Sayfa 122 / 134 İlkİlk ... 2272112120121122123124132 ... SonSon
3,631 ile 3,660 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Adnan polat bosu bosuna Avrupaya Transfer için gitmez....
    Dalga geçilicek birsey yok.

Ayrıca haberde ne yazıyor bakın İkna edildi falan yazıyorHer kapıyı para acar
    Saçmalama lütfen.Adnan Polat'ın elini attığı her transfer bitecek anlamına mı gelir.O zaman Morientes transferine el atsın da getirsin.Bir de sen orda yazan herşeye inanırsan ne diyim sana

Adam Polat hakkında istediğini düşünür..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Para her kapıyı acmaz bazı oyuncular vardır ki para için değil başarı için oynar.Kone imkansız transfer bence adam gelmek istemedi bi kere bi daha ikna edebileceğinizi sanmıyorum ben.Adnan Polat bosu bosuna gitmez diyorsun gülünecek birşey yok diyorsun bence cok gülünecek şey var.Adnan Polat'ta sihirli adam heralde Kerem'in dediği gibi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ben ne dedim şimdi........
    1-Adnanm polat bosu bosuna bir trnasfer için avrupaya gitmez...Ha belki kone için degilde Alvez için gitmişdir

2-Biraz Gs tvde Paf takımı macı vardı hemde canlı bütün yönetim macı izliyordu birtek Adnan polat yoktu....Macı izleyen varsa cıksın konussun..

Buyrun Psv forumu

http://forum.psv.nl/cgi-bin/ultimate...c&f=4&t=000651

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Para her kapıyı acmaz bazı oyuncular vardır ki para için değil başarı için oynar.Kone imkansız transfer bence adam gelmek istemedi bi kere bi daha ikna edebileceğinizi sanmıyorum ben.Adnan Polat bosu bosuna gitmez diyorsun gülünecek birşey yok diyorsun bence cok gülünecek şey var.Adnan Polat'ta sihirli adam heralde Kerem'in dediği gibi)
    Kone bence imkansız değil.Ama böyle getirilmesi zor bir oyuncuya Adnan Polat gitti diye kesin gözüyle bakmak yanlış.Kone Türkiye'ye gelir.Türkiye'ye Crespo,Adraino,Ronaldo gibi oyuncular gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Adnan Polat yoktu.Başkan bile izliyordu maçı o yoktu düşünün yanii...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Evet Adnan Polat yoktu.Başkan bile izliyordu maçı o yoktu düşünün yanii...
    Ya tmm olmayabilir.Yok diye Kone Galatasaray'da mı şimdi yani.Yapmayın Allah aşkına.Belki Postiga transferini bitirmeye gitti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler PSV resmi Sitesinin formu:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ne dedim şimdi........Camiayı cok iyi tanıyorum ben...

1-Adnanm polat bosu bosuna bir trnasfer için avrupaya gitmez...Ha belki kone için degilde Alvez için gitmişdir

2-Biraz Gs tvde Paf takımı macı vardı hemde canlı bütün yönetim macı izliyordu birtek Adnan polat yoktu....Macı izleyen varsa cıksın konussun..

Buyrun Psv forumu

Her gittiğ transferi bitirirmi yani bu Adnan Polat o zaman İspanya'ya gidio neden Baptista'yı almadı.

Bide o forumda 20 milyon euro lafı gecıyor Kone'nın bonservis bedelimi bu?

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kone bence imkansız değil.Ama böyle getirilmesi zor bir oyuncuya Adnan Polat gitti diye kesin gözüyle bakmak yanlış.Kone Türkiye'ye gelir.Türkiye'ye Crespo,Adraino,Ronaldo gibi oyuncular gelmez

O senin düşüncen bence imkansız transfer adam gelmek istemıyorum dedi reddetti Gs'yi karar değiştirip geliceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ya tmm olmayabilir.Yok diye Kone Galatasaray'da mı şimdi yani.Yapmayın Allah aşkına.Belki Postiga transferini bitirmeye gitti
    Galatasaray'da diye bişey dedikmi biz şimdi.Adnan Polat Eindhoven'a gitti. Postiga için gidicek hali yok dimi.Adnan tuttugunu kopartan bir adamdır herkes bunu bilirm ama siz birazdan fanatizimciliginizden dolayı yok sihirli adammı falan diyosunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

ne anladık forumdan?

arkadaslar bence kone türkiyeye gelebilir çünkü emrahın verdiği psv forumuna baktım adamlar psv kadrolarını falan oluşturmuşlar kone yi koyamışlar ilk 11 ine bence bu iş olabilir biz hollanda basınından iyi bilemeyiz ama onlar birseyler biliyorlar heralde ki koymuyorlar kadroya kone'yi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasım şimdi kim burda kone kesin geliyor dedi....Siz gelin güvey olmayın.Sadece adnan polat gitti ise iş biter dedik.nouda saka ıle karısık biz kesin gözüyle bakmadık sacmalamayın..Hollandalılar bile onu kadrolarındansılmıs

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler forumda 20.000.000€ dan bahsediyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da diye bişey dedikmi biz şimdi.Adnan Polat Eindhoven'a gitti. Postiga için gidicek hali yok dimi.Adnan tuttugunu kopartan bir adamdır herkes bunu bilirm ama siz birazdan fanatizimciliginizden dolayı yok sihirli adammı falan diyosunuz
    Fanatizm yapan bizmiyiz?.Komiksin Samet.Madem bütce ayırdını 15 milyon euro fln gidin en iyisini alın Polat'ıda yollayın halletsin transferi herseyi bitirri Polat.Kone gelmeyınce ben burda Polat tuttugunu koparamamıs diycm sonra ne bahane üreticeksin acaba sen.

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Bence bu başka bir Kone..

Belki Baky Kone'ye gitmiştir

Ama o da iyi adam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasalr kone için gittigi kesinmi.......belki alvez için gitti..Dalga gecmeleri bırakın.Biz diger konularda kimse ile dalga gecmıyoruz..Lütfen dikkat edin..

beyler bırde şu var.dün oynanan hollanda süper kupasında psvde kone ilk 18de yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

'Adnan Polat gittiyse bu iş biter'.Sen ne anlıyorsun bundan.Neden Postiga için gidecek hali yok.Postiga kötü futbolcu mu.Belki Afonso Alves için gitti.Ayrıca beni fanatizmle suçlayan sen misin.Kone'nin Galatasaray'a gelceğine inanıyorsun.Beşiktaş transfer haberlerinde 'Beşiktaş Maxi Lopez'i alamaz' diyorsun.Bjk-Sheriff maçı zayıf bir takım karşısında Beşiktaş'ın işi çok zor diyorsun.Grafite gibi adamı Galatasaray'a gelme ihtimali var diye dünya starı yapıyorsunuz.Sonra da bize fanatik diyorsunuz ya helal olsun valla.

maçtan sonra belkı acıklayabılırler

Arkadasalr kone için gittigi kesinmi.......belki alvez için gitti..Dalga gecmeleri bırakın.Biz diger konularda kimse ile dalga gecmıyoruz..Lütfen dikkat edin..
    Bana diyorsan cevap vereyim..
    Ne var ki bunda?

Dalga geçmek amaçlı değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kone transferine Adnan Polat el koyuyor!

Galatasaray transfere devam ediyor. Sarı kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Polat, PSV’nin genç forveti Arouna Kone’nin transferi için Eindhoven’e gitti.

Yönetici Haldun Üstünel de bir haftadır Kone’nin transferini bitirmek için adeta Hollanda’ya kamp kurarken, Üstünel’in görüşmelerinin olumlu geçmesi üzerine Adnan Polat’ta bu akşam oynayacakları Çaykur Rizespor maçını bir yana bırakıp gizlice Hollanda’ya uçtu. Bilindiği gibi Kone, Galatasaray’ın teklifine önce olumsuz yanıt vermiş ve Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir kulübe transfer olmak istediğini açıklamıştı. Ancak Haldun Üstünel, Kone ve menaceri ile yaptığı görüşmeler sonunda Gineli yıldızın transfere olumlu bakmasını sağladı. Henüz kesinleşmeyen transfere son noktayı koymak için de Adnan Polat devreye girdi. Sarı kırmızılı yöneticiler Kone’nin kulübü PSV Eindhoven ile büyük ölçüde anlaşmaya varırken, yıldız futbolcu ile görüşmelerin en geç iki gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Kaynak : DHA

Adnan polat gitti ise bu iş biter........Lincoln,Volkan gibi bir cok trnasferde son noktayı Adnan polat koydu..
    Haberde hersey yazıyor........Postiga da gelebilir.Bne iki forvet gelecek tahmin ediyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

"Dalga geçmek" cümlesinin anlamını bilmiyorsan sus..

Haber yalan olabilir.. Kone Gineli değil Fildişi Sahilli diye biliyorum ben...
    Ama inşallah doğrudur belki yanlışlıkla öyle yazmışlardır

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Allahım ya yapılan habere bak..
    Kone; Gineli meğer ? :s

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    Haber yalan olabilir.. Kone Gineli değil Fildişi Sahilli diye biliyorum ben...
    Ama inşallah doğrudur belki yanlışlıkla öyle yazmışlardır
    Evet ya Kone Fildişi Sahilli

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JameSawyer View Post
    "Dalga geçmek" cümlesinin anlamını bilmiyorsan sus..
    Lafına dikkat et

Tartısma cıkmasın lütfen....

Beyler Gazete Manşetlerini süsleyen haberler için KALP KIRMAYA değmez. Lütfen Saygı & Sevgi Çerçevesinde yorum yapın.!

beyler az önce ntv spor haberlerını ızledım.olimpiyat stadına baglandılar ve bır tane spor yazarı adını bılmıyom transfer hakkında bır soru soruldu oda aynen soyle dedı : adnan polat bugun haldun üstünelın yanına avrupaya gıttı.öncelık olarak koneyle ılgılenıliyomus.ve aşama kaydedılmıs bu transfede.bu aksam yada yarın netlesecekmıs.

ben heycanlanmaya basladım.bu arada soylemeyı unuttum 2 forvet transferı olcakmıs.1 tanede baska mevkiiye alıncakmıs

Mesaj Yetkileri