biz bu adamları aldık almasına da bunların maaşlarını kim ödeyecek![]()
yok okadarda değil
Arkadaslar Belki yarın resmi acıklama olmaz heyecan yapmayın tekrar hayırlı olsunİmza atılcak holllandada
İyigeceler herkeze![]()
yönetim bu oyuncuları aldıgına göre gerisini de düşünmüştür bence..ama 2.forvetin alves olma ihtimali ne derece inandırıcı orasını bilemem..çok büyük paralar istiyo bu iş ...
neyse bekleyip görelim..elimizdekileri birkez daha kaçırmayalım da ben bu kadroya da razıyım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sagol Emrah abi sanada iyi geceler
hepimize hayırlı olsun![]()
Ve Aruna Kone Galatasaray'da
Galatasaray Lincoln'den sonra ikinci büyük bombayı da patlattı.
Sarı kırmızılı ekip uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Aruna Kone hakkında birçok gazetede haberler çıkmaya başladı. Galatasaray kafilesini Hollanda'da izleyen Sonsayfa yılın transferinin ayrıntılarını ele geçirmeyi başardı.
İşte gerçekler:
Sarı kırmızılı ekip önce PSV Eindhoven'le irtibata geçti. 14 milyon Euro isteyen kulübü 10 milyon Euro civarı bir paraya ikna eden yöneticiler asıl sorunun Kone olduğunu biliyorlardı ve hazırlıklara tam gaz başladılar. Çünkü Kone daha önce Shaktar Donekts'in kulübüne önerdiği 20 milyon Euro'luk teklifi reddetmişti.
Başlangıçta teklifi ciddiye bile almayan ve Hollanda basınına PSV Eindhoven'den daha büyük bir kulübe gitmek istediğini söyleyen Fildişi Sahilli oyuncu, Adnan Polat ve ekibinin operasyonuyla ablukaya alındı ve Galatasaray'ın PSV'den daha büyük bir takım olduğunu ikna ederek anlaşmaya kesin olarak vardı. Daha önce kulübüyle anlaşan sarı kırmızılılar aradaki ufak pürüzleri de giderip Aruna Kone'yi yarın akşam havaalanına indirecek.
Kaynak: Sonsayfa..
Sunuda belirtim Kone Uefakupası ılk macında oynayabilir tabi maca 24 saat kalana kadar listeye ekletirsen ama bence ilk macta oynamaz.Rövans macında oynar büyük ihtimalle..
Lincoln ve Kone transferinin gercekleşmesinde bizim Carlos transferininde etkisi var diyim takımımıda öviyim bu sırada![]()
![]()
![]()
Kone transferi tamam diyebiliriz demkki.İçimiz rahat.Umarım yarın akşam hava alanına iner..![]()
Bence yarın gelmez resmi acıklama gelsin önce![]()
Bu arada şu paragrafa çok takılmayalım bence.Basının uydurması olabilir..
abi resmi açıklama gelsinde gerisi sorun degil
Ve Kone Galatasaray’da...
Galatasaray, geçtiğimiz sezon PSV'de forma giyen Arouna Kone ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Futbolcumuz Kone'nin Türkiye’ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar resmi sitemiz Galatasaray.org’da açıklanacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Böyle bi haber cıkar 1-2 gün içinde![]()
zuhaha
bakıyorum haberleri sen ezberlemişsin içinde bir aslan mı yatıyor yoksa
Kardeş yüreğime iniyordu yav..![]()