Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyi de tüm dünya o karara da "yanlış karar, hakem hata yaptı" diyor bir hatanın avrupada da yapılmış olması onu "hata" olmaktan kurtarmazki...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haha luganonun surat ifadesi süper takmıyor bile

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    İnanılmaz derecede mutluyum.Şampiyonluk yolunda en büyük engellerden birini aştık.

Yalnız bu şişe nasıl stada girdi onu merak ediyorum

Uploaded with ImageShack.us
    Muhtemelen bi çocuğun montonun içine koymuşlardır. Polisler yeterli arama yapmıyorlar ki. Beni bile aramıyorlar çoğu zaman. Elini cebime atıyor "Ne var burda" diyor "Telefon, fotoğraf makinası ve cüzdan" diyorum tamam geç diyor. Çok rahat bıçak sokabilirim içeri. Yıllardır böyle aramalar.

İnsan olan o şişeyi sahaya atmaz. Volkan dan daha beteri bile olsa atılmaz o şişe. Gerçi o şişeyi içeri sokan muhtemelen içmiştir ve akli dengesi yerinde değildir.

Maçı Albayrak'ın açıklamaları özetliyor. Olan yine bize oldu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Mehmet ve Lugano'nun gol sevinçlerinde Alex'i linç etmesi. :}
    Fotoğraflar süper Alex golü attığına pişman olmuştur heralde

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben alıştım aslında ya..Alıştım derken Galatasaray galibiyetlerine değil.Bizim her galibiyetimizden sonra rakip takım ve rakip takımların bahane üretmesine

Şimdi ta Zico zamanın gideceğim ve bir kaç örnek vereceğim.

İnter'i yendik : İnter kötüydü oldu ( Halbuki Biz Çok iyiydi eze eze yendik )

Sevilla'yı yendik : Sevilli bir anda çok kötü takım oldu

Chelsea'yi yendik : Ohohoho şans oldu ( Deplasmanda 90 dk ki şut içerde olsa eliyorduk adamları )

Şimdi ise geleyim Türkiye Ligine ..

Galatasaray'ı her yendiğimiz maçtan sonra Galatasaray iyiydi ama Fenerbahçe şanslıydı.Bence bu mantık tamamen şu ; Karşınızda kötü oynayan bir Fenerbahçe görüyorsunuz yenemiyorsunuz ona kızıyorsunuz işte bu lafları döktürüyor dışarı..

Beşiktaş'ı yenersin hakem hatası , Galatasaray'ı yenersin hakem hatası .. Yahu arkadaş dün gece Galatasaray maçı 1-0 galip kapasa diyecekmiydi kimse gol verilmedi diye ? Hayır

Bırakalım hakem hatalarınıda bir maçdan sonra rakip takımı olması gerektiği tebrik edelim
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben tarafsız gözle izledim maça fakat art niyetsiz fener lehine gibiydi hakem yapacak bişey yok
    eto'o bitmiş.

7. Default

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Ben alıştım aslında ya..Alıştım derken Galatasaray galibiyetlerine değil.Bizim her galibiyetimizden sonra rakip takım ve rakip takımların bahane üretmesine

Şimdi ta Zico zamanın gideceğim ve bir kaç örnek vereceğim.

İnter'i yendik : İnter kötüydü oldu ( Halbuki Biz Çok iyiydi eze eze yendik )

Sevilla'yı yendik : Sevilli bir anda çok kötü takım oldu

Chelsea'yi yendik : Ohohoho şans oldu ( Deplasmanda 90 dk ki şut içerde olsa eliyorduk adamları )

Şimdi ise geleyim Türkiye Ligine ..

Galatasaray'ı her yendiğimiz maçtan sonra Galatasaray iyiydi ama Fenerbahçe şanslıydı.Bence bu mantık tamamen şu ; Karşınızda kötü oynayan bir Fenerbahçe görüyorsunuz yenemiyorsunuz ona kızıyorsunuz işte bu lafları döktürüyor dışarı..

Beşiktaş'ı yenersin hakem hatası , Galatasaray'ı yenersin hakem hatası .. Yahu arkadaş dün gece Galatasaray maçı 1-0 galip kapasa diyecekmiydi kimse gol verilmedi diye ? Hayır

Bırakalım hakem hatalarınıda bir maçdan sonra rakip takımı olması gerektiği tebrik edelim
    Hakemin Arkasına Sığınıp Bahaneler Üretmesine ve Sürekli Aynı Senaryoyu Yaşamamıza En Çok Ben Fıtık Oluyorum. Umarım Turgutum Haftaya Fenerbahçe Maçında Hakemi Mazaret Eden Hakeme Atıp Tutan Mesajlar Gelmez Diğer Arkadaşlarda Dahil.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ben tarafsız gözle izledim maça fakat art niyetsiz fener lehine gibiydi hakem yapacak bişey yok
    Katılıyorum. Tamam ofsaytler ofsaytti. Hatta gökhanın pozisyonunda top taça çıkmamıştı ama hakem biz her faul (!) yaptığımızda sarı kart verdi.

Ayrıca hakem hatalarını söyleyen Galatasaraylı arkadaşlar "Hakem yüzünden kaybettik" demiyor. "Hakem o hataları yapmasa kazanabilirdik" diyor.

9. Default

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Katılıyorum. Tamam ofsaytler ofsaytti. Hatta gökhanın pozisyonunda top taça çıkmamıştı ama hakem biz her faul (!) yaptığımızda sarı kart verdi.

Ayrıca hakem hatalarını söyleyen Galatasaraylı arkadaşlar "Hakem yüzünden kaybettik" demiyor. "Hakem o hataları yapmasa kazanabilirdik" diyor.
    Aynı Şey Değilmi Cihan

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Aynı Şey Değilmi Cihan
    Beraberlik ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Full maç Torrente falan düştü mü?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

benim şahsi görüşüm hakem hataları olmasada GS yenilirdi bir şekilde
    eto'o bitmiş.

13. Default

Maçı İzlemedimde Bişeyi Merak Ediyorum BAM'lardan Oyuna Giren Varmıydı Bir M'si Yoktu Sanırım Kadroda BA'lardan Biri Girdiyse Tamam Olağan Bir Sonuç Çıkmış Yine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçı İzlemedimde Bişeyi Merak Ediyorum BAM'lardan Oyuna Giren Varmıydı Bir M'si Yoktu Sanırım Kadroda BA'lardan Biri Girdiyse Tamam Olağan Bir Sonuç Çıkmış Yine
    A Sonradan girdi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ayhan Reyiz girdi oyuna 1-1 ken girdi heralde çünkü o an saldırayları oynuyordum ben

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aynı Şey Değilmi Cihan
    Aynı şey değil

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

bu güzelmiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bizim her galibiyetimizden sonra rakip takım ve rakip takımların bahane üretmesine
    Dediğin durum bence de her takımın taraftarının sorunu. Kimse kötü oynadık yenildik demiyor, herkes hakem yoluyla bahane üretiyor. Bir keresinde BJK Dergisini almıştım, o ay pek galibiyet alamamıştık. Bütün maçları anlatırken hep hakem hataları mazeret gösterilmiş, kötü bir dönemden geçiyoruz bile diyememişler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahceyi tebrik etmek lazim, seri devam ediyor

Ozer Hurmaci'da bize Emreyi aratmadigindan dolayi onuda tebrik ederim ne mantikla hakeme gogsunu carptiriyor anlamak mumkun degil

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Gods of the arena

21. Default

Tam Romalılar Gibi Olmuş Alex Benziyorda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dünkü Galibiyetten sonra Bugünde Final'e çıkarsak FB Acıbademle bu hafta sonu müthiş geçmiş olucak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Dediğin durum bence de her takımın taraftarının sorunu. Kimse kötü oynadık yenildik demiyor, herkes hakem yoluyla bahane üretiyor. Bir keresinde BJK Dergisini almıştım, o ay pek galibiyet alamamıştık. Bütün maçları anlatırken hep hakem hataları mazeret gösterilmiş, kötü bir dönemden geçiyoruz bile diyememişler.
    Bu genel olarak Fenerbahçeye karşı oluyor ama Ya şans eseri maç kazanıyoruz ya da hakem ile maç kazanıyoruz

Neyse şanslı takımız vesselam 2 defa son maçta Şampiyonluk kaçırdık

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

zamanında 8,5 metre geriden çıkan oyuncumuza ofsayt kaldıranlar da oldu. O maçları bile unuttuk. Bunu da unuturuz sorun değil fakat gelecek haftalarda Fenerbahçe maçında kötü yönetim sergileyen hakemlere tek bir laf etme hakkınız yok o zaman sizin. Madem galip gelen takım her türlü haklıdır ve hakemlere sığınmak yersizdir, siz de susacaksınız o zaman geriye kalan 7-8 haftada hakemlerden canınız yanarsa. Ama Fırat Aydınus'un koruyan ve hakem hatalarına sığınmayın diyenler , FB aleyhine hatalar olduğunda çıkıpta forumu ağlama duvarına çevirirlerse dalga geçerim haberiniz olsun. Sonra "sen ne biçim öğretmensin,insanlar gerginken ortamı neden geriyorsun" falan diye demogoji yapmayın bana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    zamanında 8,5 metre geriden çıkan oyuncumuza ofsayt kaldıranlar da oldu. O maçları bile unuttuk. Bunu da unuturuz sorun değil fakat gelecek haftalarda Fenerbahçe maçında kötü yönetim sergileyen hakemlere tek bir laf etme hakkınız yok o zaman sizin. Madem galip gelen takım her türlü haklıdır ve hakemlere sığınmak yersizdir, siz de susacaksınız o zaman geriye kalan 7-8 haftada hakemlerden canınız yanarsa. Ama Fırat Aydınus'un koruyan ve hakem hatalarına sığınmayın diyenler , FB aleyhine hatalar olduğunda çıkıpta forumu ağlama duvarına çevirirlerse dalga geçerim haberiniz olsun. Sonra "sen ne biçim öğretmensin,insanlar gerginken ortamı neden geriyorsun" falan diye demogoji yapmayın bana
    Kimse kusura bakmasın bende aynı şekilde düşünüyorum. Fırat Aydınus'un bariz hatalarını görmemek taraflılıktır asıl. Burada kalkıp kimse Fırat Aydınus olmasa kazanırdık demedi. Fırat Aydınus oyunumuzu baltaladı, maça etki etti diyoruz.

Hagi'de de yüz varsa çeksin gitsin artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugün hakem rahatsa bunun nedeni Galatasaray'ın yönetimiyle, hocasıyla, oyuncularıyla sorunlu olmasından kaynaklanıyor. Gündem farklı ve bu maça iki takım puan puana çıksaydı şimdi hakem düdüğünü asma noktasına gelmişti. 2-0 olacak maçı 1-0'da tutuyorsun. Atman gereken oyuncular var, atmıyorsun. Aynı dakika içerisinde aynı iki pozisyona farklı karar veriyorsun. Bir standartın yok. Fener 100 yıl daha galip gelsin ama skorla oynama. 2-1 yenileceğimize bırak 3-2 yenilelim.

Baros'un pozisyonu içinde orada bulunan oyuncular duyup duruyorsa Baros'ta duymuştur. Zaten topu alması ve vuruşunda isyanda var. Yani herşeyden haberdar ve işin bahanesine kaçtı. Tabi hakem Galatasaray'ın bir golünü hiç etti ama düdükten sonra vurursan sarı karttır. Gökhan hakeme doğru vurursa sorun yoktur. Bu da hakemin standartı konusunda önemli bir noktadır.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kimse kusura bakmasın bende aynı şekilde düşünüyorum. Fırat Aydınus'un bariz hatalarını görmemek taraflılıktır asıl. Burada kalkıp kimse Fırat Aydınus olmasa kazanırdık demedi. Fırat Aydınus oyunumuzu baltaladı, maça etki etti diyoruz.

Hagi'de de yüz varsa çeksin gitsin artık.
    Ben sizin aksinize, hakemin maçın sonucuna pek etki ettiğini düşünmüyorum. Zaten herkes sadece bir tartışmalı pozisyondan bahsediyor. Gözle görülür elle tutulur bir o var. Baros'un pozisyonu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece 1 tartışmalı pozisyon dediğinizin sonu gol ve skor 2-0 oluyor. Farkında mısınız bilmiyorum. Gökhan Gönül ve Özer'e çıkmayan kartlar da cabası. Galatasaray eğer bu kadar aciz bir pozisyonda olmasaydı yer yerinden oynuyordu şu anda.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hagi giderse Stancu da gidermi ki? inşallah toplu bir gidiş olur da rahatlarız. Burak'ın da dediği gibi GS-FB puan tablosunun zirvesinde bu maça girselerdi şu anda fırtınalar kopuyor olurdu. Fakat Gs ununu eleyip eleğini astığı ve Hagi'nin bariz hatalarıyla maça etki ettiği için maçta yapılan hakem hataları çok öne çıkmayacaktır. Zira gece boyunca Hagi ve Adnan Polat yönetiminin istifa edip etmeyedeği konusu tartışıldı heryerde Neyse artık bu maç da geride kaldı. Ne diyelim. Keşke hakem iyi yönetseydi de Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşmeseydi ama bu şekilde derbilere de alıştırdılar bizi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Galatasaray eğer bu kadar aciz bir pozisyonda olmasaydı yer yerinden oynuyordu şu anda.
    Aynen öyle. Sırf durumumuz kötü diye klüpten fazla ses çıkmadı. Son olayların üstüne bide bu eklenseydi Türkiye karışırdı. Ses çıkarmamakla iyi mi yaptılar kötü mü yaptılar tartışılır.

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri