9.Haftaya kadar ilerledim topluca eklemek istedim, bi ara takım bozultu tekrar toparladık..
Son maçta 2-0'dan 2-2'ye getirdik maçı güzel ve heycanlı bir maç oldu..
FA Cup 2.Tur Eleme
Hemel Hempstead
9.Haftaya kadar ilerledim topluca eklemek istedim, bi ara takım bozultu tekrar toparladık..
Son maçta 2-0'dan 2-2'ye getirdik maçı güzel ve heycanlı bir maç oldu..
FA Cup 2.Tur Eleme
Hemel Hempstead
FA Cup 2.Tur Eleme
FA Cup 3.Tur Eleme
2 Maçdada takımın başında değildim yardımcım çıktı maçlara, bizden katça zayıf 2 takımla karşılaştık ve rahat yendik...
10.Hafta
Yine geriye düştüğümüz maçı çevirmeyi başardık, çok güzel performans sergiledik istedik 5. sıradaki Hayes ile iyi bir maç oynadık...
FA Cup 4.Tur Rakip
Stevenage
15.Haftaya kadar ilerledik FA Cup'da elendik biraz iyi oldu bizim için...
Gelecek maç
FA Trophy 3.Eleme
Thurrock
Bende 4.5 gb grafik paketi var facepackidir logusudur formasıdır ondan kaynaklanıyor demekki
bu arada güzel bir takım seçmişsin logosu formaları güzel en kısa sürede Premier Lig'e çıkman dileğiyle![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tabii onlar biraz yapar ama genelde oyunla birlikde çalıştırmış olduğum programlarda önemli tema önemli.
İşler zor bakalım en dipteyiz şuan.
FA Trophy 3.Eleme
![]()
Takımın başında Y.Antranör vardı rahat oyun çıkarttık zayıf rakibe karşı...
FA Trophy 1.Tur
Güzel ve zevkli bir maç oldu ama 3 gol pozisyonuda kalecimizin zamanlama hatasınla oldu 3 defa yan top geldi 3'ündede gereksiz ve yanlış zamanlamalarda çıktı...
16.Hafta
Norman ipten aldık resmen...
Eski yönettiğim, Harrogate takımına göz atayım dedim benim antranörlüğünü yaptığım sezonda yapmış olduğum transferlerin çoğu emekli olmuş ya da futbolu bırakmış üzüldüm çocuklara...
Bir o zamanki golcüm Odita devam ediyor hala Harrogate'de..
Not: 6 Sezon geçti aradan.
Kupa'da Dover başımıza bela gibi, ligdede sıkıntı çıkarttı.
Sonrasında güzel bir periyot yakaladık 3 maçlık galibiyet serisi yaptık iyi oldu...
21.Hafta sonunda puan durumu böyle oluştu.
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
3 Maçı değerlendirecek olursak eğer, güzel futbol oynuyoruz oyunu rakib sahaya yıktığımız anlarda eğer gol bulursak devamı geliyor eğer bulamazsak biraz sıkıntı çektiğimiz oluyor.
Gol yeme sıkıntımız var kalecimizle problemlerimiz var, eğer lig atlarsak hemen kapıyı göstericez...
Güzel gidiyorsun![]()
Teşekkür ederim, her sene olduğu gibi ligde kafaya oynuyoruz ama olan son haftalarda oluyor..![]()
Üst lige çıkarsın bence
Son maçtaki kendi sahamızdaki mağlubiyetimiz bizi 2. sıraya getirdi yine puanı koruyamıyoruz oyunculara sanırım 44 hafta çok ağır geliyor mu anlamadım gitti..
Bize göre 30.Hafta ama Ligde 31.Hafta'da ilk 5 Puan durumu şöyle;
31.Hafta
32.Hafta
Güzel maçlar çıkarttık ve liderliği aldık geri, ve üstüne 5 puan fark attık...
2.Sıradaki Dover Kendi sahasında 15.Sıradaki St.Albans'a 5-0 Mağlup oldu..
33.Hafta
Sahada istenilen maç yoktu ama bulduğumuz atakları gole çevirdik bize o yetti...
34.Hafta
Deplasmanda yine galibiyeti alıyoruz, bu sefer baskın ve istekli olan bizdik istediğimizi sahaya yansıttık...
34.Hafta Puan Durumu ilk 5
35.Hafta
36.Hafta
Kendi sahamızda istediğimizi yapamadık ama deplasmanda çok ayrı bir futbol oynadık...
37.Hafta
38.Hafta
39.Hafta
40.Hafta
Adım adım şampiyonluğa ilerliyoruz, kalan 2 hafta var ve 5 puan fark var...
41.Hafta
Son haftaya girerken avantaj bizde ama ne olur ne olmaz...
Mağlup olmasaydık ligi şampiyon olarak çıkacaktık ama bakalım son maç çok önemli...
42.Hafta
2 takımında rakipleri çok önemli güzel maçlar olacaktır ya tamam ya da yine tamam olacak..
42.Hafta
4.Dakika
1-0 olduuu, Norman attııı....
14.Dakika
1-1 Oldu....
28.Dakika
Defansın arkasına atılan bir top'u Rowe karşı karşıya tıkladıııı
Veeeeee.
Bir üst lige çıkıyoruzzz....
Şampiyonuzzzz
Maç sonunda oluşan durum böyle biz lig atladık gerisi bizi bağlamıyor...
![]()
Sezon sonu, istatistikler
Lig'deki grafiğimiz...
Last edited by World Hollow o1 : 15.Nisan.2012 at 00:32