Engin cevabı doğru vermiş.
Bende bir şey eklemek istiyorum size göre galatasarayın başarılı olduğu branşlar ilgi görmüş oluyor nedense ama spor dünyası sadece "futbol" ve "erkek basketbol" etrafında dönmüyor ki zaten erkek basketbolda son 4-5 senede 3-4 şampiyonluğumuz var. Bayan baskette son 7 seneydi sanırım erkek voleybol takımı 3 kupa aldı bir tek bayan voleybol takımımız mevcut sistemin kurbanı oldu.
Daha 2 yıl öncesine kadar size göre erkek basketbol bile ilgi görmez iken galatasaray euroleague gidince değerlendi heralde![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
U15 FutbolTtakımımız, Erkek Voleybol Takımımız ve Kadın Basketbol Takımımız şu an stadda taraftarları selamlıyorlar kupalarıyla. Bu organizasyonun temellerini atan Başkan'a selam olsun.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
forvette eksiklik çok belli oluyor
emrenin durumu ne olacak acaba
Semih' i severdim. Ama Beşiktaş maçında gördüm ki o da bitmiş.
Football is simple,but Football Manager is not
...
Bitmiş hali bile Bienvenu'den iyidir (:
Biri şu adama pres nedir? nasıl yapılır? ciddi bir şekilde öğretmesi lazım. 2 m2 alanda şaban gibi etrafa bakınmak yerine pres yapsa daha yararlı olacaktır. Semih o yorgun haliyle 80. dakikada Rüştü'nün üzerine depar atıp pres halindeyken, beyfendi stadın üzerinde gezen kuşlarla meşgul olsa gerek. Gol beklentisini geçtim artık, o yönünden hiç bahsetmesem daha iyi.
...
Volkan Demirel: Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, mücadele budur, aslanlar gibi oynadılar. 2 kupayı da alacağız ve başkanımıza hediye edeceğiz.
Volkan Demirel: "Tek kolla, tek bacakla kalmadığım sürece Fenerbahçe kalesini korumak istiyorum
Aykut Kocaman, Emre olayi icin ise soyle konustu: Emre olayi nedir ki? 3 Temmuz'dan beri yasadiklarimizin yaninda Emre olayi hic kaliyor...
cuk diye bi ses duydum ben![]()
Aykut Kocaman: "Herkes her maçı seyrediyor. Ülke spor kamuoyunun vicdanı olduğuna inanmak istiyorum."
Fenerbahçeli bütün oyuncular twitter'da Beşiktaş'ı mücadelesinden dolayı kutluyor, tabi burdaki sadece bir kutlama değil kutlama+gönderme : )
Bazen burada yaşanan olaylara değiniyoruz bizi eleştirenler oluyor ama yaşanan en ufak olayın bile takımın psikolojisini ne kadar etkilediğini görmek için şu futbolcuları dinlemek yeter, Her maç öncesi yaşanan enterasan olaylarla o maça o psikolojiyle çıkmak zorunda bırakılan bu adamların mücadelesini görmek, gerçekten insanı gönül verdiği bu renklerle onurlandırıyor.
...
Aykut Kocaman kimse kusura bakmasın ama itici gelmeye başladı bana. Her kötü futbolla kazanılan maçtan sonra hatta her normal maçtan sonra takım ruhu ayağı çekiyor. Anlamıyorum ki şu ruh bi tek Fenerbahçede mi var.
Biz birbirimizi sinir etmekten hoşlanan bir milletiz. O gelir seni o konuda sinir eder sen soluğu burda alırsın. Malesefki bu yanlış herkesin bahanesi olmuş. Kendi adıma söyleyeyim, görürsem diğer konulardakileride silerim, diğer konularda da ceza verebilirim. Eminim bunu diğer yöneticilerde yapar. Varsa bir yanlış, rapor edin, öm atın, destek merkezine konu açın ama başka konuya gidip "sen şurda şunu yaptıydın he şimdi bende bunu yapıyom nollduu" tarzı mesaj yazmayın.
Burak
Çok tatlı bir çocuk ya, maşallah, nası güzel kontrol ediyor topu![]()
Burak
O yanakları ısır ısır![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu pankartı açanların elleri dert görmesin.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Acayip şirin kerataTop kontrolü bizim sabri'den iyi valla
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahçe Yönetimi Çarşamba saat 14.00'de basın toplantısı yapacakmış.
yapsınlar bakalım
http://www.youtube.com/watch?v=ynrB7LfcSxc
bu adamı eleştirenlere gelsin
Bu arada bu sezon da lig bitti gibi artık. Ali Koç 58.madde değişirse takımı ligden çekeriz demişti büyük ihtimal Fenerbahçe ligden çekilir.
Ntvspor Son dakika : Volkan Demirel sakatlığından dolayı Bjk maçında oynayamayacak.
mert oynar sıkıntı değil
Ama Volkan'ı sakatlayanlar, Mehmet Topuz'a topsuz alanda dirseği çakanlar, Semih'in karnına darbeyi indirenler, Yine Semih'e iki hakemin gözünün içine baka baka O.. Çocugu diyenler, Hakemle sahada küfürleşenler vs sahadaki yerini alacaklar rahat olun : )
...