Gereğinden fazla uzamış konu
Gereğinden fazla uzamış konu
Aydınus ve Göçek hakkında açıklama
Bugün bazı yayın organlarında, FIFA kokartlı hakemlerimiz Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek hakkında yer alan haberlere açıklık getirmek isteriz.
Şike soruşturmasını yürüten savcılık tarafından Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek'e herhangi bir davet gelmemiştir. Bu sebeple her 2 hakemin de savcılıkta ifade vermesi söz konusu değildir.
tff.org
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu yasa hangi tarihden sonrasını kapsıyordu acaba ?
edit : 14 Nisan 2011'den sonrasını kapsıyormuş ama ifadeleri okuyorum şimdi Ali Kıratlının ifadesini, 06.03.2011 tarihindeki BJK-Trabzon maçını ve aynı tarihde ki Bursa - İBB maçını falan sormuşlar onları neden soruyorlar onlar ilgili bir yaptırım yapabilirler mi ?
Last edited by eng1n : 10.Ağustos.2011 at 21:57
Yargılanan kulüpler hiç bir şey yapamıyorlar şu an idari olarak.Yani oyuncu alamıyorlar, ilerisini planlayamıyorlar,ellerindeki oyuncular huzursuz oluyor,yabancılar gitmek istiyor.İşleri zor biliyorum federasyonun ama daha hızlı karar vermeleri gerek bana kalırsa.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
neyse haftaya açıklanacak bari herkes önünü görsün..
3 temmuzdan bu yana gizlilik kararını delen, bu da yetmezmiş gibi, polis, savcı ve hakim rolünü üstlenen ne kadar televizyon, gazete ve gazeteci varsa hakkında dava açılmış. inşallah yaptıkları yanlarına kâr kalmaz.
(/s)
Zannediyorum sivil mahkeme bu tarihten önceki maçlarla ilgili bir ceza veremez ama tabii bu, sorguda sorulamayacakları, delil olarak kullanılamayacakları anlamına gelmiyor; buna mukabil, Federasyon, 50 sene önceki maç için bile ceza verebilir.
14 Nisan itibaritle sivil mahkemeler bu tür davalara bakma yetkisi aldı, Federasyon'un bu yetkisi hep vardı.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
aziz başkan tekrar hastaneye kaldırılmış.
umarım sağsalim oradan geri çıkar.
(/s)
Yine birşeyler oluyor demekki içerde.
Ama bence karar olarak takım düşürme olmayacak.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir şey olması gerekmiyor adam hasta zaten.
Karar konusunda orta yol bulma düşüncesine çok karşıyım.2 seçenek var burada, siyahla beyaz gibi uç noktalar ya suçluyuz küme düşürülürüz ya suçsuzuz yolumuza devam ederiz.Yani küme düşürme olmayacaksa ceza da olmayacaktır en azından sportif olarak.Tutuklanan kişiler suç örgütü kurmuşsa ve bunu ispatlarsa polis teşkilatı ve savcılar bunu bilemem ama sportif olarak şike,teşvik ve benzeri bir durum yaşanmışsa hemen küme düşürsünler,marka değeri cart curt diyerek bizi ligde tutmasınlar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Katılıyorum, puan silme cezasıyla ligde tutmasınlar eğer ceza verilecekse, tutarlarsa ligden çekilsin bu sene Fenerbahçe, seneye devam eder alt ligden ama bu sene piyon olmasın.
Premierleague yarin basliyor, bizim halen fiksturumuz cekilmedi
Bi adini koyun herkes rahat etsin
Bence Federasyon bu sezonun başında karar vermesin, sezon sonunda soruşturmaya konu olan takımların 2011-2012 sezonu için fiilen olmasa da kanunen küme düşürüldüğüne karar versin, kamuoyunu da "düşürsek de nasıl olsa çıkacaklardı, değişen bir şey yok" diyerek rahatlatsın; ne şiş yansın ne kebap!
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
hsyk davayı dağıtmış.
artık davaya özel savcı değil, asliye mahkemesi bakacak.
genelde tutuksuz yargılama yapılıyormuş asliye mahkemesinde. aziz yıldırım dahil bütün içerdekilerin çıkması yakındır.
(/s)
Twitter'da gördüm. Biri yazmıştı. Aziz Yıldırım hastanedekilere haftaya çarşamba çıkıyorum 17.08 tarihinde serbest kalacağını söylemiş.
Süper olacak. Aziz başkan hayırlısı ile çıkarsa inşallah başkanlığı bırakmaz. Gerçi çoğu kişi bırakacağına kesin gözüyle bakıyor ama bence bırakmasın...
Twitter'sa Uğur Karakullukçu yazmıştı. O da bilgileri Faik Işık'tan almış. Düzeltme: Yazdıklarım Umut abi'nin dediği haber ile ilgilidir. Biryanlış anlaşılma olmuş. http://twitter.com/#!/AlperTurgut01/...8001920Dediğim şey buydu. Tabiki boş bir söylenti ama bir umut.Uykusuz yanlış görmüş olabilirim. Başka biri yazmıştı ama. Neyse adama karalamak gibi olmuş. Takip ediyorsa özür dileriz.
Last edited by Zekirdek : 13.Ağustos.2011 at 12:03
bilgiler avukat faik ışık'tandır.
(/s)
Soruşturmayı yürüten kurum değiştiğine göre tüm sorgulamalar ve yargılamalar sil baştan mı olacak şimdi?
Soruşturmayı yürütenler değişince kendine göre tekrar silbaştan mı sorgulayacak yoksa davayı olduğu gibi kabul edip buradan itibaren teslim mi alacak burası önemli.