Katılıyorum
Katılıyorum
Nedim Türkmen'in Fatih Terim Hazirana kadar kalmaz kimse garanti veremez gibisindende bir açıklaması olmuştu.Nedim beyin açıklamalarını takip ediyorum ve baya iddaalı ve kendisinden emin konuşuyor.Her kamera uzatana konuşuyor maşallah.Galatasaray kongre üyeliğinden istifasıda isabet olmuş.
nedim türkmen kongre üyesimi ?
Evet bu sene istifa etti.
Nedim Türkmen bu kulüpler birliği toplantısına bir takımın başkanıyla gitmiş. O takımın başkanının başının etini yemiş ben başkan olacağım görürsün diye. Kulüpler birliğinde tek kelime etmemiş ama. O kulüp başkanıda Manisaspor başkanıydı sanırım. Tamamen şov adamı. Bir ara Aziz Yıldırım'a da salladı Aziz Yıldırım'da TFF'nin kendisine yolladığı mektubu basınla paylaşmasını isteyince sesi soluğu kesildi.
ben de çıkıp ateş olmayan yerden duman çıkmaz tarzında yorumlar yapmak istiyorum ama boş. zaten unutulan bir şey var. Şekip Mosturoğlu; transfer şikesi diye bir kavramın olmadığını açıklamıştı. ama işte oynamamaktaki amaç ne ? Biz doktor raporuyla Emenike'nin oynamadığını/oynamaması gerektiğini spatladık. inşallah Culio için de açılmıştır bir inceleme. ve gereken kişiler gerekenleri açıklarlar. tabii onların temiz olduklarını ispatlamalarına gerek yok. karşı taraf suçlu olduğunu ispatlamalı. ama biz aylardır temiz olduğumuzu ispatlıyoruz. GS için gerekli hukuk kaidelerinin işleyeceğine hiç şüphem yok.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
an itibarıyla telegolda ateşli bi şekilde konu irdeleniyo hep bizemi saracaklar biraz da siz düşünün![]()
Nedim Turkmen: "Culio'nun Taffarel ve Muslera ile gorusmesi normaldir. Guney Amerikali oyuncular bunlar. Arkadaslar, ne var bunda?"
Nedim Turkmen: "Culio 1.5 ay once bana geldi GS'a donmek istiyorum dedi."
Nedim Turkmen: "Biz Fatih Hoca ile Haziran'da Culio konusunu konusmak uzere sozlesmistik."
Nedim Turkmen: "Culio'nun sozlesmesini bugun feshetmeden once GS'a bir yazi yazarak opsiyonu kullanmayacagimizi belirttik"
Erman Toroglu: "Culio seneye GS'da oynarsa, bunun gecen yil Emenike'nin FB'ye gitmesinden hicbir farki yok gozumde"
Gokmen Ozdenak: "Emenike mevzusu ile Culio konusunun hicbir benzerligi yok
Nedim Turkmen: "4 ay once Galatasaray kongre uyeligimden istifa ettim"
Culio bizim oyuncumuz diyenler türkmen açıkladı 1.5 m opsiyonu varmış ve sezon başı 4 yıllık sözleşme imzalanmış nedim türkmenin dediğine göre fatih terimin art arda verdiği demeçlerle oyuncunun aklı çelinmiş
hani sizin oyuncunuzdu adam 4 yıllık sözleşme imzalamış bu kadar ayıp olmaz yani
Nedim Türkmen kafayı yemiş etik kurula başvuracakmış , adam pisliğine yapıyor kendi fesh ediyor sonra karsısındaki ni sucluyor. Nelerle uğraşıyoruz ya.
ohooo siz buna nelerle uğraşıyoz diyosanız biz ne diyelim![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
once bi arastir laf atma
Galatasaray Kulübü, Arjantinli futbolcusu Emmanuel Culio'nun Orduspor Kulübü'ne 350 bin Euro'ya kiralandığını açıkladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği yazıda şi ifadeler yer aldı:
"Profesyonel futbolcumuz Juan Emmanuel Culio'nun Orduspor Kulübü'ne 2011-12 sezonunda 350 bin Euro bedelle kiralanması için anlaşma sağlanmış olup, Orduspor'un 2011-12 sezonu sonunda 1 milyon 550 bin Euro bedelle Culio'yu satın alma opsiyonu vardır."
Boyle birsey bekliyordumama sakatlik felan olur dedim, kadro disi biraz agir geldi.
Oynamamasi daha guzel olur, gonlu Galatasarayda yatan bir adamin karsi takimda ne isi var.
Riera'dan cok daha fazla katkisi olur takima.
Nedim Turkmen icinse denecek fazla soze gerek yoknerde celiski, Nedim baskan orda.
Sporx Yazari Fatih Demirelli ; Playoff oynamayan takımlar neredeyse 1,5 ay futbolcularına boşuna maaş ödemek zorunda. Görünen o ki, bundan kurtulmanın yolları aranıyor.
Vurmayin bu kadar Fb'li arkadaslar savunma hakki nerde ama![]()
Nasıl yahu maaş? Senelik yapılmıyor mu genellikle bizim memlekette anlaşmalar?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Neden pisliğine yapsın ki.
Sezon sonunda 1.550 milyon dolar verirse Nedim Türkmen kim isterse istesin bu oyuncu Orduspor'un oyuncusu olur.
Culio çıkıpta G.Saray'a karşı oynamak istemiyorum sezon sonu oraya gideceğim derse Nedim Türkmen'de sözleşmesini fesih ederek Federasyona bu şekilde şikayet etmesi gayet doğaldır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benim anlamadığım satış opsiyonu verilerek kiralandıysa nasıl 4 yıllık sözleşme yapılıyor. Buna kafam basmadı bir türlü ?
Fatih Terim'in bu gece benim gözümde bütün otoritesi bitmiştir. Konuşma tarzı, üslubu kesinlikle hoş değil.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Neden bunları söylediği için mi ? (Tam konuşmasını bulamadım sadece bu iki cümleyi buldum. Varsa kötü bir lafı ekleyin)
Fatih Terim: "Eger biz bir oyuncunun kafasini karistirip galip geleceksek nalet olsun oyle galibiyete..."
Fatih Terim: "Galatasaray'in hocasi açıcak bir kulube şunu oynatmayin, bunu oynatmayin diyecek. Galatasaray ne böyle galibiyet ister, ne de şampiyonluk ister."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fatih Terim: "O programda biriniz yargic, biriniz savci, karsinizda da yalanci sahit. Asip kesiyorsunuz.."
Fatih Terim: "Nedim Bey telefonda baska, ama basina baska konusuyor. Siyasete girecegi icin hazirlik yapiyor galiba"
Fatih Terim: "GS'in hocasi acicak bir kulube sunu oynatmayin, bunu oynatmayin diyecek. GS bole ne galibiyet ister, ne sampiyonluk ister
Fatih Terim: "Ocak ayini biz transfer donemi ilan etmedik. Yigit, Manisa'da bize karsi en iyi oynayan oyuncu degil miydi??"
Fatih Terim: Galatasaray Kulübü'nü kimse kullandırtmaz Nedim Türkmen'e
Fatih Terim: "Amrabat Kayserispor'da bize karsi en iyi oynayan oyuncu degil miydi? Tum basin yazdiniz bunu, yazmadiniz mi?"
Fatih Terim: "Nedim Bey, Terim oyuncunun aklini karistirdi dediniz. Beyfendi benim iznim olmasa siz sezon basinda zaten alamazdiniz ki"
Fatih Terim: Nedim bey Orduspor başkanı gibi hareket etmiyor. Bizden oyuncu isterken kuzu gibi. Şimdi bakıyorum resmen suçlanıyoruz.
Fatih Terim: "Eger biz bir oyuncunun kafasini karistirip galip geleceksek nalet olsun oyle galibiyete..."
Fatih Terim: "Bu aksam sizin programiniza baglanmamak icin 1 saat direndim ama artik o kadar yalan dolan tavan yapti ki. Ayiptir arkadaslar"
F.Terim: "Erman dilinin altindaki mesaji biz anlamiyor muyuz saniyorsun?"
F.Terim: "Erman, madem oyle fikri takip yap; Culio'ya kim GS'a donerse oynar garantisi vermis bul cikar ortaya...
Fatih Terim: "Nedim Bey, Terim oyuncunun aklini karistirdi dediniz. Beyfendi benim iznim olmasa siz sezon basinda zaten alamazdiniz ki"
Ouu Head shot
Fatih Terim: "O programda biriniz yargic, biriniz savci, karsinizda da yalanci sahit. Asip kesiyorsunuz.."
Çok iyi konuşmuş bence. Telegoldekilerin ağzının payını vermiş. Sizde bu şekilde düşünmüyormuydunuz zaten sürekli ?
Fatih Terim: "Bu aksam sizin programiniza baglanmamak icin 1 saat direndim ama artik o kadar yalan dolan tavan yapti ki. Ayiptir arkadaslar"
Burdan da anlaşılıyorki FT çok kızmış. Ee imparatoru kızdırırsanız böyle patlar adam![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved