Sayfa 124 / 142 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon
3,691 ile 3,720 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Colsa gelse ben de üzülmem, zira Racing Santander'de bu yıl 35 maç banko oynamış bir oyuncu. 3 maçta da sonradan oyuna girmiş. Yani istikrarlı bir oyuncu, İspanya La Liga gibi zor bir ligde oynadığından tecrübeli diyebiliriz.

Santander gibi bu yıl başarılı olmuş bir takımın ön liberosu bence bize katkı sağlar. İspanyol olması uyum açısından da avantaj. Ben soğuk bakmıyorum Colsa'ya. Tabii ki Xabi Alonso, Senna gibi isimleri ister gönül ama Aragones'in onayı varsa eğer Colsa'da, memnuniyetle karşılarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

2 yılda 75 maça çıkmış Colsa.İstikrar bakımından iyi ama oyuna katkısını bilmiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

e 2 yılda 75 maça çıkıyorsa istikrarlıysa hele birde la liga gibi bir ligde bunları yapıyorsa 1.dereceden katkısı vardır bence oyuna.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colsa gelirse bence Fenerbahçe'de iş yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Colsa, Josico vb. oyuncuların transferi yerine Maldonado'ya şans verilmesi taraftarıyım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende eldeki Maldonado ya da 18-20 yaşlarında tercihen Afrikalı bir önliberoyu Colsa,Josico gibi isimlere tercih ederim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bir not daha. Colsa da hiç yurt dışında futbol oynamamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Bir not daha. Colsa da hiç yurt dışında futbol oynamamış.
    O zaman kesin alıcaz çünkü Aragones ve Güiza'da hiç yurt dışında çalışmamışlardı ve transfer etmiştik.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Colsa sadece görev adamı ekstra bir şey yapan biri değil sadece idare eder sizin aradığınız adam olmadığını düşünüyorum. Ayrıca hala eto'o diyorsunuz mantıklı düşünmek gerek guiza semih hangisini kesip oyundan küstürcekler? birde iyi bir uyum yakalamışlar hem 1 yılda yüksek ücretle alınan guizadan sonra bir daha yüksek paralar verip aynı mevkiye transfer yapılmayacagını düşünüyorum. Olayın şöyle olduğunu düşünüyorum '' guiza olmadan önce doğrudur Fenerbahçe istemiştir ama olmayınca guiza alınmıştır'' bu saatten sonra eto'o falan olmaz fotosporda bir türlü getiremedi şu adamı

Maldonado yüksek ihtimalle bugünkü maçta oynayacak, eğer bu fırsatı iyi kullanırsa ön libero bile alınmayabilir. Eğer yine eskisi gibi oynayıp istenileni veremezse Colsa'ya da başka bir oyuncuya da razıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sırp golcü Mateja Kezman'ı isteyen Paris St Germain kulübü başkanı Charles Villeneuve, sarı lacivertli kulüple her konuda anlaştıklarını ancak Kezman'ın primleri konusunda Fenerbahçe'yle anlaşamadığı için transferin tamamlanamadığını söyledi.

Paris temsilcisinin başkanı Villeneuve, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, "Kezman'ın kulübüyle her konuda anlaşmamız var. Ancak futbolcunun Fenerbahçe'yle, primler konusunda küçük bir problemi var. Bizim açımızdan her sorun çözüldü. Kezman'ı almayı umut ediyoruz ancak bu bize bağlı değil" dedi.

L'Equipe gazetesinin iddiasına göre, Fenerbahçe kulübünün 2006 yılında Atletico Madrid'den transfer edilen 29 yaşındaki futbolcuya verdiği 1 Milyon Euro imza atma parasını geri istediği belirtildi.

Sırp golcü ise, Salı günü Le Parisien gazetesine yaptığı açıklamada, "Paris'in başka bir forvet bulması gerektiğini düşünüyorum çünkü Fenerbahçe'yle anlaşmak çok zor. PSG'de oynamayı çok istiyorum ancak 2 yıllık daha kontratım var ve iki kulüp arasında da anlaşma sağlanamıyor" demişti.

Mackolik
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Sarı lacivertli yönetimin dünkü maçtan sonra transferi masaya yatırdığı ve iyi bir orta saha oyuncusu almak için harekete geçtiği öğrenildi. Kezman’ın iyi bir paraya satılacağı Maldonado’nun ise bir Anadolu kulübüne kiralanacağı bildirildi.

Lig TV’nin haberine göre bugüne kadar adı geçen Senna, Alonso, Tiago isimlerinden sonra Fenerbahçe’nin bu kez de Real Madrid’in Brezilyalısı Baptista’nın peşinde olduğu iddia edildi.

İspanya’nın AS Gazetesi’nde yer alan haberde İtalyan Roma ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılan Baptista’ya Fenerbahçe’nin de talip olduğu ifade edildi.

Öte yandan dün akşam oynanan Partizan maçında oyundan alınırken arkadaşı Burak’ın elini sıkmayan, formasını da yere atan Kazım’a para cezası verilmesi bekleniyor.

İtalyan gazetelerinde yer alan haberlerde ise Fenerbahçe’nin bir başka Brezilyalı Emerson ile ilgilendiği iddia edildi.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

emerson'u anlarım da baptista ne alaka ya Hayret bişi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Baptista olayını bende çözemedim bildiiğim kadarıyla ofansif orta saha oynayan nir adam ve bizde o mevki için Alex gibi bir adam varken ne gerek. var.Haberin yalan olduğu burdan belli.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Baptista Sevilla'da iken DMC oynuyordu. Versatil bir oyuncu, orta sahanın heryerinde oynayabiliyor ayrıca forvet özelliği de var. Ama bence aranılan oyuncu değil..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baptista'yı DMC'ye koyarsan Baptista'yı yok yere kitlersin.Baptista tam bir AMC/FC oyuncusu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bir fenerli olarak söylüyorum ki eğer Maraton'un Fener'le ilgili haberlerini okuyorsanız boş yere gözünüzü yoruyorsunuz. Hiç biri doğru değil onların.

Baptista haberleri doğru diye biliyorum, menajerinin açıklaması var. Açıklama şu şekilde olsa gerek: "R.Madrid ile Roma Baptista için anlaştılar, ama biz Roma ile anlaşamadık. Fenerbahçe de Baptista'yı istiyor ve bize Roma'dan çok daha iyi bir teklif sundular. Kararımızı kısa bir süre içinde vereceğiz."

Baptista alınırsa eğer her bölgede oynayabilecek bir oyuncu. Ön libero, orta saha, forvet arkası, forvet gibi bölgelerde kullanılabilecek tam bir joker. Ben Baptista'nın alınmasından yanayım, çok üst düzey bir futbolcu ve alınırsa geleceğe de yatırım yapılmış olur, neden denilecek olursa, seneye bildiğiniz gibi Alex'in kontratı bitecek ve Alex ülkesine dönecek. Alex yerine Baptista'yı şimdiden kadromuza katarsak onun boşluğunu doldurabiliriz, hem de fazlasıyla. O zaman klasik 4-4-2 oynanabilir, veya 4-1-3-2... Bu kadroyla dörtlü defansın önündeki 1-3-2 şöyle olabilir: Ön Libero-Emre, Baptista, Kazım-Güiza, Semih. Bu yüzden Baptista gelirse seneye ofansif orta saha oyuncusu aramak zorunda kalmayız Alex'in yerine. Maldonado ile Kezman gidip, ön libero ile Baptista alınırsa çok çok iyi olur ama yalnızca Baptista alınıp da ön libero kullanılırsa fazla verim alamayabiliriz Baptista'dan her ne kadar ön libero oynayabiliyor olsa da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Baptista haberleri doğru diye biliyorum, menajerinin açıklaması var. Açıklama şu şekilde olsa gerek: "R.Madrid ile Roma Baptista için anlaştılar, ama biz Roma ile anlaşamadık. Fenerbahçe de Baptista'yı istiyor ve bize Roma'dan çok daha iyi bir teklif sundular. Kararımızı kısa bir süre içinde vereceğiz."

Baptista alınırsa eğer her bölgede oynayabilecek bir oyuncu. Ön libero, orta saha, forvet arkası, forvet gibi bölgelerde kullanılabilecek tam bir joker. Ben Baptista'nın alınmasından yanayım, çok üst düzey bir futbolcu ve alınırsa geleceğe de yatırım yapılmış olur, neden denilecek olursa, seneye bildiğiniz gibi Alex'in kontratı bitecek ve Alex ülkesine dönecek. Alex yerine Baptista'yı şimdiden kadromuza katarsak onun boşluğunu doldurabiliriz, hem de fazlasıyla. O zaman klasik 4-4-2 oynanabilir, veya 4-1-3-2... Bu kadroyla dörtlü defansın önündeki 1-3-2 şöyle olabilir: Ön Libero-Emre, Baptista, Kazım-Güiza, Semih. Bu yüzden Baptista gelirse seneye ofansif orta saha oyuncusu aramak zorunda kalmayız Alex'in yerine. Maldonado ile Kezman gidip, ön libero ile Baptista alınırsa çok çok iyi olur ama yalnızca Baptista alınıp da ön libero kullanılırsa fazla verim alamayabiliriz Baptista'dan her ne kadar ön libero oynayabiliyor olsa da.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65495

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Allah Razı olsun Fotomaçtan onlarda olmasa nerden öğrencez transferlerimizi

Yahu bu adamların ar damarı çatlamış yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecekler.O derecedeler artık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe'nin transfrer listesinde olduğu iddia edilen Villarreal'in başarılı orta saha oyuncxusu Marcos Senna sonunda konuştu.

İspanyol haber ajansı EFE'ye açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki oyuncu, ''Hayalim futbolu bırakana kadar Villarreal'de oynamak. Menajerim de kulübümle kontrat yenileme görüşmelerinde son noktaya geldi. Zaten herhangi bir başka kulüpten bana gelen resmi bir teklif de yok'' ifadelerini kullandı.

''Villarreal'deyim ve tamamen takımımın başarısına odaklandım'' diyen Senna, İspanya forması ile EURO 2008'i kazanmasının ardından bir sonraki hedefinin Villarreal'de şampiyonluk yaşamak olduğunu da vurguladı.

Senna'nın bu açıklamaları İspanyol spor gazetesi AS'ın internet sitesinde de geniş yer buldu.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

Bugün Tarihli Fotomaç Gazetesi, Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu'nun, Villareal'li oyuncu Senna ile anlaştığımızı söylediğini yazmaktadır.
    Bu haber kesinlikle gerçek dışıdır. Sayın Mahmut Uslu'nun böyle bir açıklaması olmamıştır.
    Fenerbahçe Spor Kulübü kurumsal yapısı gereği, transferlere ve kulüp ile ilgili tüm konulara dair açıklamalarını resmi yollarla yapmaktadır. Bu bağlamda hiçbir yöneticimiz herhangi bir transferi ya da kulübümüz ile ilgili bir konuyu bu şekilde açıklamaz. Bazı gazetecilerin masa başında ürettikleri senaryolara yöneticilerimizin isimlerini de karıştırmaya başlamalarını kınıyoruz.
    Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Last edited by a.arıcı-11 : 15.Ağustos.2008 at 17:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fotomac acayip senaryo yazıyor dizi yapımcılarıdan teklif gelirse sasırmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

F.Bahçe Kemal'i geri istedi !..

5.5 sezon durduğu Fenerbahçe'de üstüste yaşadığı sakatlıklar yüzünden bir türlü yer edinemeyen ve sezon başı eski takımı Gaziantepspor'a dönen Kemal Aslan kıymete bindi !.. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu futbolcuyu geri istediği ve kendisine olumsuz yanıt veren Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile gerilimli bir konuşma yaşadığı öğrenildi.

Fenerbahçe, daha 1.5 ay önce Gaziantepspor'a dönen Kemal'i geri istedi !.. Sarı lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'ın Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile konuşarak "Kemal'i bize geri verin" dediği ancak olumsuz cevap aldığı öğrenildi.

Türk futbolunun gelecek vaadeden futbolcularından biriyken 2002-2003 devre arasında Gaziantepspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Kemal Aslan, sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramadı. Bu nedenle bir türlü sarı lacivertli takımda yer edinemeyen Kemal, en verimli çağlarını ya tedavi ya da yedek kulübesinde geçirdi.

KEMAL: "EVET BÖYLE BİR DURUM VAR"
    Sezon başında eski takımı Gaziantephspor'a dönen Kemal de Fenerbahçe'nin kendisini geri istediği haberini doğruladı. Kemal "Evet böyle bir durum var ama gerçekleşir mi bilmiyorum" dedi.

(Eyüp Özkan - Gaziantep)

Lig Tv

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Neden böyle bir şeye gerek duydular acaba?İlginç bir durum

Haberin yalan olduğunu düşünüyorum. Kemal'i vermezdik eğer kadromuzda düşünseydik, bu yüzden saçma bir haber gibi geldi bana, ama;

Eğer Kemal'i gerçekten geri istemişsek, bu tamamen bir rezalettir. Nedenleri de çok basit, iki ay önce verdiğin adamı geri isteyeceksen, neden veriyorsun? Kemal'i geri istemek demek, orta alana istediğiniz futbolcuyu alamamak demek değil mi? Madem bu bölgeye istediğini alamayacaktın, neden verdin ve neden geri istiyorsun?

Haberin doğru olup olmadığı ortaya çıkar, kulüp bir yalanlama yapar umarım, çünkü insanın aklına olmadık şeyleri getiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Star TV şimdi Son Dakika haberi olarak verdi.Kemalle Olcan'ı geri çağırmışız...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet Gaziantep bu güne kadar bonservisleri ödememiş bu sebeple geri çağırmışız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kemali önlibero düşünüyor kanımca fb

Senna geliyor!
    Daha önce birçok transferi ilk kez sporseverlere duyuran Ajansspor.com, Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Senna transferini de bitirdiği bilgisine ulaştı! Alınan bilgiye göre Senna İspanya'da sarı lacivertli yöneticilerle imzaları attı! Transfer yakında kamuoyuna duyurulacak.

Ön libero transferi için günlerdir çaba sarfeden Fenerbahçe'nin, bu konuda mutlu sona ulaştığı öğrenildi. İspanya milli takımı ve Villarreal'de oynadığı futbolla ses getiren Senna, sarı lacivertli olmak üzere.

Ajansspor.com'dan Alper Aslan'ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre Fenerbahçe Kulübü Senna transferini tamamladı. Sarı lacivertlilerin en geç pazartesi gününe kadar transferi açıklaması bekleniyor.

Alper Aslan'ın özel haberine göre, Fenerbahçe önce Aragones ardından Guiza ile başlattığı İspanyol harekatında son bombayı da patlattı. Sarı lacivertli ekip Senna ile kesin anlaşmaya vardı.

İddialara göre Fenerbahçeli yetkililer İspanya'da Senna ile imzaları dahi attı ve yıldız futbolcu sağlık kontrolünden de geçirildi.

Senna'nın haftasonunda Türkiye'de olması beklenirken, transferin Fenerbahçe kulübü tarafından da yakında kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Ajansspor
    Last edited by eGowiCh : 16.Ağustos.2008 at 04:22

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Baştan aşağı yalan habere benziyor.50 kere yalanlandı bu transfer hem kulüp tarafından hemde Senna tarafından bu ısrarın anlamı ne?

Mesaj Yetkileri