fener tekkeyi alamaz
fener tekkeyi alamaz
Tekkeyi ne yurtdışına nede yurt içine bırakmıcaklarını açıkladı TS başkanı
kendi kaybeder![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
kimse merak etmesin tekke fenerde.![]()
beyler bi söz vardır tilki uzanamadıgı seye bişey dermis sizinde fatih hayaliniz öyle bişey..
fatih tekke mi hayal, yoksa NICOLAS ANELKA mi ?
fatih tekke mi hayal, yoksa PIERRE van HOOIJDONK mu?
fatih tekke mi hayal, yoksa ALEX de SOUZA mi ?
fatih tekke mi hayal, yoksa STEPHEN APPIAH mi ?
fatih tekke mi hayal, yoksa - bu sezona yapilacak yabanci transferi mi ?
hey allahim,, sen demek istiyosun ki fenerbahcenin gucu yetmezmis,, fatih ronaldinhomu ?,,
o siradan turkiyenin en iyi golcusu,,, bu kadar,baska bi ekstrasi mi var??
anelkamı o da kim?2 sezonda attıgı gol sayısı fatihin 5 haftada attıgına esit bide fatih bugüne bugün dünyanın en iyi 2. golcüsü ödülünü aldı ondan sizin için fatih hayal bide bana 70ine gelen adamlardan bahsetme...
aynen katiliyorum + 1905Originally Posted by nekop
![]()
hiiiic umitlenmeyin gecen sene ayni seyleri nihat icin diodunuz![]()
Anelka'nın geçmişine ve oynadığı futbol kalitesine bakarsak hangisinin daha iyi olduğunu görmüş oluruz. Sahada futbol oynayan forvetin işi sadece gol atmak değildir. Doğrudur Anelka çok iyi futbol oynamadı ama kariyerinde oynadığı klüplere bakıldığında bile kalitesini belli eder. Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Man. City, PSG. ve bu bahsettiğimiz oyuncu henüz yanlış hatırlamıyorsam 26 veya 27 yaşında.Yani Anelka için kimse kötü futbolcu diyemez ve Fatih Tekke'yi elliyle çarpıp üstünede bi elli daha ekler...
Bu mesajına en iyi cevabı Juninho Paulista vermiş. Anelka ile ilgili kısa bir bilgi :Originally Posted by nekop
Originally Posted by Hürriyet
Juninho arkadaşımın da dediği gibi, Anelka bir markadır. Fatih Tekke kim ki? F.Tekke 29 yaşında, Anelka kaç yaşında? Hangisinin kariyeri daha iyi?Originally Posted by Juninho_paulista
F.Tekke iyi golcü, ama Türkiye standartlarında ve Türkiye için. Avrupa'da dikiş tutturamaz. Ama Anelka'nın peşinde şu an dünya kulüpleri var. Fazla konuşmaya gerek yok aslında. Anelka, Fenerbahçe'de yanlış yerde oynatılıyor (sağ kanat, sol kanat gibi saçma yerlerde). Yeni gelecek hoca Anelka'yı iyi yerde oynatır, iyi anlaşırsa, onu kimse tutamaz. Yetenekleri apaçık ortada.
onun için istikrar abidesi oluyor kendisi
real madrid baskanının dedigini size aynen aktarayim:
''Anelka takımda futbol oynamaz ama daima para kazandırır'' bide sanalmanın dedigi gibi bi futbolcuda istikrar olmadıgı sürece hicbirsey olmaz ayrıca o kadar kariyerli bi oyuncu(real.liverpool falan) bu sene en büyük basarısı fenerbahcede oynamak olan bi nobrenin yedeginde kaldı sebeb nobrenin istikrarı.....
anelka r.madrid liverpool gibi takımlarda oynamışta ne olmuş fener de kaç gol atmış?
bizim nobre mizin yedeğianlayan anladı..
konu dağılıyor konuya dönelim
fener bence adını duyurmadan gizlice bir yıldızı bitirecek
yıldız bitirme fenerbahçenin en iyi becerdiği iş ..
Anelka: "Bana gelen teklif yok"
Sarı-lacivertliler’in yıldız oyuncusu Nicolas Anelka, tatilini yaptığı Fransa’dan merak edilen sorulara açıklık getirdi... Geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertli forma altında çok eleştirilen Anelka, 100. Yıl öncesi iddialı sözler sarfetti. 21 Haziran’da İstanbul’a döneceğini ifade eden Fransız oyuncu, "Şu anda tatilimi yapıyorum. Ancak duyuyorum ki, her gün basında benimle ilgili transfer haberleri çıkıyor. Bana ve kulübe gelen resmi bir teklif yok" açıklamasında bulundu.
‘İstanbul’u özledim’
"Fenerbahçe’nin futbolcusuyum" diyen Anelka, "Geçen yıl şanssız bir sezon geçirdik. İki kupayı da elimizle verdik. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Çünkü sahada olan bizleriz ama artık bu geride kaldı. 100. yılımızda taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğimize inanıyorum. İstanbul’u şimdiden çok özledim" diye konuştu. Öte yandan takımdan ayrılan teknik direktör Daum ile arasının açık olduğu bilinen Anelka, Alman çalıştırıcının gitmesinin doğru bir karar olduğunu söyledi.
04.06.2006
Kaynak : Fanatik
Originally Posted by Frank_Castle
![]()
offf bu iyiydi tebrik ederim gercekten..
fener ın 100. yılı kesın bı bomba patlıcak.bakalım ne zaman....
"Tolga onayımız olmadan gidemez"
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Fenerbahçe'ye transferi için adı geçen Tolga Seyhan'ın Türkiye'de bir takımla anlaşması için Trabzonspor'un onayının bulunması gerektiğini söyledi. Kafkas, ''Tolga, Türkiye'de futbol hayatını sürdürmek isterse kapımız ona her zaman açıktır. Eğer başka bir takımda futbol oynamak isterse o zaman bizimle görüşülmesi gerekiyor'' diye konuştu.
05.06.2006
Kaynak : AA
100. yılda cok gusel seyler olacak ıns.
nurisahin anelka nobrenın yedegı ıse sızde bızm artıkcımızsınız olayı saptırmaaaaa nobremızmış daha gecen gun kıyametı koparıyordu sızın taraftarlar nasıl bır fenerlıyı alır dıye smdı ne oldu nobreNIZZ MI
Fener'de imzalar Çarşamba günü!
Fenerbahçe'de imzaların Çarşamba günü atılacağı bildirildi. Kukübün internet sitesinde, sözleşme yenileyen oyuncular ile 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe forması giyecek yeni oyuncular Tümer Metin ve Uğur Boral’ın imza töreninin 7 Haziran 2006 Çarşamba Günü saat 11.00’de Kulüp Merkez binasında yapılacağı duyuruldu.
05.06.2006
Adı bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılan Chelsea'nin Arjantinli dünya yıldızı Crespo'nun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar:
Chelsea'den 4 milyon euro alıyor
"Şu anda takım olarak Dünya Kupası'na konsantre olduk. İlk hedefimiz Almanya'da final oynamak. Dünya Kupası maçlarımız bitene kadar da transfer konusunu ikinci plana attım. Ama Türkiye'den Fenerbahçe Kulübü'nün benimle ilgilendiği doğru. Menajerlerim vasıtasıyla bana çok cazip bir teklif sundular. Alex, Appiah ve Nicolas Anelka gibi yıldızların oynadığı bir takımın elbetteki hedefleri çok büyük olmalı. Ben Chelsea'de yılda 4 milyon euro kazanıyorum. Eğer şartlarda anlaşırsam, Fenerbahçe'ye tabii ki gelebilirim. Kulübümün benimli ilgili olarak vereceği karar da çok önemli."
kaynak:fotomaç ona göre
fotomac yine kendini asmıs![]()
herkese inanırım ama fotomac a inanmam fotomac a göre türkiye ye kimler geldi kimler gecti![]()
yazıdada oldugu gibi oynadıgı futboldan degil satıldıgı fiyatlardan bahsediyor futbol yürek işi ve sahada oynanır tıpkı fatih tekke gibi ama anelkanın futbol hayatı bankalarda gectigi için bunları bilemez...
o paralarda oynadığı futbol için verilmiş zaten yoksa o kadar para kaşının gözünün güzelliğine verilmez değilmi?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
eğer istediği bölgede istekle oynarsa(daumla arasında sorun olduğu için fazlasıyla konsantre olamıyordu maçlara)son gs maçı 20 dakikada defansı dağıttı. yeni gelecek hoca onun dilinden anlarsa ve istediği bölgede oynatırsa çok yararlı olur. kalitesi ise zaten tartışıolmaz niye tartışıyoruz ki.....
"YÜCE ATATÜRK"
walla bugun fotospor da ronaldo yasiodu![]()
Bugün Turkcell Süper Ligi'nde oynayan en kaliteli oyuncu bana göre Anelka'dır...
bende sana katılablirim ancak ... sen hız istiyosun ve gidiyorsun bir ferrari alıyorsun ama araba hız yapmıyor ... ama herkez arabayı gördüğü zaman o ha ferrari diyo adı yeter bence anelka olayıda aynen bu yoksa ... nobre anelkadan daha çok iş yaptı .. eğer nobrenin yaptıklarını anelka yapsaydı anelka yere göre sığdırılamazdı ... ve milli takımada giderdi ... ama dediğim gibi anelkanın adı yeter zihniyeti nobrenin sonu oldu bence ...Originally Posted by mustafagungor