Söylediklerinde haklılık payı var, geçenlerde FB TV'nin her gün olduğu gibi gece yarısında eski maçlardan Fenerbahçe - Manchester United maçını izliyordum. 3-0 Fenerbahçe'nin yendiği. Alex'e dikkat ettim, attığı çalımlar verdiği arapaslar. 3 Manu futbolcusunu çalımlıyordu üstüste, can alıcı noktalara paslar atıyor, duran topları harika kullanıyordu. Şimdi ise bunları yitirmiş gibi, ya artık yaşlandı ve yaşlılıkla birlikte gelen bir yorgunluğu var. Ya da o eski hırsından artık uzak.

Alıntılı Yanıtla
opla iyi ama zorlayan rakipler karşısında bakmak lazım----------------------------------u.boral =kadroda olması bile hata------------------------------------------------------------------------deived =+2 den biri olur------------------------------------------------------------------------------------a.bilgin =rakip zayıf olduğundan olabilir baya iyiydi ama topla daha az oynarsa daha iyi---emre =bu sene onun senesi olabilir--------------------------------------------------------------------alex =beyni ve tekniği ile sahanın en iyisi fiziği tam tersi rakibe göre oynamalı----------semih = gösterişsiz ama faydalı tek forvetli sistemin tek adamı şu anda----------------------maçın sadece ikinci yarısını seyrettim izlenimlerim bunlar, ama bu sene için umutlandım doğrusu.

) - Lucio - Van Bommel benim aklıma gelenler. Brezilya'dan alınacaksa savunmacı Sao Paulodan Miranda olabilir.