Juventus vs Fulham
11 Mart - 22:05
-Buffon , Chielini ve Amauri sakat,Felipe Melo cezalı.
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio
44 Piccolo
Ictimai TV ; Türksat 10.968 H 11200
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +5
Arena Sport 3
C+ Sport (Fra)
Euro Futbol
Gol TV (America) **
Hi Soccer
HRT 2
Ictimai TV
Italia 1
ITV 4
Nova Sports 1 (Hellas)
NTV+ Football
OBN BiH
Polsat Futbol
Pro TV Chisinau
Ring.bg
RTL 7
Setanta Ireland
Sky Sport 1 (Germany)
Sky Sport Info (Portal)
Sport 2 (Ukr)
Sport 5
Sport TV2
Sport.Ro
Sportmanía
STV 3 Slovakia
SuperSport 1 (DigitAlb)
SuperSport 3 (ZA)
SuperSport 3A
TV2 Sport 1 (Nor)
TV3 Puls
9' Legro 1 - 0fulham ingilizlerin en zayıf takımlarından biri gibi görünüyor.
Manninger
Zebina - Legro - Canna - Grosso
Salihamidzic-Candreva-Poulsen-Marchisio
Diego
Trezeguet
mesaj editleme yok mu ?
24' Zebina 2-0
olağanüstü bir gol.kelimeler yetersiz kalır![]()
bu skoru beklemiyoduk 2 0 ı çok rahat yakaladık geriside geldi tabi. Turu geçtik sayılır bir sonraki turdaki rakibimiz belli mi?
http://hotfile.com/dl/32423895/bf7d2...na_2-0.ts.html
Zebina'nın golü.
Maç başladı Del Piero golünü attı, Juventus:1 - Siena:0![]()
Del Piero şov devam ediyor, 2-0..
3-0 oldu Candreva, Dk. henüz 11 :S
Durum 3-2..55. dakika..
Takip etmeyi bıraktım işim çıkınca, ne ara yediniz 3 gol şaka gibi.
O değil de, eğer gol olmazsa son anlarda bu maç yüzünden iddadan yatıyorum, işte o zaman Juventus'a olan tüm sempatim sona erecek.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bir adam bir maçı nasıl maçı katleder ? bugün bunu izledik.
Zdenek Grygera
En azından Roma da yemeseydi beraberlik golünü, sistemden yine de kazanacaktım, o da gitti.
Inter gelin yakalayın dedikçe, diğerleri olmaz sen lider kal diyorlar adeta İtalya'da yahu.
"YÜCE ATATÜRK"
yakışır juveye.bu sezon tam bir serseri takım modunda
1.golde rakibine görerek asist yapan,2.golde adamını kaçıran ve 3.golde adamını kaçırınca penaltı yapan grygeranın bu takımda yeri olmamalı.Zebina'nın cezalı ve Caceres'in sakat olması pahalıya patladı ve bir çuval inciri berbat ettiler.hemde romanın berabere,palermonun yenildiği hafta.Zaccheroni de bu ayaklı bombayı 90 dakika oynattı bravo.3-3 olduktan sonra oyuna Iaquinta'yı alması gerekirken Diego'yu oyuna koyup takımın boy ortalamasını düşürüp topu forvete şişirtmesi ne ile açıklanır siz karar verin.basında Prandelli ile anlaşıldığı haberleri var.beğendiğim birisi fakat bu takımın hocası olduğunu düşünmüyorum.olaylara fransız başkan blanc eminim bu takım ligi 4.bitirirse zacceroni ile devam etmek isteyecektir.bunlar ne yaptığının farkında olmayan "yaşayan ölü" diye tabir edilen insanlardan.gollerden sonra gülen başkan blanc , yanında gülmeyip kara kara düşünen,başına ne gelebileceğinin farkında olup gülmek istemeyen Bettega ve sürekli sağına soluna bakıp cak cak şebeklik yapan secco.yönetimde futbolu bilen tek adam olan Bettega ile dev bir klüp nasıl yönetilebilir ?
Sinirden yerlerde yuvarlandım. Bu nasıl iştir ya. Sen böyle maçları kazanamazsan hangi maçı kazanacaksın. Deplasmanda zorlu maçlarımız var Palermo yu geçip 4. olamazsak yaşama isteğimi kaybederim![]()
3-0 dan sonra yavaşlayacaklarını biliyordum ama ikinci golü yiyene kadar maçın döneceğini hiç düşünmemiştim.
En son 2001/2002 sezonunda ilk yarısı 3-0 biten Torino maçı 3-3 sona ermişti ama Juventus o sezon şampiyon olmuştu. O günden beri böyle bir utanç yaşanmamıştı.
O 80 milyon hikayeleri palavradan ibaret, hele Higuain, Ribery falan gülünç. Şampiyonlar Ligi'ne gidilse bile bütçe maksimum 50 milyondur. Belki satışlardan gelecek paranın bir kısmı eklenebilir. Gidilmezse zaten belli oyuncularla vedalaşılır. Palladino,Lanzafame,Paolucci,De Ceglie,Ekdal ile takım kurarlar seneye.
Juve'ye Manninger darbesi
Buffon'un sakatlığı nedeniyle kalede sıkıntı yaşayan Juventus'un ikinci kalecisi Alex Manninger de sakatlığı nedeniyle 15-20 gün yeşil sahalardan uzak kalacak.
Juventus Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, sağ bacağında sakatlığı bulunan Manninger de sakatlar listesine eklendi. İlk kaleci Gianluigi Buffon'ın 1 aydır sakat olduğu takımda, Manninger'in de 15-20 gün forma giyemeyeceği belirtildi.
Manninger'in sakatlığı nedeniyle forma giymediği dünkü Siena maçında, Juventus'un kalesini Antonio Chimenti korumuştu. UEFA Avrupa Ligi üçüncü turda Fulham ile yapılacak rövanş maçında ve Sampdoria ile yapılacak lig maçında, Juventus'un kalesini yine Chimenti'nin koruması bekleniyor.
Öte yandan, Juventus'ta defans oyuncusu Jose Martin Caceres'in karnındaki sorunun devam ettiği, Barcelona'dan kiralık gelen futbolcunun, haklarını elinde bulunduran La Liga takımında kontrol olacağı belirtildi.
-------------------------------------------------------------------------------------
Önümüzdeki 2-3 haftada da Chimenti'ye kaldık,hayırlı olsun
Özgür Abi yanlış çıkan yerleri düzeltirsen sevinirim haberde
Alt yapıdan 20 yaşındaki Pinsoglio oynasın daha iyidir Chimenti dededen. Zaten onu kalede görünce en son Juventus forması giydiği 2005'te oynanan Milan-Juventus maçı geldi aklıma.
Fulham - Juve maçını Star yayınlıyor. Açıkçası şaşırdım![]()