Sayfa 128 / 896 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
3,811 ile 3,840 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fabricio ve Wagner isimleri geçiyo. Fabricio gelirse iyi olurda Wagner hakkında çok fikrim yok. Defansı zayıf sanırım onun. Hernanes olursa mükemmel olurda onuda almak çok zor. Bakalım neler olacak belli olacak bu hafta.

Bu arada Fenerbahçe yönetimi +2 oda fazla varken +2 oda daha istemiş otel yönetiminden. Büyük ihtimalle Almanya kampına gelecek oyuncular.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    furkan , onur , abdülkadir umarım bu sene bu gençlere şans verilir ... Şu uğur boralı mümkünse 70 80 dakikadan sonra alsınlar oyuna o zaman iyi şeyler yapabilir ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil 0 oynuyor resmen zarardan başka bir şey yok , alexi de hiç beğenmedim bugun boş boş dolanıyor deivid de gol atana kadar bi varlık gösteremedi diğer oyuncular gayet iyiydi..ali bilgin de tam joker oldu heryerde oynuyor adam hakkını da veriyor..
    Daum bir maçta 3-0 önde olsak bile gençleri oyuna almazdı, büyük ihtimalle bu yılda aynısı olacak. Garanti olmayı severdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

furkan , onur , abdülkadir umarım bu sene bu gençlere şans verilir ... Şu uğur boralı mümkünse 70 80 dakikadan sonra alsınlar oyuna o zaman iyi şeyler yapabilir ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil 0 oynuyor resmen zarardan başka bir şey yok , alexi de hiç beğenmedim bugun boş boş dolanıyor deivid de gol atana kadar bi varlık gösteremedi diğer oyuncular gayet iyiydi..ali bilgin de tam joker oldu heryerde oynuyor adam hakkını da veriyor..
    Alex 2 asistle oynadı.İşte Alex o kadar büyük futbolcu ki sahada görünmese bile skora katkı yapıyor.Maalesef ki yaşından olsa gerek Alex'e ön yargılıyız.Ama bence böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Alex 2 asistle oynadı.İşte Alex o kadar büyük futbolcu ki sahada görünmese bile skora katkı yapıyor.Maalesef ki yaşından olsa gerek Alex'e ön yargılıyız.Ama bence böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
    Belki biraz klişe bi laf olacak ama Dünya futbolunda Alex gibi oyuncuların devri kapandı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ismini bile hatırlamadığım bir takımla oynadığımız maçta 2 asist yapması çok önemli değil bence onun bölgesinde oynayan herhangi biri yapabilirdi bunu Alex'in büyük futboldcu olduğunu ben de biliyorum , seviyor ve saygı da duyuyorum ama artık bizim futbolcumuz olmamalı diyorum daha önce de söylemiştim , madem savaşıcaz bu takımda yanından geçen topu,adamı seyreden adam olmamalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ismini bile hatırlamadığım bir takımla oynadığımız maçta 2 asist yapması çok önemli değil bence onun bölgesinde oynayan herhangi biri yapabilirdi bunu Alex'in büyük futboldcu olduğunu ben de biliyorum , seviyor ve saygı da duyuyorum ama artık bizim futbolcumuz olmamalı diyorum daha önce de söylemiştim , madem savaşıcaz bu takımda yanından geçen topu,adamı seyreden adam olmamalı...
    Tamamen doğru bir analiz bana göre...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Belki biraz klişe bi laf olacak ama Dünya futbolunda Alex gibi oyuncuların devri kapandı
    Senin dediğin sistemle alakalıdır.Mesela bir Barcelona'nın , bir Rijkaard'ın sisteminde 10 numaraya ihtiyaç yoktur.Ama Real Madrid Kaka'yı aldı Kaka'da Alex sisteminde bir oyuncu.Juventus Diegoyu aldı keza o da Alex tipinde oyuncu.Daha nice örnekleri var .Ha Alex koşmaz , pres yapmaz belki ama takıma kattıkları maximum seviyede.Alex gibi oyuncun varsa arkasındaki orta sahanın sağlam olması gerek. Yani Alex gibi oyuncuların devri kapanmadı , sistemle alakalı.Alex hala Türkiye ligindeki en kaliteli yabancı oyuncudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben senin söylediklerine de tamamen katılıyorum ama ben bu tip oyuncuyu sevmiyorum zaten ayrıca Diego ve Kaka'yla Alex'i karşılaştırmak biraz değişik oldu ikiside fizikli oyuncular alıp topu koşabilirler ama Alex topla koşmaya kalksa bir omuz bişey çuvalı gibi yere yapışıyor ... yeter yani 5 senedir aynı şeyi izliyoruz bütün güzelliklerini gördük yeni bir heyecan lazım bize , dünyada devri kapanmamış olabilir ama bizim için kapandı " bence"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Kaka ve Diego Alex'ten iyidir veya değildir orası önemli değil demek istediğim 10 numara pozisyonlarında oynuyorlar takımlarında.Alex topla beraber isteğinde koşadabiliyorlar , fizik bakımından son zamanlarda zayıf bunu da daha çok sakatlığına bağlıyorum.Alex oynadığında her an bişey bekliyoruz Alex bir şut çekse de , bir ara topu verse de gol atsak tipinden.Alex koşmayabilir ama Alex'in bu takıma kattıklarını inkar edemeyiz.Geçen sezon Aragones Alex'i orta sahanın ortasında oynatıyordu o bölgedeki oyuncunun top çalması , koşması lazım Alex o tip bir oyuncu değil Alex'i hemen forvetin arkasına koyacaksın.Ordaki oyuncunun da zaten pres yapması koşması gerekmiyor.Alex ortasahanın ortasında oynamasına rağmen geçen sezonda takımın en iyilerindendi.Herkesin görüşü kendinedir ama her zaman dediğimi yine diyeyim.Kadroya önce Alex'i daha sonra diğer 10 oyuncuyu yazarım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben senin söylediklerine de tamamen katılıyorum ama ben bu tip oyuncuyu sevmiyorum zaten ayrıca Diego ve Kaka'yla Alex'i karşılaştırmak biraz değişik oldu ikiside fizikli oyuncular alıp topu koşabilirler ama Alex topla koşmaya kalksa bir omuz bişey çuvalı gibi yere yapışıyor ... yeter yani 5 senedir aynı şeyi izliyoruz bütün güzelliklerini gördük yeni bir heyecan lazım bize , dünyada devri kapanmamış olabilir ama bizim için kapandı " bence"
    Aynen katılıyorum hepsine. Artık bende Fenerbahçe'de Alex tarzı mücadele etmeyen,fizik gücü zayıf oyuncular görmek istemiyorum.Misal: Lampard'ın tekniği Alex'i kaça katlar fakat adam sahanın en çok koşan oyuncularından.

Artık Avrupa'da başarı isteniyorsa oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen,gerektiğinde defansına yardımcı olan oyuncular alınmalı.Yanından geçen rakip oyuncuya ayağını uzatmaya çekinen,30 metre depar attı mı sakatlanacak futbolcu istemiyorum ben.

Tamam Alex'in bize çok katkısı oldu,Fenerbahçe'de oynamış en kaliteli 10 numaralardan biri olabilir ama artık yolların ayrılma vakti geldi de geçiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Alex oynadığında her an bir şey bekliyoruz " ben de buna karşıyım işte kardeşim biz yıllardır Alex'e bağlı oynuyoruz o bir şey yapsa da kurtarsak maçı keyifsiz gününde olduğunda kaybedelim maçı eğer Alex kalıyorsa ona bir alternatif oyuncu almamız lazım arkasına box to box oyuncular almamamız lazım , yine söylüyorum katkılarını yeteneklerini futbolculuğunu efendiliğini tartışmıyorum ama artık misyonunu doldursun , heyecanı bitti.Bu sene takımımızda olacak sonuna kadar destekliycez ve zevkle izliycez Alex'i yine yaptıklarıyla ama artık ona bağlı bir sistem olmasın....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten baktığınızda bizim futbolumuzdaki temel sorun bu. Takımlarımızda şu görüş hakim; "Bir oyuncu alalım da takımı kurtarsın, oyunu onun üzerine kuralım". Şuanda Avrupa'nın büyük takımları dediğimiz takımlara baktığınızda 1 oyuncuya bağlı değil hiçbiri. Maçın seyrini değiştirebilecek birçok oyuncu var. Örneğin bir Chelsea, Lampard gününde değilse Essien, o da değilse Drogba ya da Arsenal, Adebayor değilse Fabregas, o değilse Van Persie veyahutta Barcelona'da Xavi, Eto'o, Iniesta, Messi .

Yani anlatmak istediğim bir takımın oyun yapısı tek bir oyuncuya bağlı olmamalı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yıllardır bunun peşindeler. Yaptıkları transferlerden de bu anlaşılıyor. Alex Fenerbahçe'nin, Delgado da Beşiktaşın herşeyi idi. Galatasaray'da Hagi'den sonra böyle bir oyuncu olmadı. Daha doğrusu gelenler kalıcı olmadı. Son zamanlarda Galatasaray bu düşünceden vazgeçti diye düşünüyorum ben.

Sheriff Misafir

Skora katkı yapan bir oyuncu, sisteme oturursa herzaman iyi bir silahtır bence. 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncu koşmayacak diye bir kaide yok. Ancak sanıyorumki Alex yorulduğu için koşmuyor. Zaten koşsa bizde değil Barcelona'da olurdu..

Nesil
    2006

Alex gol atıp, asist yapıyorsa sorun yok. Türkiye'de onun istatistiklerine ulaşmış daha hiçbir yabancı yok.

Maçın sadece ilk yarısını izleyebildim.Takımın oyununu beğendiğimi söyleyemem,daha takım oturmamıştı sanki.Gerçi 2. yarıyı izleyemedim, o yüzden sağlıklı yorum yapamayacağım.

Şahsi fikrim bu yılın en iyi transferinin "Emre" olacağı yönünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Devrinin kapandığı söylenen Alex bundan 2 sene öncesine kadar moda olan oyuncular da dahil tüm dünya yıldızlarının bulunduğu bir turnuvada asist kralı olmuş oyuncudur. Varsın Alex'in devri kapanmış olsun ama ligde, Avrupa'da takım arkadaşlarına tüm golleri o hazırlasın, zaman zaman kendisi atsın. Alex'in arkasına kaliteli, mücadele eden oyuncular konulursa Alex'in mücadele etmesine zaten gerek kalmaz. Ama Alex'in arkasına Josico, Selçuk, Maldonado, Uğur, Deivid gibi adamları koyarsanız Alex'in o takımda durması bile şanstır. Geçen sezon sakatlıklarla uğraşmasına rağmen takıma en çok katkı yapan oyuncu da yine Alex'tir. Sezon başladığında yine hepimiz Alex'i göreceğiz.

Quote Originally Posted by İlker Yasin
    Alex gibi topçun olsun, dünyalar kadar borcun olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Alex 2 sene daha cok rahat oynar..TSL'nin en iyi yabancı oyuncusunundan bahsediyoruz..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

lampardın teknigi alexi katlar mı yapma allahını seversen lampard bi cok yönden alexten cok daha üstündür alexin kostugunun 2 katını koşar falan ama alexin teknigi bi farklı topu ayagında tutmasından bile anlasılabilir bu.zaten futbolcu olmuşsa allah vergisi teknigi sayesinde driblingle adam gecme konusunda sıkıntılı belki ama yürüyerek calım atıyo bu adam sürekli nokta pas atıyo lampardla farklı oyuncular ve fenerbahcede alexe yer var avrupada alexte koşuyo zaten ayrıca maçlar sıkıştıgında enterasan ara toplarıyla işleri kolaylaştıranda alex.O oynamadıgında cok sıkıcı geciyo maçlar ama dün çok etkisizdi 2 asistte yapmadı sanki deivid ve önderin gollerinin öncesini görmedim ama zaten öndere pası vermiş olsa bile gollük bi pas değildi o, en fazla adı asist olur yetenek isteyen önderin vurusuydu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    lampardın teknigi alexi katlar mı yapma allahını seversen lampard bi cok yönden alexten cok daha üstündür alexin kostugunun 2 katını koşar falan ama alexin teknigi bi farklı topu ayagında tutmasından bile anlasılabilir bu.
    Haklısın Alex'in de tekniği çok yüksek.Ben orda yanlış bir ifade kullanmışım.Anlatmaya çalıştığım Lampard'ın Alex'ten çok daha büyük bir futbolcu olmasına rağmen ondan daha fazla mücadele etmesiydi..Şimdi bu yüzden Lampard olmuş diyenler olucaktır fakat tekniğinin yüksek olması Alex'e mücadele etmeme hakkını vermez diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eğer Alex'den savunma yapmasını istersen mücadele etmesini istersen, alışık olduğumuz asistlerini ve gollerini göremeyiz.. Bunu iyi analiz etmek gerek..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Forma Numaraları [ Resmi Site ]

Mehmet Topuz - 66
    Özer Hurmacı - 20
    Bilica - 58
    Bekir - 15
    Abdülkadir - 18
    Ali Bilgin - 17
    Güiza - 9
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Guiza gelirse giyer 9 numarayı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güiza'ya sormadan mı vermişler, eğer haberi varsa geri döenecek demek ki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Haberi vardır kesin Guiza'nın ama kendisi nerede acaba ?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bilicaya 58 Numara Çok Yakışacak

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Haber vermeden numara vermenin olacağını sanmıyorum.Bakalım 9 numara uğur getirir inşallah.11 numarada gelecek olan sol açığamı saklanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

7 numara da boş sanırım...

Sol açığa 7 numara saklanıyor bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

guizanın forma numarasını değiştirmek mantıklı bi politika aslında yani ben gecen sene sırtında 14 guiza yazan forma almıs olsam bu sene 9 guiza yazdıgında içim rahat etmez gider 9 yazanı alırım bide gsde de 10 arda mesela ekstradan fazla satılır diye düşünüyorum guizada öyle olacaktır
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Güiza'ya 9 verilmesi bence ona verilen önemi gösteriyor. Bu yıl onun takım için ne kadar değerli olacağının sinyali verilmeye çalışılıyor. İnşallah bir an önce gelir de takıma katılır, bu güveni sarsmaz.

Mesaj Yetkileri