Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar biliyorum yaptıkları terbiyesizliktir fakat taraftarın yaptığıda terbiyesizliktir bunları geçelim
    Emre kendini tutamayan bir adam bence bir psikoloğa görünmesi gerek aslında tüm futbolcuların bu olaylara karşı psikolojik durumunu sağlamak için bir doktora görülmeleri gerekiyor ciddiyim

Onun dışında ne küfür eden taraftarın nede volkan la emrenin konuşmaya hakkı var
    fakat komik olan küfür eden taraftarın üste çıkma çabasıdır millet olarak emptai kuramayan düşüncesiz ve agresif bir topluluğuz kendimizi tutabilmek için küfre başvuruyoruz ve rahatlıyoruz yani daha tartışmayında şunu maça bakın da diyemiyeceğim çünkü
    Elendik arkadaşlar .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    arkadaşlar biliyorum yaptıkları terbiyesizliktir fakat taraftarın yaptığıda terbiyesizliktir bunları geçelim
    Emre kendini tutamayan bir adam bence bir psikoloğa görünmesi gerek aslında tüm futbolcuların bu olaylara karşı psikolojik durumunu sağlamak için bir doktora görülmeleri gerekiyor ciddiyim

Onun dışında ne küfür eden taraftarın nede volkan la emrenin konuşmaya hakkı var
    fakat komik olan küfür eden taraftarın üste çıkma çabasıdır millet olarak emptai kuramayan düşüncesiz ve agresif bir topluluğuz kendimizi tutabilmek için küfre başvuruyoruz ve rahatlıyoruz yani daha tartışmayında şunu maça bakın da diyemiyeceğim çünkü
    Elendik arkadaşlar .
    Orada bir durmak lazım. Elenmedik daha.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Orada bir durmak lazım. Elenmedik daha.
    Rüyadan uyan bence Hiddink bile dedi deplasmanda 4 atarız dersek yalan olur diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Rüyadan uyan bence Hiddink bile dedi deplasmanda 4 atarız dersek yalan olur diye.
    Eleriz demiyorum ki. Elenmedik diyorum. Maça da mı çıkmayalım?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Eleriz demiyorum ki. Elenmedik diyorum. Maça da mı çıkmayalım?
    doğru söylüyorsun dostum bari çıkalım şerefimizle elenelim diyorsun tebrik ederim hiç bu yönden düşünmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hiddink aldığı paralarla turu atladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hiddink aldığı paralarla turu atladı.
    Sadece Hiddink değil, dikkatinizi çekerim. Ticaretçi abilerimiz var.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Mevzunun zihniyet değilde küfür söylemek olduğunu zanneden insanlar var. Çünkü Volkanın taraftara küfrettiği videolar dolaşıyor şimdide. Ya birader mevzu küfür etmek olsa bizde biliriz o üzerinde Ay-Yıldız olan Galatasaray formasına söven Ardanın videosunu koymayı ama mevzu o değil işte.Hala daha neyde diretiyosunuz anlamıyorum. Yada neyse devam edin biz kime konuşuyoruz ki zaten. O anlamayan zihniyette bu zihniyette olsa gerek...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O değilde Hiddink ayrıldığında kim gelecek peki takımın başına?Kim kaldı incitilip kırılmayan?Fatih hoca mı Şenol haca mı Ersun hoca mı Mustafa hoca mı kim?Ertuğrul hoca gelir oda 2 yıl sonra hangi yorumlarla yollanır tahmin edebiliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    O değilde Hiddink ayrıldığında kim gelecek peki takımın başına?Kim kaldı incitilip kırılmayan?Fatih hoca mı Şenol haca mı Ersun hoca mı Mustafa hoca mı kim?Ertuğrul hoca gelir oda 2 yıl sonra hangi yorumlarla yollanır tahmin edebiliyorum.
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Benim şöyLe bir senaryom var. HırvatLar bizi eLer, haftaya Bursa mağLup, hoşgeLdin ErtuğruL SağLam.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...8&postcount=44
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yılmaz Vural gelsin.Yenilsek de oynadığımız maçlara bir heyecan gelir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek getirelebilecek kişi Abdullah Avcı bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Abdullah Avcı yada Ertuğrul Sağlam ikisinden biri gelse mükemmel olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

üzülenler üzülmesin bence. böyle olacağı başından beri belliydi. biraz da ''böyle başa böyle tarak'' olayı...
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yilmaz Vuraldan Gerisi Yalan.

sansal buyuka acikladi yeni hoca genc biri dedi anlasildi falan dedi abdullah avci olabilir bu adam.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=101754

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kötü oynarsın , kötü pas atabilirsin , kötü gol kaçırabilirsin ama kötü mücadele edemezsin , artık mucizlere kaldı işimiz aslında kaldı demek bile bir mucizede .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçtaki be oyuncuları Gökhan,Hakan,Corluka ve Srna skoru belirleyen isimlerdi.Bizdekiler olumsuz ordakiler olumlu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Mehmet demirkol'da Milli takımı ve Trabzonspor'u Şenol hoca çalıştırsın demiş adam zaten yoruldu bu milletin hocalara yaptıklarından hiç öyle birşeyi kabul edeceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bazı arkadaşlar işi abartıyor artık. Sakin olalım , bir atışmayı bırakıp olaya gereken yönden baksak daha iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ertuğrul Hoca ile Abdullah Hoca daha gençler. bir olumsuzlukta kaybetmek yazık olur. daha tecrübeli isimler gerekiyor. Fatih Hoca ve Şenol Hoca da kendi takımlarında projeler üzerindeler. Bence Mustafa Denizli şu an için uygun olabilir. zaten sağlığı nedeniyle sadece milli takım çalıştırabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maça giden arkadaşımla konuştum onların küfürden haberi yokmuş. Volkanın ettiği küfürler zaten tribüne sırtı dönüktü. Alkışa ıslıklamışlar sadece (Bahsettiğim kişi ıslıklayan değil ıslıklayanları susturmaya çalışan tarafta( Kendisi bi üniversitenin ultrAslan başkanı olmasına rağmen)). Emre yi gördün mü dedim "Sadece sakin olun sakin olun diyordu" dedi. Videoyu izlettim şaşırdı baya. Eğer tribün küfürlerin farkında olsaydı o statta çok büyük olaylar olurdu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Maça giden arkadaşımla konuştum onların küfürden haberi yokmuş. Volkanın ettiği küfürler zaten tribüne sırtı dönüktü. Alkışa ıslıklamışlar sadece (Bahsettiğim kişi ıslıklayan değil ıslıklayanları susturmaya çalışan tarafta( Kendisi bi üniversitenin ultrAslan başkanı olmasına rağmen)). Emre yi gördün mü dedim "Sadece sakin olun sakin olun diyordu" dedi. Videoyu izlettim şaşırdı baya. Eğer tribün küfürlerin farkında olsaydı o statta çok büyük olaylar olurdu.

+

ultrAslan liderledinden Sebahattin Şirin küfredenleri susturmaya çalışmış, üstüne yürümüş.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gerilimsiz bir maçta dahi yemediği ıslık,küfür kalmamıştı emre'nin Arena'da.Bu maçta da kötü bir netice sonrası benzer şeylerin olacağı belliydi.Ama neden ilk hedef emre değilde volkan seçilmiş anlamadım,hafta içerisinde de çok olumlu mesajlar vermişti halbuki volkan.

Bu maçın o stadda oynanması hataydı,anadoluda oynanması gerekiyordu.Arena'ya üst üste bu kadar çok maç verilmesi hataydı en baştan küfürü geçtim,alt yapısı yetmez ki hiç bir stadın bu kadar maç temposuna. 4 günde 2 maç yapıldığı oldu orada peki sonuç ne? berbatlaşan bir zemin.(daha önceki maçlardan bahsediyorum)

Arda'nın sarı kartı,gereksiz küfürleşmeler ve hiddink'in maç sonu açıklamaları bütünüyle skandaldır.

Gerekirse emre'yi volkan'ı bir daha milli takıma almasınlar sorun değil hem ülkede iyi kaleci var bir çok sayıda hem emre yaşlandı vs. Ama bu iki futbolcuya yapılan psikolojik baskı ayıptır.Sürekli aynı stadda aynı şey oluyor Aralıktaki derbide yapın sorun değil ama son 3-4 iç saha macımız da orada oynandı ve yapılmayan kalmadı. Kısacası Arena'yı da bi süre dinlendirmek gerekiyor bana kalırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, daha önceden görüştüğü ve olumlu yanıt aldığı Abdullah Avcı`yı göreve getirme kararı aldı.

Çok şükür Ertuğrul Hocamıza musallat olanlar. Abdullah Avcı ile yetinsinler.

hayirli olsun abdullah avci turkiyede istikrarli olan tek turk hoca umarim basarili oluruz 4-3-3 oynatmasini cok iyi biliyor abdullah hoca umarim en az hiddink kadar kredisi olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ayrıca şimdi gördüm videoyu. Volkan zamanında kendi taraftarına da küfür etmiş. Antalya maçı çıkışında hava alanında , otobüse binerken kendi taraftarına küfrediyor. Fenerbahçe'li taraftarlar da "Taraftara kimse küfür edemez !" diye tezahurat ediyor. Şimdi ne oldu ? Şimdi niye fikriniz değişti birden ?

Videoyu buraya ekleyecektim ama Fenerbahçeli taraftarların "Kendi oyuncularına" yaptıkları tezahuratlarında uygunsuz kelimeler var o yüzden ekleyemiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Şimdi biz neyin tartışmasını yapıyoruz burada, merak ettim bilen var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bazıları günah çıkartıyor.

Eğitim şart

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilerdeki kadro sole olsa guzel olur

S.Bolat ( Cenk ) - (Onur-Tolga)

GG-Sabri - O.Toprak - S.Aziz - Egemen - Ersan - G.Zan - Hasan Ali - Ismail Koybasi

M.topuz - Hamit - G.Tore - M.Topal - Necip - Nuri - M.Ekici - Emre.B - S.inan - A.Potuk - Arda- O.Ipek - O.Adin -

Burak - Mevlut - Semih - M.Demir (Gaziantepdeki) - Tunay Torun

Nesil
    2005

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, daha önceden görüştüğü ve olumlu yanıt aldığı Abdullah Avcı`yı göreve getirme kararı aldı.

Çok şükür Ertuğrul Hocamıza musallat olanlar. Abdullah Avcı ile yetinsinler.
    Umarım doğrudur fakat sonunu da Ersun Yanal gibi yapmazlar inşallah.

Bizleri futboldan soğutanlar , bizleri içeri atanlar , bizleri maça almayanlar , bizleri faşist yapanlar , biz olduğumuz için insan yerine koymayanlar , istanbul taraftarını ve futbolcularını yere göğe sığdıramayanlar ;
    Türk futbolunun bu hale gelmesine sebep sizlersiniz !
    İSTEMİYORUZ BURSA da MAÇ FALAN !
    ALIN İSTANBUL KARMASINI , İSTANBUL DA OYNATMAYA DEVAM EDİN

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Mesaj Yetkileri