Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 13 / 45 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    o kupayı almadan gelme
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Kupayı alacağız. Başka yolu yok
    Hedeften sapmıyoruz kupa falan yok lige yoğunlaştık Al'ye gitmek için tek garanti yol bu kupada alacağımız şanssız bir mağlubiyet herşeyin sonu olur ama lig uzun maraton kendimizi lige verdik. Önümüzde 2 önemli maç var birazdan Chelsea maçına giriyorum. Ardından old Trafforta gidip Manuyla oynayacağız. hedefimiz yine 2-3 puan ama öncelik manu maçında yenilmemek herifler ensemize geldiler ):

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

27.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Her ne kadar galip gelemesekde maçın adamından anlaşılacağı üzere Chelseayi tarumar ettik. Oynadığımız futboldan oldukça memnunum. Mençıstır ise dolu dizgin geliyor. Aldığımız beraberlikle 1 puan önlerine geçtik tekrardan ve önümüzdeki hafta Manu'nun konuğu olacağız. Yenilmeden dönersek umutlarımızı devam ettiririz. kaybedersek üst tarafla iyice koptuk birde manu geçinde Avrupa için tek yol FA cup olucak
    .

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

swensea im küme düşecek böyle giderse ligde ise 6.lığı korumaya bak ama 6.olup AL ye gidememe ihtimali de var

Bu takım gelecek sene Şampiyonlar Ligi vizesini alır.Chelsea'yi ezip Cech'i geçememek kötü olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

28.Hafta

Chelsea maçından sonra takıma 2-3 gün hücum duran topu çalıştırayım sonra savunma yerleşimi çalıştırırım diyordum unutmuşum full hücum duran top çalışmışlar. Nitekim hat -trick yapan Baath 1 korner 1 taç ve 1 serbest vuruş olmak üzere 3 duran toptan gol attı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    swensea im küme düşecek böyle giderse ligde ise 6.lığı korumaya bak ama 6.olup AL ye gidememe ihtimali de var
    Orasıda var ama artık o da olursa istifa ederim bu kadar şanssızlık olmaz sen 6. ol ama avrupaya gideme
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Bu takım gelecek sene Şampiyonlar Ligi vizesini alır.Chelsea'yi ezip Cech'i geçememek kötü olmuş.
    Hayırlısı ile bu sezon bi avrupaya gidelim gelecek yıl süpriz artık. Zira geçen yıl manu 2. bu sene durumu ortada yine swensea ise geçen yıl averajla Clyi kaçırmışlar bu sene düşmeme mücadelesindeler süprizlerle dolu bir lig ama takıma oldukça güveniyorum

Bende tam zıttı bir düşünceyle hücum duran topu kullanırım Rakip zayıfsa kilidi açamama ihtimaline karşı duran top golü candır,güçlüyse de zaten umudum kontra ve duran toptur

Ben demiştim ben Hücum duran topu candır can

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ben demiştim ben Hücum duran topu candır can
    Savunma duran topuda candır Şaka bir yana oldukça zora soktuğumuz ilk 6 için son 2 maçta aldığımız sonuçlar tekrar avantajlı hale getirdi. sanki ilk devrenin kopyasını oynuyoruz yine iyi başlayamayıp toparlamıştık. Cidden çok emek verdik avrupa hakkımız ah milwall ah yaktın bizi yav :F

Önümüzdeki 5 maç nispeten kolay rakipler Wigan(E)-QPR(E)-Swensea(D)-WestHam(E)-Hull(D) arada yine westhamla Fa Cup maçımız var. Şayet bu 5 maçta olası 12-13 puan bizi avrupa için oldukça rahatlatacaktır diye umuyorum. Son 5 maçım ise Tottenham(E)-WestBrom(D)-liverpool(E)-City(E)-Fulham(D) son maçlara bırakırsak işimiz çok zor olacak. Artık son düzlüğe girdik inanıyoruz ve güveniyoruz takıma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

29.Hafta

Son dakikada yine 2 puan bıraktık. Bu sefer duran toptan yıkılan taraf biz olduk. Kazansak çok güzel olacaktı. Ama şu varki artık kafaya oynayan takımlar ve düşmemeye oynayan takımlar işi çok daha sıkı tutmak zorunda ve tutuyorda. Dolayısıyla daha konsatre çıkıyor rakipler. Herkes için son düzlük. Yine düşmemek için oynayan QPR ile oynayacağız bu hafta

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

30.Hafta

Bu sefer başka stoperimiz Stradbergle gülüyoruz. Golü tacdan attık (: Takımınıza enaz uzun taç atışı 15 olan 1-2 oyuncu katın ve uzun sert taç at özelliği kazandırın. Faydalı oluyor tavsiye ederim. Hep bu taç ne işe yarar derdim sizde öyle diyorsanız yanılıyor olabilirsiniz işe yarıyor (:

Maç fazlası ile 5.sıraya çıkıyoruz. şayet 2-3 maç daha seri galibiyet alırsak oldukça rahatlayacağız biz değil newcastle ile Manu çekişmeye başlayacak. Finishe son 8 hafta

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

6.Tur

kalecinin hatası yüzünden adam 50 metreden orta açtı bizim kaleci içeri aldı böyle bişey yok ya !! Onu geçtim bir takımda bir insanda hiç mi şans olmaz abi !! acayiip sinirlendim biz yırtınıyoruz resmen avrupa için..şuan weshama elenirsem yada onu elesemde liverpoola elenirsem ligde 6.bile olsak avrupaya gidemiyoruz. bu seferde westham yada liverpooldan biri finalist olacağından diğer finalist ise yukardaki takımlardan biri ve Cl bileti alacaklar dolayısıyla yine finalist avrupaya gidecek. Hay ben böyle işin ya !!!

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

6.Tur

kalecinin hatası yüzünden adam 50 metreden orta açtı bizim kaleci içeri aldı böyle bişey yok ya !! Onu geçtim bir takımda bir insanda hiç mi şans olmaz abi !! acayiip sinirlendim biz yırtınıyoruz resmen avrupa için..şuan weshama elenirsem yada onu elesemde liverpoola elenirsem ligde 6.bile olsak avrupaya gidemiyoruz. bu seferde westham yada liverpooldan biri finalist olacağından diğer finalist ise yukardaki takımlardan biri ve Cl bileti alacaklar dolayısıyla yine finalist avrupaya gidecek. Hay ben böyle işin ya !!!
    Cidden şanssızsın dostum herşey iyi güzel de neden Liverpool diye sorarlar adama (= son 8 hafta lige asıl iyice 14-17 puan civarı yeterli olacaktır 5. lik için

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

31.Hafta

6.Tur Tekrar

Aslanım Finne!! Büyük golcü vesselam..FA cup giderse gitsin lige asılalım diyerek rotasyon kadromla çıktım ama sonradan düşündüm de ligde gidebilir kupaya mı asılsam ? Vay arkadaş ne kötü durumdayız halimize bak sen tut 6.ol normalde 7.bile avrupaya gitsin ama sen gideme :F Ama lig öyle bir hal aldı ki avrupaya gidememe ihtimalimiz dürüst olmak gerekirse yüksek. Zira yarı finalde liverpoolu elememiz gerekecek. Diğer yandan Clye gitme ihtimalimizde yok değil. her zmanki gibi elimzden geleni yapmaya devam edeceğiz ve artık şansın yüzümüze gülmesini bekleyecez

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Cidden şanssızsın dostum herşey iyi güzel de neden Liverpool diye sorarlar adama (= son 8 hafta lige asıl iyice 14-17 puan civarı yeterli olacaktır 5. lik için
    Hiç sorma yav Special One diyince istifa ederim dedik büyük konştuk galiba :d ama şu şans artık yüzümüze gülsün hakettik emek verdik o kadar ya

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Hiç sorma yav Special One diyince istifa ederim dedik büyük konştuk galiba :d ama şu şans artık yüzümüze gülsün hakettik emek verdik o kadar ya
    İki galibiyet de çok iyi olmuş bence Liverpool'u da elersin bu formla ligde de üst sıralarda olursun..Sezonun sonlarında nedense benim takımlarım çok formda oluyor sadece bende mi bilmiyorum ama istisnasız yani belki de oyunun bugudur (= Senin de aynı şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İki galibiyet de çok iyi olmuş bence Liverpool'u da elersin bu formla ligde de üst sıralarda olursun..Sezonun sonlarında nedense benim takımlarım çok formda oluyor sadece bende mi bilmiyorum ama istisnasız yani belki de oyunun bugudur (= Senin de aynı şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum
    Benim takımlarda tam tersi oluyor, hazırlık kampında yaptırdıklarımız ya da sene içindeki antrenman yoğunluğuyla alakası olabilir mi ki ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takım formda Saldır Crystal

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Benim takımlarda tam tersi oluyor, hazırlık kampında yaptırdıklarımız ya da sene içindeki antrenman yoğunluğuyla alakası olabilir mi ki ?
    Sadece sezon öncesi takım antrenmanlarını çok yüksek veriyorum sezon için normal seviyede kalıyor bir de kupa maçlarının hemen hemen hepsine full rotasyon yaparak çıkıyorum as oyunlarım çoğunlukla diri kalıyor fakat bu formlarını ne kadar etkiliyor bilmiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

finne coşmuş benim takımımaa karşı kupada ise devlerin arasında kalmşısın city/tottenham ya da arsenal gelmesinden çok daha iyidir liverpool gelmesi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Takım formda Saldır Crystal
    Sadece sezon öncesi takım antrenmanlarını çok yüksek veriyorum sezon için normal seviyede kalıyor bir de kupa maçlarının hemen hemen hepsine full rotasyon yaparak çıkıyorum as oyunlarım çoğunlukla diri kalıyor fakat bu formlarını ne kadar etkiliyor bilmiyorum
    Sene boyunca ortalama veririm antrenmanı ve maç antrenmanındaki çizgide hep ortada kalır hatta fikstürden ötürü antrenmanı zaman zaman çok düşük bile yaparım nitekim 2 westham maçı arası yapmıştım.
    Takımın formu yüzleri güldürüyor. Önümüzdeki sene için sağlam sinyaller bunlar lakin büyük maçlardaki tempomuzu artırmamız lazım en azından son chelsea manu seviyesinde olmalıyız. Kaybetmemeliyiz. Şuan işler çok enteresan hale geldi Cl'yede gidebilriz avrupa maçlarını tvden de izleyebiliriz. (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

32.Hafta

33.Hafta

son maç hull ile berabere kalmasak Cl şansımız devam edecekti zira liverpool yarı finalinden sorna Tottenhamla içerde oynayacaktık. Liverpoola kaybetsek bile onların 7.lik şanslarıda devam ediyor. Artık 7. olmaları için dua edecez iş o kadar kritik ki liverpool ile olan maçımı duruma göre satabilirim (:

Şimdi sırada büyük maç var FA Cup yarı final Liverpool

Yıllardır fm oynarım, her seride, her kariyerde, her oyunda, her maçta bir şeyler öğrenir, kendimi geliştiririm ama senin bu kariyerini, diğer üyelerin yorumlarıyla beraber 13 sayfa boyunca okudum ve bilmediğim bir çok şey öğrendim cidden sağolun...

tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. takibe devam...

Olacak olacak zor olacak ama olacak.Deplasmanlarda biraz daha iyi olursak CL bile olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    Yıllardır fm oynarım, her seride, her kariyerde, her oyunda, her maçta bir şeyler öğrenir, kendimi geliştiririm ama senin bu kariyerini, diğer üyelerin yorumlarıyla beraber 13 sayfa boyunca okudum ve bilmediğim bir çok şey öğrendim cidden sağolun...

tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. takibe devam...
    eyv sizlerde saolun takip edip yorum atıp yada fikirlerinizi beyan etmeseniz sorularıma yanıt vermeseniz birçok bilgi kişilerde saklı kalırdı. Bilgi paylaştıkça büyürmüş (:
    Olacak olacak zor olacak ama olacak.Deplasmanlarda biraz daha iyi olursak CL bile olabilir.
    5 hafta kaldı Cl çok zor içerde liverpool tottenham city gibi ekiiplerle oynayacaz

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Gunners parçalayacak Newcastle'ı biraz olsun rahatlacağız biz de..Liverpool'a satma maçı yahu 7. olmaları ya da olmamaları bizi ilgilendirmiyor ki kupada ne olursa olsun (=
    Last edited by Peguy : 15.Temmuz.2013 at 04:40 Reason: Edit: ya da benim kafam basmadı çözemedim işi (=

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yarı Final

Artık hiç birşey umrumda değil..Şimdi onlar düşünsün Var gücümüzle Cl'yi kovalayacaz sahaya korkmadan daha bir cesur 11 koç yiğit çıkacak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gunners parçalayacak Newcastle'ı biraz olsun rahatlacağız biz de..Liverpool'a satma maçı yahu 7. olmaları ya da olmamaları bizi ilgilendirmiyor ki kupada ne olursa olsun (=
    Hesap mesap yapmaya gerenk yok defterini dürdük Liverpoolun

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Hesap mesap yapmaya gerenk yok defterini dürdük Liverpoolun
    Ohh rahatladım artık uyuyabilirim (=

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ohh rahatladım artık uyuyabilirim (=
    Arkadaş cidden stres olduydum FA Cupu kazanmışım kazanmamışım oda umrumda değil lakin bi kupa bi de Cl bileti alırsak var yaa

İşte bu kadar Ama ben hala inanıyorum CL gelecek.

Sayfa 13 / 45 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri