Sayfa 126 / 220 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176 ... SonSon
3,751 ile 3,780 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet Nur Çebi'yi Şemsi çok övüyordu
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şemsi'den bir açıklama bekliyoruz mevzu hakkında.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://twitpic.com/c6i7u5

Yeni stad GSGM tarafından 80 milyon dolar hibe ile karşılanacakmış.Bize laf atılmaz umarım artık.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Stad bence cok guzel duruyor seffaf olması cok guzel olacak 40 bın kısılık olması cok kotu tabı oranın cok degerlı olması besıktas gıbı bır sempte ayrıyetten tarıhı bınaların yakınında oldugu ıcın stad fazla buyutulmuyor tabı bunda beledıyenınde buyuk payı var keske 45binlere cıkarabılsek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O cam kısımlarda ışıklandırma sistemi olsa 10 numara olur bence.

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ahmet Nur Çebi'yi Şemsi çok övüyordu
    Ne zaman övdüm yahu. İbrahim Altınsay olmasın o övdüğüm kişi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    http://twitpic.com/c6i7u5

Yeni stad GSGM tarafından 80 milyon dolar hibe ile karşılanacakmış.Bize laf atılmaz umarım artık.
    Başkan kendi ağzıyla açıkladı ve NTVSpor'da tam 3 kere dinledim aynı açıklamaları. Stadı, BJK İnşaat A.Ş. yapacak, yani biz yapacağız şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi. Ne GSGM'si, anlamadım!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Başkan kendi ağzıyla açıkladı ve NTVSpor'da tam 3 kere dinledim aynı açıklamaları. Stadı, BJK İnşaat A.Ş. yapacak, yani biz yapacağız şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi. Ne GSGM'si, anlamadım!
    Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı bildirime ait o resim. GSGM yapmıyor zaten, parayı hibe olarak veriyor. Yani Fikret Orman'ın söylediği doğru oluyor ama eksik de oluyor aynı zamanda, o bildirim hala geçerliyse stadyum için kaynak belli.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İbra edilmeyen 2 aylık bir süre değil mi, tüm borçların silinmesi, tazminat gibi bir durum olmaz, benzer sebepler değil ama Adnan Polat da ibra edilmemişti, mahkeme süreci sonra Yargıtay'a kadar gitmişti olay, kısa sürede sonuçlanmaz dava açılsa da.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İbra edilmeyen 2 aylık bir süre değil mi, tüm borçların silinmesi, tazminat gibi bir durum olmaz, benzer sebepler değil ama Adnan Polat da ibra edilmemişti, mahkeme süreci sonra Yargıtay'a kadar gitmişti olay, kısa sürede sonuçlanmaz dava açılsa da.
    Yargıtay da kararı bozdu, Adnan Polat kısmı karışık yani. Üstelik Adnan Polat sadece idari açıdan ibra edilmemişti diye hatırlıyorum, Demirören hem idarı hem mali. Kısa vadede çözülecek gibi değil dediğin gibi, bence yönetimin bu hamlesine Demirören paramı almıyorum, borcumu siliyorum şeklinde karşılık verir bu olay kapanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O cam kısımlarda ışıklandırma sistemi olsa 10 numara olur bence.

Ne zaman övdüm yahu. İbrahim Altınsay olmasın o övdüğüm kişi?
    Yanlış hatırlamışım özür
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yargıtay da kararı bozdu, Adnan Polat kısmı karışık yani. Üstelik Adnan Polat sadece idari açıdan ibra edilmemişti diye hatırlıyorum, Demirören hem idarı hem mali. Kısa vadede çözülecek gibi değil dediğin gibi, bence yönetimin bu hamlesine Demirören paramı almıyorum, borcumu siliyorum şeklinde karşılık verir bu olay kapanır.
    Benim bildiğim Demirören, anlaşmaya yanaşmaz ve 100 milyon TL ile anlaşılıp kapatılacak konuyu uzatır, sonra da üstüne kendi cebinden tazminat öder, 100 milyon TL'nin yanında. Bknz. Del Bosque davası...

Yok, akıllandıysa; senin dediğin gibi olur ve borcunu silip konuyu kapatır.

@Görkem;

Neden ortalığı karıştırıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Benim bildiğim Demirören, anlaşmaya yanaşmaz ve 100 milyon TL ile anlaşıp kapatılacak konuyu uzatır, sonra da üstüne kendi cebinden tazminat öder 100 milyon TL'nin yanında. Bknz. Del Bosque davası...

Yok, akıllandıysa; senin dediğin gibi olur ve borcunu silip konuyu kapatır.
    TFF'nin başında şu anda, bu işin itibar meselesi de var. Türk futbolunun şımarık çocuğu konumunda olan Demirören artık akıllanmıştır diye düşünüyorum, zaman gösterecek neler olacağını.

Nesil
    2006

Eğer stad resimlerdeki gibi oalcaksa mükemmel olacak. Türkiye'nin en güzel semtlerinden birisine zaten çok ince ve şık görünüme sahip bir stad yakışırdı.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

http://www.kap.gov.tr/...mp;bildirimid=243485

Beşiktaşla ilgili açıklama maaşlar ve gelir giderle ilgili çok bilgi var

Haber:http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=4482

Yazının olduğu bölüm:http://c1211.hizliresim.com/13/9/fs5hd.jpg

2. sayfadadır bir para aktarımı söz konusudur beşiktaş aşye şirketin cebinden para çıkmayacağı da yazıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni stadı pek begenecegimi sanmıyorum. Yönetimi de begenmiyorum. Yalanlarla insanları uyutmaya devam ediyorlar. Umarım Beşiktaş daha fazla zarara ugratılmaz bu insanlar tarafından.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi ben stadı da beğeniyorum, kulüpdeki gelişmeleri de beğeniyorum. Her şey yolunda gidiyor. Bir tek Samet Aybaba'dan rahatsızım. Ama oda gidişattan dolayı değil. Beşiktaş'ın başına geçebilecek yetenekte bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Gideceği yere kadar gitsin bakalım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ve işte yeni mabedimiz:

stad guzel bence, cok modern bir gorunumu var. catinin falan camdan olmasi guzel bir dusunce. ayrica deniz tarafindaki dokunun korunmasi da iyi olmus. bunun disinda resimdeki cirkinlik ne diye sorarsaniz arka plandaki gokdelendir. o binaya zamaninda nasil izin cikmis, hala anlayabilmis degilim (: hazir oraya stad yapiliyorken onu da yikiverseler santiye kurulmusken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim şeffaf çatı konusunda merak ettiğim tek şey kuşların pislikleri ne olacak
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nereden geliyor aklına? Güldürdün.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Nereden geliyor aklına? Güldürdün.
    Stad ile ilgili projeyi ilk gördüğüm anda aklıma bu gelmişti
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yağmurda falan gider heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine de fırçalamak gerekebilir. Durduk yere ekstra masraf çıkacak şimdi. Şeffaf olmasa mı acaba
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Görünüs güzel bence ama yanlari kapali olsaydi akustik daha iyi olmazmiydi?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Y.D bence 100M TLyi kolay kolay birakmaz.Zaten alin sizin oldun denilebilecek bir miktarda degil.Kactane tup satmasi gerekiyor o parayi kazanabilmek icin Eger davayi kazanamazsak Y.D sure felan tanimaz 100M TLyi direk ister diye dusunuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Daha çok haksızlığa uğrayabiliriz bundan sonrası için. Demirören rahat durmayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha önce stad hakkında söylediklerimin bir benzerini , Sayın İlber Ortaylı da dile getirmiş.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sezon sonunda yıkılıp yeniden yapılması planlanan 40 bin kişi kapasiteli stadın projesini tanıtarak, “Stat artık bugünün ihtiyaçlarını karşılayamaz durumda. Bu statta kimseye bir hizmet veremiyoruz. Tekrar girişimlere başladık. Ana hedefler koyduk. Halkın hoşuna gitmeyecek bir proje olmasını istemedik. Tarihi dokuyu hissettirecek şekilde stat projesi oluşturduk” derken, yeni stat projesi polemik konusu oldu.

İşte görüşler...

‘Büyütülmesi tarihe karşı saygısızlık hatta cinayettir’

kaynak : habertürk

Prof. Dr. İlber ORTAYLI:
    Sarayın arkasına böyle bir inşaatın yapılması bence baştan yanlıştı. Bu Türkiye için utanılacak bir konu. Artık bu ülkede tarihi dokuya saygı da yok. Mevcut stadyumun büyütülerek orada tutulması bu şehre, bu tarihe, bu çevreye karşı vahim bir saygısızlık hatta cinayettir. Stadyumun bu müstesna kulübe daha çok gelir getirecek bir biçimde yeniden inşası gerekir. Aklı başında hiçbir kurul, hiçbir belediye, hiçbir şehirci, hiçbir mimar İnönü Stadı’nın yıkılmasına, yerine daha büyük bir stat yapılmasına onay veremez.

‘Yüksek kapasiteli stadyum, bölgeyi felç eder’

Eski Mimarlar Od. İstanbul Şb. Sekreteri, Beykent Üni. Mimarlık Bölümü Öğ. Üye. Yılmaz KUYUMCU:

Daha yüksek kapasiteli bir stadyum yapılması, o bölgenin iyice felç olması anlamına gelir. Yolları artırmadan böyle bir projenin gerçekleştirilmesi demek, o bölgenin kangren olması demektir. Çok doğru bulmuyorum. Stadyumun az sayıda insana hitap etmesi, problemi daha düşük seviyede tutuyor. Bence bunu artırmak çok doğru olmaz. Orayı yeşil bir park alanı olarak düzenlemek, Central Park, Hyde Park olarak kullanmak daha doğru olurdu, ama olamadı.

‘Projenin yapılmasına hassasiyetle yaklaşılmalı’

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Tayfun KAHRAMAN:
    Kulübün yeni bir stada ihtiyacı olabilir. Bölgenin hassas bir nokta olduğunun unutulmaması gerekiyor. Stat projesinin yapılmasına hassasiyetle yaklaşılmalı. İtirazlarımızı daha önce de sunduk. Yeni proje demek, o bölge üzerinde yoğun bir inşaat alanı oluşması demek, yani ulaşım altyapısından tutun diğer tüm altyapılarını zorlayan bir proje demektir. O bölge bu yoğunluğu kaldıramaz.
    ‘Stadyumlar kulüplerin genel merkezi gibi'

Beşiktaşlı Eski Futbolcu, Teknik Direktör, Spor Yazarı Ali GÜLTİKEN:
    İnönü Stadyumu çok önemli bir merkez. Doğru ihaleye çıkarılması, işletme safhalarının doğru yapılandırılması önemli. Bunlar önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. Beşiktaş açısından her şeye rağmen çok önemli bir gelişme. Stadyumlar, kulüplerin genel merkezleri gibi oradaki doğru görüntü, taraftar profilini değiştiriyor, kaynakları, reklam gelirlerini artırıyor.

‘Kulübe yakışır bir stadyum olacak’

Spor Yazarı Fuat AKDAĞ:
    Bence Beşiktaş Spor Kulübü’ne yakışır bir inşaat olacak. Elbette ki tarihi dokuya zarar vermeden, Mimarlar Odası ve Anıtlar Kurulu’yla işbirliği yaparak değişiklik yapılabilir, yıkılıp yenisi de yapılabilir. Kaldı ki inşaat teknolojisi artık değişti, tarihi dokuya zarar vermeden değişiklikler yapmak mümkün. Maçlar artık 15 gün de bir değil de her hafta yapılıyor. Yalnızca maçlar değil kültürel başka aktivitelerde yapılabilir. Kısacası stadyumun bulunduğu bu nokta hareketlenir ve yeniden hayat bulur.
    İnönü Stadyumu Türkiye’nin tek taş pırlantasıdır’

Spor Yazarı Atilla GÖKÇE:
    “İnönü Stadyumu’nun varlığı, zemine yapılan baskı nedeniyle Dolmabahçe Sarayı’nı kaydırıyor” iddialarını dile getirenler bu mühendislik biliminin 21. yüzyılda geldiği seviyeyi bilmiyorlar ya da bilmezden geliyorlar. Bana göre İnönü Türkiye’nin tek taş pırlanta yüzüğüdür. Orada kalmalı, yıkılmamalıdır. Bu nedenle hiç değişmeden yenilenmelidir. Üstelik 50 bin kişilik kapasite ve trafik dağılımı dikkate alınırsa kentin trafiği rahatlayacak. Tek dileğim stadyumun adı İnönü olsun, değişmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gazeteci Mehmet Baransu, Beşiktaş genel kurulunda ve sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Fikret Orman'a cevap veren Sinan Engin hakkında çarpıcı açıklamalar da bulundu.

Mehmet Baransu'nun Sinan Engin hakkında twitter hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Baransu, Sinan Engin'in toplam 3 Milyon Euro değerindeki iki futbolcuyu 9 Milyon Euro'ya transfer edip 6 Milyon Euro'yu kendi ceplerine attıklarını söyledi.

Twitter hesabından Sinan Engin'i yaptığı transferlerde kendi cebine para atmakla suçlayan Mehmet Baransu, belge isteyenlere de 4.5 Milyon Euro'ya transfer edilen Tomáš Zápotočný transferinde bir fotoğraf paylaştı.

2.3 Milyon Euro'luk Zapotocny'i 4.5 Milyon Euro'ya transfer edilmesine dikkat çeken Mehmet Baransu, transferin 1.5 Milyon Euro'ya bile gerçekleşebileceğini yazdı.
    http://turkfutbol.com/detay.asp?id=4608

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stadın çok güzel olacağından şüphem yok. Resimlerden de az çok belli oluyor zaten. YD konusunun artık daha yüksek sesle tartışılacak ve hatta belki de verdiği zararların ortadan kaldırılacak olması ise çok daha güzel bir durum. Fikret Orman'ın başından beri yaptığı hiçbir hamleden hoşnutsuzluk duymamıştım (Samet Aybaba'yı hiçbir kefeye koymuyorum bile) bundan sonra da inşallah duymayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Stat bildiğin yeni gelin gibi, boğazın incisi konumunda olacak bence. Şeffaf olması da ayrı bir zarafet katacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma konusu hariç bende hiçbir hoşnutsuzluk duymadım kendisine. Nankörlük etmemek gerek.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri