Sayfa 121 / 218 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon
3,601 ile 3,630 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Şayet olay benim yorumum üzerinden çıkmıştır açıklama yapmam gerek konuyla ilgili

1-Kesinlikle bir oyuncunun sakatlanmasını istemem sonuçta onlar da o şekilde para kazanıyor

2-Dediğim şey şahsi fikrim değildi ama ekşisözlük vb sitelerde aynı konular dönünce ben de böyle bir düşünce olduğunu belirttim

3-I3esiktas üye ile aramızda abartıya kaçmadan bir tartışma oldu o düşüncenin saçma olduğunu belirtirken ben de herkes istediğini gibi düşünebileceğini savundum

4-Yöneticilerin mesajları silmesi kadar saçma bir olay yok..İnsanların düşüncelerini söyleyip burda seviyeli bir tartışma olduktan sonra kimsenin karışmaması gerekir eğer sohbet alanında sohbet edip görüşlerimizi bildirmeyeceksek kapatalım bu alanı gitsin

5- En başta da söylediğim gibi amacım kimseyi tahrik etmek değildi şayet beni zerre ilgilendirmiyor beşiktaşın yaşadığı sakatlıklar inşallah en yakın zamanda iyileşirler ve sahalara dönerler

6-Birini kırıp üzdüysem ya da düşüncelerimle rahatsız ettiysem çok özür dilerim bundan sonra ben de kendi adıma daha dikkatli olacağımı söz veriyorum

Tahmin edeyim Oğuzhan'ın sakatlık haberine karşı Oğuzhan-Melo tükürme davası ile ilgili kışkırtıcı bir yorum atıldı. Sonra Beşiktaşlılar karşılık verdi. Olay bu mudur?

edit: harbiden kaçırdım konu neydi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Peki tamam sen haklısın. Anlaşamıyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tartışmayı bende uzatmayacağım ama şunu söyliyeyim nerede ne yazacağını ve insanların gözünde güzel bir imaj bırakmayı çok iyi biliyorsun dostum. Türkiye sınırları içerisindeyiz böyle devam edersen güzel yerlere gelirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu forumdaki insanlar beni 2005'in Aralık ayından beri tanıyor. Bu konudan dolayı kafalarında yeni bir Cihan oluşmaz Ayrıca kişisel konulara girip çirkinleşmeyelim lütfen. Konuşmayı çok istiyorsanız özel mesajdan devam edebiliriz ama bir sonuca varacağımızı zannetmiyorum. Bu konuyu kirletmeye gerek yok.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kardeşim ben o mesajlarda ki '' ilginç '' kelimesinin sürekli baskı edilmesini ayrıca konunun birden bire kapatılıp hele ki ''Peki tamam sen haklısın '' cümlesini kurup kapatmanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Aslında sende iyi biliyorsun da Neyse kardeşim. Ben kendi adıma kusura bakma diyim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kondisyonerler ve sağlık ekibi acilen gönderilmeli. Bu ne arkadaş, reviri geçti kulüp.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son bomba Cenk Gönen'miş Oda sakatmış, yarın ki kadroda yok. Birisi FMRTE'den bizim oyuncuların sakatlık eğilimlerini yükseltmiş. Kim o doğru söyleyin
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Böyle giderse bu kadro sezonu tamamlayamaz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2011 yılında forumda Ankaragücü ile ilk sezon ŞL'yi alan biri vardı Görkem abi kesin o yapıyordur Ankaragüçlü sonuçta
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    2011 yılında forumda Ankaragücü ile ilk sezon ŞL'yi alan biri vardı Görkem abi kesin o yapıyordur Ankaragüçlü sonuçta
    Valla bilmiyorum ama birinden şüpheleniyorum
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İşte Sakatlıkların Nedeni

Beşiktaş Yönetimi son olarak Oğuzhan’ın sakatlanması üzerine antrenman programını incelemeye aldı. Siyah-beyazlı oyuncuların, eski Alman kondisyoner Roland Koch dönemine göre çok az ağırlık çalışması yaptığı ortaya çıktı.

Sakatlıklar açısından son yılların en şanssız dönemini geçiren Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu yaşanan olumsuzluğa el koydu. Önceki gün şut çalışması sırasında Oğuzhan Özyakup’un kalça adalesinin yırtılması, siyah-beyazlıları antrenman programları konusunda harekete geçirdi.
    Daha önce BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki çimleri ve oyuncuların giydikleri kramponları inceleten yönetim son olarak idman programlarını mercek altına aldı.
    Siyah-beyazlılar, eski Alman çalıştırıcı Roland Koch’un programıyla, şimdiki kondisyonerlerin programlarını incelettiği öğrenildi. İlk tespitlere göre Beşiktaşlı oyuncuların önceki yıllara göre daha az ağırlık çalışması yaptıkları belirlendi.

Fernandes özel çalışıyor

Koch döneminde hemen her gün ağırlık çalışması gerçekleştiren siyah-beyazlı oyuncuların artık kişisel olarak başka yerlerde ağırlık programı uyguladıkları kaydedildi. Her antrenmandan sonra programda olmamasına rağmen ağırlık çalışması yapan Manuel Fernandes gibi takımda bir kaç oyuncunun daha bu ekstra çalışmayı yaparak sakatlıklardan korunmaya çalıştığı ifade edildi. Sağlık heyeti, zemin ve kramponlara ilgili inceleme yapan yönetim, antrenman programları ve ağırlık çalışmaları konusunda Teknik Direktör Samet Aybaba ile bir görüşme yapacak. Siyah-beyazlılar, Beşiktaş’a bu sezon ağır darbe indiren sakatlıkların nedenlerini bulmak ve en aza düşürmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bu arada Beşiktaş’ın eski masörü Necati Yücel’in pazartesi günü işbaşı yapacağı bildirildi.

Defansa özel uyarı

Kartal, Gaziantepspor maçının son çalışmasını dün yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular antrenmandan sonra kampa girdi. Samet Aybaba, maçın taktik planı üzerinde durduğu antrenmanda savunma oyuncularına özel uyarılarda bulundu.
    Siyah-beyazlı teknik adamın, Gaziantepspor’un duran toplarda etkili bir takım olduğuna dikkat çekerek özellikle savunma oyuncularını ceza sahası çevresinde gereksiz faul yapmamaları için uyardığı kaydedildi. Siyah-beyazlı futbolcular antrenmanı şut çalışmasıyla noktaladı.
    Öte yandan teknik patron Samet Aybaba antrenmanın sonunda oyuncularına bol bol şut attırdı. Deneyimli hocanın, Gaziantepspor’a karşı ilk 11’de görev vereceği oyunculara bugün kısa bir taktik çalışması yaptırmayı düşündüğü ifade edildi.

Kaynak: Milliyet

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu güç çaLışmayan oyuncu mu oLur ? Biz amatör kümede oynarken biLe her idmandan sonra yarım saat güç çaLışıyorduk. Enteresan yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Galip ayrılmayı hayal eden Beşiktaş tribünleri, takımı protesto etti. Protokol tribününün önünde bulunanlar da yönetimi eleştirdi, “Paran yoksa başkan olma” diyerek Fikret Orman’ı hedef aldı.

Doğru söze ne denir. Tebrikler.
    Last edited by Nedvedmania : 17.Şubat.2013 at 22:43

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Galip ayrılmayı hayal eden Beşiktaş tribünleri, takımı protesto etti. Protokol tribününün önünde bulunanlar da yönetimi eleştirdi, “Paran yoksa başkan olma” diyerek Fikret Orman’ı hedef aldı.

Doğru söze ne denir. Tebrikler.
    Bi puan kaybettik ne haberler cikardilar arkadas. Yok boyle bir sey yalan haber.
    Last edited by Nedvedmania : 17.Şubat.2013 at 22:44 Reason: alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

90 Dakika geride kaldı hala bir sakatlık haberi yok. İlginç...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Samet Aybaba'yı ben de sevmiyorum ve Beşiktaş'ta görmek istemiyorum; ama yeğenine yapılanlar insanlık dışı kesinlikle. O kadar da uzun boylu değil yani! Ayıp denen bir şey var!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kondisyoner Ersin Aka Kimdir?

2000-2002 Ankaragücü
    2005-2006 Nazilli Belediyespor
    2005-2006 Adıyamanspor
    2007-2008 Beypazarı Şekerspor
    2006-2007 Adana Demirspor
    2008-2009 Adanaspor
    2008-2009 Kocaelispor
    2009-2010 Siirtspor
    2011-2012 Erzin Belediyespor
    2012-2013 BEŞİKTAŞ

---------------------------------------------------

İlgimi çekti, paylaşmak istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Paran yoksa başkan olma demenin mantığı nedir Allah aşkına?

Hodri meydan bunu diyenler de yılda 100 forma alsın dağıtsın hadi.. Paranız yoksa taraftar olmayın o halde..

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kondisyoner Ersin Aka Kimdir?

2000-2002 Ankaragücü
    2005-2006 Nazilli Belediyespor
    2005-2006 Adıyamanspor
    2007-2008 Beypazarı Şekerspor
    2006-2007 Adana Demirspor
    2008-2009 Adanaspor
    2008-2009 Kocaelispor
    2009-2010 Siirtspor
    2011-2012 Erzin Belediyespor
    2012-2013 BEŞİKTAŞ

---------------------------------------------------

İlgimi çekti, paylaşmak istedim.

Samet Aybaba'nın uzaktan akrabasıdır herhalde.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Paran yoksa başkan olma demenin mantığı nedir Allah aşkına?

Hodri meydan bunu diyenler de yılda 100 forma alsın dağıtsın hadi.. Paranız yoksa taraftar olmayın o halde..
    Başkanlık ayrı şey taraftarlık ayrı şey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Başkanlık ayrı şey taraftarlık ayrı şey.
    Patronluk ayrı, başkanlık ayrı.. Sınıf başkanı sınıfın araç gereçlerini kendisi mi karşılıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Samet Aybaba'nın uzaktan akrabasıdır herhalde.
    Bizzat arkadaşı oluyor zaten, uzaktan akrabası olmasına gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hocamızın kariyeri de pek farklı değil aslına bakarsak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hayır anlamadığım konu paralı başkan olunca ne oldu ki her sene şampiyon mu olduk ? 8 yıl boyunca paralı başkan var diye Beşiktaş bu durumlarda. Serdar Bilgili'de çok zengin bir başkan değildi diye biliyorum ama onun dönemindeki Beşiktaş'ı biliyoruz. Gerçekten paran yoksa başkan olma diye söyledilerse onu söyleyenlere yazıklar olsun. O adamlar belli ki birilerinin adamı. Satılık insanlar başka sözde söylenmez.

Hoca konusunda ise hocayı eleştirdiğim zamanda oldu övdüğüm zamanda. Doğrusu taraftar olarak hocanın geçmişte çalıştırdığı takımlarda ne yapmış, ne etmiş ona bakmam. Beşiktaş'ta yaptıklarıyla değerlendiririm. Hocaya karşı geldiği günden beri bir ön yargı var ve maalesef her kötü sonuçtan sonra hoca çok ağır bir şekilde eleştiriliyor. Mehmet Demirkol'un dediği gibi her seferinde kendisini kanıtlamak zorunda. Bundan sonrası için hoca eğer neşteri vurmazsa destek aldığı kesimden de eleştiri almaya başlayacak. En başta o kaleci bozuntusunu kesip Cenk'e şans verecek. Sezon başından beri yediği gollerin tamamını izledim. Bildiğin teke tekte bütün topları içeri almış. Kale konusunda çok güzel uyutulduk vallahi resmen kalecisiz oynamış takım. Dünkü maçta resmen batırdı. Şampiyonluğa oynayan bir takımın kalecisi sezonda 5-6 maçı alacak. Bunun suçu kaleciye yüklemekle de alakası yok ayrıca çok kötü bir kaleci çünkü Mc Gregor. Pozisyon vermediğimiz maçlar berabere bitti. Kaleyi bulan her üç şuttan ikisi gol oluyor. Cenk en azından refleksleri maç boyunca bir kaç pozisyon çıkartabiliyor. Bundan daha iyi bir fırsatta olamaz Cenk için.

Şampiyonluk şansı çok azaldı. Ama ilk üçte bitirebilmek için takım mücadelesine devam etmeli. Öyle bir hava var ki sanki her şey bitmiş gibi. Sonuçta her sezon kupa kazanmıyor bu takım. Bu sezon maddi sıkıntılar varken Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmalıyız. Fenerbahçe bir yana Antalya, Eses, Bursa ve Paşa bastırıyor. Bu takımlarında hedefi Avrupa kupalarına katılma hakkını kazanmak. Bu takımların gerisinde kalıp ligi 5. 6. falan bitirirsek hiç iyi olmaz. Önümüzdeki Sivas ve Fener maçları çok kritik. Ya batacağız ya çıkacağız. Bu iki maçtan istenilen sonuçlar alınmazsa kalan 10 maç işkence resmen.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yalan haberlere inanmayın. Kimsenin yönetime tepki gösterdiğini düşünmüyorum ben. Muhtemelen pusuda bekleyen akbabaların uydurduğu haber.

Ayrıca kaynak gösterilmeden yazılan mesajlar direk silinmeli bence.

++ 345 punto ile yazılanlar da silinmeli.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Galatasaray ve Fenerbahçe kadrolarına göre aşırı puan kaybettiler. Bu da bizi potada tuttu. Başkalarının başarısızlığı üzerinden birine başarılı diyemeyiz bence. Hele ilk tablo çok yanıltıcı. Bu sezonki performansı geçen seneyle kıyasladığımız zaman haftada 3 maç yapan takımdan 9 puan geri kalınmış.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ya ne Erdal Acar'ı bir playboyumuz eksikti. Parası batsın. Demirören döneminde yönetime alınmadığı için Demirören ile husumeti olmuştu. Bu tarz adamları başkanlığa yakıştıramıyorum ama yönetimde yer alır orası ayrı.

Zor durumda elini taşın altına koyan Fikret Orman başkanlığa devam etmeli ama kongreye giderek. Güçlü isimleri yönetimine almalı. En büyük yanlışı İbrahim Altınsay oldu maalesef. Tabi ilk önce Demirören'in pislikleri temizlenmeli. Adamın bıraktığı pislikler temizlenmeden kimse bu işe kalkışmaz. Bir noktada haklılık var. Hiç bir Beşiktaş zengini Demirören'in bıraktığı pislikleri temizlemek için sorumluluk almıyor. Ayrıca mevcut yönetime Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinden illa ki destek veriliyordur diye düşünüyorum maddi ve manevi anlamda. Nevzat Demir, Hasan Arat gibi.

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Galatasaray ve Fenerbahçe kadrolarına göre aşırı puan kaybettiler. Bu da bizi potada tuttu. Başkalarının başarısızlığı üzerinden birine başarılı diyemeyiz bence. Hele ilk tablo çok yanıltıcı. Bu sezonki performansı geçen seneyle kıyasladığımız zaman haftada 3 maç yapan takımdan 9 puan geri kalınmış.
    Okuduğum en saçma yorum. Kusura bakma kimsenin görüşüne saçma demem ama bu konuda saçmalamışsın. Senin dediğine göre geçen sezon Beşiktaş kadrosuna göre aşırı puan kaybedince Galatasaray ve Fenerbahçe sonuna kadar zirvede kaldı. Çünkü geçen sezon ki kadrolarda Beşiktaş'ın kadrosu diğer iki takımın kadrosuna göre daha kaliteliydi. Bir tek Fenerbahçe şike olaylarından dolayı bir kaç önemli oyuncusu ayrılınca güç kaybetti. Sonuçta bu üç takımın yanı sıra diğer takımlarda bütçeleri doğrultusunda iddialı takımlar kurmaya çalışıyor. Senin yorumun aynı çifte kupa kazandığımız sezon Galatasaray ve Fenerbahçe kötü diye kazandı diye yorumlayan rakip taraftarlarla aynı.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Okuduğum en saçma yorum. Kusura bakma kimsenin görüşüne saçma demem ama bu konuda saçmalamışsın. Senin dediğine göre geçen sezon Beşiktaş kadrosuna göre aşırı puan kaybedince Galatasaray ve Fenerbahçe sonuna kadar zirvede kaldı. Çünkü geçen sezon ki kadrolarda Beşiktaş'ın kadrosu diğer iki takımın kadrosuna göre daha kaliteliydi. Bir tek Fenerbahçe şike olaylarından dolayı bir kaç önemli oyuncusu ayrılınca güç kaybetti. Sonuçta bu üç takımın yanı sıra diğer takımlarda bütçeleri doğrultusunda iddialı takımlar kurmaya çalışıyor. Senin yorumun aynı çifte kupa kazandığımız sezon Galatasaray ve Fenerbahçe kötü diye kazandı diye yorumlayan rakip taraftarlarla aynı.
    Alıntı yaptığınız Arkadaş bence çok doğru söylemiş geçen seneye gelince geçen sene teknik direktör sizce yeterli miydi?Bence değildi ondan başarısız olundu ve bu sene zaten beşiktaşı şampiyonluk adayı gösterenler hata yapmıştır feda deyip ilk sezon şampiyon olmak diye bir şey yok bu sezon 3.lük başarıdır olması gerekendir bütçeler rakamlar ortada

Eğer beşiktaş ilerleyen yıllarda başarılı olmak istiyorsa şu şekilde davranmaya çalışmalıdır
    http://www.futbolekonomi.com/index.p...zkok&Itemid=58

Mesaj Yetkileri