Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İlk yorum benden olsun
    İnönü'deki son derbi.. bütün Beşiktaşlılar için önemli bir gün olacak umarım bu gün Beşiktaş adına iyi bir galibiyet alırız ve puan tablosunda Fenerbahçenin önüne geçip 2. sıraya yerleşiriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İstediğim beraberlik. Kazanan çıkacaksa Beşiktaş olsun. Sonuçta Fenerbahçe'nin kadrosu daha tehlikeli hem de Beşiktaş'a göre bize daha yakın durumdalar puan tablosunda.

Tahminim ise net bir Fenerbahçe galibiyeti. Fernandes şapkadan tavşan çıkarmazsa İnönü'de son derbiyi Fenerbahçe kazanır.

İlk maçta hiç bir varlık gösteremeyen bir BJK vardı.
    BJk'ın çok gaza gelip FB üzerine haldır haldır saldırmaması lazım. Kontrataklarda öldürücü olabiliyor Fenerbahce.
    FB biraz Baroni'nin iyi oynamasına da bakıyor, iyi gününde olursa FB galibiyete daha yakın diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Her türlü sonucun çıkabileceği bir maç. İnönü'de 3-0 kazandığımız maça da benzeyebilir, 4-2 mağlup olduğumuz maça da. İki takım adına da kritik bir karşılaşma olacak. Kazanan taraf, şampiyonluk yarışının içinde kalır, kaybedenin işi biter. Benim düşüncem bu yönde. İnönü'deki son derbiyi; eğer, Samet Aybaba fantezi yapmazsa ve Sivasspor maçındaki 11'in aynısını sahaya sürerse, Beşiktaş kazanır; aksi halde beraberlikten ötesi olmaz.

Bu arada, maça karaborsacılar yüzünden hiç gidememe durumumuz oluştu. Gidersek de, biletsiz gidip İstanbul'da bir çare aramanın derdine düşeceğiz maça girmek için. Bakalım, bu işin sonu ne olacak?!

Nesil
    2007

İsteğim beraberlik yönünde ama Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Beşiktaş bulduklarını atarsa işler değişir tabi ama bu sene izlediğim maçlarda bol bol kaçırdılar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Güzel bir maç olacaktır umarım kazanırız, kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bol gollü bir maç bekliyorum,az hata yapan kazanır

Besiktas'a hic ihtimal bile vermiyorum. Fenerbahce rahat alir bu maci, umarim yanilirim. Kaybeden takim yaristan kopar diyebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben de bol gollu mac bekleyenlerdenim. Tabiki Fenerbahce'nin kazanmasi dilegim ama sonuc ne olursa olsun futbol konusulur insallah mac sonunda.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

guzel oynayan kazansin. derbi olmasi ayri bir guzellik katiyor maca. bjk derbilerinde milne doneminde maclarimiz 3 ihtimalli olurdu hep, 3-0 4-0 ya da 5-0 o donemden kalma bir cekingenligim olmustur hep bjk maclarinda. simdi durum pek oyle degil ancak yine de bir galatasaray derbisindeki kadar rahat hissedemiyorum. sanki beraberlik olur gibi, gollu bir beraberlik. 0-2 ciftesans oynanabilir.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    simdi durum pek oyle degil ancak yine de bir galatasaray derbisindeki kadar rahat hissedemiyorum. sanki beraberlik olur gibi, gollu bir beraberlik. 0-2 ciftesans oynanabilir.
    kadıköydeki son 3 galatasaray maçında galibiyet gördün mü? bu sezon ilk maçı kim kazandı? geçen sezon sahanızda kupayı kim aldı (takılıyorum tabiki, atlamayın hemen )

bjk'nin kesinlikle yenilmeyeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben kontralara degil de bizim duran toplara ve ozellikle Emre'ye guveniyorum.

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    kadıköydeki son 3 galatasaray maçında galibiyet gördün mü? bu sezon ilk maçı kim kazandı? geçen sezon sahanızda kupayı kim aldı (takılıyorum tabiki, atlamayın hemen )
    .
    Sanki sen atlamissin bu durumda

Çok iyi maç olur

Volkan - Gökhan - Egemen - Yabo - Hasan A.- Meireles - Emre - Cris - Sow - Kayt - Webo

2 1 veya 2 0 kazanırız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maç çok çok önemli. Kaç maçtır derbi kazanamıyoruz ve 3 puan almaya mecburuz. İnönü'de ki son derbi olduğu içinde ayrı bir motivasyonla sahada olacağımızı düşünüyorum, inşallah kazanacağız.

Fernandes bakalım derbilerde oynayamama hastalığını devam ettirip etkisiz kalacak mı çok merak ediyorum. Derbilerde geldiğinden beri kendisini neredeyse göremedik, umarım bu maç görürüz ancak mantıken Fenerbahçe Fernandes'e adım attırmayacaktır. Çözüm duran toplardan gelecek gole bağlı. Birde kaleye isabetli şut ve geri dönen topların takibi olacak.
    Canım FEDA olsun sana !

McGregor-Hilbert-Sivok-Toraman-Gökhan Süzen-Necip(Veli)-Oğuzhan(Mehmet Akgün)-Fernandes-Olcay-Holosko-Niang bu şekilde ve kontrollü başlamalıyız. Yoksa hep hücum edersek kontralardan 3-4 tane yeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    McGregor-Hilbert-Sivok-Toraman-Gökhan Süzen-Necip(Veli)-Oğuzhan(Mehmet Akgün)-Fernandes-Olcay-Holosko-Niang bu şekilde ve kontrollü başlamalıyız. Yoksa hep hücum edersek kontralardan 3-4 tane yeriz.
    bence kontrollu oyunda hic sansiniz olmaz. kontraya cok iyi cikan bir takim degiliz bana gore, evinizde oynadiginizi hissettirmeniz gerekir diye dusunuyorum. kontrollu oyunun galibi fenerbahce olur her turlu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin kontralarda etkili olduğu nereden çıktı anlamış değilim. Biz oyunu rakip sahaya yıktığımız sürece Fenerbahçe birşey yapamaz. Kuyt ağır oyuncu , Webo ağır oyuncu , Sow ortalamanın üzerinde. Bu takım benle mi kontra yapacak? Hem ilk maçta oyunu kendi sahamızda kabul ettiğimiz zaman neler olabilieceğini gördük. Samet Bey aynı hataya düşerse yine sonumuz hüsran olur. Yok çıkar kendi oyunumuzu oynarsak maçımızı kazanırız.

Tek dileğim hakemin konuşulmaması (hiç ümitli olmasam da bu konuda). Eski Şeref Bey'e güzel bir galibiyetle veda ederiz umarım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok uzun zamandır tüm derbiLerde İnönü de oLsak biLe hep favori karşı takımı görürdüm. Hayatımda iLk defa Beşiktaş`ın bu kadar gaLibiyetinden eminim. 2-0 ya da 3-0 gibi skorLa kazanacağımıza inancım tam.

KartaLım utandırmasın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Artık FB'ye karşı öyle baskılı oynamak kolay değil. İleride Kuyt ve Webo sürekli pres yapıyor, Sow iyi top tutmaya başladı. Orta sahada Emre'nin etkisi tartışılmaz, FB orta sahası her türlü baskın çıkar. Tabi Fernandes extra bir oyun sergilerse ona birşey diyemem. Maçın sonucunu FB'nin değil BJK'ın oyunu belirler. FB yine kontrollü oynar, önemli olan BJK müsade eder mi etmez mi?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

İnönüdeki son derbi maç beşiktaş kazansa iyi olur hem yarışın içinde olur eğer galatasaray puan kaybederse bence fenerbahçe de kaybeder eğer kazanırsa fenerbahçe de kazanır giibime geliyor beşiktaş kaybederse yarıştan kopacaktır bu arada

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Geçen haftaki Fernandes ve Niang'ın halinden inşallah eser kalmaz bu maçta. Bu iki oyuncu gününde olmak zorunda aksi durumda ben kazanma şansımızın çok düşük olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Beşiktaş kontrollü oynayamaz bu net bir şekilde önceki maçlarda belli oldu. Kontrollü oynamayı bilse takım içerideki puan kayıpları olmazdı. Bir kere takım topu tutamayan bir takım. İleri uzun oynayarak ani ataklarla gol aramaya çalışırız. Duran toplarda bariz ligin en iyisiyiz zaten. Sonuç olarak inşallah kazanırız. Kazanırsak o moralle önümüz açık bence.

Nesil
    2006

Müthiş bir maç bizi bekliyor, 0-0da 3-3de veya bir takımın 4-0lık üstünlüğü ile bitsede her iki tarafda keyif alacaktır.

İki takımında savunmada zaafları var; ama Beşiktaş takım olarak, Fenerbahçe ise bireysel olarak hata yapıyor. Fenerbahçe BATE maçında ki gibi iyi bir savunma yapabilirse Beşiktaş'ın işi çok zorlaşacak. Umarım bu maçı kaznaır Şampiyonlar Ligi kapısını aralayarak şampiyonluk için mücadele ederiz.

'NECİP VE OĞUZHAN MAÇ KADROSUNDA YER ALACAKLAR ANCAK İKİ FUTBOLCU DA KARŞILAŞMAYA 11'DE BAŞLAYAMAYACAKLAR '

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Beşiktaş taraftarının önünde olması ve klasik gaza gelme konusunda müsait yapısı ile baskın oynamaya çalışır,belki bunu başarabilir bile fakat fenerbahçe akılcı oyunla,ayağa pas yaparak bir şekilde goller bulur ve kazanır. Zor bir maç olacağını düşünmüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'nin deplasmanda kazanacağını pek sanmıyorum. Puan ya da paunlar kaybedebilirler çok zor bir maç olacaktır.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Fenerbahçe'nin deplasmanda kazanacağını pek sanmıyorum. Puan ya da paunlar kaybedebilirler çok zor bir maç olacaktır.
    Ligin 2. yarısında ki deplasman maçlarının hepsini kazanan bir Fenerbahçe var şuan evimizden daha çok puan topladık deplasmanda

Eğer para kazanmak isteyen olursa rahatlıkla 10Ç basabilir. Klasik Galatasaray puan kaybederse Fenerbahçe puan kaybeder senaryosu olur. Sene başından beri teptiğimiz şansların haddi hesabı yok.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Maç sonucunu kestirmek güç ancak gollü bir maç geçicek gibi duruyor. Niang'ın bize golü kesin var.
    Eğer para kazanmak isteyen olursa rahatlıkla 10Ç basabilir. Klasik Galatasaray puan kaybederse Fenerbahçe puan kaybeder senaryosu olur. Sene başından beri teptiğimiz şansların haddi hesabı yok.
    İddaa oynasaymışım para kazanırmışız bari.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

İddaa oynasaymışım para kazanırmışız bari.
    Nedense sende bir farklılık görüyorum az önce 1 puanla 0 puanın arasında bir fark yoktu diyordun şimdi de yakınıyorsun

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Nedense sende bir farklılık görüyorum az önce 1 puanla 0 puanın arasında bir fark yoktu diyordun şimdi de yakınıyorsun
    Ben beraberliğin kaçtığına mı yakınıyorum ? Galibiyetin kaçtığına yakınıyorum. Hakemin hatalı kararlarına isyan ediyorum.

Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri