Riera ile Melo Oly ile olan hazırlık maçında da tartışma yaşamıştı. Melo oynar sezon sonu alınmaz Riera'da yolcu.
Riera ile Melo Oly ile olan hazırlık maçında da tartışma yaşamıştı. Melo oynar sezon sonu alınmaz Riera'da yolcu.
Eğer söylenildiği gibi Melo kapıyı kitleyip Riera'yı hastanelik etti ise gönderilmesi gerekir. Böyle kötü bir olay duymadım hayatım boyunca doğru ise.
Tomas'ın formayı çıkarıp yere atmasından çok üzüntü duymuştum, çok da farklı değil bugün. O gün yönetimin yaptığı çok doğruydu. Bu tarz oyuncuların yeri yok futbolda. Futbolcu profesyonel olmalı, örnek olmalı yaşamı ile. Hiçkimse Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş vs kulüplerimizden daha büyük değil. Biri gider biri gelir, bu oyuncular bunu bilmeli, profesyonel olmalı.
Last edited by Cengo : 05.Nisan.2012 at 20:40
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Söylentiler üzerine konuşmanın bir anlamı yok şu an. Durumun ciddiyetini öğrenmek lazım önce.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Dün Volkan'a atılan çakının açık olup olmadığı tartışıldı.
Bugünde kavga ederlerken kapı kilitli mi kilitli değil mi diye tartışılıyor.![]()
Melo ısırdı bence![]()
Riera sen neyine güveniyorsun arkadaş Melo ile dalaşıyorsun.
Aslan kafesine parmak uzatma demişler , Melo zaten hırslı birisi , Riera ne yaptıysa artık , hayatının hatasını yapmış![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
melo pataklamış mı riera'yı yani? hayır kavga eden adamları soyunma odasına gönderdiniz tamam da yanlarına 1-2 adam versenize madem
bu iş büyük olmasa yani kavga itiş kakışla bitse resmi açıklama gelmezdi. baya iyi girmişler demekki. hayırlısı olsun.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Melo ve Riera Manisa maçında oynamaz birde 50.000 tl felan para cezası alırlar.Takımın önünde özür dilerler ve kadroya girerler.Hep böyle olur.Bu olayda bence böyle olucak.
Yalnız Melo hep saha içinde bir şey yapacak bir maç yakıcak bizi diye düşünüyorduk ama yanılttı bizi içerden birini indirdi![]()
Sırf bu tartışmadan dolayı ikisini de gönderebilir Fatih Terim.
Screw you guys, I'm goin' home
Önce kendimi sonra onu vururum Melo'yu gönderirse![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yarın basın açıklaması yapıcaklarmış.İdman da basına açılıcakmış.
Iki oyuncu da Fatih Terim'den özür dilemis. Sanirim kadro disi falan yok.
iki futbolcuda ozur dilemis yarin aciklama yapcaklar ve aylar sonra terim ilk kez idmani basina acik yapicak
Vay arkadaş, ne kavgaymış böyle? Hastanelik durumlar, kaşa dikiş atmalar... Sezon sonunda Melo ve Riera kesin yolcu. Melo zaten kiralıktı ve bonservisi yüksekti, yani alınıp alınmayacağ netleşmemişti; ama bu olaydan sonra Fatih Terim tutmaz takımda. Playoffta oynatır ve yollar. Riera da geldi geleli fayda sağlayamadı, onu da sözleşmesini fesheder ya da uygun bir paraya satar elden çıkarırlar.
Vay arkadaşNeyin ne olduğunu anlamadan, bilmeden asıp kesmek ne kadar kolay
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bilmeden asıp kestiğimiz yok. Atılan twitlere ve ortalıkta dolanan haberlere göre konuşuyoruz. İşkembeden sallamıyoruz.
ingilizcesi olanlar vardir burda ne demek istiyor acaba
http://sports.yahoo.com/soccer/news?...y-match-fixing
5 yıl Avrupa'ya gitmeme olayını istemediğimizi, zararları falan anlatmış yanlış anlamadıysam.
Screw you guys, I'm goin' home
Doğru olmasa resmi sitenizde ne diye açıklama yapılsın? Amaç ne yani, eğer ortada bir şey yoksa. Ben tahrik edip ortamı germeden, kişisel düşüncemi yazdığım halde ne diye taktınız attığım yoruma, hangi ifadem size ters geldi, onu da anlamış değilim. Enteresansınız.![]()
Kavga olduğu doğru. Ben ona birşey demiyorum zaten. Ama sebebini, sonucunu bilmeden millet atıp tutuyor. Yorumuna takmak gibi bir olay yok. Bana garip gelen biz kendi oyuncularımızı bu kadar eleştirmezken dışardan birisinin o gitsin, bu kesin gider tarzında yorum yapması. Zaten yorum yapamazsınız demiyorum. İstediğinizi diyebilirsiniz. Ben de sizin yorumunuza karşı düşüncemi belirttim
Sonuç olarak yarın basın karşısına çıkıp özür dilenecek ve neşeli bir idman yapılacak. Büyütmeye gerek yok.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved