Sayfa 120 / 122 İlkİlk ... 2070110118119120121122 SonSon
3,571 ile 3,600 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Konu amacından saptırlıyor. Dengesiz acıklamalar yaptı diyerek oyuncuyu kesmek ne kadar doğru?
    Bursaspor bu işten tek kazançlı çıkan taraftır. 1 sene sonra oyucu serbest olarak gidebilcek iken yaşına göre iyi bir paraya ve %30 transfer hakkıyla satılması başarıdır. Serkan'da Türkiyede kaybolup giden oyuncular arasına ismini yazdıracaktır. Gsde birkaç sezon yedek durur daha sonra Denizli, Antalya gibi takımlara satılır. Teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Konu amacından saptırlıyor. Dengesiz acıklamalar yaptı diyerek oyuncuyu kesmek ne kadar doğru?
    Bursaspor bu işten tek kazançlı çıkan taraftır. 1 sene sonra oyucu serbest olarak gidebilcek iken yaşına göre iyi bir paraya ve %30 transfer hakkıyla satılması başarıdır. Serkan'da Türkiyede kaybolup giden oyuncular arasına ismini yazdıracaktır. Gsde birkaç sezon yedek durur daha sonra Denizli, Antalya gibi takımlara satılır. Teşekkürler...
    Kahin falansın heralde Orasını kimse bilemez. Madem kurtuldun bu kadar gerilme, rahat ol. Kurtuldunuz işte

Kardesim kusura bakma ama bos konusuyorsun ne kadar para verildigini ne aldiini nerden biliyorsun?
    Ayrica adami sevmedigin icin, sizin takimda kalmadigi icin karaliyorsun veya kendini avutuyorsun...
    Dengesiz aciklamalar yapti diyerek takimdan kesmek cok dogru bir karardir ki o aciklamasinda Galatasaray benim icin bitmistir demisti... En azindan sozlesme uzatmadi diye kadroya almamakdan daha karakterli bir davranis...

1 Miyon 250 bin € + %30 gelecek satıştan pay.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nerde yazıyor?

Kaynak.....?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Gençlere Önem Veren Bir Klüptür Ve Bu Klübe gelen hemen hemen her genç futbolcu mutlaka şans bulup kendini geliştirmiştir lütfen boş konuşmayalım

Galatasaray bu transfer karşılığı Bursaspor kulübüne 1 Milyon 250 Bin Avro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray ileride Serkan Kurtuluş'u Avrupa'da bir kulübe satarsa, elde edeceği bonservis bedelinin %30'unu Bursaspor'a verecek.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray Futbol A.Ş., Bursaspor Kulübü oyuncusu Serkan Kurtuluş ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştır.

Galatasaray.org
    5 yıllık imza attık..Oh be sag tarafa adam aldık..Bizim bekler ofansa,savunmaya baya yardım edecek sistem öyle..Hakan balta veya ugur uçar gibi..Yanlız sag tarafta ciddi sorun vardı bu iyi oldu..Linderoth belkide esas yerine kayacak

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Serkan Kurutuluşta abisi gibi, MC agırlıklı olup MR,DR,WBR gibi mevkilerde rahatlıkla oynuyabilir. Geleceği parlak,gideceğini zaten kesin gözüyle bakıyorduk. FMde bu sene -9 yaptım. OOkadarda büyütmeyin arkadaşlar,süreklioynarsa kendini daha cok geliştirir.
    Çoskun sen iyi bilirsin..Bizim sag bek'te iş yaparmı..En azından sag taraf yine yol geçen hanı olurmu:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bonservisi çok uygun fiyata almışısız..geçen yıl Bjk den 4 milyon euro istemişti Bursaspor..

Bursaspor, Beşiktaş’tan Serkan Kurtuluş için servet istedi...

Bursaspor, Serkan Kurtuluş’un bonservis bedelini belirledi. Beşiktaş’ın transferi için büyük uğraş sarfettiği genç yıldız için Timsahlar servet istedi. Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Kızıl ile Demirören’in görüşmeleri sürüyor.
    Takasa ‘hayır’ Serdar Kurtuluş’un kardeşi Serkan için Bursaspor’un kapısını çalan Beşiktaş’a, Timsahlar’dan şok bir yanıt geldi. Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Levent Kızıl, 17 yaşındaki Serkan’ın bonservisi için Kartal’dan 4 milyon Euro istedi. Beşiktaş’ın takas önerisine de sıcak bakmayan Kızıl, nakit para dışında hiçbir öneriyi kabul etmeyeceğinin altını çizdi. Kızıl, yakın arkadaşı olan Murat Aksu ve Yıldırım Demirören’in baskılarına karşın ödün vermedi.

Kartal olmak istiyor
    Kardeşinin transferi için devreye Serdar Kurtuluş girdiyse de başarılı olamadı. Serkan’ın Beşiktaş’a gelmeye çok istekli olduğunu söyleyen genç futbolcu, “Yeteneklerini İstanbul’da sergileyecektir. Umarım iki kulüp bir an önce anlaşır ve transfer gerçekleşir’’ dedi. Levent Kızıl, Serdar’ın Beşiktaş’a gelişinde de 4 milyon Euro istemiş, ancak 1 milyon Euro artı 2 futbolcuya transfer gerçekleşmişti.

25 Aralık 2006 / Pazartesi

http://www.milliyet.com.tr/2006/12/25/son/sonspo07.asp

Coşkun Abi yoğu şu aralar cevap veremiyo araştırmalara falan ben vereyim nasıl olsa her maçını izlemiş biriyiz. Esas yeri dediği gibi MR(Samet Hoca belirttiği gibi) ancak milli takımlarda MC oynadı. Geçen sene zorunluluktan dolayı DR oynadığı maçlar oldu...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Müthiş bir futbolcu oldu mu he .Milli takıma da cagrılıp sag kanada amborgo koyacak görrürsünüz..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah yararlı olur Serkan..Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sağ bek olarak alındıysa Serkanın bir faydası olacagını sanmıyorum. Genellikle Ön libero orta saha ve ofansif sağ kanat oynayan bir futbolcudur kendisi.

hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abisi kadar yetenekli bir oyuncu.Hatta ondan daha yetenekli diyenler bile var.Zamanında bizde istemiştik ama Bursa işi yokuşa sürünce gerçekleşmemişti.Kısmet değilmiş.Galatasaray camiasına hayırlı olsun.İyi bir transfer..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Serdar Kurtuluş söyledi : Serkan benden daha yetenekli diye..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Serkan da kim ben daha iyiyim mi diyecektiSonuçta kardeşi ve destek çıkmak istemiş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Serkan da kim ben daha iyiyim mi diyecektiSonuçta kardeşi ve destek çıkmak istemiş
    Serdar ın röportajını okumanı tavsiye ederim...savunmaya geçmeden önce..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Serkan geleceği olan bir oyuncu hayırlı olsun sağ kanada iyi bir alternatif

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Doğrudur arkadaşlar Serkan daha yeteneklidir.Ama yetenekli olmak ondan daha iyi futbolcu olduğu anlamına gelmez.Çok basit G.Saray'dan bir örnek.Eskişehir'de kiralık olan Oğuz Sabankay M.Topal'dan çok çok daha yeteneklidir ama...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben zaten Serkan ın Serdar dan daha iyi bir oyuncu olduğunu söylemedim arkadaşım..sadece Serdar ın yorumunu dile getirdim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben sana cevap vermedim zaten.Sadece kendi fikirlerimi söyledim.Seninle bir alakası yok yani...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende zaten sen olduğundan dolayı değil düzmantık bir cevap verdiğinden dolayı sana cevap vermek zorunda kaldım ..bilgilen diye..

diğer arkadar Ben ile başlayan bi mesaj yazmassa daha iyi olur
    Serkan a gelince bence serkan sağ bek yokluğunda orada oynayabilen genç yetenek olarak alınmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

diğer arkadaş BEN isem eğer düzmantıkla konuşulanı düzeltiyorum..doğrusunu bilsin diye herkes..

neyse konu amacından uzaklaşıyor..

Galatasaray bu sene parmak ısırttıracak transferler yaptı ve bunun son halkası da Serkan oldu gelecek sene 1 en fazla 2 transfer yapılarak takımın eksik yerleri doldurulur ve bu yeni oluşum yoluna devam eder..

tebrikler yönetim teşekkürler yönetim !!! başkan Adnan Polat ise sözünde durup yıldız transfer yaptığı , Türkiye nin en iddalı takımını 2 yıl gibi kısa bir sürede oluşturup bir de kupa kaldırdığı için ayrı bir tebriği hakediyor zaten..! yolun açık olsun Galatasaray ..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Gerçekten harika transferLer yaptı yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

imza töreninden dakikalar..(23 numara uğurlu gelir umarım,güzel bir numara seçmiş)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post

imza töreninden dakikalar..(23 numara uğurlu gelir umarım,güzel bir numara seçmiş)
    Adnan Sezgin'e bakar mısınız kim bilir neler düşünüyor
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Adnan Sezgin'e bakar mısınız kim bilir neler düşünüyor
    Adam uykusuz kalmış belli

Mesaj Yetkileri