Sayfa 127 / 220 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon
3,781 ile 3,810 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence q7 konusunda da haklılardı bir de bir soru sormak istiyorum yanlış anlaşılmasın da samey aybaba bu sezon önceki haftalardaki gibi futbol şanssızlığı devam etti diyelim sezon sonu ertuğrul sağlam mı gelir yoksa samet aybaba'da ısrarlıyız mı denilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bence q7 konusunda da haklılardı bir de bir soru sormak istiyorum yanlış anlaşılmasın da samey aybaba bu sezon önceki haftalardaki gibi futbol şanssızlığı devam etti diyelim sezon sonu ertuğrul sağlam mı gelir yoksa samet aybaba'da ısrarlıyız mı denilir
    Ertuğrul Sağlam'ın geri döneceğine ihtimal vermiyorum. Antalyaspor'un sezon sonundaki konumuna göre Mehmet Özdilek getirilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimin geleceğini boşverin Ben Aybaba'nın gönderilmemesinden korkuyorum asıl.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Samet Aybaba, en az 1 sezon daha kalır takımın başında. Fikret Orman'ın hiçbir hamlesinden hoşnutsuzluk duymuyor oluşunuz ise, görüşünüze saygı duymakla birlikte beni oldukça şaşırttı. F.Bahçe derbisine kadar kapalı tribün fiyatları konusundaki tutumu, yd için iyi Beşiktaşlıdır açıklaması, Levent Erdoğan ile Ahmet Nur Çebi gibi isimleri yönetimine alması ve amatör branşlardaki hamleleri, yatırımları vs. benim hoşnut olmadığım başlıca konular. Fakat, dün de yazdığım gibi; stadı tamamlarsa, ydyi ihraç ettirirse, saydığım yöneticileri listesinden çıkarırsa ve son olarak Şan Ökten Tesisleri'ni camiaya kazandırırsa; işte o zaman, tek kelime laf edilmeyecek bir başkana sahip oluruz. Şu an için, gördüğümüz yanlışları saygı çerçevesinde dile getirmek ve başkanı eleştirmek, elbette bizim de hakkımız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet bu Şan Ökten Tesisleri olayı nedir? Şehir dışında bir kamp alanı mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Benim belki de en çok sevindiğim hamlesi Quaresma'yı karşılarına almalarıydı. Büyük bir kararlılıkla temizlediler takımdan. Biraz üzüldüğüm konu ise sene başında Altınsay ile yaşadıkları görüş ayrılığıydı. Kalsaydı takım için iyi olabilirdi.

Samet Aybaba içinse sanıyorum 2 yılı opsiyonu 4 yıllık bir anlaşması var. Bu yarıyı saymazsak en az 1 yıl daha takımda kalacağını düşünüyorum. Çünkü başkan göreve geldiğinde bir sistem oturtmaya çalışıyoruz demişti, teknik direktörü değiştireceğini sanmıyorum.

Stad benim çok hoşuma gitti. Ama bazı haber sitelerinde taraftarın yorumlarını okuyunca şaşırıyorum açıkçası. Çatıda kartal logosu olsun da rakip takım korksunmuş ya arkadaş sahada oyuncun rakibi korkutamayacak da logo mu korkutacak ? Logo ile olacak iş mi o ? 70-80 bin kapasiteli olsun diyenler var ya. O kadar potansiyel zaten yok yapılacak alan da yok. Zahmetli bir iş ama boğazdan çok güzel gözükeceğini düşünüyorum. Fotoğraflarda bembeyaz gözüküyor. Sanıyorum şeffaf bir çatısı da var. Hayırlısıyla daha iyi bir stada kavuşacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@Görkem;

Şan Ökten Tesisleri zaten mevcut tesislerimizden birisi. Bunun yenilenmesi ve yapılanması ile ilgili bazı haberler okumuştum. Malum, tesis şu an harap bir halde. Bina, deprem riskine karşı dayanıksız duruyor. Tesisin yapılandırılması sonrası gençlerimiz için daha sağlam bir tesise kavuşacak camia.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    2 milyon 300 bin euroluk Zapo 4.5 milyona nasil ve kim tarafindan alindi. 2,3 milyon ilk teklifti 1,5 bile dusurulebirdi Belge mi demistiniz

9 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Hodri meydan. Belge bende. Kulaktan dolmaymis. Hadi bakalim. Konsolosluk araciligiyla Udineseden para nereye transfer edildi herkes gorecek

12 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Ahlaksizsiniz susun bari. Cildiracagim. Ahlaksizi "Beyaz" semsiyesi altina almak da bir marifet olsa gerek.

15 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Birilerine kadin ayarlayacaksin, bugun kadin ayarladigin adami savunacaksin. Kadin ayarla kulubu soy. Cildirtmayin beni, actirmayin agzimi

16 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Udinese dosyasini italyan savci vergi degil yolsuzluk olarak inceleseydi bugun birileri ekrana cikamazdi. Olgunla kulubu nasil soydunuz?

18 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Twit attigimi gorecek, sonra ekranda kiviracak.

19 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Besiktasli ahlaktan nasibini almayanlar bu adamlara hadlerini bildirmeli. hirsizliklarini sorusturmayan demiroreni savunuyorlar ekranda

22 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Belgesi bende. Hodri meydan BJK yi soyanlar. 6 milyon sadece iki transferden soydunuz bu kulubu.

24 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Hirsizlik yapacaksiniz. Kulubu soyacaksiniz. Sonra da ekranlardan ders vereceksiniz. Sokaga cikamayacak adamlar ekranda ahlak dersi veriyor

26 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Parayi once isvicreye sonra Almanyaya sonra Turkiyeye transfer edeceksiniz. Olgunlarla. Simdi de ekranda konusacaksiniz. Ayiptir

27 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Besiktasin borcu azalmamis diye yukleniyor beyefendiler. Peki iki futbolcudan cebe indirdiginiz 6 milyon euroyla bu kulubu kim batirdi?

28 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    3 milyon euroluk iki futbolcuyu 9 milyona alip aradaki 6 milyonu goturenler nasil da korkmaya baslamis. Besiktasli bu adamlari taniyacak

31 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Orman bunlari ortaya cikaracak diye birileri transfer adi altinda goturduklerinin ortaya cikmasindan korkuyor.

32 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Sinan Engin Fikret Ormanin demirorene cikisi sonrasi ormana yukleniyor. Demiroreni savunuyor. Acaba neden? Transferlerden kim ne goturdu

Allah sizi bildiği gibi yapsın, s.e. ve y.d.! Yatacak yeriniz yok, sözde Beşiktaşlılar sizi!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Günahları boyunlarına..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sinan Engin ve Yıldırım Demirören'e yolsuzluktan dava açılırsa yıldırım demirören'in parası kulüpte kalır mı bence bu kadar yüklü bir miktar kalmaz ve Yıldırım Demirören parasını hemen almak için takımı icraya da verebilir bakalım ne olacak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şuan hiç bir türk hocanın göreve gelmesini istemem şahsen

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Şuan hiç bir türk hocanın göreve gelmesini istemem şahsen
    Lucescu , Daum dışında başka bir yabancı hocanın başarılı olacağına inanıyor musun ? Günlük başarıların yettiği bir ortamda. İlk başta saydığım iki isim dışında gelen yabancı hocaların hepsi sistem hocasıydı. Planladıklarını başaramadan ayrılmak zorunda kaldılar. En büyük örneği Rijkaard , Schuster. Gelen yabancı hocaya hiç bir zaman yeterli zaman tanınmadı. Yoksa Rijkaard'ın gelişinde , Schuster'in gelişinde taraftarların heyecanını o zamanlar biliyoruz. Şahsen Schuster geldiğinde çok sevinmiştim. Kesinlikle başarılı olacağımızı düşünüyordum. Onun gerçekleştirmek istedikleri için sabırlı olunması gerekiyordu ama beklentiler büyük olunca maalesef yarım sezon çalıştırdıktan sonra ayrılmak zorunda kaldı. Çok geriye gitmeye gerek yok. Orduspor'un başında Hectur Cuper gibi tecrübeli hoca olmasına rağmen içinde bulunduğu durumu görüyoruz. Düşme potasına girdiler.

Başta yazdığım iki isim görev aldıkları takımlarında öyle ahım şahım futbol oynatmadılar. Ama sonuç futbolunu oynatarak başarılı oldular. Bu ligin koordinatları belli. Bunları bilen hocalar bir şekilde sıyrılıyor. Bugün Orduspor'un başında Hectur Cuper değilde yerli bir hoca olsaydı o maç dönmezdi kesinlikle. Beşiktaş'ta bu sezon ki şartlar ortada. Ben Samet Aybaba'yı şimdiye kadarki yönetiminden ötürü başarılı buluyorum. Eleştirenlerin çoğunluğu gelmeden öncede istemiyorlardı. Adama karşı ön yargı var maalesef. Buda aşılacak gibi görünmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Ben Samet Aybaba'yı şimdiye kadarki yönetiminden ötürü başarılı buluyorum. Eleştirenlerin çoğunluğu gelmeden öncede istemiyorlardı. Adama karşı ön yargı var maalesef. Buda aşılacak gibi görünmüyor.
    Dostum başlarda iyi bir sinerji yakalamıştık şimdi de kötü oynadığımız kesinlikle söylenemez ama son haftalarda Samet Aybaba saçmalamaya başladı açık ve net.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şuan ki yönetimin sabır gosterecegini dusundugumden dolayi turk hoca istemiyorum. Her seyin sil bastan yapilacagi bir dönemdeyiz. Gelen hoca sistemini oturtabilecek bir durumda. Sadece taraftarın sabretmesi lazım. Bizim taraftarimiz buna bende dahil sabırlı degiliz. Coğu taraftar benim gibi dusunuyordur ama iste o sabırı gosteremiyoruz.

Samet aybaba konusunda cok iyi niyetli oldugunu herkes biliyor ama bence iyi bir hoca degil. Yinede yonetim tutarsa arkasinda oluruz tabi.

Fenerbahçe maçının biletleri tükenmiş.

Yeni yapılacak stadın ismi İnönü olmayacakmış. Sponsor ismi olabilirmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Fenerbahçe maçının biletleri tükenmiş.

Yeni yapılacak stadın ismi İnönü olmayacakmış. Sponsor ismi olabilirmiş.
    sponspor ismi olması ekonomik açıdan mantıklı bence zaten avrupa maçlarında kullanılcak ayrı bi isim olucak onu kullanırsınız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

100 milyon dolar alınacakmış 10 yıl için sponsordan. Sponsor olacak şirket ise Spor Toto diye duydum.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    100 milyon dolar alınacakmış 10 yıl için sponsordan. Sponsor olacak şirket ise Spor Toto diye duydum.
    Spor Toto Stadyumu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şeref Bey Stadı olsa keşke adı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Spor Toto Şeref Bey Beşiktaş Stadyumu...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bende Seref Bey olsun isterim ama durumumuz belli bu yüzden sponsor ismi iyi bir gelir olur

Sinan Engin, Aziz Yıldırımın çok yakın bir dostu.

Baransunun neden saldırdığı belli.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Sinan Engin, Aziz Yıldırımın çok yakın bir dostu.

Baransunun neden saldırdığı belli.
    Söyledikleri doğrumudur bilmiyorum ama o transferle ilgili yıllardır söylentiler var.Hatta bir ara soruşturma bile olmuştu sanırım hakkında İtalya'da.Zaten mantıken baktığımızda iki oyuncuya 9 milyon avro bonservis bedeli harbiden çok fazla.Hadi Sivok neyse de,Zapotocny kesinlikle o kadar etmez.Sinan Engin'in karakterini de göz önünde bulundurduğumuzda iddiaların doğru ihtimali var bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

baransu o belgeyide yayinlamisti dedikleri dogru olabilir cunki o transferlerle ilgili bi dumenler donuyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe maçı biletleri tükendi. Maalesef yine karaborsanın elinde yüklü bir miktar bilet olacak. Biz Kapalıdayız yine ama bir çok abi ve kardeşlerimiz son derbi maçını kaçıracaklar.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Fenerbahçe maçı biletleri tükendi. Maalesef yine karaborsanın elinde yüklü bir miktar bilet olacak. Biz Kapalıdayız yine ama bir çok abi ve kardeşlerimiz son derbi maçını kaçıracaklar.
    Kara borsadan alacagima gider Kartal yuvasindan alis veris yaparim diyorum ama bazilari maç izlemek için uzaklardan geliyorlar belki Inönü'de ilk ve son maçlarini izlemek için geliyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kimsenin 150TL lik bilete 300-400 verecek durumu yok. Ellerinde patlasın dicem ama bu sefer Tribünler boş kalacak. Bir çözüm bulmaları lazım buna.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Naçizane tecrübem Baransu'ya inanmayın, söylediklerinin %90'ı yalan ve sahte..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Taraftarlar sonra abarttı oluyor.. itiraf etmiş

http://www.haber1903.com/Besiktas-98...en_itiraf.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyledir:

Şirketimiz ile IMG Doğuş Spor Moda Ve Medya Hizmetleri Ve Ticareti Anonim Şirketi (IMG Doğuş), arasında;

- Stadyum’a ilişkin isimlendirme haklarının;

- Stadyum’a ait tribünlere ve bölümlere ilişkin isimlendirme haklarının;

- Stadyum içerisinde ve dışarısında olan hakiki, elektronik veya başka türde her türlü reklam ve sponsorluk haklarının;

- Stadyum’da Ürün veya Hizmet Sağlayıcıları’na (Madde 1.1’da tanımlanmıştır) verilen tüm hakların;

- Şirketimize ilişkin forma sponsorlukları dahil her türlü reklam ve sponsorluk haklarının

(vi) Sporculara ilişkin haklar hariç medya haklarının,

satışına ilişkin olarak sözleşme imzalanacaktır.

“Kontrat Yılı” Sözleşme’nin imzalandığı tarihte başlayıp 31 Aralık 2013 tarihinde sona eren ilk Kontrat Yılı hariç, ikinci kontrat yılı 1 Ocak 2014 – 31 Aralık 2014 tarihleri olmak üzere toplam 10 kontrat yılından oluşmaktadır;

Şirketimiz, her kontrat yılı sonunda hesaplanacak Toplam Hak Gelirleri (aşağıda tanımlanmıştır) miktarına göre IMG Doğuş’a işbu Sözleşme altında verilen hizmetler karşılığında her yıl toplam bir bedel ödeyecektir. Her bir kontrat yılına ilişkin bedel, ilgili kontrat yılının son iş günü itibariyle ödenecektir. Bu bedel, hiçbir koşulda herhangi bir kontrat yılı’nda toplam Euro 1.000.000 altına düşmeyecek ve toplam Euro 2.000.000 üstüne çıkmayacaktır.

Toplam Hak Gelirleri (Euro) Toplam Bedel (Euro)

0 – 59.999.999 1.000.000

60.000.000 – 69.999.999 1.600.000

70.000.000 – 79.999.999 1.700.000

80.000.000 – 89.999.999 1.800.000

90.000.000 – 99.999.999 1.900.000

100.000.000 ve üzeri 2.000.000

Şöyle ki, “Toplam Hak Gelirleri” kümülatif bir tutar olup, Sözleşme süresince Şirketimiz tarafından elde edilecek tüm Hak Gelirleri’nin toplamını ifade eder.

Şirketimiz, beşinci kontrat yılı sonu itibariyle Toplam Hak Gelirleri’nin kümülatif olarak KDV hariç 115.000.000 Euro’ya ulaşmaması durumunda Sözleşme’yi IMG Doğuş’a yazılı bildirim yaparak derhal geçerli olmak üzere tazminatsız feshedebilir.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri