Manisaspor bize iyi koydu gibi görünüyor.
Manisaspor bize iyi koydu gibi görünüyor.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
son 1saata gırıyoruz hadi bakalım neler olcak.ben bır bomba daha beklıyorum
Arkadaslar sadece hakan degıl Selcukda daha sonra bize gelecek..
Hakanı aldık,Selcuk içinde söz alındı...
Özer Hurmacı bu sezon G.Saray'a gelmiyor galiba, seneye gelecekmiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yalnız Özer topla çok oynuyor.Kalli Hasan'a yaptığını yapmaz inş.
Diger haberler birbirinden aldı haberi Ntv deki haber dogru hem daha mantıklı......
Özer kiralık olarak geliyor begenirsek seneye bizde..Özer cok hırslı oynar beni alsınlar diye..
Kallinin ilk geldigin de özer hakkında dedigi su oldu hemen bunu alın bana...
Hatta ankara bir ara bizden 5 istemişdi..
Özer Hurmacı, bu sene kiralık olarak katılacak takıma.Beğenilirse bonservisi alınacak.
Anıl ve Ferhat yine rekabet içinde olacak, Ankaraspor ve Manisa pilot takımımız gibi oldu.. Bu iki takımdan birisi, Carrusca'yı da alsın yav..![]()
Hakan baltanın 1 mılyon eurosu 100 000 taksitle ödencekmiş....
Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek
Ben bu cümleye bakarak konuşuyorum ama burada Özer'in G.Saray'a bidahaki sene katılacak gibi duruyor ???
Başka haber varsa oradan gösteriniz arkadaşlar bu sene de oynayacak mı G.Saray'da Özer ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beyler gördüğünüz gibi özerdi şuydu buydu derken herkese yabancı transferini unuuturdu yönetim![]()
Transfer dönemi bugün 18.00 de bitio arkadaşlar
valla doru diosn Sitte![]()
ya sakın seneye bırakmasınlar bu transferi seneye kim öle kim kala..biraz abartmış gibi olcam ama ben bu özer de hafif bi ribéry potansiyeli görüyorum adamın üstüne kaç kişi gelirse gelsin topu kaybetcem diye bi korkusu yok![]()
Galatasaray, transferin son gününde kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Emre Aşık ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık olarak verdi. Karşılığında Özer Hurmacı'yı kiralayan sarı-kırmızılılar, sene sonunda genç oyuncudan memnun kalırsa 1.5 milyon Euro'ya bonservisini alacak.
Kaynak: NTV
Murat herkes ayrı telden çalıyor, 1-2 saat içinde herşey netleşir..
Sağol Burak, diğer sporx. deki haber öyle olmadığı için öyle dedim ben.
Umarım NTV haklı çıkar bu konuda.Özer'i Galatasaray formasıyla izlemek gerçekten harika olacak !
arkadaslar ferhatla ve anıl gıttı ya uefada volkanın yedegı yok.nasıl olcak.
iyide sağ kanatta nabacaz bunu barış-hasan-arda-sabri varken ????
Bu da doru ya![]()
öZTORUN ferhat
Ferhat Öztorun.
hakan balta sol tarafa alınmadı mı zaten ?
hakan kadir balta oynayacak sanırsam çok yönlü bir oyuncu..
sol bekteki Volkan'ın yedeği...
Hakan Balta UEFA'da oynayamayacak Volkan sol bekteki tek oyuncu kalacak UEFA için diyoruz....
takımda volkandan başka solak yok sanırım..ha pardon bi de carrusca var ama onunda sol bekte pek verimli olcağını sanmıyorumvolkan sakatlanmasın diye dua etmekten başka çaremiz yok o zaman
![]()