Galatasaray çok erken seviniyor gibime geliyor bakalım son gülen iyi güler.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Galatasaray çok erken seviniyor gibime geliyor bakalım son gülen iyi güler.
Yine Fenerden daha iyi oynadığımız bir derbi yine kazanamayan Galatasaray
Yorgunluktan yazacak fazla birşey yok. Fenerin 2 golü çok güzeldi. Bizim son dk direkten dönen topumuz gol olsaydı efsane bir maç olabilirdi. Olmadı ama sağlık olsun yine de mutlu olan taraf biziz.
Bu arada 3D koreografi ne oldu ? Neden yapılmadı bi açıklama okuyan oldu mu ?
He bir de unutmadan Hakemin Emre'yi iki kere oyundan atması lazımdı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Florya muthisss tek eksik kupa
RasAnt nerde yahu bu arada ?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
beşiktaş 2 maç 4 puan
fenerbahçe 2 maç 4 puan
trabzon 1 maç 3 puan(içerdeki maçıda yendiğimizi düşünüyorum 6 puan)
zaten 9 puan fark var 14 puan çıkarmışız(11 + 3 ) normal sezonda bu 3 takımın maçından play off ta 13 puan alamıcakmıyız( ki 13- yeterli olucak keza fenerin puan kaybetceğini düşünüyorum ve biz 13 alsak fener 18 almalı )
kazanmış gibi konuşuyorsunuz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Galatasaray için makus talihini yenme Fenerbahçe için şampiyonluk maçına eşti. Biz yine makus talihimizi yenemedik ama şampiyonluk hedefi için yeteri aldık. Galibiyet olmasa da 18 Mart'a bir gün kala koskoca Fenerbahçe'nin takım halinde Çanakkale geçilmezi oynamasını görmek güzeldi.
Galatasaray kalite farkını ortaya koydu. Aykut Kocaman hangi nedenlerle maç sonu şampiyonluk bizim elimizde dedi bilmiyorum ama artık Galatasaray işi yarıladı. Bu dakikadan sonra şampiyonluğu Fenerbahçe'ye verirse bu kez de Fenerbahçe'ye helal olsun demekten başka seçeneğimiz kalmaz.
Play off muhabbeti olmasa Kadıköy'de bayrağı asmış,şampiyon olmuştuk bu akşam. Vay arkadaş yaaa. Kim çıkardıysa şu illeti...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahçeli arkadaşlar da biliyor ki 1 puana değil şampiyonlua seviniyoruz. Kasmasınlar.
Arkadaşlar biraz sakin olalım, müdahale etmek zorunda bırakmayın bizi konuya. Söyleyeceğiniz sokacağınız 2 laf için yazarlığınızı kaybetmeyin.
Burak
sonuç kabul edilebilir bizim içinama farklı bi açıdan bakcam olaya yine malum olanlar oldu derbinin atmosferi yüzünden hasan şaşın alnını yaran ve fatih teriminin kaşını açan adam unutulacak sonra futbol adamları televizyonlarda maçın berabere bitmesini aykut kocaman ve galatasarayın takım oyununa baglayacak bu sırada kendine insan diyen o mahluk bundan sonraki derbilerde yine yerini alacak tabiki bunlar olurken türkiye şike,teşvik,aziz yıldırım,denizlispor a giden 1 milyon,sınırsız yabancı kuralı tartışılacak böyle bir büyük sektorde başarılı olmak için gerekli olan ahlak ve saygıdır bunlar olmadıgı takdirde sadece biz boşuna kürek çekeriz haydi tartışmaya devam edelim
![]()
ne diyeyim ki ben sana emrenin öyle atılıcak aman aman bir sert müdehalesi yoktu ayrıca 76 . dakkada barosun gokhanı kalecıyle karsı karsıya dusurmesı belkı foul olmayabılır oalabilirde tartışılır ama orda foulu vermişsen kırmızı karttır genede iyi oynadınız tebrikler
Büyük konuşmayın beyler. Play-off'larda ne olacağı belli olmaz. Tamam büyük ihtimalle, inşallah şampiyon olacağız ama kesin konuşmak yanlış.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Florya'da muhteşem bir ortam var.Orda olmayı çok isterdim.
Normal sezonun şampiyonu Galatasaray,Artık play off'lardan da alnımızın akıyla çıkıp ipi göğüslemek istiyoruz!
nannar hocam adam bırakmamış forumda.![]()
Steam ID: fotosuki
Maşallah burası yine F.Bahçe ve G.Saray forumlarına dönmeye başlamış.
G.Saray'ı tebrik ediyorum bu maçtan alınacak puan veya puanlar onlara yetiyordu, öyle de oldu.
F.Bahçe ayağına gelen fırsatı cömertce harcadı. Hazır 2-0'a getirmişken maçı ve daha dakika 15 iken çok fazla oyundan koptular. G.Saray ise hiç tempoyu düşürmedi aynen devam etti oyununa.
Maçın belirli bir noktasından sonra da G.Saray galibiyeti kaçırdı. Maç her iki tarafa da gitti geldi. Sonuçta oyunun hakkı bana göre beraberlikti, öyle de oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
neyse tebrikler galatasaray
bu maçı biz alsak da ben galatasarayın şampiyon olacağına inanıyordum
bu konu bu gece çok kelle götürür gibime de geliyo bu arada![]()
[B]Herkese iyi geceler arkadaşlar. Maçın tansiyonuyla gergin bir hava oluşmuş durumda. Yarına sakinleşir sanırım herkes. Maçta kazananın olmaması forumda ceza yiyen ya da yiyecek olan kişi sayısını azaltır. Bu açıdan sevindirici bir skor. Gelecek hafta Trabzon maçına konsantre olmak lazım artık. Bir derbi daha geride kaldı.Zevkli bir maç oldu.Yenişemedik ama en azından bazı derbilerde oldugu gibi sıkıcı bir oyun yoktu sahada.
Last edited by meddah : 18.Mart.2012 at 02:29 Reason: Öhm!
Ve Patrick Jane, ıslık çalarak olay yerinden uzaklaşır.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Severim Jane'i ben.![]()
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Bu maçla ilgili son bir şey söylemek istiyorum.Artık Galatasaray için Kadıköy kabusu olan şeyin bittiğine inanıyorum istenince rakibe top oynatmayabiliyormuşuz.Oyuncularında bu özgüveni edindikleri düşüncesindeyim.Play-off ta Fenerbahçe'yi daha zorlu bir maç bekliyor Kadıköy'de.Tabi ki emin değilim bu bir düşünce ve inanç göstergesi başka bir anlam çıkarılmasın lütfen.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
abdurrahim albayrak galatasaraya renk getiren bi adam herkese kızarım bu adama kızamıyorum nedense![]()