Sayfa 122 / 191 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172 ... SonSon
3,631 ile 3,660 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Juventus'a bak ne haldeler yahu..Üzülüyorum Juve'nin bu durumuna gerçekten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ya bu takım geçen sene şampiyon olamasada italya'da en tempolu ve zevkli futbolu oynuyodu ve diego ve felipe melo ikilisi yoktu kadroda.inter böyle kötü oynarken juve çoktan ligin en tepesine çıkmalıydı derken ilk 4e bile giremiyoruz.yazık yahu ben sinir oluyorum burdan torinoda doğan italyan juventuslular ne düşünüyodur acaba bu konuda.şu takıma yapması gereken benim futbol anlayısımla en azından on liberoya felipe melo sissokko ikilisini koymak önlerinde diego sol giovinco sağ camoranesi forvet trezeguet defansın önunu bu şekilde kurup 4-2-3-1 oynatsa bence gecen senekinden bile iyi olur juve.ki ben melo yerine de marchisio derim ama o kabul görmez
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün çok kötü oynadı Juventus. Sissoko olmasa o ortasaha dayanmazdı. Adam bütün maç koştu sağa sola.

Avrupa'nın en rezil futbolunu oynayan dev kimdir desek Juventus cevabı sekmez herhalde. Yönetim anlayışının futbolu ne kadar etkilediği ortada. Sadece taktik transfer değil yönetim de futbolu altüst edebiliyormuş demekki.

Del Piero_10 Misafir

Bir sezon daha aynı şekilde devam ederse Newcastle'a dönecek kulüp. Bugün Cagliari kazanırsa bizi geçiyor ve yedinci oluyoruz. Şampiyonlar ligine girememek zaten kulübün felaketi anlamına gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

O Değilde Dün Riise Ne Oynadı Ya

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Taraftar Hiddink'i istiyor

Roma'ya yenilen Juventus'ta teknik direktör Ciro Ferrara'nın gönderilmesi an meselesi... Taraftar ise Ferrara'nın yerine Hiddink'i takımın başında görmek istiyor.

Serie A 21. haftasında, konuk ettiği AS Roma'ya boyun eğen Juventus'ta kötü gidiş sürerken, gözler teknik direktör Ciro Ferrara'ya çevrildi.
    Serie A'nın 21. haftasında Torino Olimpiyat Stadı'nda AS Roma'yı ağırlayan Juventus, maçın 51. dakikasında golcüsü Alessandro Del Piero ile öne geçmesine karşın, 68. dakikada Totti ve 90+3. dakikada Norveçli sol bek John Arne Riise'nin gollerine engel olamadı. Juventus böylece son 6 maçta 5. yenilgisini aldı.
    Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan İtalyan teknik direktör Ciro Ferrara, zor bir zamandan geçtiklerini belirterek, "Oyuncularımla konuştum. Kazanmak için daha istekli oynamamız gerektiğini söyledim. Bazen hak ettiğimiz bazen de hak etmediğimiz yenilgiler aldık. Böyle zamanlarda güçlü olmalıyız" dedi.

Torino'da Juventus'a karşı 9 senedir galibiyet alamayan AS Roma'da büyük sevinç yaşanırken, teknik direktör Claudio Ranieri maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bizi Torino'da destekleyen taraftarlarımız için bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Oyuncularım galip geleceklerine inanmıştı" diye konuştu.
    2007 ve 2009 yılları arasında Juventus'ta çalışan ve geçen sezonun sonlarına doğru koltuğunu Ferrara'ya bırakan Ranieri, bu durumun hatırlatılması üzerine, "Ben intikam almam. Burada 2 yılım geçti. Şimdi evimde, Roma'da bu işleri yapabildiğim için mutluyum" yanıtını verdi.
    TARAFTARLAR HİDDİNK'İ İSTİYOR
    Juventuslu taraftarlar ise AS Roma karşısında alınan mağlubiyetin ardından takımlarının başında Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'i görmek istiyor.Siyah-beyazlı taraftarlar, sanal ortamda buluştukları, 1700 üyesi bulunan "vecchiasignora" adlı internet sitesinde, teknik direktör Ciro Ferrara'nın hemen gönderilmesi ve yerine Hiddink'in geçmesi gerektiğini belirttiler.
    Ntv Spor

Del Piero_10 Misafir

Hiddink'e para yetişmedi.

Sky'ın haberine göre kulübün sahibi John Elkann, Ferrara'nın gönderilmesini istedi. Adaylar Vialli, Zoff, Laudrup.

Del Piero_10 Misafir

Ferrara gitti diyebiliriz. Yeni teknik direktör için ise Zoff'tan Hiddink'e birçok isim geçiyor. Olması gereken, projesi iflas eden yönetimin de gitmesi ancak böyle bir radikal değişiklik beklenmiyor.

İtalya Kupası için önümüzdeki perşembe günü lig lideri Inter ile karşılaşacak olan Juventus'un bu maçta beklentilere cevap verebilmesi için çıkar yol arayan kulüp yönetiminin teknik direktör adayları arasında ismi geçtiği iddia edilen Vialli ise,duruma pek sıcak bakmadığını söyledi.Vialli,"Umarım bana böyle bir teklifte bulunulmaz.Kendimi çok kötü hissederim.Çünkü bu benim en iyi arkadaşlarımdan birinin,üstelik tüm varlığıyla işinin gereklerini yerine getirmeye çalışan birinin işini kaybetmesi demek olur.Bu benim için en yakın arkadaşının karısıyla yatağa gitmek gibi bir şey" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

özgür;

moggi nin cezası ne zaman bitiyor?bittiği zaman tekrar kulube dönecek mi?
    geleceğe dönük iyi hayallerin olabilmesi için ilk önce bu soruların cevaplanması gerekli bence

takımda defans diye birşey yok ama yönetim hala forvet peşinde.yaşlı ve amacı olmayan birsürü futbolcu var.bunlar takımdan temizlenmeli ya da yedeğin yedeği diye bi tabşr var ya işte ondan olmalılar.dünyaya mal olmus bir takımı yönetiyorlar ama para harcamaya korkuyorlar.insanı takımdan soğutur bunlar ya!!!!!harca 100milyon euro transfere..sıkıntıya gir yani nolcak.formadan stattan ordan burdan yarısını çıkartsan yeter(ilk sezon için)zaten sonraki sezon bu açığı kapatırsın..hiç değilse başarı gelme olasılığı artar.ama bu adamlarda hem şirket kafası yok hem futbol kafası yok..NATO KAFA NATO MERMER

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    özgür;

moggi nin cezası ne zaman bitiyor?bittiği zaman tekrar kulube dönecek mi?
    geleceğe dönük iyi hayallerin olabilmesi için ilk önce bu soruların cevaplanması gerekli bence

takımda defans diye birşey yok ama yönetim hala forvet peşinde.yaşlı ve amacı olmayan birsürü futbolcu var.bunlar takımdan temizlenmeli ya da yedeğin yedeği diye bi tabşr var ya işte ondan olmalılar.dünyaya mal olmus bir takımı yönetiyorlar ama para harcamaya korkuyorlar.insanı takımdan soğutur bunlar ya!!!!!harca 100milyon euro transfere..sıkıntıya gir yani nolcak.formadan stattan ordan burdan yarısını çıkartsan yeter(ilk sezon için)zaten sonraki sezon bu açığı kapatırsın..hiç değilse başarı gelme olasılığı artar.ama bu adamlarda hem şirket kafası yok hem futbol kafası yok..NATO KAFA NATO MERMER
    2011 yılında cezası bitiyor. Geçen hafta bu konuda konuştu. Kesinlikle futbola döneceğini ama mevcut yönetimle bunun asla Juventus olmayacağını söyledi. Yalnızca Elkann ailesinin yönetimden çekilip yerlerini Andrea Agnelli'nin alması ile Juventus'a dönmesi gündeme gelebilir.

Del Piero_10 Misafir

Tüm alternatiflerin yarısı tarafından reddedilen, gelmeyi kabul eden yarısına da para denkleştiremeyen yönetim son kararı en kötü ihtimal olan Zaccheroni olacak gibi.

edit : Şimdide Claudio Gentile!? Bir stajyer daha.
    Last edited by Del Piero_10 : 27.Ocak.2010 at 15:37

Gidişat hiç iyi değil

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

6 aylıksa Zaccheroni kabul edilebilir ama anlaşması daha uzun olacaksa gelmesin.

anlaşılan o ki kim gelirse gelsin bu taraftarın istediği kişilerden birisi olmayacak.yönetimin düşündüğü şey 6 aylık bi hoca bulup sezon sonuna kadar idare etmek.bu hoca iyi performans gösterirse yeni kontrat imzalayıp takımın geleceğini onun eline verecekler.eğer başarısız olursa mecburen daha pahalı bir hoca bakacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

6 aylık ucuz maliyetli hoca istiyolarsa eski efsane oyunculardan bi ekip kursunlar zaten bu sezon bitti gibi bişey hem efsanelerimizi takımın başında görürüz hem belki de tutar bu yöntem
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Zac fena bir antrenör degil Juve'ye faydasi dokunabilir belki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Del Pierro geçsin takımın başına

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nedved-DeL Piero beraber çaLıştırsın.

İsveç MiLLi takımında mı vardı ne öyLe birşey bir araLar. İki hoca çaLıştırıyordu takımı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

Sağlık ekibinin son icraatı

Neredeyse bütün takım grip oldu.

Gentile 1 adım önde hatta anlaşıldığı söyleniyor.bu akşamki maçtan sonra resmiyet kazanacak.kendisine 4 ay için 250.000 euro + diğer ekstra kazanılan maçlar için para verilecek.yani uefa avrupa liginde başarı + şampiyonlar ligi bileti.Gentile 1973-84 yılları arasında 283 kez Juventus forması giydi fakat hiç klüp çapında antrenörlüğü yok.yaptığı tek iş italya u21 takımını yönetmekti.2006ya kadar u21 takımının başındaydı ve sonrasında yerini Casiraghi'ye bırakmıştı.

sezon sonunda ise Elkann takımın başına büyük hoca getirmek istiyor.bu yaptıklarından sonra aklıma gelen ilk isim Marcello Lippi..çünkü Lippi dünya kupasından sonra görevini bırakacak.yapılan açıklamalar bu ihtimalin düşük olduğunu göstersede ne olacağı belli olmaz.bir diğeri ise L'pool manageri Rafael Benitez'in maç sonunda yaptığı röportajda kendisine Juventus bağlantısı soruldu.tebessüm ile lafı başka tarafa çekip cevap vermekten kaçındı.buda medyaya malzeme oldu tabii.

tüm bunlar bir kenara artık tek isteğim takımın şampiyonlar ligi dışında kalmaması.

Del Piero_10 Misafir

Zaccheroni

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaccheroni ile bugün sözleşme imzalanacakmış sanırım.

Birde Benitez ile sezon sonu için anlaşmışlar? doğrumu bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Candreva hangi bölgede oynuyo ? Dün bakıyorum defansın önünde sağ bekte. İleri çıktığını görmedim hiç.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Zaccheroni
    Ferrara'dan iyidir Daha tecrübeli, bakarsin belki tutar

2007de torinodan kovulan 3 senedir işsiz olan bir adamı göreve getirmek olsa olsa ihtihar olur.başka da bir açıklaması yok.geçmiş olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

olmaz yahu Zaccheroni ile olmaz ! napıyor bu yönetim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Question "Juventus'un sorunu psikolojik"

Serie A takımlarından Juventus'un yeni teknik direktörü Zaccheroni, "Artık yeni bir sayfa açma zamanıdır. Juventus'un sorunu psikolojik" dedi.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 22:36 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma

Alberto Zaccheroni, Torino'da siyah-beyazlı oyuncularla yaptığı antrenmanın ardından basına tanıtıldığı ilk toplantıda, Ciro Ferrara'dan devraldığı görevi hakkıyla yerine getireceğini belirterek, "Selefimin gayretlerini takdir ediyorum. Ama şu an itibariyle hiç kimse bekleneni tam olarak veremiyor. Sorunun esas itibariyle psikolojik olduğunu düşünüyorum. Tabii ki sakatlıklar da ayrı bir sorun. Ferrari, bu nedenle onbir oyuncuyu seçmekte sürekli zorlandı" diye konuştu.
    Zaccheroni, Juve'yi çalıştırdığı eski takımlarla karşılaştırmasının istendiğinde, "Daha önce güçlü bir takım olarak Milan'ı çalıştırmıştım. Bu Juve çalıştırmış olduğum o takımın düzeyine çok yakın bir ekip" diye yanıtladı.
    Siyah-beyazlı kulüple 2010 Haziran ayına kadar sözleşme imzalayan Zaccheroni, "Meydan okumaları severim. Takıma tecrübemi katacağım. Bu işin üstesinden geleceğimden eminim. Artık yeni bir sayfa açma zamanı. Ekip son derece önemlidir. Juve'den daha üstün kaç takım var merak ediyorum" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve ligde 6. sırada yer alan Juventus'un, lig ve kupalardaki son 12 maçın 9'unu kaybetmesinden sonra Milano'da Inter'e 2-1 yenilerek İtalya Kupası'ndan da elenmesi, teknik direktör değişikliğini beraberinde getirmişti.
    En son 2007'de Torino'yu çalıştıran, 1999'da Milan'la şampiyonluk kazanan Zaccheroni, Udinese, Inter ve Lazio takımlarında da görev yaptı.

Mesaj Yetkileri