yolcu yolunda gerek hesabı toplayıp toplayıp götürüyorlar.
https://twitter.com/Ruzgarlabir/stat...275200/photo/1
yolcu yolunda gerek hesabı toplayıp toplayıp götürüyorlar.
https://twitter.com/Ruzgarlabir/stat...275200/photo/1
Vali "sıkılan su ilaçlı ama kimyasal değil" dedi. kimyasalı kendisi kullanıyor bence kafalara baksanıza. uçmuşlar.
Davulcu Vedat @1DavulcuVedat 24 dk
Tabi ki yasa dışı dökümanlarımı Gezi Parkının göbeğindeki çadırıma sakladım. Daha iyi bir yer bulamadım. Malım çünkü ben.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Bunların mantıklı açıklamalarını istiyorum. Yardım edin bana.
Şu an haydarpaşa trenlerinde beleşe akp şapkası ve su dağıtılıyor.
Vali: doktorlar gostericileri korumustur, iclerine kadar girip yardim etmislerdir, buna izin veremeyiz!! Gozaltina aldik!!
OHA ARTIK.
Otobüsler dolusu insanı Kazlıçeşme'ye taşıyacağına,Ethem Sarısülük'ün annesine çocuğunun cenazesine gitmesine izin ver.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
https://www.facebook.com/photo.php?v=120204841523643
Beyler buyrun montaj video. Provakasyon yapmak için hazırladım.
Football is simple,but Football Manager is not
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Akp Mitingine Gidiyorsan Ulasım Bedava. Gitmiyorsan Parayla.
Halk Otobüslerini Asıl Yapmaları Gorevden Alıkoyup Mitinge Adam Tasımak Icin Kullanıyorlar. Benim Bildigim Mitinge Gitmek Isteyen Gider Ama Onların Mitingine Kimse Gitmez Ki Para Vermeseler Bedava Ulasım Ve Sapka Vermeseler.
Silahsız Zararsız Insanlara Gaz Bombası Atıyorlar öldüresiye Evlere Bile Sıkıyorlar.
Insanlık Sucu Isleniyor
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
doktorların goz altına alınma gerekçesi vali tarafından "doktorlar insanlara tıbbi yardım adi altında bir takım eylemlerde bulunuyorlar " olarak acıklanıyor.
Futbolcu Bilgileri
@Yolcu @ Del Piero_10,
Ethem Sarısülük Polis değil.Faiz Lobisi vurmuş dimi ?
Ak Parti Kazlıceşmede SİYAH BEYAZ yazan flamalar dağıtıyor.
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 16.Haziran.2013 at 18:24 Reason: Düzeltildi.
Su mitinge giden kesimdeki insanlar çok değişik. Hayatımda hiç görmediğim fikirlere sahipler pardon bir fikre sahip değiller.
İleri demokraside yeni aşama İstiklal Caddesinde 4 gazeteci gözlaltına alınmış.
Akp mitinginde siyaset bilmeyen teyze hakaret edip , bela okuyor Kılıçdaroğlu'na.
Akp mitinginde Besiktas , cArsi vb ile ilgili gordugunuz goreceginiz Ne varsa kendi haltlaridir. Camiamizla ilgisi yoktur. Cok sukur cArsi'yi satin alacak para bulunamadi , bulunamayacak da.
Tencere tavacılara kapak olsun nedir ya 3. sınıfa mı gidiyorsunuz efendim hahahahah![]()
Bu arada bugün kendim izledim.Ankra'da Bayrak taşıyan bir gruba mühadale etti poolis.Bayrağı aldı yırrtmaya kalkıştı.Sonra bir kişiyi tutukladılar elinde bayrak tutan.Byarğı aldılar geriye geriye attılar direk yere.
Red Hack www.akpartigencistanbul.com Çökertmiştir.
Ankara !
Cami'ye Biber Gazı !
ANKARA !
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 16.Haziran.2013 at 18:57
Şuan Beyaz TV'yi izliyorum sinirden karnıma agrı girdi bu kadar mı saf sürüsü olur ya inanamıyorum harbiden.Bir kadın cıktı Tayyip'in g.. kılıyım dedi.Bir adam cıktı ömrümden ömür versin dedi spiker amin dedi .Bir tanesi cıktı taksim meydanına gönderme oldugunu düsünmüyorum ama taksim meydanına cevap oldugunu düsünüyorum dedi.Bu adamların aldıgı oksijen zarar yemin ediyorum zarar.Kafirler istedigini yapsın biz ümmeti Muhammed olarak yanındayız diyor simdi birisi.Sonra da siz biz yapmayın deniliyor gelde yapma.