Sayfa 121 / 483 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
3,601 ile 3,630 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bence TT Arena'nın hangi konu ile alakalı olduğunu kesin olarak bilmeden bir yargıya varmak doğru değil. Fenerbahçe'de olan gibi bu araştırmanında ayrıntıları medyaya yansıdığında daha sağlıklı bir tartışma ortamı ortaya çıkacaktır. Şuan elde veri olmadan kimse kimseyi inandıramaz.

@SAİT71

Bırak basına verilsin her şey. Başka operasyonlarda(bunlar sporla ilişkili olmayanlar) basına sızma olmayınca neler olduğunu kimlerin 3-4 yıl kimse bir şey bilmediği için gereksiz hapiste tutulduğunu biliyoruz. Bu basına sızma olayı sizin açınızdan olumlu bence
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bence TT Arena'nın hangi konu ile alakalı olduğunu kesin olarak bilmeden bir yargıya varmak doğru değil. Fenerbahçe'de olan gibi bu araştırmanında ayrıntıları medyaya yansıdığında daha sağlıklı bir tartışma ortamı ortaya çıkacaktır. Şuan elde veri olmadan kimse kimseyi inandıramaz.

@SAİT71

Bırak basına verilsin her şey. Başka operasyonlarda(bunlar sporla ilişkili olmayanlar) basına sızma olmayınca neler olduğunu kimlerin 3-4 yıl kimse bir şey bilmediği için gereksiz hapiste tutulduğunu biliyoruz. Bu basına sızma olayı sizin açınızdan olumlu bence
    Basına nelerin, hangi amaçla sızdırıldığı da önemli ama.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Basına sızdırılan belgelere bakınca bizim açımızdan pek olumlu olduğunu düşünmüyorum. Zaten parantez içleri doldurulmuş, ifadelerin altlarında tefsirleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tartismali Cem Papila macinida arastirsinlar bizim madem geriye gidiyoruz

Ayrica nette 150 sayfalik konusmalar dolasiyormus , pc basinda degilim bakamadim henuz. Dogrumu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Ayrica nette 150 sayfalik konusmalar dolasiyormus , pc basinda degilim bakamadim henuz. Dogrumu ?
    Evet indirme linkleri bile var

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tabiki hangi amaçla sızdırıldıkları önemli ancak en azından siz bu şekilde farkına varıyorsunuz neyin ne olduğunun. Zaten basında Fener'i karalasalar ne değişir ki ? Siz takım mı değiştirirsiniz ? Sanmıyorum. Başkaları nefret eder derseniz de. Biz zaten sevmiyoruz Fener'i pek birşey değişmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Basına sızdırılan belgelere bakınca bizim açımızdan pek olumlu olduğunu düşünmüyorum. Zaten parantez içleri doldurulmuş, ifadelerin altlarında tefsirleri var.
    İşte deli olduğum bir nokta daha. Sence o parantez içindeki açıklama, sadece üstteki iki cümlelik olay özeti metninden mi çıkarılmış?? O adamların senden daha çok bilgisi olması ihtimali acaba ne kadar yüksek?? Hayır hüküm çıksa millet "aa işte katakulliden hüküm verdiler" diyecek oluşturulan ortam bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabiki hangi amaçla sızdırıldıkları önemli ancak en azından siz bu şekilde farkına varıyorsunuz neyin ne olduğunun. Zaten basında Fener'i karalasalar ne değişir ki ? Siz takım mı değiştirirsiniz ? Sanmıyorum. Başkaları nefret eder derseniz de. Biz zaten sevmiyoruz Fener'i pek birşey değişmez
    Çok gizli tutulan ve taraflara dahi verilmeyen belgelerin bulunduğu, uğruna TFF'de parmak iziyle girilebilen kozmik odaların oluşturulduğu bir davanın ne denli olursa olsun belgelerinin sızdırılması normal bir durum mudur?

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    İşte deli olduğum bir nokta daha. Sence o parantez içindeki açıklama, sadece üstteki iki cümlelik olay özeti metninden mi çıkarılmış?? O adamların senden daha çok bilgisi olması ihtimali acaba ne kadar yüksek?? Hayır hüküm çıksa millet "aa işte katakulliden hüküm verdiler" diyecek oluşturulan ortam bu.
    Sence o belgeyi okuyan insanın o cümleleri yorumlama kabiliyeti yok mudur?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Çok gizli tutulan ve taraflara dahi verilmeyen belgelerin bulunduğu, uğruna TFF'de parmak iziyle girilebilen kozmik odaların oluşturulduğu bir davanın ne denli olursa olsun belgelerinin sızdırılması normal bir durum mudur?
    Normal olmadığı zaten aşikar ancak bunun yararını ve zararını tartışıyorum ve konuşuyorum ben zaten

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Benim açımdan Fenerbahçe ile ilgili bir şey değişmez. Ama sızdıranların sıfatlarına, bağlı bulundukları kurumlara inancım ve saygımda büyük bir azalma olacağı kesin.

Buna bir de olayla doğrudan alakalı kişiler açısından bakmak gerek. Bir soruşturmada ifade vermişsiniz ve tüm bilgiler sizin özlük bilgilerinizle beraber sızdırılıyor. Kişilerin maddi ve manevi durumları hiçe sayılıyor. Bu kişilerin bir ailesi, çevresi, işi gücü var. Bu mağduriyetlerin giderilmesi çok zor olacaktır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Normal olmadığı zaten aşikar ancak bunun yararını ve zararını tartışıyorum ve konuşuyorum ben zaten
    Zaten gerisini tartışmamızında çok anlamı kalmıyor. Gizli diyorsan kimin yararına veya zararına olursa olsun sızdırmayacaksın bana göre... Neyse ceza almamak adına daha fazla şey yazmayı düşünmüyorum benim yazdıklarıma yazılmadığı sürece. Benim bu dava hakkındaki görüşüm budur. Sportif olaylarla ilgisinin, siyasi çıkarlar kadar çok olmadığını düşünmekteyim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

GALATASARAY'IN ŞİKE İLE İLGİLİ BİR BAĞLANTISI YOKTUR !

Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan, şike soruşturması kapsamında Galatasaray tesislerinin aranmasıyla ilgili bir açıklama yapıyor.

İşte açıklamadan satır başları:

- Sabah güvenlik güçlerinden Bülent Tulun'a davet geldi, kendisi de Florya Tesisleri'ne gitti yardımcı olmak üzere. Tulun aleyhinde tutuklama, gözaltı vs. yok, tamamen tanık sıfatıyla bilgisine başvuruluyor. Daha önce kendisi tarafından bir yere yazılan belgeyle ilgili bilgi veriyor. Ki bu belge de aldığımız bilgiye göre 2007'ye ait.
    - Biz de Galatasaray Kulübü olarak Emniyete ve savcılığa yardımcı olacağız.
    - Bülent Tulun kendisiyle ilgili belgeyi arama kararı olmadan kendi isteğiyle evine güvenlik güçlerini davet etti. 2007 yılına ait ve kulübün iç işlerine dair bir belge olduğu bilgisini aldık. Bu şikeyle alakalı değil, tamamen Galatasaray'ın iç işleriyle ilgili bir belgedir.
    - Mektup niteliğinde bir belgedir, başka bir şey değil. Kime yazıldığını bilmiyorum.
    - İki adreste arama yok, biz kendimiz davet ettik eğer kulüple ilgili bir şey varsa, yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa diye davet ettik.
    - Galatasaray'ın şikeyle vs. bir ilgisi yok, siz de bunu öğreneceksiniz. Bizim gocunacak bir şeyimiz yok, gayet rahatız.

MEDYASPOR

Ahmet Çakar der ki:

Beklemiyordum ama bu arama muhtemelen Bülent Tulun'un Adnan Polat'a yazdığı bir mektupla ilgili. Bu mektubun içeriği de bildiğim kadarıyla Song'a ödenmesi gerekip de ödenmeyen bir parayla ilgiliydi.

Hatırladığım kadarıyla Bülent Tulun bu mektupla Song'a ödenmiş gibi gösterilip aslında ödenmeyen ve başka bir yerde kullanıldığını parayı Adnan Polat'a hatırlatıyordu. Daha da önemlisi bu üstü kapalı mektup, Adnan Polat'a bir tehditti. Ama burada bence ima edilen bu paranın başka bir yerde kullanılması, belki de teşvik primi olarak yollanmasıydı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Zaten gerisini tartışmamızında çok anlamı kalmıyor. Gizli diyorsan kimin yararına veya zararına olursa olsun sızdırmayacaksın bana göre.

Ben senin dediğine birşey demiyorum zaten. Sızdıranların ceza alması gereklidir ve yasal değildir ancak sızdırıldıktan sonra bunu tartışmakta olağan birşeydir. Ben daha öncede söylemiştim. Zaten sızdırılan sızdırılıyor bu elde olan veya bu forumdaki kişilerin önleyebileceği şeyler değiller. Bu yüzden biz önümüze konulan belgelerin gerçek olduğunu varsayarak yorumları yapalım bundan bir zarar görülmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

dipnottv: Adnan Polat'ın ofisinde arama yapıldı - Dipnot.Tv http://www.dipnot.tv/9641/Adnan-Pola...-yapildi-.aspx

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

dipnottv: Adnan Polat'ın ifadesi alınacak - http://www.dipnot.tv/9641/Adnan-Pola...-alinacak.aspx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Heh ya hele şükür. Alınsın suçlu çıksın atsınlar içeriye 10 yıl yesin. Rahatlayacağım vallahi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Herkesin ifadesi aliniyor, isin sonu sahaya bozuk para atanlara kadar uzanacak sanki

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Herkesin ifadesi aliniyor, isin sonu sahaya bozuk para atanlara kadar uzanacak sanki
    şşttt teknik takip
    ekin baş vermedi, kör buzağı sağlam.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir bizimkiler eksikti kadro tamamlandı Hiç takmıyorum şahsen.Artık bu konu acayip sıktı.Kime ne ceza gerekiyorsa verilsin de bitsin bütün yaz bununla geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu savcilar tam pskopat olmali adam 1 ay icinde kac kisi sorguladi. Biz takip etmekte zorlandik adam sayfa sayfa ifade aliyor. Idolumsun savci bey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Dürüst:Bülent Tulun ve Adnan Polat'ın arasındaki özel yazışmadır.Kulübü bağlamaz.Yanlış anlaşılma var onu düzelttik dedi.Yazışmalar verilmiş emniyete.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence bu gidişle afyonkarahisarspora şampiyonlar lgine katılma ihtimali var savcı bey hadi zorla biraz bi ka ç lig atlayalım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali Dürüst Denizlispor maçı ile ilgili soru sorulmadığını söyledi Ntvsporda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Spor Kulübü'nden Duyuru

Galatasaray Spor Kulübü'ne ilişkin herhangi bir iddia ve bu iddialara ilişkin bir arama
    kararı bulunmamaktadır.

Bu süreçte Rigobert Song dahil, hiçbir eski ve yeni sporcumuzun adı gecmemektedir. Hiçbir kulüp çalışanı veya yöneticisi de şüpheli sıfatı ile yer almamaktadır. Bir takım medya organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamakadır. Galatasaray Spor Kulubü bugün olduğu gibi her zaman adli makamlara ve emniyet güçlerine her türlü destegi vermeye
    hazırdır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulubü

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by C h A o S View Post

Galatasaray Spor Kulübü'ne ilişkin herhangi bir iddia ve bu iddialara ilişkin bir arama
    kararı bulunmamaktadır.

Bu süreçte Rigobert Song dahil, hiçbir eski ve yeni sporcumuzun adı gecmemektedir. Hiçbir kulüp çalışanı veya yöneticisi de şüpheli sıfatı ile yer almamaktadır. Bir takım medya organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamakadır. Galatasaray Spor Kulubü bugün olduğu gibi her zaman adli makamlara ve emniyet güçlerine her türlü destegi vermeye
    hazırdır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulubü
    Nokta teşvik primi Denizli maçı falan uçmaya başladı basın cevap olmuştur umarım

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Nokta teşvik primi Denizli maçı falan uçmaya başladı basın cevap olmuştur umarım
    O zaman adnan polatı neden aradılar ? Bu olay bu kadar basit değil potaya gs de girdi hayırlı olsun aziz başkan içerde rahat durmamış belli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başta Cnn olmak üzere baktım haber kanalları 2005-2006 sezonundaki tüm maçlar inceleme altında diyor.Atmaya başladılar.Ancak bu açıklama gereken yerlere cevap olmuştur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    O zaman adnan polatı neden aradılar ? Bu olay bu kadar basit değil potaya gs de girdi hayırlı olsun aziz başkan içerde rahat durmamış belli
    Kulübün yaptığı açıklamaları okursan anlarsın neden aradıklarını.Yapılan arama herhangi bir maç için yapılmış şike soruşturması değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kararı bulunmamaktadır.

hazırdır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulubü
    simdi siz bu açıklamayı mı ciddiye alıyorsunuz ? fenerbahçe de her gün suçsuzuz diye açıklama yapıyor o zaman ona da inanın. bu açıklamada yaptıkları tek şey her şeyi reddetmek..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Açıklamaları okursan anlarsın neden aradıklarını.Yapılan arama herhangi bir maç için yapılmış şike soruşturması değil.
    Neden o zaman organize şuçla mücadele ekipleri aldı neden şike savcısının talimatıyla alındılar

Mesaj Yetkileri