Sayfa 12 / 79 İlkİlk ... 210111213142262 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fener tekkeyi alamaz

Tekkeyi ne yurtdışına nede yurt içine bırakmıcaklarını açıkladı TS başkanı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

kimse merak etmesin tekke fenerde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

beyler bi söz vardır tilki uzanamadıgı seye bişey dermis sizinde fatih hayaliniz öyle bişey..

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

fatih tekke mi hayal, yoksa NICOLAS ANELKA mi ?
    fatih tekke mi hayal, yoksa PIERRE van HOOIJDONK mu?
    fatih tekke mi hayal, yoksa ALEX de SOUZA mi ?
    fatih tekke mi hayal, yoksa STEPHEN APPIAH mi ?

fatih tekke mi hayal, yoksa - bu sezona yapilacak yabanci transferi mi ?

hey allahim,, sen demek istiyosun ki fenerbahcenin gucu yetmezmis,, fatih ronaldinhomu ?,,

o siradan turkiyenin en iyi golcusu,,, bu kadar,baska bi ekstrasi mi var??

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

anelkamı o da kim?2 sezonda attıgı gol sayısı fatihin 5 haftada attıgına esit bide fatih bugüne bugün dünyanın en iyi 2. golcüsü ödülünü aldı ondan sizin için fatih hayal bide bana 70ine gelen adamlardan bahsetme...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by nekop
    anelkamı o da kim?2 sezonda attıgı gol sayısı fatihin 5 haftada attıgına esit bide fatih bugüne bugün dünyanın en iyi 2. golcüsü ödülünü aldı ondan sizin için fatih hayal bide bana 70ine gelen adamlardan bahsetme...
    aynen katiliyorum + 1905

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hiiiic umitlenmeyin gecen sene ayni seyleri nihat icin diodunuz

Sheriff Misafir

Anelka'nın geçmişine ve oynadığı futbol kalitesine bakarsak hangisinin daha iyi olduğunu görmüş oluruz. Sahada futbol oynayan forvetin işi sadece gol atmak değildir. Doğrudur Anelka çok iyi futbol oynamadı ama kariyerinde oynadığı klüplere bakıldığında bile kalitesini belli eder. Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Man. City, PSG. ve bu bahsettiğimiz oyuncu henüz yanlış hatırlamıyorsam 26 veya 27 yaşında.Yani Anelka için kimse kötü futbolcu diyemez ve Fatih Tekke'yi elliyle çarpıp üstünede bi elli daha ekler...

Quote Originally Posted by nekop
    Bu mesajına en iyi cevabı Juninho Paulista vermiş. Anelka ile ilgili kısa bir bilgi :

Quote Originally Posted by Hürriyet
    200 milyon dolarlık adam

7 kez transfer yapan Fransız yıldız için kulüpler toplam 96.7 milyon dolar bonservis parası ödedi. Kendisine verilen ücretler ve sponsorluklar da eklenince, Anelka’nın mali değeri 200 milyon doları buldu.

NICOLAS Anelka... İngilizlerin ’Kötü Çocuk’ olarak tanımladığı Fransız yıldız, yeşil sahalara adım attığı günden bu yana en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Anelka her ne kadar Fenerbahçe’de vasat bir sezon geçirip, Fransa Milli Takımı’nın 2006 Dünya Kupası kadrosuna çağrılmamış olsa da, taliplileri bitmek bilmiyor. Özellikle İngiltere’de müthiş bir piyasası olan siyahi yıldıza Tottenham, Everton ve Newcastle United’ın ardından, Bolton Wanderers takımı da talip oldu.

Bolton’dan 5 milyon sterlin

İngiliz People dergisi, Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce’ın, sarı lacivertli kulübe Anelka için 5 milyon sterlin (yaklaşık 15 milyon YTL) teklif ettiğini yazdı. Fransa’nın Dünya Kupası kadrosuna dahil edilmediği için bonservis değeri düşen Anelka’nın Bolton için mükemmel bir tercih olacağını belirten Allardyce, yaşadığı problemlere rağmen Fransız oyuncunun kalitesinin tartışılmaz olduğunu söyledi.

Kariyeri çok hareketli

Fenerbahçe’nin 2004-2005 sezonunun devre arasında 5 milyon 350 bin sterlin ödeyerek İngiltere’nin Manchester City takımından transfer ettiği Nicolas Anelka’nın son derece hareketli bir futbol kariyeri var. Özel yaşamındaki sorunları nedeniyle hiçbir kulüpte istikrar yakalayamayan 27 yaşındaki Fransız golcü, bugüne dek 7 kez takım değiştirdi. Dünyanın en çok transfer yapan futbolcuları arasında yer alan Anelka için Avrupa kulüpleri, bugüne dek toplam 96 milyon 750 bin dolar bonservis parası ödedi. Kendisine verilen paraları, forma ve sponsorluk ücretlerini de yaklaşık olarak hesap edersek, bu oyuncunun mali değerinin 200 milyon doları bulduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Dünyada pek az futbolcuya nasip olan bir kariyeri bulunan Nicolas Anelka’nın profesyonel futbol geçmişi kısaca şöyle:

2005’te Fener’e geldi

1995 yılında Paris Saint Germain’de profesyonelliğe adım attı, 2 yıl sonra 950 bin dolara Arsenal’e satıldı. İlk transfer rekorunu 1999 yılında Real Madrid’e giderken kırdı. İspanyol ekibi, bonservisi için Arsenal’e tam 30 milyon 800 bin dolar ödedi. Bu rakam bir İspanyol kulübünün, bir futbolcuya verdiği en yüksek bonservis ücreti olarak tarihe geçti. Real Madrid’de teknik direktör Vicente Del Bosque ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılma kararı alan Anelka, 2000 yılında eski takımı Paris Saint Germain’e 26 milyon dolar bonservis bedeliyle geri döndü. 2001 yılının sonunda tekrar Ada’nın yolunu tutanFransız futbolcu, Liverpool’da 6 ay kiralık oynadıktan sonra 2002’nin haziran ayında, Paris Saint Germain’e 27 milyon dolar daha kazandırarak, Manchester City’ye transfer oldu. Burada 3 yıl oynadıktan sonra 2005’in ocak ayında 5 milyon 350 bin sterlin (12 milyon dolar) karşılığında Fenerbahçe’ye satıldı.

Anelka için kim ne kadar bonservis ödedi
    Arsenal 950 bin dolar
    Real Madrid 30.8 milyon dolar
    Paris Saint Germain 26 milyon dolar
    Manchester City 27 milyon dolar
    F.Bahçe 12 milyon dolar

Kariyerindeki başarıları
    1998 İngiltere Lig Şampiyonluğu (Arsenal)
    1998 FA Cup (Arsenal)
    2005 Türkiye Şampiyonluğu (F.Bahçe)

Fenerbahçe karnesi
    SEZON / MAÇ / GOLASİST
    2004-05 18 4 4
    2005-06 40 13 11

BONSERVİS REKORTMENLERİ

OYUNCU / TAKIM / PARA (Dolar)
    ZidaneR. Madrid59.8 milyon
    ShevchenkoChelsea57 milyon
    FigoR.Madrid48 milyon
    CrespoLazio46 milyon
    BuffonJuventus42.7 milyon
    VieriInter42 milyon
    FerdinandM.United38.1 milyon
    MendietaLazio38 milyon
    RonaldoR.Madrid37.3 milyon
    VeronM.United36.8 milyon
    Rui CostaMilan36.7 milyon
    NedvedJuventus33.4 milyon
    DrogbaChelsea31.5 milyon
    AnelkaR.Madrid30.8 milyon

Kaynak: Hürriyet

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Anelka'nın geçmişine ve oynadığı futbol kalitesine bakarsak hangisinin daha iyi olduğunu görmüş oluruz. Sahada futbol oynayan forvetin işi sadece gol atmak değildir. Doğrudur Anelka çok iyi futbol oynamadı ama kariyerinde oynadığı klüplere bakıldığında bile kalitesini belli eder. Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Man. City, PSG. ve bu bahsettiğimiz oyuncu henüz yanlış hatırlamıyorsam 26 veya 27 yaşında.Yani Anelka için kimse kötü futbolcu diyemez ve Fatih Tekke'yi elliyle çarpıp üstünede bi elli daha ekler...
    Juninho arkadaşımın da dediği gibi, Anelka bir markadır. Fatih Tekke kim ki? F.Tekke 29 yaşında, Anelka kaç yaşında? Hangisinin kariyeri daha iyi?

F.Tekke iyi golcü, ama Türkiye standartlarında ve Türkiye için. Avrupa'da dikiş tutturamaz. Ama Anelka'nın peşinde şu an dünya kulüpleri var. Fazla konuşmaya gerek yok aslında. Anelka, Fenerbahçe'de yanlış yerde oynatılıyor (sağ kanat, sol kanat gibi saçma yerlerde). Yeni gelecek hoca Anelka'yı iyi yerde oynatır, iyi anlaşırsa, onu kimse tutamaz. Yetenekleri apaçık ortada.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

onun için istikrar abidesi oluyor kendisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

real madrid baskanının dedigini size aynen aktarayim:
    ''Anelka takımda futbol oynamaz ama daima para kazandırır'' bide sanalmanın dedigi gibi bi futbolcuda istikrar olmadıgı sürece hicbirsey olmaz ayrıca o kadar kariyerli bi oyuncu(real.liverpool falan) bu sene en büyük basarısı fenerbahcede oynamak olan bi nobrenin yedeginde kaldı sebeb nobrenin istikrarı.....

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

anelka r.madrid liverpool gibi takımlarda oynamışta ne olmuş fener de kaç gol atmış?
    bizim nobre mizin yedeği anlayan anladı..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

konu dağılıyor konuya dönelim
    fener bence adını duyurmadan gizlice bir yıldızı bitirecek

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

yıldız bitirme fenerbahçenin en iyi becerdiği iş ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Anelka: "Bana gelen teklif yok"

Sarı-lacivertliler’in yıldız oyuncusu Nicolas Anelka, tatilini yaptığı Fransa’dan merak edilen sorulara açıklık getirdi... Geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertli forma altında çok eleştirilen Anelka, 100. Yıl öncesi iddialı sözler sarfetti. 21 Haziran’da İstanbul’a döneceğini ifade eden Fransız oyuncu, "Şu anda tatilimi yapıyorum. Ancak duyuyorum ki, her gün basında benimle ilgili transfer haberleri çıkıyor. Bana ve kulübe gelen resmi bir teklif yok" açıklamasında bulundu.
    ‘İstanbul’u özledim’
    "Fenerbahçe’nin futbolcusuyum" diyen Anelka, "Geçen yıl şanssız bir sezon geçirdik. İki kupayı da elimizle verdik. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Çünkü sahada olan bizleriz ama artık bu geride kaldı. 100. yılımızda taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğimize inanıyorum. İstanbul’u şimdiden çok özledim" diye konuştu. Öte yandan takımdan ayrılan teknik direktör Daum ile arasının açık olduğu bilinen Anelka, Alman çalıştırıcının gitmesinin doğru bir karar olduğunu söyledi.

04.06.2006
    Kaynak : Fanatik

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    yıldız bitirme fenerbahçenin en iyi becerdiği iş ..
    offf bu iyiydi tebrik ederim gercekten..
    fener ın 100. yılı kesın bı bomba patlıcak.bakalım ne zaman....

Default "Tolga onayımız olmadan gidemez"

"Tolga onayımız olmadan gidemez"

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Fenerbahçe'ye transferi için adı geçen Tolga Seyhan'ın Türkiye'de bir takımla anlaşması için Trabzonspor'un onayının bulunması gerektiğini söyledi. Kafkas, ''Tolga, Türkiye'de futbol hayatını sürdürmek isterse kapımız ona her zaman açıktır. Eğer başka bir takımda futbol oynamak isterse o zaman bizimle görüşülmesi gerekiyor'' diye konuştu.
    05.06.2006

Kaynak : AA

100. yılda cok gusel seyler olacak ıns.
    nurisahin anelka nobrenın yedegı ıse sızde bızm artıkcımızsınız olayı saptırmaaaaa nobremızmış daha gecen gun kıyametı koparıyordu sızın taraftarlar nasıl bır fenerlıyı alır dıye smdı ne oldu nobreNIZZ MI

Fener'de imzalar Çarşamba günü!

Fenerbahçe'de imzaların Çarşamba günü atılacağı bildirildi. Kukübün internet sitesinde, sözleşme yenileyen oyuncular ile 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe forması giyecek yeni oyuncular Tümer Metin ve Uğur Boral’ın imza töreninin 7 Haziran 2006 Çarşamba Günü saat 11.00’de Kulüp Merkez binasında yapılacağı duyuruldu.

05.06.2006

Nesil
    2006
    Yer
    beyoğlunun arka sokakları

Adı bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılan Chelsea'nin Arjantinli dünya yıldızı Crespo'nun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar:

Chelsea'den 4 milyon euro alıyor

"Şu anda takım olarak Dünya Kupası'na konsantre olduk. İlk hedefimiz Almanya'da final oynamak. Dünya Kupası maçlarımız bitene kadar da transfer konusunu ikinci plana attım. Ama Türkiye'den Fenerbahçe Kulübü'nün benimle ilgilendiği doğru. Menajerlerim vasıtasıyla bana çok cazip bir teklif sundular. Alex, Appiah ve Nicolas Anelka gibi yıldızların oynadığı bir takımın elbetteki hedefleri çok büyük olmalı. Ben Chelsea'de yılda 4 milyon euro kazanıyorum. Eğer şartlarda anlaşırsam, Fenerbahçe'ye tabii ki gelebilirim. Kulübümün benimli ilgili olarak vereceği karar da çok önemli."
    kaynak:fotomaç ona göre

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fotomac yine kendini asmıs

Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN

herkese inanırım ama fotomac a inanmam fotomac a göre türkiye ye kimler geldi kimler gecti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yazıdada oldugu gibi oynadıgı futboldan degil satıldıgı fiyatlardan bahsediyor futbol yürek işi ve sahada oynanır tıpkı fatih tekke gibi ama anelkanın futbol hayatı bankalarda gectigi için bunları bilemez...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

eğer istediği bölgede istekle oynarsa(daumla arasında sorun olduğu için fazlasıyla konsantre olamıyordu maçlara)son gs maçı 20 dakikada defansı dağıttı. yeni gelecek hoca onun dilinden anlarsa ve istediği bölgede oynatırsa çok yararlı olur. kalitesi ise zaten tartışıolmaz niye tartışıyoruz ki.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

walla bugun fotospor da ronaldo yasiodu

Bugün Turkcell Süper Ligi'nde oynayan en kaliteli oyuncu bana göre Anelka'dır...

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Bugün Turkcell Süper Ligi'nde oynayan en kaliteli oyuncu bana göre Anelka'dır...
    bende sana katılablirim ancak ... sen hız istiyosun ve gidiyorsun bir ferrari alıyorsun ama araba hız yapmıyor ... ama herkez arabayı gördüğü zaman o ha ferrari diyo adı yeter bence anelka olayıda aynen bu yoksa ... nobre anelkadan daha çok iş yaptı .. eğer nobrenin yaptıklarını anelka yapsaydı anelka yere göre sığdırılamazdı ... ve milli takımada giderdi ... ama dediğim gibi anelkanın adı yeter zihniyeti nobrenin sonu oldu bence ...

Sayfa 12 / 79 İlkİlk ... 210111213142262 ... SonSon

Mesaj Yetkileri