115 milyon €'ya mı satıldı isim hakkı noldu, anlayamadım açıklamayı ben
115 milyon €'ya mı satıldı isim hakkı noldu, anlayamadım açıklamayı ben
Screw you guys, I'm goin' home
Her türlü hakkı tanımışlar. Yazık olmuş bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
@erginaslan
Beşiktaş IMG'nin çalışmaları sonunda her yıl sonu 60 milyon Euro'ya kadar kazanılan paradan, şirkete 1 milyon Euro verecek.. +
@erginaslan
100milyn Euro ve üstü kazanımlrda 2 milyon Euro verilecek. Bunun üstünde ne kadar gelir elde edilirse edilsn,IMGnin payı 2milyonu geçmeyecek
@erginaslan
Beşiktaş'ın kazanımları 5 yıl sonunda KDV hariç 115.000.000 Euro’ya ulaşmaz ise, Beşiktaş sözleşmeyi tazminatsız feshedebilecek..
FM Gazetesi
Küllerimizden doğuyoruz hadi bakalım, hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Türkiye'nin en büyük holdinglerinden biri iyi olmuş.
Fikret Orman hakkında bir şey söyleyip kaçacağım.![]()
Çok başarılı bir yönetici, başkan. 3 yıl sonra sportif açıdan ne elde edecek hiçbir fikrim yok. Ama şundan eminim. Bu kulübün maddi olarak bütün sorunları çözecektir. Tesisleşmesi ve kurumsallaşmayı yapacaktır, ardından ayrılacaktır. Bence Beşiktaş Fikret Orman ile büyük bir şans yakaladı.
@firatgunayer
Bi terslik olmazsa Nisan sonunda İnönü Stadı inşaatı başlıyor..Haziran ayında yeni açık, Ağustos'ta diğer tribünlerin yıkımı gerçekleşecek.
FM Gazetesi
iyiki dogdun Kartalim nice 110 yillara insallah !
110. yılın kutlu olsun Beşiktaş'ım !
Canım FEDA olsun sana !
Bu velinin yüz mimikleri hiç mi değişmez![]()
![]()
Adamı gördükce gülmem geliyodu![]()
![]()
![]()
Hizmette sınır yoktur güzelmiş![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
http://www.kartalbakisi.com/futbol/o...ti-h19463.html
Mutlaka dinleyin, tüm Beşiktaşlıların o anki durumunu gösteriyor resmen.![]()
Bize iki apartman öteden şikayet geldi , nasıl bağırdım siz düşünün
Feda olsun Kartalıma..
Şampiyon olsak bu kadar sevinmezdim.![]()
Canım FEDA olsun sana !
1--'Siyah Beyazlı kulüpten edinilen bilgiye göre 50 TL-450 TL arası değişen fiyatlarda satışa çıkan biletlerden Beşiktaş 1 milyon 228 bin TL hasılat elde etti.'
Kartal yuvası gibi gelirle de 1.500 olmuştur o rakam.
2--HILBERT ELİNİN KIRILDIĞINI FARK ETMEDİ
Öte yandan Hilbert'in maç sırasında yaşadığı sakatlığı fark etmediği öğrenildi. Alman oyuncunun, mücadelenin ilk yarısında girdiği bir ikili mücadele sırasında sol el 5. tarak kemiğinde kırık meydana geldiğini, devre arasında yapılan kontrolü sırasında fark ettiği belirtildi. Hilbert'in yaşadığı bu sakatlık sonrası sahalardan uzak kalmayacağı ve takımla birlikte çalışmalara devam edeceği kaydedildi.
Yok artık Hilbert.![]()
Hilbert'in ciddi bir şeyinin olmaması sevindirici. Allah korusun adamın alternatifi yok. Akgün'ün neler yaptığını gördük. Kaldı sadece 10 maç.
Yok yok kalsın biraz daha sonra değiştireceğim![]()
Güzel hasılat, Allah bereket versin. Hilbert'in de ciddi bir durumu yokmuş, çok sevindim.
Canım FEDA olsun sana !
Yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu izlerken
FM Gazetesi
Harika olmuş, valla benimde tüylerim diken diken oldu. Video'da emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Canım FEDA olsun sana !
Barçalar mı Liverpoollar mı diz çökmedi burada be.. Dahası Şeref Bey'de inşallah ..