Sayfa 121 / 569 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
3,601 ile 3,630 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Boyle birsey bekliyordum ama sakatlik felan olur dedim, kadro disi biraz agir geldi.

Oynamamasi daha guzel olur, gonlu Galatasarayda yatan bir adamin karsi takimda ne isi var.

Riera'dan cok daha fazla katkisi olur takima.

Nedim Turkmen icinse denecek fazla soze gerek yok nerde celiski, Nedim baskan orda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sporx Yazari Fatih Demirelli ; Playoff oynamayan takımlar neredeyse 1,5 ay futbolcularına boşuna maaş ödemek zorunda. Görünen o ki, bundan kurtulmanın yolları aranıyor.

Vurmayin bu kadar Fb'li arkadaslar savunma hakki nerde ama

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Nasıl yahu maaş? Senelik yapılmıyor mu genellikle bizim memlekette anlaşmalar?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Benim anlamadığım satış opsiyonu verilerek kiralandıysa nasıl 4 yıllık sözleşme yapılıyor. Buna kafam basmadı bir türlü ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Benim anlamadığım satış opsiyonu verilerek kiralandıysa nasıl 4 yıllık sözleşme yapılıyor. Buna kafam basmadı bir türlü ?
    Bunu ben de anlamadım, sanırım sezon sonu gerekli parayı verince otomatik olarak 4 senelik sözleşmesi olacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fatih Terim'in bu gece benim gözümde bütün otoritesi bitmiştir. Konuşma tarzı, üslubu kesinlikle hoş değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Neden bunları söylediği için mi ? (Tam konuşmasını bulamadım sadece bu iki cümleyi buldum. Varsa kötü bir lafı ekleyin )

Fatih Terim: "Eger biz bir oyuncunun kafasini karistirip galip geleceksek nalet olsun oyle galibiyete..."

Fatih Terim: "Galatasaray'in hocasi açıcak bir kulube şunu oynatmayin, bunu oynatmayin diyecek. Galatasaray ne böyle galibiyet ister, ne de şampiyonluk ister."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Neden bunları söylediği için mi ? (Tam konuşmasını bulamadım sadece bu iki cümleyi buldum. Varsa kötü bir lafı ekleyin )

Fatih Terim: "Eger biz bir oyuncunun kafasini karistirip galip geleceksek nalet olsun oyle galibiyete..."

Fatih Terim: "Galatasaray'in hocasi açıcak bir kulube şunu oynatmayin, bunu oynatmayin diyecek. Galatasaray ne böyle galibiyet ister, ne de şampiyonluk ister."
    Söylediklerinden ziyade konuşma üslubu ve tarzı bu geceki Telegol'de.

Karşısında bir Süper Lig Klübü Başkanı var ve teknik direktör olarak saygısızca konuştu bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fatih Terim: "O programda biriniz yargic, biriniz savci, karsinizda da yalanci sahit. Asip kesiyorsunuz.."
    Fatih Terim: "Nedim Bey telefonda baska, ama basina baska konusuyor. Siyasete girecegi icin hazirlik yapiyor galiba"
    Fatih Terim: "GS'in hocasi acicak bir kulube sunu oynatmayin, bunu oynatmayin diyecek. GS bole ne galibiyet ister, ne sampiyonluk ister
    Fatih Terim: "Ocak ayini biz transfer donemi ilan etmedik. Yigit, Manisa'da bize karsi en iyi oynayan oyuncu degil miydi??"
    Fatih Terim: Galatasaray Kulübü'nü kimse kullandırtmaz Nedim Türkmen'e
    Fatih Terim: "Amrabat Kayserispor'da bize karsi en iyi oynayan oyuncu degil miydi? Tum basin yazdiniz bunu, yazmadiniz mi?"
    Fatih Terim: "Nedim Bey, Terim oyuncunun aklini karistirdi dediniz. Beyfendi benim iznim olmasa siz sezon basinda zaten alamazdiniz ki"
    Fatih Terim: Nedim bey Orduspor başkanı gibi hareket etmiyor. Bizden oyuncu isterken kuzu gibi. Şimdi bakıyorum resmen suçlanıyoruz.
    Fatih Terim: "Bu aksam sizin programiniza baglanmamak icin 1 saat direndim ama artik o kadar yalan dolan tavan yapti ki. Ayiptir arkadaslar"
    F.Terim: "Erman dilinin altindaki mesaji biz anlamiyor muyuz saniyorsun?"
    F.Terim: "Erman, madem oyle fikri takip yap; Culio'ya kim GS'a donerse oynar garantisi vermis bul cikar ortaya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim: "Nedim Bey, Terim oyuncunun aklini karistirdi dediniz. Beyfendi benim iznim olmasa siz sezon basinda zaten alamazdiniz ki"

Ouu Head shot

Fatih Terim: "O programda biriniz yargic, biriniz savci, karsinizda da yalanci sahit. Asip kesiyorsunuz.."

Çok iyi konuşmuş bence. Telegoldekilerin ağzının payını vermiş. Sizde bu şekilde düşünmüyormuydunuz zaten sürekli ?

Fatih Terim: "Bu aksam sizin programiniza baglanmamak icin 1 saat direndim ama artik o kadar yalan dolan tavan yapti ki. Ayiptir arkadaslar"

Burdan da anlaşılıyorki FT çok kızmış. Ee imparatoru kızdırırsanız böyle patlar adam

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Eski Terim perdeyi aralamış camdan. Sezon başından bu yana gayet iyi gidiyordu halbuki.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne olursa olsun Fatih Terim gibi bir hocaya ben yakıştıramadım.

Benim gözümdeki Fatih Terim imajı zedelendi. Söyledikleri doğru veya yanlış olabilir ona takılmıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fatih Terim'de insan.Sene başından beri okadar olay oluyor ben 1 kere sinirlendiğini görmedim.Fatih Terim böyle patladıysa düşününki bu adamı nasıl sinirlendirmişler.He bu kadar ağır konuşmasına gerek var mıydı? Bence yoktu.Ama her zamanki gibi hırsızın hiç suçu yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu ülkede ne insanlara ne suçlar, ne lekeler atılıyor. Biz bile birbirimize yeri geldiğinde neler sallıyoruz ancak bir üslup vardır.

Fatih Terim gibi benim tüm Türkiye'de hatta Dünya'da en çok saygı duyduğum bir teknik adama yakıştıramadım. Bu kişisel birşeydir. Genel olarak algınmasın.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hırsız zaten hırsız; ona kimsenin laf edeceğini sanmıyorum. Böyle bakarsak cinayeti bile meşrulaştırmak mümkün.

Ben bu yeni Fatih Terim'i sevmiştim. Eskisini pek sevmezdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zaten yine telegol konuşulmaz,tahrikler konuşulmaz,Fatih Terim neden böyle konuştu olur.Şimdi biz hafta sonu yendik diyelim Ordu'yu yine olaylar çıkacak ' Tabi oynatmadınız oyuncuları alırsınız maçı' bunu dedirtmemek içinde Ordu inanılmaz asılacak maça.Zaten istenen de bu değil mi? Bence başarılı olundu.Son hafta da Manisayla ilgili birşeyler bulunur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Telegol'de de Serhat Ulueren ve Kaya Çilingiroğlu'nun tavırları da hiç hoş değil.

Nedim Türkmen hakkında çok laubali konuşuyorlar. Acaba Orduspor'Un başkanı değilde G.Saray'ın, F.Bahçe'nin veya Beşiktaş'ın başkanı olsaydı da böyle konuşabilecekler miydi ?

Çok yazık gerçekten Televizyon önünde bu şekilde tavırlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Culi oynamicam diye birsey demedi"ki
    adam ne demiş: "Oynamak istemezdim ama oynayacağım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Serhat U. nun tipi nasıl düşmüş

Fatih Terim'den sonra site sustu bi an

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yazılmıştı daha önce zaten söyledikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

serhat ulueren korkmus

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fatih Terim: Sizinkiler biraz agir olmuyor mu? Koskoca bi Camiadan bahsediyorsunuz!

Helal olsun sana gerçek GALATASARAYLI, gerçek bir teknik direktör.

Fatih Terim : umit ediyorum ben kapattiktan sonra bir daha aramam icab etmez...
    Last edited by William Rookwood : 27.Mart.2012 at 04:56
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sssstttt tamam beyler artık susalım bu kadarını kaldiramazlar terim den sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Akıllarınca Galatasaray'a da şikeci damgası vuracaklar.

Benim renktaşlarıma tavsiyem bırakın böyle mutlu olsunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serhat Ulueren'in ya aklı melekelerinde sıkıntı var ya da laf olsun diye program yapıyor. Adam diyor ki ben basın mensuplarına söyledim , bu saçsız hala diyor ki Fatih Terim'e böyle birşey söylediniz mi?. Ben bile sinir oldum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam bu da soru değil mi hocam kısmı da güzelmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında anlaşılması gereken nokta şu, aylardır bir süreç yaşanıyor, sizin şu anda çok saçma bulduğunuz, üzerine konuşulması bile gereksiz dediğiniz olayın daha saçmaları, 5 kat 10 kat saçmalarını aylardır görüyoruz.

Umuyorum ki empati yaparak, ne durumda olduğumuzu anlarsınız, 1 tane böyle bir iddia çıkmış, 2 saat konuşulmuş ve yıkmışsınız ortalığı tepkiden, sonra da Aykut Kocaman konuşunda, yöneticiler konuşunda çok konuştu oluyor.

Düşünün Fatih Terim liderliğimizde leke yok, öylesini istemem diyor, diğer tarafta da şampiyon olmuş takım için söylenenler var, anormalin üzerinde tepki vermesi normal değil mi?

Art niyetli bir savcı olsa, alır bu olayı şike girişimi der, kafasına göre yorumlar, 2-3 telefon görüşmesini de orasından burasından kesip sunar önümüze, ne farkı var? Alex, Vederson ile görüştü diye, şike konuşması yaptı diyenler, Taffarel'in görüşmesine de gayet rahat şike görüşmesi diyebilirler, yeter ki art niyetli olsunlar.

İşte sizin saçma bulduğunuz bu olay gibi, bunun benzeri, hatta daha saçmalarıyla dolu iddianame. Şimdi oraya yazanları, savcı söyledi, emniyet söyledi doğrudur deyip, bize soruşturma yok, bu saçmadır demek vicdana sığar mı?

Pek çok takımın, pek çok şekilde karşılaştığı durumları herkes biliyorken, Fenerbahçe söz konusuysa damgalanıyor, neden art niyetli savcı yüzünden.

Hele ki, sizin yine saçma ve kasıtlı olduğunu düşündüğünüz kayıp 1 milyon gibi bir olayı da yok Fenerbahçe'nin. Şike için kullanılan denilen paraların hepsinin faturası, makbuzu neyse ki var, eğer ortada bir de kayıp para olsa, neler neler denirdi Fenerbahçe'ye bilemiyorum.

Biraz empati, en azından bu olay, sağduyulu bakabilenlerin 2 taraf arasında nefretinin azalmasına vesile olur, hırstan düşünme yetisini kaybetmişler de, benzer olaylarda farklı yorumlarla eğlenmeye devam ederler, onlara pek fayda etmez, empati kuramadıkları için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri