Last edited by Cengo : 16.Temmuz.2015 at 01:14
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
,
Böyle oynamaliyiz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hoca Hakan Baltayı oynatabilirim demişte Chedjou o bölge için daha iyi bir tercih.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Carole ilk maçında olumluydu gayet, şuanlık nokta transfer gibi.. İnşallah performansını katlayarak devam eder..
Steam ID : byildirim04
Cevap vermeyecektim çünkü senin gibi biriyle polemiğe girmek yerine gidip daha yararlı işler yapabilirim. Ha evet yazıyorum ama diğer arkadaşlarda duysun görsün diye yazıyorum. Her konuda bilgili Sayın Cengo öncelikle kıkırdak nedir nerde olur kendini yeniler mi gidip bir öğrenmeni rica ederim.Eklem sıvısını regüle etme işlemi son 5 yıldır bütün dünyada uygulanmaktadır.Tabi sen doktorsun daha iyi bilirsinSana skafoid operasyonu desem heralde onun hakkında da tez yazmışsındır. Bir konu hakkında konuşurken klasikleşmiş cümleler kurmamanı dilerim. Top yuvarlak maç 90 dk lafı ile kıkırdak kendisini yenilemez lafı aynıdır bana göre. Bilim ve sağlıkla uğraştığım için yanlış adama çattın.Söz konusu Farfan olur Ahmet olur bir başkası olur benim kastettiğim Farfan'ı savunmak değil senin senelerden beri yaptığın Galatasaray'ı karalama kampanyası ve Galatasaray camiası ile sarı kırmızı renkleri çekememe problemindir. 7 yıldır burdayım derken bu süre zarfında ağzından bir tane iyi bir şey duymamış olduğumu belirtmek istedim. 7 yıldır bu klubün ve profesyonel ekibi ile oyuncularının bir tane dahi olumlu bir şeyi yok mudur sizlere sorarım. İstediğin şeyi yazabilirsin ama güzel ve doğru şeyleri örtmeye çalıştığında ''Saygı'' bekleyemezsin. Ha uzatmadan Copa America 40 maç üzerinden oynanıyorda bizim mi haberimiz yok ? Adam 6 maçın 4 ünde oynamıs 285 dk görev almış hani o büyük sakatlıktan sonra yapmış bana yeter. Bir X kişisi de alınsa gelip burda olumsuz şeyler yazacaksın. Bu sana son kez cevap verişim. Seni sarı lacivert dünyanla baş başa bırakıyorum umarım bir gün gerçek dünyayı da görürsün
Kıkırdak dokusu yenilenemez. Bunu biliyor olmanıza rağmen tersini iddia etmeniz de abukluk. Sergen de aynı sorundan dolayı futbolu bıraktı. Oraya yapılan müdahale ile eklenen yapay sıvı kemiklerin birbirlerine tamamen değmemesini sağlayamıyor ve zamanla oyuncu futbolu bırakmak zorunda kalıyor. Ben beğenmedim performansını ayrıca, siz beğenmiş olabilirsiniz elbette. Saygı göstermenizi beklemiyorum ama karşınızdakinin görüşlerine saygı göstermeyip sonra da saygıdan bahsetmeye de hakkınız yok. Demokratik ortamlarda kimsenin görüşlerini söylenmesi engellenemez. Bu bir saygı göstergesi değildir, haktır.
İlla güzel olanı söylemem de gerekmiyor esasen ama cımbızla bir şeyler çekip pesimist ilan etmek de sizin bana yaptığınız karalama kampanyası apaçık linç girişimi.
Yorumlar hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız. Bu kadar basit. Görüşümü değiştiremeye çalışarak gerçeği değiştirmiş olmuyorsunuz ki. Ancak kendinizi kandırabilirsiniz. Kimseyi mutlu etmek için polyannacılık oynayamam dediğim gibi. Ne her zaman iyi şeyleri görmek sureti ile optimist olmak oyuncuların performanslarını iyileştirir, ne de kötü yanlarını görmek sureti ile pesimist olmak oyuncunun performansını kötüleştirir. Bana saldırmak sizi mutlu ediyorsa ne âlâ, umarım böyle oyuncu başarılı olabilir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bence hamza hoca tellesi öne cekip carole i bekte oynatabilir.. sayet kanat transferi olmazsa denenebilir telles teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu.. zaten carole bu yüzden alinmistir yetenekli bir oyuncu yedekte oturtacaklarini sanmam
denerse caroleyi onde oynatir geçenki macta 2. yari on alanda oynatti 1 gol 1 asist yapti... ama onde podolski olacak.. podolski bence sag acik oynuyamaz gibime geliyor.
Aynen Telles sol açıkta denenirse iş yapabilir.
Steam ID : byildirim04
Cüneyt Tanman: "Arda 6 aylığına Galatasaray'a gelse bile mevkinin bir başka ismi kenarda oturacak. Kiralama takıma olumlu yansımayabilir."
Bu nasıl bir bahanedir arkadaş ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arda'yı kiralarlar ise ŞL'de oynayan bir takıma kiralamayacaklarmış diye bir haber okumuştum..
Bana göre mantıklı bir düşünce . Şampiyonlar liginde oynamayacak,ligte o bölgedeki adamın kurumasına neden olacak sezonun ortasında çekip gidecek. Ama tabiki arda bu .İlk yarıda takıma vereceği katkı maksimum olur. Fakat sezonu bir bütün olarak ele almak gerekir,planları ona göre yapmak gerekir. Zaten Galatasaray zar zor transfer yapıyor. Bütün bir sezonu hatta bir kaç seneyi düşünerek adımlar atılması gerekiyor.
Aynen, diğer konulardaki fikirlerine katılmasam da, Cüneyt Tanman bu konuda kesinlikle haklı.
Farfan bir arap klübüyle anlaşmış deniyor.
+Melo kampa katılacağını açıkladı.
+Ayrıca, Mathieu Flamini iddiaları var.
Ben zaten Arda'yı istemiyorum ancak Arda Turan'ın gelme şansı varsa,değil 6 ay,1 ay olsa bile alınır.
Onun yerine oynayacak kişinin o gittikten sonra ki performansı risk midir ? Evet ancak o riski almasak bile Arda'nın yerine o oynayacak olsa bile Arda'nın yapacağı katkıyla onun yapacağı katkı bir midir ?
Benim derdimde Arda değil zaten,bizimkilerin zihniyeti,sen Arda'yı 6 aylığına kiralıyorsan,atıyorum Sinan Gümüş seçenek dışı oluyorsa,Sinan'ı 6 aylığına bir kulübe kiralarsın,o da formunu devam ettirir,he takım içinde kalan bir adamdan bahsediyorsanız,kusura bakmayın ama Arda Turan onun yerine 6 aylığına geliyorsa ve bu onu kurutuyorsa,Galatasaray'da hiç oynamasın daha iyi.
Burası Galatasaray,başarıya odaklı bir futbol kulübü ancak futbolcuların gönlünü hoş tutmaya çalışıyorlar,özellikle belli bir kesmin,Sabri'ye el bebek gül bebek davranan bu tipler,gün gelir kötü gidişatın sorumlusunu Sneijder olarak gösterir,taraftarın önüne atarlar.Sneijder antrenmana gecikiyor,çalışmıyor,yerlilerle küs,kilo aldı,Hamzaoğlu ile tartıştı,eşinden boşanıyor,maaşını alamadı ayrılacak gibi bir sürü haber de yaptırırlar Cüneyt ve ekibi.
Ben Cüneyt Tanman'a güvenmiyorum ve hiç bir zaman güvenmeyeceğim.
Melo gidecek,gitmek istiyor tantanasını da bu herifler başlattı,Melo'nun ağzından ben hiç gideceğim diye bir laf duymadım,belki niyeti vardı gitmek için ancak düşündü taşında kalmaya karar verdi belki ? Şimdi Melo kaldı,ağzından bir laf çıkmadı ama Hamza ve Cüneyt'in Melo gitmek istiyor ama biz kalmasını istiyoruz açıklamaları kaldı.
Burda kötü adam Melo oldu da iyi adamlar Hamza ve Cüneyt'mi oldu ?
Last edited by europeanconquer : 19.Temmuz.2015 at 08:46
Herkes diyorki Melo kampa katılacağını açıkladı ve kaynak olarak da twitter yazıları gösteriliyor.
Adam orada Galatasaray'a dönüyorum demiyor ki idmanlara dönüyorum diyor
Ben bu sene bu Melo mevzusunun bugün kapanmazsa eğer kolay kolay hemen kapanacağını düşünmüyorum. Uzar da gider.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Melo kampa katılıyor.Avusturya'ya gelip kampa katılacak bugün.Resmi siteden kamp kadrosunu açıkladılar.
Bence Melo, GS'yi haketmiyor. Bir futbolcu bu kadar tolere edilmemeli, gezdi ,dolaştı, bulamadı, geri geldi. Zamanında bize bunu Lugano yapmıştı. O gün silmiştim onu. Hatta yanlış hatırlamaıyorsam Lugano'nun sözleşme komple bitmişti. Melo hali hazırda GS topçusu
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Melo yine yaptı yapacağını ama yapacak bi şey yok. Onun yerini doldurmak çok zor olacaktı bizim için. İlk 1 ay yine kötü performans gösterecek ama sonra açılır. Kalmasından çok memnunum.
turksportal...
İngiliz basını Arsenal'in Mathieu Flamini için Galatasaray'dan gelen 4 Milyon Sterlin'lik teklifi kabul ettiğini yazmış.
Arsenal'in yıldızı Galatasaray'a geliyor - Süper Lig 2015-2016 - Futbol - Eurosport
4 Milyon Sterlin
5,7 Milyon Euro
16,5 Milyon Türk Lirası
Florya'yı yıkarlar,paramparça ederler.
Melo kalacaksa Flamini alınmaz
ayy hadi insallah.
Paris Saint Germain, Alex Telles için 10 milyon Euro'luk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. ( NTV Spor )
Israrcıyım.
Hatta sağ bekte semih oynasın. İki tane as stoper alalim.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
jose rodriguez"i almisiz madrid oyuncusuymus ama deportivoda 24 mac oynamis ortasaha gobek ve sag açikta oynuyor videolara bakarsak hizli ve ayagi duzgun.
2017 fm profiliymis buda.
![]()
Biz zaten Selçuk'u yedeklemedik mi Bilal Kısa ile. Defansif bir oyuncu gibi durmuyor.
Futbolcu Bilgileri
Bilgimiz FM bilgisi tabii de,kondisyon sorunu dışında kaliteli bir oyuncuydu gördüğüm kadarıyla Jose. Regista rolünde iyi verim almıştım. GS'ye gelmesini isterim,bu tip daha patlama yapamamış oyuncular gelmeli lige zaten.
Aynı zamanda FM tarihinde yediğim en iyi kazığı atmıştır bana. Austria Wien'e gelsin diye 5 milli maçta oynarsa 2 milyon € alır maddesi koydum sözleşmesine,adam uzun süre takımda kalıp Avusturya vatandaşı olup 10 maç falan oynamıştı milli takımda.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ne yapacağı belli değil ama böyle transferler lazım,forvet ve sağ bekte bu adam gibi genç alınırsa bir şeyleri değiştirmeye çalıştıklarına inanacağım.