Şayet olay benim yorumum üzerinden çıkmıştır açıklama yapmam gerek konuyla ilgili
1-Kesinlikle bir oyuncunun sakatlanmasını istemem sonuçta onlar da o şekilde para kazanıyor
2-Dediğim şey şahsi fikrim değildi ama ekşisözlük vb sitelerde aynı konular dönünce ben de böyle bir düşünce olduğunu belirttim
3-I3esiktas üye ile aramızda abartıya kaçmadan bir tartışma oldu o düşüncenin saçma olduğunu belirtirken ben de herkes istediğini gibi düşünebileceğini savundum
4-Yöneticilerin mesajları silmesi kadar saçma bir olay yok..İnsanların düşüncelerini söyleyip burda seviyeli bir tartışma olduktan sonra kimsenin karışmaması gerekir eğer sohbet alanında sohbet edip görüşlerimizi bildirmeyeceksek kapatalım bu alanı gitsin
5- En başta da söylediğim gibi amacım kimseyi tahrik etmek değildi şayet beni zerre ilgilendirmiyor beşiktaşın yaşadığı sakatlıklar inşallah en yakın zamanda iyileşirler ve sahalara dönerler
6-Birini kırıp üzdüysem ya da düşüncelerimle rahatsız ettiysem çok özür dilerim bundan sonra ben de kendi adıma daha dikkatli olacağımı söz veriyorum