İkinci yarı Suarez'in istekli oyunu ile karşı karşıya kalabiliriz.Malum gol atmadı![]()
İkinci yarı Suarez'in istekli oyunu ile karşı karşıya kalabiliriz.Malum gol atmadı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
4-0
Suarez![]()
Vallahi çok enteresan maç oluyor izlemeyen çok şey kaçırır. Baskı yiyen L'pool fark atan da L'pool
edit: penaltı kaçırdı liverpool 5-0 olacaktı![]()
Sturridge penaltı kaçırdı yok böyle bir şey ya
Edit:
Sterling kesinlikle Liverpool seviyesinde değil şu an.
Sterling'e kötü demedim ancak verdiği son kararlar Liverpool seviyesinde değil.Bir çok pozisyonda çalıma girdi kaptırdı,nokta paslarının neredeyse hiç biri tutmadı.Hızını da çok kullanamadı.Zamanla bunlar gelişecektir ancak şu an o hücum hattının oldukça aşağısında kalıyor.
Sezonun çoğu maçını izledim,Sterling her maçta aynı,en üstte ki Aston Villa maçı içinde yazdığım mesajımda eleştirdim onu.
Tamam işte tercihleri oynaya oynaya gelişicek bu adamın, salt yetenek ve top taşıma becerisi açısından gayet iyi oyuncu gençliğin vermiş olduğu bi tecrübesizlik var o kadar yerine daha iyi kanat oyuncusu olsa zaten kiraya gönderir liverpoolda kanatlar konusunda yetersiz kadrosu
Elbet gelişecektir ancak yeterli seviyeye ulaşamayabilir.Bu adam Liverpool ile 60 maça çıkmış.Tamam fiziksel olarak çok gelişmesi gerekmiyor yaşı çok genç ancak 60 maça çıkmış bir oyuncu için bu hatalar zamanla düzelirle olmaz.Zaten belli bir düzeye gelmiş olmalı,gelmediğine göre şu an yeterli değil.Böyle tercihlere devam ederse en fazla Victor Moses olur.Çok fazla da değişeceğini sanmıyorum.İleride de hızı ile geniş alanda fark yaratır ancak alanı daraldımı ne yapacağı kendisine bağlı.
Uzun zaman sonra rahat bir maç kazandık.Mata RVP ve Rooney bir arada oynadıkça bu takım çok daha iyi olacaktır. Liverpool da çok istekli ilk 4 için ama biz de oldukça iddialıyız , zaten fark sadece 6 puan. DC ve MC transferlerimiz olmayacak sanırım , tek sıkıntılı yerimiz sol bekmiş gibi , transfer yaparsak oraya yapacakmışız gibi bir hava var Moyes'ta.
Arsenal'in düşüşünü bekliyordum zaten bu da ilk fire oldu. 1.City 2. Chelsea tamamlar bence sezonu. Arsenal her yönden bu takımların hala çok gerisinde.
Southampton çok güzel futbol oynuyor. Bugün Osvaldo sahada olsaydı 3 puan gelebilirdi. Soton'un genç forveti 3 net pozisyon kaçırdı.
Jay Rodriguez'i dikkatli izleyin.
Liverpool'da güzel gidiyor. Pozitif, güzel futbol var hoşuma gidiyor izlerken. Lukaku erken sakatlanmasa belki de bu kadar erken açılmazdı fark bana göre.
Coutinho maçın adamıydı. Gözden kaçmasın.![]()
An İtibariyle Chelsea - West Ham maçı 0-0 dakka 89. West Ham'lılar o meşhur Pretty Bubbles'lı marşlarını söylediler istemsiz şekilde eşlik ettim heriflereGreen Street Hooligans etkisi bu heralde
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
City herkesi citliyor
#direnwestham oldu resmen. mac westham kalesinde oynandi nerdeyse ve mac 0-0. bir de es kaza gol falan atsaymis westham FMye laf edenlere guzel bir cevap olacakmis. bu haliyle bile yeterli bir cevap aslinda.![]()
Chelsea 39 şut atmış West Ham maçında. Maçtan sonra Mourinho veryansın etmiş rakip hakkında. Kendisi İnter ve Real Madrid dönemlerinde Barça maçlarında nasıl 11 kişi savunma yapıyordu, o günleri unutuyor sanırım. Futbolun doğasında hücum yapmak gibi savunma yapmakta var. 39 şuta karşı bir takım gol yemiyorsa eleştirilmez, hatta takdir edilir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fulham, Mitroglou'u almış.Ayrıca Tottenham'dan Holtby'i sezon sonuna kadar kiralamışlar.
Arsenal Kim Kallström'ü kiralamış.
![]()
Bursaspor ile adı geçiyordu Kallström'ün Arsenal'e gitmiş.
Liverpool da 15 milyon paunda Evgen Konoplyanka'yı almış diyorlar ama resmi bişey yok galiba.
John Heitinga da Fulham'a gitmiş.
chelsea zouma yi alip yine st ettiene kiraya vermis. 12M pound boservisi, stoper icin iyi bir rakam.
west ham pablo armeroyu kiralamis. napolinin ihtiyaci yok mu ki ona, o da ilginc.
kallstrom de arsenale yakismis, kiralanmasina sevindim.
kallstörm ilk antrenmanında sakatlanmış 3 ay bekleniyomuş sanırım
John Bradley @JBcommentator 4 dk.
Breaking News from Russia - Rubin Kazan will make a new bid for Papiss Cisse of Newcastle tomorrow. Expect bid to be in excess of 10 million
Özetle Papiss Cisse, Rubin Kazan'da.
Eto'o'nun yeni saç stili ne kadar yakışmış yahu,neden yıllardır uzatmamış acaba saçlarını.
So what?
Saike
canin sikkin galiba semsi
chelsea yine sevimsiz futboluyla cityden 3 puani alip gitti. bu skor arsenale yaradi ama city onumuzdeki 5 mac cok rahat, 3unu icerde oynuyor. rahatsiz etmeye devam ederler.
ayrica mourinho da cok tilki. mac sonu roportajda bizim sampiyonluk sansimiz yok, bu konuda arsenal ve city daha ondeler demis. puanlar 55-53-53 oldu. matayi da manu macini oynadiktan sonra serbest birakti. wengerin bu konudaki sitemi cok hakli.
Yarı yıl tatilinin sonlarına doğru yaklaşırken biraz sıkılmaya başladım evde oturmaktan da,sen nasıl fark ettin bunu abi?
Eto'o'nun saç muhabbeti de City-Chelsea maçının özetine bakarken aklıma geldi,daha önce de dikkatimi çekmişti,fikrimi paylaşayım dedim.Bu muhabbet için kafe daha doğru yer aslında.![]()
Maça gelirsek,maçla ilgili okuduğum kısa değerlendirmeler de senin dediğin gibi Chelsea'nin skora yattığı üzerineydi ama özeti izlerken biraz şaşırdım.Çünkü özette bütün etkili ataklar Chelsea'nindi,City'nin maçın sonlarına doğru 2 tane pozisyonunu gösterdiler özette,acaba LigTv yanlı yayıncılık falan mı yapıyor?![]()
So what?
Saike
yok dogru gormussun ama ataklar hep kontra, chelsea iyi savunma yapti. ilk yarida city cok zorladi ama golu yedikten sonra etkili olamadi. skor haric arsenal-chelsea macinin kopyasi oldu. orda da arsenalin kaleyi tutan sutu yoktu.