsin bu iş. Şampiyonluk maçı ama kaybedersek telafisi var. Seri yeniden İzmir'e taşınacak. Telafisi olduğu için 1 değil, 2. sırada. Ama bunu düşünmek bile istemiyoruz. Yarın İnşAllah bu iş biter. Bir tarihe tanıklık etmek isteyenler, bir şampiyonluk coşkusunu canlı yaşamak isteyenler yarın 13:00'da Burhan Felek'e aksın.

3-Efes... Bu maç için neler yazmak istemezdim. Kaybedersek bir kaybımız olmayacak. Ama kazanırsak... Muhtelif bir play-off eşleşmesinde seriye 1-0 önde başlayacağız. Ayrıca tarihe bir Efes galibiyeti daha yazılacak.

Görüldüğü gibi "dev maçın" pek havasında değiliz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bursa'dan düştü, sıra İzmir'de!

24 Nisan 2011 12:01 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beko Baskebol Ligi'nde Oyak Renault'nun ardından düşecek ikinci takım ya Aliağa Petkim ya da Bornova Belediyesi olacak.

Beko Basketbol Ligi'nde OYAK Renault'yu 96-64 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ligde kalmayı garantilemesiyle OYAK Renault'nun ardından lige veda edecek ekip, İzmir temsilcilerinden Aliağa Petkim veya Bornova Belediyesi olacak.
    Ligde evinde ağırladığı OYAK Renault'yu 96-64 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, aldığı galibiyetle gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmeyi garantilerken, sıralamada Mersin temsilcisinin ardından gelen İzmir ekiplerinden Aliağa Petkim ve Bornova Belediyesi'nden biri lige veda edecek.
    Bornova Belediyesi'nin deplasmanda dün Türk Telekom'a mağlup olduğu haftada Aliağa Petkim, bugün Banvit ile kendi evinde karşılaşacak. Maç eksiğine rağmen rakibinin gerisinde bulunan Bornova Belediyesi, ligde 9. haftayı 5 galibiyetle 7. sırada tamamladıktan sonra 18 haftada sadece 2 galibiyet alarak 15. sıraya kadar geriledi.
    KALAN MAÇLAR
    Bornova Belediyesi gelecek hafta evinde Banvit ile karşılaştıktan sonra deplasmanda Aliağa Petkim ile mücadele edecek.
    Aliağa Petkim ise bugün oynayacağı Banvit maçının ardından deplasmanda Medical Park Trabzonspor ile oynadıktan sonra düşme hattındaki rakibini evinde konuk edecek.
    İki takım arasındaki düşmeme mücadelesi son haftaya kadar devam ederse Aliağa'da oynanacak Aliağa Petkim-Bornova Belediyesi maçı, lige veda edecek takımı belirleyen müsabaka olacak. Ligin ilk devresindeki karşılaşmayı Aliağa Petkim, 70-64 galip tamamlamıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Potada derbi heyecanı

24 Nisan 2011 12:51 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafer Crown ile Beşiktaş Cola Turka yarın karşılaşıyor.

Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftasında Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka, yarın derbi maçta karşı karşıya gelecek.
    İki ezeli rakip futbolda gelecek hafta yapacakları maçtan önce erkek basketbolda kozlarını paylaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak derbi maç, Spormax'ten canlı yayınlanacak.
    Galatasaray Cafe Crown, 21 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 48 puanla ligde ikinci sırada bulunurken, Beşiktaş Cola Turka ise 18 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 45 puanla 6. sırada yer alıyor.
    Ligin ilk yarısında siyah-beyazlıların sahasında yapılan karşılaşmayı 73-71'lik skorla kazanan Galatasaray Cafe Crown, rakibini yarın da yenerse olası play-off eşleşmesinde seriye 1-0 önde başlayacak. Beşiktaş Cola Turka yarınki maçı kazanırsa olası play-off eşleşmesinde seri 0-0 beraberlikle start alacak.
    Bu sezon Spor Toto Türkiye Kupası (D) Grubu'nda da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde siyah-beyazlılar, rakibini 89-80'lik skorla mağlup etmişti.
    Geçen hafta ligde Galatasaray Cafe Crown, derbi maçta Fenerbahçe Ülker'e 83-80 yenilirken, Beşiktaş Cola Turka ise TOFAŞ karşısında 85-79'lık skorla galibiyet aldı.
    Karşılaşmanın biletlerinin satışı 7 ile 12 liradan Biletix'te devam ediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Efes-Fenerbahçe maçı...

BJK-GS maçı...

Güzel bir hafta.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aklım voleyboldaki şampiyonluk coşkusunda ve bir yandan Ivan'a ödül vermemelerine çok üzüldüm. Basketbol maçına bir türlü giremiyorum. Belki de temposundan... (Bence en değerli oyuncu ödülünü Marshall değil, kesinlikle Milijkoviç hakediyordu. Sanki Federasyon'da onu bizden koparmaya çalışıyor.) Neyse, basketbola dönelim:

Yıllardır gördüğüm atmosferi en düşük Efes-Fenerbahçe maçı... Arkas maçındaki coşku, heyecan ve sevinçten sonra çekilmiyor gerçekten. Çok düşük bir tempoda, adeta "kardeşçe" oynanan maçın ilk devresini 30-27 önde kapattık. 19-12 önde olduğumuz dönem sonrası Ukiç kenara gelip Emir dümenin başına geçince 10-0'lık bir seri yiyerek 22-19 geriye düştük. Saras'ın olmaması epey başımızı ağrıtacak.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hücum ribauntlarıyla ayakta duruyoruz. Uzun süredir bu kadar ribaunt çektiğimizi hatırlamıyorum. Ama skora yansıtamadık. Ömer Onan biraz skor katkısı verse... Emir zaten iki maçtır çok tutuk...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

62-62 uzatmaya gitti.

Üfff... 3 periyot uyukladık, şu son saniyelere bak!

Kerem Gönlüm 5 saniye kala 0/2 attı, 1 tanesini bile soksa sanırım maç gidecekti.

Haydi artık, biraz kıpırdansak dağıtacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

72-70 aldık.Kerem'den Allah razı olsun

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

NBA'in normal sezonunda böyle maçlara çok rastlarız. Her biri paçasından kalite akan oyuncular... Ama üç periyot rolanti takılırlar, fazla kasmazlar. Son periyot skor başa başsa birden sertlik dozu artar ve son saniyelerin tadına doyulmaz. Hatta birde uzatma olursa tadından yenilmez. Aynı senaryoyu yaşadık.

Birde dikkatinizi çekiyor mu, bilmiyorum. Mirsad sağlıklı olduğu dönemde "doğuştan Fenerbahçeli" Kaya efendi kendisini yerden yere atar, sahada kalmak için elinden geleniyapardı. Kaç zamandır saçma ve kolay faullerle daha maçın başında kenara gelmeyi tercih ediyor. Kaçak dövüşüyor kısacası. Bugünde eski takımına kıyamamış olacak ki, sorumluluktan yine kaçtı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe Ülker 72-70 Efes Pilsen

Play-off eşleşmesinde FBÜ 1-0 önde başlayacak.[/B]
    Last edited by vego : 25.Nisan.2011 at 15:35

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"2 galibiyetle play-off'a çıkarız"

25 Nisan 2011 13:36 | NTV Spor ve Ajanslar
    TOFAŞ Antrenörü Nihat İziç, 2 galibiyetle play-off'a kalabileceklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından TOFAŞ'ın Antrenörü Nihat İziç, kalan maçlarda alacakları 2 galibiyetin kendilerini Play-off'a taşıyacağını söyledi.
    İziç, hafta sonu sahalarındaki Olin Edirne maçından iyi mücadele ederek 68-63 galip ayrıldıklarını hatırlattı.
    Rakiplerinin ligin güçlü takımlarından biri olduğunu belirten İziç, "Olin Edirne karşısında güzel oyun sergiledik. Farkı açmamıza rağmen bunu koruyamadık. Rakibimiz farkı kapatarak, bir ara oyuna ortak oldu" dedi.
    İziç, maç sırasında zaman zaman sıkıntı yaşamalarına rağmen oyundan kopmadıklarını ve kazandıklarını ifade ederek, "Her şeye rağmen 2 puanı aldık. Kalan maçlarımızdan alacağımız 2 galibiyet bizi Play-off'a taşıyacak. Hedefimiz Play-off'a katılıp tur atlamak. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzdeki maçları kazanarak, hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Hakemler daha dikkatli olmalı"

25 Nisan 2011 13:56 | NTV Spor ve Ajanslar
    Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, hakem hatalarıyla kendilerinin de maç kaybettiğini ancak bundan sonra hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Derbi maçta Efes Pilsen'i yenerek Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu lider kapamayı garantileyen Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş, çok önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.
    Nedim Karakaş, eksiklerine rağmen oyuncularının sahada iyi mücadele ettiğini belirterek, "Muhtemel bir eşleşmeye 1-0 üstün başlamak, ayrıca ligi birinci sırada bitirmeyi garantilemek açısından önemli bir galibiyet aldık. Tüm sakatlıklara ve eksiklere rağmen aldığımız galibiyet, memnuniyet verici" diye konuştu.
    Bu maçta her iki takımın daha önceki performanslarına göre üst düzey olmadığını dile getiren Karakaş, "Ama maçın ilk dakikadan son dakikaya kadar izleyenlere ve seyredenlere zevk verdiğini düşünüyorum. Mücadele her anda vardı" dedi.
    Karakaş, galibiyetle artık ligi matematiksel olarak zirvede tamamladıklarını ifade ederek, "Bundan sonra artık play off'lara hazırlanacağız. Engin, Vidmar ve Mirsad'ın haricindeki oyuncularımızın play off'lara yetişeceğini düşünüyoruz" diye konuştu.
    HAKEMLER KONUSU
    Nedim Karakaş, Efes Pilsen'in maçın hakemlerine yönelik eleştirileriyle ilgili bir soruya, "Kerem Gönlüm, iki faulü atıp da maçı kaybetseydik, belki biz de o pozisyona takılacaktık. Dünkü maçla ilgili olarak bizim de itiraz ettiğimiz birçok pozisyon var. Hakemlerimizin daha üst seviyeye gelmelerine çalışmamız lazım. Bunu yürekten söylüyorum. Biz de zaman zaman hakem hatalarına isyan ediyoruz. Bunun nedenini MHK ve federasyon araştırmalı. Bu tip maçların çok tecrübeli, üst düzey hakemler tarafından yöneltilmesini hep dile getirdim" şeklinde konuştu.
    Herkesin maçları kendi takımının renkleriyle seyrettiğini anlatan Karakaş, "Bizim de hakem hatalarıyla kaybettiğimiz maçlar var. Önemli olan hakemlerin dikkatli olmalarını, konsantre olmalarını sağlamak. Hakemlerimiz bundan sonraki maçlarda çok daha dikkatli olmalılar" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Turgay Demirel'e büyük tepki

25 Nisan 2011 20:45 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka'nın karşı karşıya geldiği derbi maçta, sarı kırmızılı taraftarlar Basketbol Federasyonu’na ve başkan Turgay Demirel'e büyük tepki gösterdi.

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka'nın karşı karşıya geldiği derbi maça, sarı-kırmızılı taraftarlar fazla ilgi göstermedi.
    Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve anlaşma gereği konuk takım Beşiktaş Cola Turka'nın taraftarlarının alınmadığı maça, Galatasaraylı taraftarlar da fazla rağbet etmedi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 12 bin 500 kişilik salonun ancak dörtte birlik bir bölümünü doldurdu.
    Bu arada iki kulübün bazı yöneticileri de karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

UYARI ANONSU YAPILDI
    Galatasaraylı taraftarlar, maçın başında Basketbol Federasyonuna ve başkanı Turgay Demirel'e büyük tepki gösterdi.
    Sarı-kırmızılı taraftarlar, Turgay Demirel ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratta bulundu.
    Tribünde, üzerinde ''Birileri hakemlere bağlamış bel, steps yapmadan oyna Turgay Demirel'' yazılı pankart açan taraftarlar, uzun süre yaptıkları tezahüratlarla Turgay Demirel'i istifaya çağırdı.
    Sarı-kırmızılı taraftarların tezahüratları nedeniyle hakemler karşılaşmayı durdurup anons yaptırdı. Yapılan ilk anonstan sonra taraftarların tezahüratlarını devam ettirmesi üzerine, bu kez ikinci anonsla oyun durdu. Taraftarların sakinleşmesiyle karşılaşmaya bir kaç dakikalık aranın ardından devam edildi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş Cola Turka'yı 81-73 mağlup ettik...2.'liğimiz garantilendi sayılır artık...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bench hiç katkı vermemiş.Tebrikler GSCC

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla bu sene ne varsa Erkek basketbolunda var...Umarım play-offlarda da böyle oluruz şampiyonluğu hakediyor bu takım

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Play-off eşleşmesinde Galatasaray'ın önde başlayacak olması kötü oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bozkurter hakemlere ateş püskürdü

25 Nisan 2011 22:43 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beko Basketbol Ligi'nde oynanan derbi maçta Galatasaray Cafe Crown'a 81-73 mağlup olan Beşiktaş Cola Turka'nın şube sorumlusu Hasan Bozkurter, karşılaşmanın hakemlerine isyan etti.

Beşiktaş Cola Turka'nın şube sorumlusu Hasan Bozkurter, Galatasaray Cafe Crown'a 81-73 mağlup oldukları maçın hakemlerine sert tepki gösterdi.
    Maçtan sonra açıklamada bulunan Hasan Bozkurter, hakemlerin Beşiktaş'a karşı başarısız yönetimlerinin bedelini önce Türkiye Kupası'nı kaybederek ödediklerini belirterek, ''Şimdi de ligde bu kötü yönetimin bedellerini ödüyoruz. Galatasaraylı taraftarların federasyona yaptıkları hakaretler hakemleri etki altına aldı ve tek yanlı düdükler çaldılar. Bütün maçın kırılma noktalarında tercihini Beşiktaş'a karşı, Galatasaray'dan yana kullandılar. Biz de mi böyle yapalım. Bu derbi maçları kesinlikle hakemi eğitme amaçlı olamaz'' diye konuştu.
    Bozkurter, yakında Play-off maçların başlayacağına işaret ederek, ''Daha büyük sorunlar ve olaylar çıkmaması için Beşiktaş maçlarına deneyimli hakemler atanmasını istiyoruz. Kulüplerin isimlerinden çekinen değil, gördüğünü çalan hakem istiyoruz. Emek hırsızlığı yapılmasın, herkesin alın terine saygı gösterilsin'' ifadesini kullandı.
    Efes Pilsen'in yaptığı çağrının doğru olduğunu savunan Bozkurter, ''Bu hakemlerle lig yürüyemez, Beşiktaş olarak sustuysak, bu acizliğimizden değil, Türk basketboluna saygımızdan sustuk. Bu tür yönetimler Play-off'lara taşınırsa yaşanacakların sorumlusu federasyon ve MHK'dir'' dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Daha Erken Bir Eşleşme Olmassa Finalde Fenerbahçe Ülker - GSCC Olabilir . 5'te 5 İstiyoruz ve Şuan En Güvendiğim Branş Erkek Basketbol
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Son düdüğe kadar mücadele edeceğiz"

26 Nisan 2011 14:57 | NTV Spor ve Ajanslar
    Bornova Belediyespor Başkanı Adnan Hocaoğlu, ligde 15. sırada yer aldıklarını ve son düdük çalana kadar mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nde son 2 haftaya düşme hattında giren Bornova Belediyesi'nde, kulüp başkanı Adnan Hocaoğlu, "Son düdük çalana kadar tüm gücümüz ve inancımızla Fair play çerçevesinde mücadelemize devam edeceğiz" görüşünü bildirdi.
    Hocaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ligde son iki haftaya girildiğini ve kendilerinin şanssız bir şekilde 15. sırada yer aldığını belirtti.
    Ligden düşecek ikinci takımı belirleyecek son iki hafta müsabakalarında, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun gerekli özeni göstereceğinden şüphelerinin olmadığını kaydeden Hocaoğlu, "Basketbol sitelerinde ve kulislerinde oynanacak maçlar ile ilgili olarak dolaşan çeşitli dedikoduların asılsız kalması ve herkesin bileğinin hakkıyla hak ettiği noktada ligi sonuçlandırması için ülke basketbolumuzu yöneten bu kurumlara çok ciddi iş düşmektedir. Biz Bornova Belediyesi olarak son düdük çalana kadar tüm gücümüz ve inancımızla Fair play çerçevesinde mücadelemize devam edeceğiz. Son dönemde oynamış olduğumuz müsabakalarda hiçbir iddiaları olmamasına rağmen takımların oyuncularına maddi manevi hedefler koymuş olmaları çok doğru bir davranıştır. Bundan sonra da iddiası olsun olmasın diğer takımların da tüm güçleriyle spor ahlakına yakışacak bir mücadele içinde olacağına inancımız tamdır. Geriye kalan müsabakalar için tüm takımlara başarılar dilerim" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Dördüncü çeyrekte gerçekten iyi bir oyun ortaya koyduk. Beşiktaş savunmamıza yanıt veremedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Iverson'ın gideceği haberleri asılsız"

26 Nisan 2011 16:35 | NTVSpor.net
    Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, sosyal paylaşım sitesi twitter'dan yaptığı açıklamada, Amerikalı yıldız oyuncuları Iverson'ın ayrılacağı şeklinde çıkan açıklamaların gerçeği yansıtmadını paylaştı.

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, Amerikalı oyuncuları Allen Iverson'ın sözleşmesinin feshedileceği şeklinde çıkan haberlerin gerçek olmadığını söyledi.
    Ergin Ataman, sosyal paylaşım sitesi twitter'da, bazı yerlerde bu tarz haberler çıktığını ve bunun kesinlikle gerçek dışı olduğunu belirtti.
    Allen Iverson, sakatlığı nedeniyle ülkesine gitmiş ve play-off maçlarında sakatlığını tamamen atlatıp siyah-beyazlı takıma katılması bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Olin Edirne'de Seibutis kadro dışı bırakılmış sanırım. Hücum güçlerinin neredeyse %50'sini oluşturuyordu neredeyse Seibutis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Olin Edirne'de Seibutis kadro dışı bırakılmış sanırım. Hücum güçlerinin neredeyse %50'sini oluşturuyordu neredeyse Seibutis.
    Seibutis'in kadro dışı kalması bizim maça gelene kadardı.Olin 7.olup bizimle eşleşmek için son maçlarını kasmadan oynadı.Seibutis olayıda bu yüzdendi.Çok istiyorlar bizle eşleşmeyi.Ve playoflarda büyük ihtimal Olin ile eşleşiceğiz.Siz bu kadar istersinizde biz sizi istemez miyiz?Peki Olin bizde seni istiyor ve bekliyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'tan Iverson açıklaması

26 Nisan 2011 16:35 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş Kulübü, Iverson'un sözleşmesinin feshedildiği yönündeki haberleri yaptığı basın açıklamasıyla yalanladı.

Beşiktaş Kulübü, sakatlığı nedeniyle ülkesinde bulunan basketbolcusu Allen Iverson ile sözleşmesinin sürdüğünü açıkladı.
    Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bugün basın organlarında dünyaca ünlü basketbolcuları Allen Iverson'un sözleşmesinin feshi ile ilgili değişik haberler çıktığı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:
    ''Oyuncumuzun sözleşmesinin feshedildiği şeklinde şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bilindiği gibi Allen Iverson, yaklaşık 3 aydır tedavi için Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmaktadır. Oyuncumuzun gelen sağlık raporlarına göre; ne zaman çalışmalara başlayabileceği konusunda Mayıs ayı sonunda doktoru ile yapacağı bir muayene sonucunu beklenmektedir. Oyuncumuzun bugüne kadar idman yapmasının dahi sakıncalı görülmüş olması, bu son muayeneyi daha da önemli kılmaktadır.
    Allen Iverson'un en kısa sürede sıhhatine kavuşarak takımımıza geri dönmesini arzuladığımızı belirtirken, sözleşmesi ile ilgili bir feshin söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız.''

"IVERSON HABERLERİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR"
    Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, Amerikalı oyuncuları Allen Iverson'ın sözleşmesinin feshedileceği şeklinde çıkan haberlerin gerçek olmadığını söyledi.
    Ergin Ataman, sosyal paylaşım sitesi twitter'da, bazı yerlerde bu tarz haberler çıktığını ve bunun kesinlikle gerçek dışı olduğunu belirtti.
    Allen Iverson, sakatlığı nedeniyle ülkesine gitmiş ve play-off maçlarında sakatlığını tamamen atlatıp siyah-beyazlı takıma katılması bekleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ahmet Kandemir'e iyi haber

27 Nisan 2011 15:30 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beko Basketbol Ligi takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Ahmet Kandemir'in kendi takımının maçlarına bahis oynadığı iddiası gündemi uzun süre meşgul etmişti. İddiaya göre, Antalya Kulübü’nün iki karşılaşması da bahis bülteninden çıkarılmıştı. Ancak Spor Toto Teşkilatı’ndan Kandemir'in avukatına gönderilen resmi yazıda iki maçın bahis programlarından çıkarılmasında Ahmet Kandemir ile ilgili bir hususun bulunmadığı belirtildi.

Basketbolda bahis tartışmaları yeni bir boyut kazandı. Oyak Renault'nun antrenörü Yücel Platin ve Antalya Büyükşehir Belediye'nin koçu Ahmet Kandemir'in adı da bu tartışmalar içinde anılmıştı.
    İddialar üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, konuyla ilgili araştırmaları başlattıklarını ve soruşturma sonuçlanana kadar antrenör Kandemir’in maçlara çıkmayacağını açıklamıştı.
    Ancak Ahmet Kandemir'in takımın başında sahaya çıkmak için ısrar etmesi üzerine, kırmızı-beyazlı kulüp ayrılık kararı almıştı.
    Tecrübeli antrenör Ahmet Kandemir, bu olaylar üzerine avukatı vasıtasıyla Spor Toto Teşkilatı'na hakkındaki iddiaları sordu.
    Avukat Mertay Kupa'ya genel müdürlükten gelen resmi yazıda, "Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı’nın geçtiğimiz haftalarda bahis programlarında yer almamasının müvekkiliniz Ahmet Kandemir ile herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır" ifadesi yer aldı.
    Ayrıca Spor Toto'dan gelen yazıda, "Teşkilat başkanlığımız ile Türkiye Basketbol Federasyonu veya Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü arasında, takımın bahis programlarında yer almamasının müvekkilinize bağlı sebepler olduğu konusunda herhangi bir görüşme yapılmamıştır" denildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sene boyunca savunmamızla övündük, son topta böyle bir hata olmaz... Yazıktır yahu.

Sayfa 12 / 19 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri